War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De a valóságban a vadászgépek nem ignorálták teljesen a saját csatarepülõgépeket, mintha ott se lennének.

Értem én hogy az elején magasan kell repülniük, de amikor a meccs közepén/végén a három, velem egy magasságon és közel lévõ saját vadász végignézi ahogy kinyúvasztanak miközben segítséget kérek, és mindezt tizenakárhány meccsben, az valami teljesen más lapra tartozó dolog.

A csatarepülõknek sajna ez a sorsuk. A B3-ból nekem sose sikerült kilõnöm az összes 75-öst, mindig megnyúvasztottak elõtte. De ez a való életben is így volt. Az il2 pilótáknál pl 5 bevetés volt átlagos, aki többet is túlélt az szerencsésnek számított.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

csak már 3 napja nem írtak ki újabb küldetést...
Coral Springs
Re: Tegnap nem tudom hány csatát mentem, késõ este akadt egy ahol volt Yer. Akartam csinálni egy 1 shot videót, de mire odaértem a többiek már elvégezték a munka nagyját, nekem csak egy Bf 109 akadt horogra. Több kill -em nem is volt, mert a mi bombázóink viszont lebombázták az enemy bázist. <#hehe> Amit írsz az létezik, de csak akkor történik meg ha mindenki szarik bele. Szinte nem volt ellenséges gép ami feljött, ennyi.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Ki mit gondol a Tempestekrõl? Érdemes rájuk hajtani? RB és SB módokban.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

kis off😛

Coral Springs
Ennyire számítana a személyes profil, hogy én teljesen más hangvételû csatákba kerülök be mint más ? Én Yer -t nem is tudom mikor láttam utoljára, leginkább B-25, Wellington, BTD-1, és ritkábban B-17 -el találkozok. Konkrétan bázist bombázni is a B-17 megy ha van, de nem látok sûrûn. Ha látok akkor az az elsõ amire rámegyek.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Ha így adja majd a zsetont az XF5F is, akkor megéri a megszerzésére szánt idõt. A crew xp is 2-3 csata alatt jött össze. <#eljen> Anno az Airacobra nagyon megérte azt az kb 1400 kill -t, felgyorsította a fejlõdést az orosz ágon.

Úgy tûnik, nekem is inkább az rb felé kell már haladnom, mert az arcade frissítésrõl frissítésre egyre kakibb.

Arcadeban úgy egy éve nem játszottam, amit leírtam azt természetesen RB-ben értettem.

Próbáltam õket Bf-el is, de azzal elég sokat kell beletolni, mire végre lezuhan. Ráadásul most bejött az az új taktika többeknél, hogy a bombázókhoz felmegy 3-4 vadász is védelemnek. Ilyet eddig arcade-ban még nem láttam, úgy tûnik, fejlõdnek. 😄
Egyébként találtam egy aránylag hatásos megoldást: Me-410 az 50 mm-es ágyúval. 😄 (Bár azzal is szívás van, ha túl sok vadász marad fent a bombázókkal.)

Azért írtam hogy Hornisse, mert abból van 7 féle is. Állítólag azok a Yerek nagyon könnyen törnek a szárnyukon. De nem értem, hogy ha németekkel tolod tier III-ban, miért nem fogsz egy gun podos Messer G2-est vagy egy Fw-t, és csapod õket szét? A Messer hamar felér 5000 méterre, de biztosra veszem, hogy mire egy 300-al cammogó nehézbombázó átér a pályán, addigra bármelyik némettel ott lehetsz felette.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Németekkel tolom, ott nincs beaufighter. Ráadásul mire az felér 5 km magasra (ahol ezek a rohadékok általában vannak), addigra a yer simán fut 2 kört a bázis felett. :S
Azóta sikerült egy nagyobb mintavételt venni a csatákból, lvl. 3-as csatákban 10 csatából 8 úgy végzõdik, hogy a bázist szétcseszi egy yer.

énszerintem ezek csak árkádban vannak, próbálj már meg RB-ban lebombázni egy bázist egy rárepülésbõl...az árkád valóban szinte csak a vadászgépekre van kihegyezve, de RB-ban ki lehet játszani minden gépet, ha elég ügyes vagy.
Szerintem nem a csapattársakkal van baj inkább a mapokkal vagy mm el, a bombázóknak, atackereknek nem ilyen felhozatalban kéne röpködni.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Na megvan a HS-129B3. Nem lenne rossz, egy lövés a light pillbox meg az összes tank. Kár hogy ahogy a B2-essel, ezzel is három meccsbõl egyszer tudsz az ellenséges célpontokhoz eljutni a konstansan atomszar minõségû német vadászgépes csapattársak jóvoltából.

Hiába na, ez vadászgépes játék, a bombázókhoz hasonlóan a földi támadógépek is majdhogynem használhatatlanok.

Coral Springs
Boldog új évet mindenkinek !

neked nem mindegy, hogy caps look-kal írok avagy sem segítséget kértem a játék irányításában nem gépi írási segítséget egyébként köszi amit le írtál ki próbálom. és boldog új évet
Le kell õket szoktatni róla, arra meg a Hornisse meg a Bófályter tökéletes választás.

BÚÉK! 😄

Valamit csinálhatnának már ezzel a yer-2-vel, mert játszhatatlanná teszi a játékot. Az esetek 90%-ában legalább 3 ilyen dög jön egyszerre a bázisunk felé, és ha 2 meg bírja szórni a repteret, akkor kapásból game over van... Újabban a csaták nagyon nagy hányada így ér véget. Nagyon nem jó ez így...

Nyugi az természetes, hogy már mindenki be van b*szva ilyenkor 😄

Az nem hogy a fórumba is benéz közben 😊

Azért, kérdem hogy milyen játék mód, mert SB-re itt egy beállítás xbox controllerhez. Be kell regelni csak akkor olvasható.
Máté94
Szerintem beállításokra néz át, bár nem hiszem, hogy billel kényelmes irányítani.
Amikor realistic controlsra vagy full aircraft controlsra van állítva az irányítás, akkor a basic fülön a 'mouse usage' et állítsd át 'view'-re.

ÉS NE KAPSZLÓÓKOZZÁÁ!

MAGYARUL KÖRBE SZERETNÉK NÉZNI A KABINBA MINTHA FORGATNÁM A FEJEM EZT AZ EGÉRREL MOZGATVA. DE JELEN PILLANATBAN AHÓZ HOGY EZT MEG TEGYEM NYOMNOM KELL A DELET BILENTYÜT ÉS MOZGATNI AZ EGERET AKKOR KÖRBE TUDOK NÉZNI. DE ÉN ARRA VAGYOK KÍVÁNCSI HOGY EHEZ A MÛVELETHEZ NE KELJEN A DELET BILENTYÜ HANEM SZIMPLÁN AZ EGÉR
Hát, 4x olvastam el a kommented, de egy büdös szót nem értettem belõle. Nem lehetne magyarul is leírni?

Jó ez a 2x szorzó, 12000 pontot lökött egy csata a préium Typhoonnal a csíkon.

arcade, realistic?

akár a készítet doghfight vagy a TO BATLE módban
az elsõvel nem tudom mi lett akit üldöztem
buta p-39 ugye elkezdte üldözni ahelyett, hogy azt a másikat üldözte volna aki végül seggbe lõtt 😊

Az elõl elhúztam de jött utánam és akkor észrevettem szemben valakit, gondoltam akkor kamikaze szembõl megsorozom hátha szerencsém lesz 😊
kiderült h csapattárs yak-7 volt talán
akkor gondoltam, hogy szuper biztos segít..aha nem simán elrepült mellettem és a 109es mellett is ahogy látszott 😄

arra jó volt végül, hogy ráváltott a 109es és õ lett a célpont..le is zuhant a szerencsétlen 😄
utána meg kergettem a 109est, egy motortalálat az elején, látszik a videón h füstölt aztán késõbb még oldalról elkaptam és utána a földbe csapódott 😊

a bf-110 meg.. no komment 😄
azt hittem kicsit emelkedni fog és akkor alulról beférek de inkább sülyedt úgyhogy ki akartam kanyarodni mögüle de odaugrott egy háztetõ és elkapta a szárnyat xD
Meglett végül a Messer?

azért a videó minõsége nagyon nem tükrözi a valóságot 😊

más:

0:22 ééés már el is vesztettem. 😄

"élõben" menet közben annyira fel sem tûnik itt 😊
a p-36on amikor tök fehér lesz az egész üveg na az szar 😄
Idegesítõen tükrözõdik a gyûrött front üveg, a gép belseje egész pofás, a célzás is kényelmesnek tûnik, nincs nagyon besüllyesztve, mint pl a zeroknál, ahol szinte "vakon" kell lõni.
Milyen játékmód?
elqrtam..😄
tessék 😊
csak 720p mert nem érdemeltek többet 😄
http://www.youtube.com/watch?v=1uIB7mRkpes
sziasztok valaki segítsen, hogy tudom én úgy beállítani az egeret , hogy ne keljen hozzá nyomni a delet gombot ahoz ,hogy körbe bírjak nézni vele contrólerrel irányítom de kéne az egér a fej mozgatáshoz
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/92832-bug-report-sb-2m-oil-and-water-temperature-swapped/

Még nekiállt egy ember vitázni, hogy az olaj nem melegedhet fel annyira... 😄

na felvettem a csodás mig-3 SB replayemet nemsokára megmutatom, hogy nem kell szégyenkezni vannak bõven nem olyan ügyesek azért (pl Én) 😄
lehet mozdonyt csináltak belõle😛

Nincs valakinek ötlete, hogy hova lehet az ilyen hibákat jelenteni? A support oldalán teljesen más témák vannak.

Tegnap feltûnt, hogy az SB-2-knek eléggé összekeverték az olaj és a víz hõfokát, mert a víz forróságára 230°C körül figyelmeztet, az olajéra meg 110°C-nál. Még jó hogy eszembe juttattátok, csinálok is róla pár screenshotot.

Valaki próbálgatta már a radiator nyitogatása kihat-e az újonnan berakott hõfok mérõre? Vagy az csak egy mesterségesen idõzített dolog?
Megnéztem Wolfram2 volt...de megelölegezem a bizalmat 😊
Érdemes vinni ezt a torpedóst.Gyors ,2 20as erös(bár még kell rá fejlesztés eléggé szór). a hátsó is jó.Önállóan szedett ki mögülem már p63 at is...persze szerencse is kellet,hogy nem talált a nagy ágyuja...pedig már gurultam a pályàn reloadra.És mivel alig visznek japó bombert , van cèl böven
meg jó erõs gép.. végig küzdeni kell vele annyira el akarja forgatni a törzsét 😄
ebbõl a szempontból nem túl kényelmes viszont jó a kilátás belõle 😊
Mert marha jó hangja van a nehézgéppuskáinak, nem az az agyrágó pok-pok-pok 😄

Ahh végre kipróbálhatom miért OP a mig BK 😊
Mindenki botladozik ott elõször, baromi sok kitartás kérdése, mert átdefiniálja a játékot az SB. Majdnem mindent újra kell tanulni.
Most nézem, hogy már nincs japó SB-n.. lett helyette orosz-német only