War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze hogy szeretnénk, legalább nem lennék egyedül! 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Szeretnék menni SB-t(FR😎, de még mindig nincs fejkövetõm. A héten ezt megpróbálom orvosolni. Ugyanakkor nem érzem azt, hogy látni szeretnétek a kezdeti botladozásaimat. Persze ha van igény rá azt is közvetítem, de sok kólát és kukoricát készítsetek be, ja meg Benny Hill zenét. 😊

Jelenleg öt Puma klán van helyhiány miatt.
Nekem még mindig nincs meg az a gép.. többet kéne repülni de hát ha nincs idõ..😊

most megnéztem 4k rp kéne hozzá már csak 😊
Ha jól tudom õ a PUM2a klánban van.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Tegnap akkor vele találkozhattam saipanon ( is).Nagyon jól nyomta.Én B7A2 ztem.(mint mostanság mindig).Bár puma klán elötag nem volt...persze lehet nem velük van.
ígéret volt rá, hogy lesz frb puma stream tõle 😛 😄
Volfram te frb-t mész?Esetleg japót?
Szerintem nem lesz, a szavazás eredmény is másodikán reggel kilenckor lép életbe.
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/92447-choose-a-special-offer-for-2nd-january-2014/
Mai küldetést nem akarják kirakni? 😄
Coral Springs
Én már olyan szinten pro vok, hogy csapattársakat se kapok, illetve kaptam néhány ai -t. Mondjuk nem volt sokkal rosszabb a helyzet mint amúgy.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Van kép amin 2 db 0.50-es és 2 db 0.30-as a fegyverzete és tudtommal ez is volt a terv, miután lemondtak a 23 mm-es Madsen gépágyúról. Ami megint egy érdekes történet, mivel eredetileg tényleg 2 db lett volna a gép fegyverzete, de az amerikaiaknak nem volt egy darabjuk se belõle, sõt, azt sem tudták milyen paraméterekkel rendelkezik (pontos tömeg, pontos méretek, szükséges hevederezés...), így gyorsan ki is került a tervezetbõl, mivel nem nagyon volt esély beszerezni nagyobb számban a dánoktól.

Már csak egy bombázó kell... pok-pok-pok 😄

Coral Springs
Illetve rosszul írtam, alapból 2x23mm lesz rajta, és a prototípus rendelkezett ezzel a fegyverzettel. Késõbb ezt irl módosították 4x12.7mm -re.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Igen én is olvastam mit ír a Wikipedia, viszont a játékban alapból 2x20mm lesz rajta, amit majd kifejleszthetsz 2x23mm -re.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Majd kiderül, a wikipedia mindössze négy darab .50est ír a Skyrocket fegyverzetének, azért az nem az XP-50es szintje.

Coral Springs
Aki lemegy az maximum kidob egy-két tankot, de rajta már nem egy ember lesz, hanem kettõ vagy három.

A Spitfire 20 milise tényleg ennyire brutál? Stealth lõszer van benne és ezen a nehéz estén egyéni rekordot csináltam velük
A rekord 😊
Elég volt ár lövés és robbantak a gépek.
Állati volt.
Eddig csak velem csinálták ezt, most meg mintha valami Mátrix vezette volna a kezem 😄

Én kivenném,hogy végelegyen a játéknak reptér megsemmisítés után.Csak ne lehessen leszállni,de ebbe úgy se tudok beleszólni.A másik meg az,hogy sokan inkább lemennek és életük árán is lebombázzák,csak hogy kapjanak vmi xp-t.Mondjuk azt nem tudom mennyire éri meg nekik.

PUMA TV ON 😊
Coral Springs
Ez azért van, mert most már magasabb a bombázok spawn magassága. Ha senki nem figyel rájuk, eljut a céljáig az is aki bázist akar bombázni. Ott ahol én játszok maximum az én csapatom bombázhat repteret, az enemy nem éli túl se az Airacobra -t, se a Yak 9T/K -t. Kúrva vicces amikor jön egy horda bombázó, az egyiket leejtem, az összes többi meg menekül lefele. Lent persze még rosszabbul járnak.

majd meglátjuk még mit találnak ki 😊
Coral Springs
A Skyrocket -et ajánlom neked is hogy szerezd meg, gyakorlatilag kapsz egy XP-50 -et ingyen.

én is így voltam az usa ágon
háromnegyed szint kellett volna a 20hoz de az is csak úgy gyarapodott menetközben

pár kört én is nyomtam a két kisebb jettel de annyi elég is volt belõle 😄
most a sabre-ben már van 1800 rp kb 😄
inkább valami alacsonyabb jó kis gépre várok
Coral Springs
Nekem megvan az F9F-5 Panther, kifejlesztve nagyon durva gép az is, így a többi jet nem érdekel. Már majdnem 20 -as szintû voltam az elõzõ rendszerben, de itt viszont nagyon távol van a Sabre, inkább hagyom a francba. <#nevetes1> Felesleges grind-elni, aki már tolta a high tier csatákat az tudja hogy nem olyan jó az. <#wink>

Nem értem az mért jó ha állandóan lebombázzák a reptereket.2-3 géppel teljesen el tudják venni a harcban lévõ játékosok sztem 3/4ének a kedvét.(aki nem bombázó).Fõleg ezek a Yer-2esek.1el alacsonyabb szinten nem volt ennyi airfield bombázás mint most.

Próbáltak a történelmi értékekhez közelíteni, szerintem jó ötlet, hiszen japánoknál van olyan torpedó ami sekély vízben mûködött tökéletesen, ezt nem is lehet nagy magasságból dobni, hiszen így nagyobb a mélység ameddig lemerül csobbanás után. Én örülök ennek, szerintem jó az ilyen. Bombázásnál is ez van, még szokni kell mi mennyire hatékony, de IL-2vel hoztam össze igaz AB-n 10 fölötti földi killt egy meccsben.
a mostani patch-el állítottak a torpedóvetésen is
WinT
Az mióta van, hogy csak olyan 20-30 méteren jelenik torpedóhoz a célzóka? Patch elõtt jóval magasabban is megvolt ha jól emlékszem. Vagy ez gépfüggõ (TBF-1-el voltam.)?
Tetsuo most engem is megerõszakolt a német reserve gépével sb-ben..😞 😄D

nagyban állok be egy játékos he 112 mögé erre csatt csatt ellõtte a vezérsíkot valami.. alig bírok fordulni de még irányítható aztán 2 mp-el késõbb csatt csatt lyukak mindenhol az üvegen..és látom a kiírást, hogy ez a szemét lõtt ki 😄
mondtam😛

Hát ez a Matchmaking csodálatos. 4v4-be összedob, a többi bot. A felállás az volt hogy én voltam Fw190-el. Többiek mind bombázók. Lelövök 3 ellenséges fightert. Marad még 1 bombázó meg pár AI. Végén lelövöm a bombázót, úgy hogy a két AI majdnem megöl. Végén maradok az AI-val, de mivel nem tudok rohadt gyorsan megölni egy csomó AI-t elveszítjkük a missiot és alig kapok valamit. Éljen az MM....
aki gyûjtögetni akar annak bizony kínkeserves szar meló lesz grindelni
a többiek meg szépen haladnak ahogy haladnak közben meg jókat repülnek a gépeikkel 😄
Éveket, na... teló rulz

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Vagy nézd meg bármelyik mmo-t h mennyi idõ eljutni a csúcs cuccokig vagy karakterig.Õveket látsz majd. Ahhoz képest ez elég jó, fõleg h szinte bármivel húzhatod, nincsenek ágak. Pl a másik gémben prémmel is néhány száz csata egy 9es járgánnyal egy tizes, és a finanszírozásról még nem is szóltam...

viszont akinél még nem voltak felhúzva a szintek azok akár a régi rendszer szerint 3-4 szinttel korábban elkezdhetik kihúzni a jetjüket ha épp azt akarják 😊
már majdnem minden level 20😛 gusztustalan az új rendszer tier 3 tól felfele! és azt is szorozd ki,hogy ez csak 1 T5-ös gép!!

Amúgy szerintem az miatt van,hogy a 109-eseknek kisebb a magassági kormányuk felülete így gombbal kevésbé fordul,mint a spit és ez volt a szokatlan

régen a spitiddel mennyit kellett volna menned, hogy meglegyen a lvl 20? 😊
utálom ezt a körtés megoldást!!! mész egy ilyen kanyart /prémium acc. prémium gép/ és az 530000-es unlock gépbõl meg is csináltál 7600-at!! vicc!!

"már csak" 70 db ilyen kör kell.....'nyád!

akkor csak megszokás kérdése...

annyira nem befolyásolja a fejlesztés a repülési tulajdonságokat azért
pilótahiba lehet 😄
Hát én repültem 1-2 kört a németekkel fõleg BF 109 F4/F4trop/E3 és 5x lezuhantam velük...nem azért mert lelõttek,hanem még gombra se húzza fel a gépet rendesen.Nem tudom ezek ilyenek,vagy fejlesztés után már elviselhetõ lesz-e,de nagyon gáz.Eddig legfõképp Spitekkel repültem kb egyforma szintüekkel,és ott nem volt ilyen.Az felhúzza rendesen mikor kell.Még tesztelem 1 kicsit...

2 lövés default lõszerrel, vagy fejlesztettel?
Jó lenne ha egy lövéssel kilõne egy light pillboxot, az a 12 lövedék nem sok mindenre elég, és mint írtam, tankok ellen a B2 is bõven elég.

Próbálgattam a 75mm-est, elég frankó. Talán ha 2x volt olyan, hogy nem vitte ki a tankot mikor eltaláltam, a sima AP lõszerrel.

Rendes Pillboxot nem viszed ki, de a Lightot 2 lövésbõl kiszedi.

Tudom én is szoktam fogni a fejem amikor ilyen van 😊
Meglett,de ami arcadba megy az agyhalál...AI nem számit viszont sajna.Simen löttem bombert de semmi.
2 kör alatt meglett 😄 Elsõ körben 4 SB2-t szedtem le a Wildacttel 😊
árkád tier 1 ben gyorsan meg lehet csinálni mindkettõt
sok a bombázó és sok a földi cél 😄
AI számít?