War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van persze ott van zárójelben mindig 😊
jók ezek a szavazhatós dolgok is.ki lehet fogni akciós prémet,ha szerencsés vagy.(ezekre a küldikre van hb/rb szorzó?)
Köszi!

OFF: Na mondom adok még 1 esélyt a warplanesnek is. A bejelntkezõ képernyõnél állandóan lefagy. Mondom az lol 3x kellett újraindítani a gépet 😄
btd az amerikai prémium gép
úgyhogy húzd ki gyorsan az sbd-t és csapassad 😊
Új küldetéshez kis segítség? Megnéztem achi-ba mit kell csinálni. SBD-3 még oké, de a BTD-1-t nem találom a tech treebe :/ Ugyanis ezekkel kell bombázni, ha jól látom. Az mellékes, hogy még ki sincsen húzva az sbd-3 se :/
darki81
nem kell ezeket sajnálni 😄

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Coral Springs
A végére 1vs1 -ben maradtam egy B-25 -el, csak 10 percig kerestem a csávót a kibaszott felhõzetben. Amikor megtaláltam felajánlottam neki hogy szálljon le és lépjen, ám nem élt vele. Arra számított hogy majd beállok a picsájába, de tévedett. Fölé emelkedtem, ráijesztettem kétszer, erre bebújt megint a felhõzetbe. Kénytelen voltam közelebb menni hozzá, erre csinált egy olyan dugóhúzót hogy a földig nem jött ki belõle. Az ember próbál jóindulatú lenni, de felesleges, rohadjon meg az összes gyökér.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Dettó nálam is, csak én a HB-t egy kör alatt feladtam.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

HB-bohóckodtam vele egész délután, de oroszok megerõszakoltak mindig, így bementem arcade-ba és 1 kör alatt meglett az event.
Ezt a P-26-ot nem repülésre találták ki, úgy fordul mint egy ZIL, és annyival is megy 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Ki ugrott ki milyen gépbõl?
F86 az új japó mapon tier 3as meccsen...jó az MM...mondjuk egy ki84 leszedte mindenki örömére
darki81
alkrik iuff hfbf 😊

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

ma is darts vb van sorry..xD
Sziasztok!

PUMA TV ON!

http://hu.twitch.tv/volfram42
WinT
Bedobott elébb AB-n egy éjszakai domination mapot, sose láttam még éjszakai repülést.
aha,hát nem gyõztél meg...😊viszont azt a gyûrû alakú körbefordulást hogyan csinálod?
Vannak leárazások.Ki96 pl 50%...persze lehet már írta valaki<#integet2>
Coral Springs
Sok mindenre jó ez a gép, például lehet vele a bomber -ek között trollkodni. <#nevetes1>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Istemkirály vagy ecsém!😊
Coral Springs
A kedvencem, amikor nagy nyugodtan repülök a friendly oldalon, az isten háta mögötti hegyeken is túl, azt sorba jön rám az enemy. Mint ha összebeszéltek volna, hogy ezt az ipsét kell támadni. Nem kell nekem keresni a balhét, jön az magától, itt 4 -en támadtak meg. Szerencsére akadt egy társam. (A replay eléggé bug -os.)

minden tiszteletem a tiéd!2(!!!) órája szívok ezzel a köcsög mai acsívmenttel!p26 a világ leszarabb gépe...
Coral Springs
Két kör. Rá kell érezni és meglesz az.

Coral Springs
"AB-ban totál mindegy" Egyáltalán nem mindegy. Olyan drasztikus különbségek nincsenek ugyan mint RB -n, viszont ami van az pont elég arra, hogy meggondold a lépéseidet. Nem mindegy hogyan használod a géped, máskülönben beállhatsz szopni 3-4-5 halállal.

Coral Springs
Figyelmetlen voltál, sok volt a felhõ, esetleg a Nap felõl jöttek. Elõfordul.

Coral Springs
Nagyrészt nagy tûzerejû, gyors gépekkel megyek, nincs okom problémázni ezen. De amikor megjön a kedv máshoz is, elõjönnek a problémák.

Nortai
Õk a romulán birodalom gépeit használják. Amúgy elõfordul az ilyen, nem vagy egyedül.

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

WinT
Valaki árulja már el nekem, hogy az ellenfél milyen lopakodó technikát használ. Fél perce HB-n, látom egy spit elkezdi üldözni a csapattársam, elég közel voltam, mondom segítek rajta. Körülnéztem kétszer is mielõtt belevágtam volna a manõverbe, a környéken nem láttam senki mást. Erre amint befordulok sunyiban a páciens mögé két másik már darált is befele csak úgy a semmibõl.
Valamivel jobban bírja a sebességet, a vele egyszintû amik alig tudják levakarni magukról. Ha meg fordulni próbálnak, akkor kampó nekik.

Viszont a Ki-61el nem tudok megbarátkozni, míg a zero kiváló HBre a jó fordulása miatt addig ez annyira esetlenül nehézkesen fordul itt is meg ABn is.

WoT: Nishizumi77

Ki-102 anti bomber rolejával nem tudok betelni, annyira jó mikor szegény B-17et vagy akármit telibe kap az 57es és darabokra hullik >😄

WoT: Nishizumi77

Stealthet próbáld, hagyd a tracert.

tegyél a vitalytire böven pontot.nem lövik ki olyan könnyen a pilótát( ezt a hûlye átnevezést nem szokom mé...rb nekem még frb)'2 perc nem sok
Megnéztem, a japán 20-as tracer 100%--ban HEF-T.
A steahlt meg HEF-T/HEF-T/HEF-T/AP/AP.
A spit 20-asával semmi bajom. Zseniális. 1x 1 db golyóval eltörtem egy FW szárnyát vele 600méterrõl. Nagyon rendben van az angol 20-as, és a lõszere is. Már már túlságosan is rendben.......

A japánnal nem tudok igazán kibékülni. Asszem tracer van a 20-asba, mert mintha 100%-ban API-T lenne. Azthiszem.
Zeron és Spiten is stealth ammot tölts a 20asokba, a kis géppuskákban úgy is van nyomjelzõ, és ne akkor lõj az ellenfélre amikor mögötte vagy hanem amikor fordul és a legnagyobb felületét mutatja.

Hát nem is tudom. Nemzetfüggõ. A prem spit 20-asa elég tud lenni 4 gépre is, sõt... A német 20-as is rendben van, lõszer ügyileg is, és máshogy is.

De se az orosz, se a japán 20-as nem áll a kezemre. A japán nem csinál semmit, az orosz meg mellémegy. Ennek következtében mindig kifogyok. Legalábbis én igy tapasztaltam.
Gottfried
RB-ben mindig ilyen sokat kell várni a csatára?(ha a 2 perc egyáltalán soknak számít..)
Nagyon kezdõ vagyok még az egész játékban és ma mentem az elsõ 2 csatámat RB-ben.Elsõ csata,elemelkedek a reptérrõl és egy barom belém jön hátulról.Második csata,Bf110-el,egy lövéssel kiszedik a pilótámat és a sértetlen gépet nézegethetem ahogy vége a csatámnak.
Kezdem úgy érezni hogy ez a játék nem nekem való.A WOWP nagyon unalmas volt,ez azért annál sokkal jobb de a WOT-nak a közelébe sincs játékélményben.Nagyon várom már a tankos részét,igyekezhetnének vele egy kicsit. 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Aki tudja hogy mit csinál annak 100-120 lõsze gépágyúnként bõven elég, mire az kifogy amúgy is vissza kell menni üzemanyanyagot tölteni. Bomberekre meg amúgy is csak akkor megy az ember ha a vadászok már halottak. Aki meg rögtön az elején nekiesik a bombázóknak, beáll mögéjük és azok szitává lövik az teljesen meg is érdemli ami történik vele.

Azaz 17 task lesz, és 10-et kell megcsinálni?
na mindjárt barátságosabb így 😊
Ahet
"Update: from now on it only takes 10 missions out of 17 to obtain each aircraft! TB-3 and XF5F are closer then ever!"

The gods have disconnected you ...

japán 20 milisek nagyon odabaxósak 200 db elég is! Spitekben is elég szokott lenni 2-3 gépre...aztán leszállsz tölteni csokimoki

A jóval több löszer az 200 db (japó).A többihez képest nem sok.A fö gond hogy utána 7 milis marad 2db..Sokszor van nagy amcsi bomber az meg nyeli
nekem isa összejött régen,mikor nem spitfire és yak7 volt az ellenfél, hanem fury és gladiator...
Vagy megtanulja hogyan kell beosztani a gépágyúlõszert, mint minden rendes vadászpilóta: A zero és spit ezért is jó gép kezdõknek, mert nagyon szépen rászoktat a lõszertakarékosságra. Aztán végül eljutnak a magasabb szintû Zerokhoz és Spitekhez, és azokban már jóval több lõszer lesz.

én is ab-ben csináltam meg az oroszt, a legnagyobb gép ami jött az ajándék egyes prémium buffalok voltak
peashooter-el nem nehéz az a 10 kill 😄 meny be ab-be.... (legalábbis nekem ott még p26 al is ösze jön 2-3 mecs allat 😄 )

Meg van a bf109 f-1 <#taps>

viszont nem tudom hogyan tovább <#help> amcsi , japi v rucky-t kezdjek el mellé ?
2db 7mm borsópöckölõvel, úgy, hogy b25, és yak3(!!!) jön szembe veled...
gyerekek ez az assignment egy nagy szivatás!a csajka még oké, de p26-al 10 kill....<#rinya><#rinya><#rinya>