War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már a realistic beállításnál sem szól bele, ott csak annyi van, hogy nem kell trimmelni mert ahova beállítod a gépet ott marad
full real beállításnál már trimmelni kell vagy ellentartani
Igazából azért kérdeztem, mert anno olvastam, hogy még HB -n sem érdemes használni, de nekem megszokhatatlannak tûnik, hogy nem engedi átesni a gépet az instructor és ezért kacsázik. Ha ez joyal kiküszöbölhetõ akkor azt hiszem erõt kell vegyek magamon. <#email>#email><#fogmosas>#fogmosas>
ha ott ügyes vagy akkor többet kapsz, ha nem sikerül akkor viszont jóval több idõt öltél bele mégis szerényebb lesz a jutalmad érte 😊
Caterpillar
Grmlz joy-al nyomja hb-ben, ha rá tudod/akarod áldozni az idõt, hogy megszokd, beletanulj stb akkor hajrá 😊
amelyik tetszik, azon belül meg tessék tanulni és akkor sikeres is lesz vele az ember, utána lehet szidni a csapattársakat 😄
HB-ban(Most éppen relistic battlenak hívják) én erõsen azt tanácsolnám hogy kezdõként ne az amcsi gépekkel menj. Kezdõknek a japán Reisenek és angol (gépágyús)Spitfirek valók, mert könnyen repülhetõ gépek amikkel jön a sikerélmény, és sokat megtanulsz velük a légiharcról. Ezzek szemben az amerikai gépeket jól repülni rengeteg tapasztalat kell, ami neked még nincs, így sikerélményed se lesz velük, és elmegy a kedved az egésztõl.
Röviden ennyit az amcsikról. Szerintem.
F2A-3 a legjobb t1-es gép
p-40 az egyik kedvencem
Kingcobra A-10 az egyik legjobb amcsi vadász, legalábbis 1.37 elõtt az volt
p-47 nagyon állat "kis" gép 😛
p-51 az 1.37 óta verhetetlen (ha nem japót kapsz, ott dolgozni kell)
Azért bosszant, mert ugye ennek következtében kacsa lettem a céllövöldében és még azt a szart sem tudtam ledobni
Ha Rank 2 gépekkel megyek, miért jön velem szembe egy LA5 FN - ami Rank 3 ?
Illetve Beau-val akartam ledobni egy torpedót.
100men voltam és még mindig azt írta ki, hogy too high....
Már miért vagyok 100m-en túl magasan?
ennyire gyérek az amcsik ? a német fw-190-nek milyenek a 3-4 20mm esek-el ?
az amcsi thunderbolt-ok jók lesznek majd érdemes húzni , majd õket ??
és a pónik jók ? összességében a jenki ágról mondana nekem valaki valamit ? Mert eddig nem sok siker élmény volt velük... (legalábbis orosz és német ág után)
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
bele sem kezdtem az orosz tehén küldetései megvannak azok könnyûek voltak eddig, ha ott is elborulnak akkor bekaphatják pedig tetszik az a nagy dög 😄
TB-3 - while flying I-15 (all versions), destroy 10 enemy aircraft
XF5F - while flying P-26 (all versions), destroy 10 enemy aircraft
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://kepkezelo.com/images/oedlgsjrz4arqy31kwlo.jpg
Tegnap meg akartam csinálni az év végi eventet. 3 német gépet sikerült végül nagy nehezen leszednem.
Ezen kivûl kb 12 assist, 20 critical hits volt.
Már üvöltöttem kínomban 😊
Az utolsó csepp a pohárban az volt amikor CH a ME110-en, 150 méterrõl lövöm rommá és nekem jön egy teammate.
A ME110 crasshel és senki nem kap semmit.
Itt hagytam abba tegnap

Egy másik csatában átkergetett a harctéren egy Spitfire, akkor sehol senki nem volt. Még nagy nyugodtan kiszedegette az arty -kat is. <#gonosz1>#gonosz1>
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Ha ezt az Öregek látnák... <#szomoru1>#szomoru1><#rolleyes>#rolleyes>
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Ha csak ma láttam elõször, hogy prémium gépeket lehet szerezni különbözõ feladatok teljesítésével, ezért a tegnapit nem tudtam megcsinálni, akkor már teljesen esélytelen összehozni, hogy minden feladatot teljesítsek?
Nem lehet utólagosan elvégezni a korábbi feladatokat?
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
PUMA TV ON!
http://hu.twitch.tv/volfram42