War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Jelenleg öt Puma klán van helyhiány miatt.
most megnéztem 4k rp kéne hozzá már csak 😊
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/92447-choose-a-special-offer-for-2nd-january-2014/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A rekord 😊
Elég volt ár lövés és robbantak a gépek.
Állati volt.
Eddig csak velem csinálták ezt, most meg mintha valami Mátrix vezette volna a kezem 😄
háromnegyed szint kellett volna a 20hoz de az is csak úgy gyarapodott menetközben
pár kört én is nyomtam a két kisebb jettel de annyi elég is volt belõle 😄
most a sabre-ben már van 1800 rp kb 😄
inkább valami alacsonyabb jó kis gépre várok
nagyban állok be egy játékos he 112 mögé erre csatt csatt ellõtte a vezérsíkot valami.. alig bírok fordulni de még irányítható aztán 2 mp-el késõbb csatt csatt lyukak mindenhol az üvegen..és látom a kiírást, hogy ez a szemét lõtt ki 😄
a többiek meg szépen haladnak ahogy haladnak közben meg jókat repülnek a gépeikkel 😄
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
"már csak" 70 db ilyen kör kell.....'nyád!

pilótahiba lehet 😄
Jó lenne ha egy lövéssel kilõne egy light pillboxot, az a 12 lövedék nem sok mindenre elég, és mint írtam, tankok ellen a B2 is bõven elég.
Rendes Pillboxot nem viszed ki, de a Lightot 2 lövésbõl kiszedi.
sok a bombázó és sok a földi cél 😄