War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ki lehet persze kapcsolni az instructort ha joy-al akarsz játszani

már a realistic beállításnál sem szól bele, ott csak annyi van, hogy nem kell trimmelni mert ahova beállítod a gépet ott marad

full real beállításnál már trimmelni kell vagy ellentartani
Igazából csak a lustaság nem vitt rá eddig mert a felszerelés megvan. <#zavart1> x45 + TrackIR is van, IL2-ben is van pár száz repült órám, LockOn szériában meg szerintem ezres nagyságrend, de ez nagyon más...

Igazából azért kérdeztem, mert anno olvastam, hogy még HB -n sem érdemes használni, de nekem megszokhatatlannak tûnik, hogy nem engedi átesni a gépet az instructor és ezért kacsázik. Ha ez joyal kiküszöbölhetõ akkor azt hiszem erõt kell vegyek magamon. <#email><#fogmosas>
hb: nagyobb kockázat nagyobb nyereség
ha ott ügyes vagy akkor többet kapsz, ha nem sikerül akkor viszont jóval több idõt öltél bele mégis szerényebb lesz a jutalmad érte 😊

Caterpillar

Grmlz joy-al nyomja hb-ben, ha rá tudod/akarod áldozni az idõt, hogy megszokd, beletanulj stb akkor hajrá 😊
Feltennék egy ultimate kérdést, HB -ra érdemes beállítani a joy -t? Egérrel valahogy nem érzem a dolgot, és nagyon zavar az Instructor is...
elnézést a dupláért de.... HB-ban vagy AB-ban érdemes fejlödni prémiumal ? mert eddig ab-ban próbáltam és így jöttek olyan 4-5 ezrek.... HB-ban több lenne ?
Óké köszönöm 😊 még ma 6-ig van prémiumom még kell 6k rp az f es bf109-hez mit tanácsoltok húzzam a németeket vagy kezdjem el az amcsikat vagy a japokat ?
szerintem mindegyik gépbe bele kell tanulni hb-ben úgyhogy tökmindegy mit választ 😊
amelyik tetszik, azon belül meg tessék tanulni és akkor sikeres is lesz vele az ember, utána lehet szidni a csapattársakat 😄
spittel meg zeroval meg 2 mp alatt ellövi a lõszert és el is ment a kedve a hb-tól 😊
Teljesen igazad van. A probléma ott kezdõdik, hogy jelenleg emelkedni sem képes úgy ahogy elvárnám. Ki kéne fejlesztenem. Ahhoz meg repülnöm kéne, és szopni vele. De miért szopjak vele, ha a p51-el tökéletesen el tudok gamelgetni? Sõt kikutatni a beart is.
Egyik gép se kezdõknek való. A Corsair kifejezetten egy meghatározott repülési profillal üzelem jól, ha a kezdõ elkezd vele forulózni másodpercek alatt megölik.

AB-ban totál mindegy, ott a gépeknek a kerekterisztikája nem különbözik különösebben egymástól, az csak egy kis céllövölde.

HB-ban(Most éppen relistic battlenak hívják) én erõsen azt tanácsolnám hogy kezdõként ne az amcsi gépekkel menj. Kezdõknek a japán Reisenek és angol (gépágyús)Spitfirek valók, mert könnyen repülhetõ gépek amikkel jön a sikerélmény, és sokat megtanulsz velük a légiharcról. Ezzek szemben az amerikai gépeket jól repülni rengeteg tapasztalat kell, ami neked még nincs, így sikerélményed se lesz velük, és elmegy a kedved az egésztõl.

*borsó
LOL. Szét szakad nagy sebességnél végre AB-n is a gép. Most téptem ketté egy bablövõt.
Corsairok nem jöttek nekem be, bár a 4x20mm igéretes, de drága javítani azt a vasat. A Bear catek elvileg OP-k, de ott meg még nem járok.

Röviden ennyit az amcsikról. Szerintem.
Szerintem!:

F2A-3 a legjobb t1-es gép
p-40 az egyik kedvencem
Kingcobra A-10 az egyik legjobb amcsi vadász, legalábbis 1.37 elõtt az volt
p-47 nagyon állat "kis" gép 😛
p-51 az 1.37 óta verhetetlen (ha nem japót kapsz, ott dolgozni kell)
Igekeztem derékszögben menni rá.
Azért bosszant, mert ugye ennek következtében kacsa lettem a céllövöldében és még azt a szart sem tudtam ledobni

th-t akkor is írhat torpedónál ha nem megfelelõ szögben akarsz rá repülni a torpedóval...
Meg tudna nekem mondani valaki 2 dolgot?
Ha Rank 2 gépekkel megyek, miért jön velem szembe egy LA5 FN - ami Rank 3 ?
Illetve Beau-val akartam ledobni egy torpedót.
100men voltam és még mindig azt írta ki, hogy too high....
Már miért vagyok 100m-en túl magasan?

az normális , hogy az aircobramal tele lövõm a yak-ot (a 37 es üteggel , szinte mind becsapódik...) és az a tetves yak még mindig repül , sõt olyan fm-je van , hogy megkerül és szrá lõ ?

ennyire gyérek az amcsik ? a német fw-190-nek milyenek a 3-4 20mm esek-el ?

az amcsi thunderbolt-ok jók lesznek majd érdemes húzni , majd õket ??
és a pónik jók ? összességében a jenki ágról mondana nekem valaki valamit ? Mert eddig nem sok siker élmény volt velük... (legalábbis orosz és német ág után)
igen
gyerekek az normális,hogy naponta peccselgetik a játékot???
Igen, azt megcsinálhatnák.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Igen, de ez esetben nem ártana valami értelmesebb rendszer csinálniuk a csaták eredményének visszanézéséhez. Én pl. örülnék, ha a táblázatot újra elõ tudnám szedni, a mecs végével. Vagy legalább ne legyen bugos az a kis menü, ami jelenleg van.
Ez eddig is így volt, ha kiléptél, akkor a meccs vége elõtt alig kaptál pár XP-t, de ha a meccs véget ért, megkaptad mindet.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

A két IX-es az, ami nagyon durva, mert már tudnak elmelkedni és és dupla annyi a gépágyúlõszer mint korábban. A nagyobbik IX a legjobb propelleres gép a játékban, az amerikai Spit is ennek a megfelelõje. Fordulóharcban addig verhetetlen ameddig nem a japánok ellen megy, azok ellen fura módon a sebességét kell kihasználni.

a vadászét én is tegnap adtam fel 😄
bele sem kezdtem az orosz tehén küldetései megvannak azok könnyûek voltak eddig, ha ott is elborulnak akkor bekaphatják pedig tetszik az a nagy dög 😄
Nagy hibája ennek a mostani peccsnek hogy a kék villanykörtéket csak a meccs vége után kapod meg, ha elõbb kilépsz(mert lelõnek) akkor még a részét sem addig amíg vége nem lesz.

Nálam tegnap sajnos elúszott a dolog, 9német gép meg volt, utána késõ estig nem dobott németek ellen HB-n. Ez a mai így tényleg egyszerû, lehet jobban járnának ha nem erõltetnék ezeket a nemzet specifikus killeket, mert olyankor kevesebben mennek az adott nemzettel és néha lehetetlenné teszi a feladat teljesítését, mellé még az mm is borul, jönnek sorban a alt.hist. mapok, USA megy angolok ellen vagy kapja az oroszokat, de ha nincs szerencséd németeket nem is fogsz látni. A WOT IS6-os eventje ebbõl a szempontból jobb, sok xp-t kell kigrindelned az igaz, de ha 1-2nap ki is esik, attól még van esélyed befelyezni. Lehetne olyan is, hogy pl lõjj ki 10német gépet vagy ha ez nem jön össze, akkor más nemzetbõl 20-at (vagy többet).
mondjuk a sok b*zi kicsit fel tudja hergelni az embert már korán reggel 😄
a mai feladat könnyû szerencsére 😊

TB-3 - while flying I-15 (all versions), destroy 10 enemy aircraft

XF5F - while flying P-26 (all versions), destroy 10 enemy aircraft
Cenzúra.. 😄
én a IIb-szériától fölfelé érzem használhatónak õket, de ez nagyon szubjektív. fordulóharcban verhetetlen(szerintem).Messereket még nem próbáltam, mert a németek ellenség!😊)
Nem hozza elõ, még ha új lapon nyitom meg akkor se. De elhisszük 😄

A IX-es igen, de a Mk I és II-eseket nagyon csúnyán lehet szívatni még a He-112 B-kkel is, hogy az E Messerekrõl ne is szóljak semmit 😄 Törnek mint a porcelán.

Nálam betölti a spoiler után.
na mégegyszer, hátha sikerül!😊))
de a legcsíterebb a maga szintjén a két prémium boomerang!
Hopp, rossz volt a hivatkozás..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mindegyik spifire csítergép!ha nem rühelném az angolokat, csak azokkal repülnék!😊
nagyon rajta vagy ezen az SBD-3-on.régebben repkedtem vele, míg nem lett meg az avenger, azóta inkább azt favorizálom, leginkább hajók ellen nagyon jó. Most elõvettem megint az SBD-t, mikor láttam nálad milyen eredmnényeket lehet vele csinálni, de nem jön be továbbra sem.Lehet az volt a baj, hogy III-as szintû gépek közé mentem vele árkádozni?..😊
Ez a prém spitfire egy beteg állat, tegnap este még repültem vele egy kört. 7 air (igaz abból 3ai volt)+10 ground kill, de elég szépen tejelt a végére.
http://kepkezelo.com/images/o0nd7782pgrobyiofb1b.jpg
http://kepkezelo.com/images/oedlgsjrz4arqy31kwlo.jpg
Ismerõs érzés.
Tegnap meg akartam csinálni az év végi eventet. 3 német gépet sikerült végül nagy nehezen leszednem.
Ezen kivûl kb 12 assist, 20 critical hits volt.
Már üvöltöttem kínomban 😊
Az utolsó csepp a pohárban az volt amikor CH a ME110-en, 150 méterrõl lövöm rommá és nekem jön egy teammate.
A ME110 crasshel és senki nem kap semmit.
Itt hagytam abba tegnap

Coral Springs
Ilyen a stat amikor folyamatosan behúzzák a kill -jeidet, én 1 kill -el vagyok második. Kb 5db kill kéne legyen nekem is.

Egy másik csatában átkergetett a harctéren egy Spitfire, akkor sehol senki nem volt. Még nagy nyugodtan kiszedegette az arty -kat is. <#gonosz1>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Kapott új FM -et az orosz Airacobra is, majdnem úgy lehet vele manõverezni mint egy Bf 109 -el, és még gyorsabb mint volt. Fölülmúlja a Yak-9T -t is repülési képességeiben, bele se merek gondolni mi lenne ha kapna egy gyorsabb cannon -t.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Pumákok nem szeretik a Spiteket, inkább kiugranak a gépbõl... <#shakehead>

Ha ezt az Öregek látnák... <#szomoru1><#rolleyes>
Gottfried
Köszi! 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Nem lehet eladni gépet, és nem lehet utólag feladtot megcsinálni. Ez van :/

Gottfried
Srácok,el lehet itt valahogy adni azokat a gépeket amikre már nincs szükségem?

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Sziasztok!

Ha csak ma láttam elõször, hogy prémium gépeket lehet szerezni különbözõ feladatok teljesítésével, ezért a tegnapit nem tudtam megcsinálni, akkor már teljesen esélytelen összehozni, hogy minden feladatot teljesítsek?

Nem lehet utólagosan elvégezni a korábbi feladatokat?

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Sziasztok!

PUMA TV ON!

http://hu.twitch.tv/volfram42