War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pl nagyon sokat segített, nem tudom normál dx9 full grafon bent volt-e a szárnyak végén a pára kicsapódás. Mindenesetre dx11-en rengeteget jelent nekem ez a fajta vizuális visszacsatolás (mert viszonylag messzirõl látszik) és tisztában vagyok vele, hogy olyankor a küszöbön egyensúlyoz a gépével. Egy hajszálnyit ront és vége, vagy földet fog vagy sikerül befogni.
DX11 a legnagyobb találmány, amit betettek eddig az eventeken kívül. Iszonyú sokat dobott a LoD-on (ködpárás dzsungel felett még könnyebb követni az ellenfelet, mint azelõtt normál terepen.) és még ennyivel nem elégszenek meg a QnA cikked alapján. <#eljen>
A lassú vagy lassú játékot igénylõ tankokkal simán el lehet lenni, de az E-50-tõl könnyebb medekhez meg a könnyû tankokhoz hozzá se mertem nyúlni. Az artyval csak olyanok ellen nem kell skill, akik nem is számítanak rá (mert, ahogy az apám szokta mondani, "nem fosnak"). Ha valaki akár csak megpróbál ellened tenni, na onnantól jön a skill 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

BooMiller
Én megnéztem egyszer egy régi laptopon az volt nálam semmi más és unatkoztam😄 3-5 fps😄 na tank-al nem is próbáltam viszont a full skillt igénylõ artyval elsõ meccsen 5 kill😄 3-5 fps és 5 kill és valaki még bizonygatja hogy mekkora skill kell az artyhoz (WOT)

XD micsoda?! Sok érdekes csodát hallottam már az informatika környékén, de ez az egyik legjobb. 😄DD
Azt hidd el, hogy nem tûnt diavetítésnek 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Coral Springs
Mit higgyek el ? Hogy van akinek a diavetítés még a játszható kategória ? 8 fps <#hehe> Én kérek elnézést, ez best of.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Pedig hidd el, hogy nekem a régi gépemen a WoT 8 FPS-el már tökéletesen játszható volt (5 átlagosnak számított, 2-3 már játszhatatlan volt), ha 10 fölé ment, az csoda volt, és 10 felett simának éreztem a képet. Amikor összeszedtem az új gépet, a játékot mintha kicserélték volna 😄

Coral Springs
Ember ne viccelj már. <#wow2> A 10-15 képkocka másodpercenként az már a játszhatatlan kategória, persze lehet hogy ezt is képes megszokni a szem, de nehezen tudom elképzelni. Kb a 30 fps az a határ, ami alatt már problémás a játékélmény.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Nekem se szaggat. Most asszony laptopjáról vagyok (Nvidia 635M vidkari), 60 fps stabilan, mint a vaj, Dx11-en.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Nálam nem szaggatott akkor sem, igaz így 30-on érzem, hogy folyamatosabb a kép, de akkor sem ugrált semmi se, ugyanolyan élvezhetõ mint most.
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/91910-qa-session-137-patch-discussion/

Q&A az 1.37-rõl.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Coral Springs
Hogy lehet 10-15 fps -el játszani ? Az nekem már diavetítés.

Odaadom az enyémeket neked akkor én annyira nem tudok kibékülni velük 😄
Ez a Pe-2 egész vállalható gép, és még szép cockpitje is van.

Sziasztok!

Aki akar most jönni PUMA-val közös repülésre, az CUSTOM game-ben keresse meg a _Dragunow neve alatt futó szobát és csatlakozzon.

A jelszó: puma101

Jelenleg arcade mapon( afrika canyon) repülünk de Realistik modban. A fuel és ammo unlimited és van respawn.

darki81
csináltam 2 k.kobrás pikcsõrt 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://cloud-4.steampowered.com/ugc/469797727159484651/8437FFF157E007F0C757FF7E31BA0A50544E0F18/

http://cloud-3.steampowered.com/ugc/469797727159481410/4182E435C04206CDBDD406EACC7EA0CFEDB48932/

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Régi gépem van, de minden egyes patchel csak nõ az fps-em, tavaly ilyenkor volt ugyanezen grafikán amit most használok 10-15 ma pedig azon vettem magam észre, hogy tiszta idõben 2-530-as tartományban mozog. Próbálj egy driver frissítést, az mindig jól jön.
Japò vs world öt megyek,ott jók.Frb.Földit tàmadnak egymást-minket ölnek.Gumnerek is jók.Egyedül a támadó f6 kötelék zombi,de azok csak földire mennek,és beülnél eléjük akkor se nyitnának tüzet.Persze vannak furcsaságok,de alapvetöen jók.
Az elején csinálgatnak valamit, kergetik, néha le is lövik az AI gépeket, de ha elhúzódik a csata, akkor rendszeresen a bázisuk körül köröznek és semmit nem csinálnak.
Torzonborz
"hogy nem bambán köröznek"

Ma kergettem Lavórral AI messereket és hát izé...azok elég bambán kõröztek 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

f24sg
Állítsd be a render opcióknál a WinXP-t. Az is dierctX9, csak a WDDM kiterjesztések nélkül. Nem lesz rondább, de régebbi hardveren jobban megy.
A directx 11 pl. valamivel szebb, és nálam HD6850-en gyorsabb is FPS-ben, de valamiért a menükben való navigáció jelentõsen lassul (pl. research tree-k betöltése).
Ai A20 saipanon is troll.Tàmad reptèten javitás alatt,majd felszállásnál simán lekap.De ettöl független tetszik hogy nem bambán köröznek,és nem biplánok vannak.
Ez a 47 milis Tempest jó valamire? Azon van a riszõrcsöm.
Mondjuk nekem eddig se volt magasan a grafika.

Nekem nem változott semmi, pedig én is Dx9-et használok.

Ez a tegnapi peccs. Köszi Gaijin, hogy lejjebb kellett vennem a grafikát a peccsetek miatt. Eddig gyönyörû grafikán ment a játék szaggatás nélkül, és volt 30 fps-em, most meg beléptem és szaggat mint az állat 9fps-el. Így meg le kellett húznom a grafikát meg mindent. Igaz hogy nyertem 40fps-t, de akkor is, így nem szép. Lehet a Direct9ex miatt.

Nem is arra való 😊 Ez a bajod neked, hogy nem ismered a harcmodorukat. Amikor olyan 1,3-1km-re jár tõled és közeledik, hirtelen próbálj a zuhanási íve alá fordulni. Jó eséllyel nem fog tudni követni, muszáj lesz neki kiemelni, és újra támadni. Ha ezt egy párszor megcsinálja, elég energiát veszít ahhoz, hogy megkocogtathasd, és ha már csak az egyik szárnya piros, onnantól neki annyi.

Nekem mondjuk alapból fos az FW mert sehogy sem tud fordulni.
Hát nem tudom én azt látom FW, FW FW meg hogy hirtelen a gépem lángoló roncshalmazzá válik. BnZ BnZ és BnZ... és megkúrogatnak mindenkit. Vagy szembe jön veled hirtelen és bye bye megint...
A 6 gépágyús Fw-k a gun podokkal gyakorlatilag repképtelenek, semminek se gond elkapni õket. A Yer-2-vel védekezés a kifejezetten bombázók ellen való fegyverzet ellen meg... hát nem is tudom. Logikátlan? 😄

Hm... nem szoktam nagyon fellátogatni mert csak a HB HB HB megy 😛 De... most azért is megteszem és megkérdezem ki mit gondol a következõrõl:

Tier 3 hála a németeknek játszhatatlan. Mert már elnézést de a gun pod noobok a 3-6 gépágyúval...
És ezért mennek sokan ahogy én látom YER-2vel irány a bázis mert legalább így nyernek és nem cseszik el a játékukat a németek.
Gottfried
kösz szépen! 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Akkor én vagyok a béna 😊
Viszont az f4f jó lett végre 😊

Viszont a láthatóság.. megint ezen havas pályán voltunk 4vs4 + egy csapat ai

senki nem találkozott ellenfél játékossal, a botokat is alig találtuk meg
35 perc szopás volt az egész mire szépen egyesével lezuhantak a német játékosok úgyhogy sosem láttuk õket
már azon voltam, hogy földbecsapom azt a szart és lépek a fenébe 😄
Itt az rp reward teszt;
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/90222-actual-rp-point-rewards-in-ab-rb-sb-for-destroying-aircraft/#entry1670548
Torzonborz
Kis magasságban alacsony sebességnél szerintem még mindig baromi jól fordul. Mondjuk tényleg érezni az FM változást , nem olyan jó mint elõtte volt de azért még lehet vele meglepetést okozni az ellenfélnek.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Igen? Tegnap SB-n B-0-ban nem tudtunk lefordulni egyet. Nem voltam biztos benne, mit kergetek, úgyhogy néztem nagyot, amikor láttam a végén, hogy P36 volt.
Pedig engem lelõtt egy az A20-ban ülve.... 😊

Mindháromnál a pilóta Vitality skilljére kell rengeteget rakni, bombázónál és csatarepülõnél még a Weapon maintenance (nem tudom melyik fül alatt van, talán a harmadik) fontos hogy oda essen a bomba ahova te akarod, vadásznak meg a G tolerance fontos. A többi se ért, de arcade-ra ezek a legfontosabbak. Bombázónál a lövészeknek a vitalityre érdemes tenni csak, meg esetleg arra amelyik a fegyver (és nem a lövész) szórását csökkenti, aztán ha valaki beül mögéd, F6-al ülj át lövésznek és csipkézd ki a seggér 😄

mentem egy kört a p36al, úgy helyre rakták, hogy mostmár nem kel versenyre semmivel sem 😄
orsózni ugyanúgy lehetetlen vele kb és fordulni se nagyon akar már..😄
Gottfried
Arcade csatákhoz a legénységnek melyik skilljeire érdemes a pontokat elosztani?
Mindhárom típusra(vadász,csata és bombázó gépre is érdekelne)

A már elosztott pontokat lehet valahogy újraosztani?

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

na a peshkák se lesznek a kedvenc gépeim.. többet nem repülök velük az tuti 😄
f24sg
Jah, nálam is ezeket írja.

Ha már SB, meg tudjátok erõsíteni, hogy már nincs pénz és xp bónusz RB, SB csatákra?
így van ma nem érdemes 3-4es tierben oroszokkal menni mert keményen rákefél 😄
Most érdemes oroszok ellen menni, elõzõ meccsen is egy Tu2 mellett, az összes többi gép Pe2 volt.
az viszont rossz, hogy oroszokkal nem lehet sb-t menni... rb-ben kell szopni 😊
napok ota ilyen számokat mutat.a 3as tier reális
RB-n elsõ körben meglett SBD-3-al a task, bónuszként még egy air-kill is jött hozzá 😊
mintha itt lenne egy kis bug vagy nagyon megszaporodott a sim battle játékosállománya xD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
akkor ezt hamar letudom.aztán vagy lesz a végére 10. feladat..vagy nem.rb-n nem kell célokért verekedni