War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
OFF: Na mondom adok még 1 esélyt a warplanesnek is. A bejelntkezõ képernyõnél állandóan lefagy. Mondom az lol 3x kellett újraindítani a gépet 😄
úgyhogy húzd ki gyorsan az sbd-t és csapassad 😊
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
PUMA TV ON!
http://hu.twitch.tv/volfram42
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
WoT: Nishizumi77
WoT: Nishizumi77
A steahlt meg HEF-T/HEF-T/HEF-T/AP/AP.
A japánnal nem tudok igazán kibékülni. Asszem tracer van a 20-asba, mert mintha 100%-ban API-T lenne. Azthiszem.
De se az orosz, se a japán 20-as nem áll a kezemre. A japán nem csinál semmit, az orosz meg mellémegy. Ennek következtében mindig kifogyok. Legalábbis én igy tapasztaltam.
Nagyon kezdõ vagyok még az egész játékban és ma mentem az elsõ 2 csatámat RB-ben.Elsõ csata,elemelkedek a reptérrõl és egy barom belém jön hátulról.Második csata,Bf110-el,egy lövéssel kiszedik a pilótámat és a sértetlen gépet nézegethetem ahogy vége a csatámnak.
Kezdem úgy érezni hogy ez a játék nem nekem való.A WOWP nagyon unalmas volt,ez azért annál sokkal jobb de a WOT-nak a közelébe sincs játékélményben.Nagyon várom már a tankos részét,igyekezhetnének vele egy kicsit. 😊
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
The gods have disconnected you ...
Meg van a bf109 f-1 <#taps>#taps>
viszont nem tudom hogyan tovább <#help>#help> amcsi , japi v rucky-t kezdjek el mellé ?