War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én hogy az elején magasan kell repülniük, de amikor a meccs közepén/végén a három, velem egy magasságon és közel lévõ saját vadász végignézi ahogy kinyúvasztanak miközben segítséget kérek, és mindezt tizenakárhány meccsben, az valami teljesen más lapra tartozó dolog.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Egyébként találtam egy aránylag hatásos megoldást: Me-410 az 50 mm-es ágyúval. 😄 (Bár azzal is szívás van, ha túl sok vadász marad fent a bombázókkal.)
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Azóta sikerült egy nagyobb mintavételt venni a csatákból, lvl. 3-as csatákban 10 csatából 8 úgy végzõdik, hogy a bázist szétcseszi egy yer.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Hiába na, ez vadászgépes játék, a bombázókhoz hasonlóan a földi támadógépek is majdhogynem használhatatlanok.

BÚÉK! 😄
Az nem hogy a fórumba is benéz közben 😊
Azért, kérdem hogy milyen játék mód, mert SB-re itt egy beállítás xbox controllerhez. Be kell regelni csak akkor olvasható.
ÉS NE KAPSZLÓÓKOZZÁÁ!
buta p-39 ugye elkezdte üldözni ahelyett, hogy azt a másikat üldözte volna aki végül seggbe lõtt 😊
Az elõl elhúztam de jött utánam és akkor észrevettem szemben valakit, gondoltam akkor kamikaze szembõl megsorozom hátha szerencsém lesz 😊
kiderült h csapattárs yak-7 volt talán
akkor gondoltam, hogy szuper biztos segít..aha nem simán elrepült mellettem és a 109es mellett is ahogy látszott 😄
arra jó volt végül, hogy ráváltott a 109es és õ lett a célpont..le is zuhant a szerencsétlen 😄
utána meg kergettem a 109est, egy motortalálat az elején, látszik a videón h füstölt aztán késõbb még oldalról elkaptam és utána a földbe csapódott 😊
a bf-110 meg.. no komment 😄
azt hittem kicsit emelkedni fog és akkor alulról beférek de inkább sülyedt úgyhogy ki akartam kanyarodni mögüle de odaugrott egy háztetõ és elkapta a szárnyat xD
más:
a p-36on amikor tök fehér lesz az egész üveg na az szar 😄
csak 720p mert nem érdemeltek többet 😄
Még nekiállt egy ember vitázni, hogy az olaj nem melegedhet fel annyira... 😄
Érdemes vinni ezt a torpedóst.Gyors ,2 20as erös(bár még kell rá fejlesztés eléggé szór). a hátsó is jó.Önállóan szedett ki mögülem már p63 at is...persze szerencse is kellet,hogy nem talált a nagy ágyuja...pedig már gurultam a pályàn reloadra.És mivel alig visznek japó bombert , van cèl böven
ebbõl a szempontból nem túl kényelmes viszont jó a kilátás belõle 😊