War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudom, csak nem szeretem az SB2-t meg a ruszki giftet eddig se csináltam
az sb2-vel nem is kell bombert lõni 😊 azzal bombázni kell 😊
amcsi vadászokkal kell bombert szedni 😊
Asszem mai event kimarad. SB2 nem érdekel,amcsi meg japó ellen megy azok meg nem visznek bombert,csak ritkán..
Ezt a HS-129B2est nagyon megkedveltem így hogy már majdnem maxos. A 30mm-es gépágyúval HVAP lõszerrel meglepõ módon hátrulról és oldalról ki tudom lõni a medium tankokat és hátulról a heavyket is, és 100 lõszer van benne, ez jónéhány tankra elég. A 37mm-esre úgy tûnik nem is lesz szükség, egyrészt mert abban csak 12 darab lõszer van, másrészt mert a 30mmes elvégzi a feladatát helyette.

A B3-as 75mmes egyúja úgy tûnik hogy csak light pillboxok (vagy akár normálok?) és hajók ellen kell majd.

Coral Springs
Ui.: Szerintem Amaymon -nak is be fog jönni, mert a jó repülési tulajdonságai, és a fegyverzet mellett tökéletesen ki lehet látni belõle.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
2db 23mm -es gépágyú, 34m/s -os emelkedés, 700km/h max ias, a manõverezhetõsége pedig megegyezik az XP-50 -ével. Ezt te lehet hogy vitrinbe rakod, én viszont gyilkolni fogok vele azon a szinten.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

http://warthunder.com/en/news/386-December-30th-War-Thunder---Winter-Magic-en
Mai adag
Ebben az lett volna a kihívás,hogy minden nap le tudj ülni a géphez és csináld meg napi feladatot.Ami tényleg nehéz lenne...nekem biztosan.Maguk a gépek inkàbb gyüjteménybe lesznek jók,igy tán nem is akartak olyan nehéz dolgokat.
Coral Springs
A tegnapi event is egy kör volt. Eddig túl sok erõfeszítést nem kellett hogy tegyek, jöhetne már valami kihívás is.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Coral Springs
Ja, bedurvult az ai. Pár napja az egyik japán map -on nagy nyugodtan emelkedek az La-5 -el, azt kb 5 ezren lehettem amikor lecsapott egy Ki-61 -el. Úgy szarrá lõtte a gépem, hogy épphogy eltudtam kúszni a bázisig javítani. Amikor visszaértem egy saját ai -val párbajozott, de olyan BnZ -t tolt nagy magasságból, hogy teljesen elérhetetlen volt számomra, így hagytam a francba. Kerestem egy emberibb player -t, de azzal sem jártam jól, egy Zero 6-7 ezren nem olyan jó látvány. De mint általában a japánok ellen, itt is én voltam a csapatban az egyetlen harcképes ember, a többiek nem tudom hova tûntek, mit csináltak, de nem is érdekel.

Tegnap óta furán mûködik, de legalább már nincs az Eventen 20 perc várakozási idõ. Az jó ötlet szvsz, hogy 2-2 axis-ally van, mert gyorsabb bejutni és könnyebb free flight-ban kimaxolni valamilyen gépet. Elõször jól meglepett az ai messer kiszedett a stock amcsi 400-asomból szépen miközben egy valódi játékost puhítottam 😊
Fulcrum11
HB-n már fél órája kergetem az utolsó peashooter botot H6K-ban, ami természetesen lassabb, mint a meggymagköpõs ai, minden ötletet szívesen fogadok...
éa vicc, hogy A elfoglalva, az összes romboló kiszedve, és nem fogy a pontjuk.

Erre berakott egy F80c-t a tier 3as gépemhez....ennyibõl már csak válogathatna az MM
Ezt a kérdést én már az elsõ napi feladat láttán feltettem magamnak. <#smile>

Akkor miért várok már 5 perce japóval??<#vigyor2>...Sose voltak még összesen se ennyien mint most csak amiknál.
Coral Springs
Abból a 45K játékosból 5K lehetséges hogy SB -t játszik, de a 2K az szinte biztos. Szerintem van valóságalapja.

Az SB rész elég népszerû 😊)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Sziasztok!

PUMA TV ON!!!

TV link: http://www.twitch.tv/volfram42
én már nem erölködök tovább...mi a ráknak két I-II szintû gép?még ha IV-V szintû prém gépeket adnának, akkor megérné, de ezekért nem fogom szétszivatni magam...
Menj H6K-val ott a legnagyobb dolog ami befalhat egy Yak-7 vagy LaGG-3, ha azoktól megszabadulsz akkor a kis biplánok a legyek útját követik 😄
M.C.202-vel is vicces B25-ökre lövöldözni.
Ez a toronnyal lelövés nem fog menni, senki se akar rám jönni, csak a nehéz vadászok 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

nálam is az utolsó patch szétcseszte a textúrákat és látszik a szélük a földön, úgyhogy ilyen ronda recés "kerítés" van minden egyes textúramezõ körül úgyhogy most hanyagolom mert amúgy se megy jól az észlelés de ez meg aztán nem segít egy kicsit se a dolgon 😄
Meg kedvem sincs most "beöltözni" 😊

mentem pár jó kört a kis mc 202vel aztán szerintem mára el is felejtem ezt
Menj simre ott kevesebben vannak,és a kill lopás se megy annyira.van ott is de messze nem sok....és hamarabb beadja az acsit..
jók ezek az eventek 😄
rb-ben egy kör alatt 3szor lopták el a tuti killemet xD
egy lecrittelt farkas lassan pörögve zuhanót és két folyamatosan pontot érõ égõ zuhanó roncsot is sikerült ellopniuk..😄
hogy rohadjanak meg a tetvek 😊
Kösz. Akkor mégis csak neki állok annak is, amikor a német gépeket kellett lelõni egy sem volt, se HB-n se Ab-n, folyamat orosz amcsi gépek voltak nem véletlenül.
igen, elég 10et megcsinálni és megkapod a végén
A Winter Magic-kel kapcsolatban kérdem, hogy ahogy látom elég csak 10-et megcsinálni a 17 küldetésbõl, tehát, ha én most állok neki XF5F-re csinálni bõven jó vagyok még? Az elsõt megcsináltam, TB-3-nál az összeset eddig.
Hát a Mig az túl snassz 😄 Az amcsiból a tier 3-4-ek valahogy nem vonzanak, csak egyedül a sabre 20 milisekkel néz ki jól. Az angoloknál a meteor sztem még szarabb, mint a többi. Szóval nem túl sok minden marad.

Meg ahogy láttam gameplayekbõl a rakétás csupaszárny me-163 elég jó 😄
Érdekel-e valakit egy WT account 1 éves prémium idõszakkal, 3 prémium géppel és 3125 arany sassal, T2-es és T3-as gépekkel? Az ár nagyon baráti.
Ez volt <#miaz> a cobrák már meg vannak jó ideje , csak nem tudtam , hogy a p-400 az csak az 1.37-el jött 😊 köszi a turetes tanácsot
A TB3 kb olyan, mint a japó H6K, csak nincs rajta 20-as. Vannak rajta meggymag köpõk. Lomha mint az állat. Viszont a pilótát marha szépen ki lehet szedni a nyitott fülkébõl, az il2 alapján 😊)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Iszonyú szar az MM vagy a szerver. Tegnap 2 azaz 2 darab Eventet tudtam menni, free flight-ot engedte volna, azért tudom milyen a dzsungel 😄

Free-n se százas valami, mert ilyen 200 fõket látok sorban, ami kizárt. Szerintem fogták a fejlesztõk az usankát bevodkáztak, hazalátogattak szibériába natasa meg kezeli a mûkörmeivel a gépparkot magára hagyva.
darki81
köszi, ám jók ezek a kicsik is, de csak néha 😊
(ám én sem szenvedek ezekért) 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

gondolom a cobrák már megvoltak az 1.37es patch elõtt is. Aztán a patchel bejött a p-400 úgyhogy az senkinek sincs alapból kifejlesztve 😊

turret kezelés
szokj hozzá gyakorlással a célzáshoz és már 1 km-nél kóstolgasd,
kis gyakorlással be tudod lõni majd, hogy olyan messzirõl is pofán csaphatod õket és akkor békén hagynak 😄
persze az akkor jó, ha idióta és látod, hogy mögötted kúszik fel rád szépen
ha fentrõl nagy sebességgel csap le rád akkor imádkozós a dolog mert felfelé szar is célozni a géptest miatt és nagyon kevés idõ van rá 😊
ha meg ismeri a vadász a b-25öt akkor meg tud lepni alulról, oda meg nem tudsz lõni 😊
f24sg
Aha.
ÉS neked hogy tetszik a helyzet, miszerint SB (és R😎 csatákban jelenleg kb. botokat lehet lõdözni? Eventeken pedig lehet várni órákat?

Az új 1.37 rendszer "adresszálta" az MM gondjait.

Uninstall még nincs, de valahogy azt veszem észre, kezdekegyre kevésbé belépni. A másikkal is így kezdõdött...
Német jetet ??? Azok jók ? 😄

más: Engem szerintem dirket szívat a játék... tegnapi napot rá áldoztam arra , hogy a corsairel és a cobrákal tanuljak... (sikeresen meg tanultam a corsairt irányítani <#gonosz1> ) mennék rá az p-38-asra erre a p-400-as hiányzik <#falbav> amit ezért nem értek mert meg van mind a kettõ aircobra de az elõttük levõ p-400-as még csak ki sem lett fejlesztve..... Ez , hogy lehet ??? B-25-öst , hogy érdemes hb-ban használni ? (értem ezalatt a turetekel való védekezést ) Várjam meg mig 0,4-5-re ér ? vagy mi ? és mi a 25-ös ideális bombázási magassága ?
A usák nem nézett ki rosszul a videóban.

Amcsi ágon én nem is akarok tovább menni 2-es szintnél, a többinél is csak a tier3-t céloztam meg.

Majd idõvel talán németbõl kihúzom a jeteket is.
A bomber háború elptti típus, úgyhogy tier1, a vadász meg valószínûleg tier2. Nemgien érik meg az erõfeszítést.

közben rájöttem, hogy az 5. 😄 Na még 5 kell és megvan 😉
Ez a 4. vagy 5. challenge volt ma a gépekért?
Ai számit?Mert dodómadàrral hamar megoldható a lövészes simben.
darki81
ezek hányas szintû vagy inkább hányas besorolású gépek lesznek amiket adnak?

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

a fejlécben ott a link ahhoz a topikhoz 😊
de nem lesz nagy áradozás, annyi info van amennyit a két 1 órás stream videóból le lehet vonni
Sziasztok, játszik már valaki a War Thuder Tankkal tudnátok valamit mondani róla?
*A WoTba na. Reggel van. <#wink>

Az artyk a fogyatékosok kedvéért kerültek az artyba, hogy még nekik is legyen valamivel sikerélményük, ezt mindenki tudja. Komoly része volt a játék tönkremenésében.

Omrega
A dx11 egy kicsit segített, érdekes módon az 1024x768-as felbontást nem szereti, viszont 1600x1200-ban ugyanolyan gyors (19-30fps) mint az 1.37 elõtt volt, így sokkal messzebbrõl kivehetõk a kontúrok, ami sokat segít.

ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld

jee mégtöbb bombázó lesz sb-ben...😄

7 küldit ki lehet hagyni úgyhogy nem gáz 😄
OMG, aki az orosz bombázóra hajt, annak mekkora szívás küldetés van ma. Szerintem ezidáig összesen nincs 10 killem turretbõl...

Az olasz gépek ugye azok, amik a német techtree baloldalán vannak??!!