War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amcsi vadászokkal kell bombert szedni 😊
A B3-as 75mmes egyúja úgy tûnik hogy csak light pillboxok (vagy akár normálok?) és hajók ellen kell majd.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Mai adag
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

éa vicc, hogy A elfoglalva, az összes romboló kiszedve, és nem fogy a pontjuk.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
PUMA TV ON!!!
TV link: http://www.twitch.tv/volfram42
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Meg kedvem sincs most "beöltözni" 😊
mentem pár jó kört a kis mc 202vel aztán szerintem mára el is felejtem ezt
rb-ben egy kör alatt 3szor lopták el a tuti killemet xD
egy lecrittelt farkas lassan pörögve zuhanót és két folyamatosan pontot érõ égõ zuhanó roncsot is sikerült ellopniuk..😄
hogy rohadjanak meg a tetvek 😊
Meg ahogy láttam gameplayekbõl a rakétás csupaszárny me-163 elég jó 😄
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Free-n se százas valami, mert ilyen 200 fõket látok sorban, ami kizárt. Szerintem fogták a fejlesztõk az usankát bevodkáztak, hazalátogattak szibériába natasa meg kezeli a mûkörmeivel a gépparkot magára hagyva.
(ám én sem szenvedek ezekért) 😊
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
turret kezelés
szokj hozzá gyakorlással a célzáshoz és már 1 km-nél kóstolgasd,
kis gyakorlással be tudod lõni majd, hogy olyan messzirõl is pofán csaphatod õket és akkor békén hagynak 😄
persze az akkor jó, ha idióta és látod, hogy mögötted kúszik fel rád szépen
ha fentrõl nagy sebességgel csap le rád akkor imádkozós a dolog mert felfelé szar is célozni a géptest miatt és nagyon kevés idõ van rá 😊
ha meg ismeri a vadász a b-25öt akkor meg tud lepni alulról, oda meg nem tudsz lõni 😊
ÉS neked hogy tetszik a helyzet, miszerint SB (és R😎 csatákban jelenleg kb. botokat lehet lõdözni? Eventeken pedig lehet várni órákat?
Az új 1.37 rendszer "adresszálta" az MM gondjait.
Uninstall még nincs, de valahogy azt veszem észre, kezdekegyre kevésbé belépni. A másikkal is így kezdõdött...
más: Engem szerintem dirket szívat a játék... tegnapi napot rá áldoztam arra , hogy a corsairel és a cobrákal tanuljak... (sikeresen meg tanultam a corsairt irányítani <#gonosz1>#gonosz1> ) mennék rá az p-38-asra erre a p-400-as hiányzik <#falbav>#falbav> amit ezért nem értek mert meg van mind a kettõ aircobra de az elõttük levõ p-400-as még csak ki sem lett fejlesztve..... Ez , hogy lehet ??? B-25-öst , hogy érdemes hb-ban használni ? (értem ezalatt a turetekel való védekezést ) Várjam meg mig 0,4-5-re ér ? vagy mi ? és mi a 25-ös ideális bombázási magassága ?
Amcsi ágon én nem is akarok tovább menni 2-es szintnél, a többinél is csak a tier3-t céloztam meg.
Majd idõvel talán németbõl kihúzom a jeteket is.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
de nem lesz nagy áradozás, annyi info van amennyit a két 1 órás stream videóból le lehet vonni
ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld
7 küldit ki lehet hagyni úgyhogy nem gáz 😄
Az olasz gépek ugye azok, amik a német techtree baloldalán vannak??!!