War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Ha kifejleszted a kékkel bekarikázott gépet, akkor csak a zöld nyíllal jelöltre mehetsz tovább, a piros nyilasra nem.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
2 féle tier 2-es Bf-109 van, mindkét fajtából 2-2 darab. A hsz-ed szerint elég kifejleszteni az elsõt, és aztán mehetsz is tier 3-ba.
Pont azon ment a vita, hogy én is azt hittem, hogy ez így mûködik, pedig nem. Minden tier 2 messert meg ki kell fejleszteni, hogyha tier 3-asokra akarsz áttérni.
A másik újítás, hogy gépenként te döntöd el, hogy éppen melyik alkatrész fejlõdik. A régi rendszerben csak sorban mentek a cuccok.
Mindez egy gyorsabb fejlõdést eredményez, vagy legalább ugyanolyat, mint volt, de legalább te választhatod ki, hogy mire megy ax XP(vagy villanykörte😊
Mondjuk ha normális hangnemben kérdezted volna, és nem kezded el anyázni 3 hsz után a játékot, akkor lehet hamarabb választ kaptál volna...
Mindenesetre jó lenne, ha nem kúrnátok el a fórum hangulatát, mint ami oly sok másik fórumban megtörtént...
Mindenesetre mindenkinek thx a felvilágosítást, ismét sikerült csalódnom gazsiékban.
Az a gondom, hogy mindenhol a gyorsabb gépszerzést propagálták, holott ha teszem azt szeretnék He-162-t és Me-262-t is birtokolni, akkor ugyanúgy végig kell szenvednem az egész tier 4-es ágat, mint eddig. Ez szerintem pontosan ugyanannyi (ha nem több) idõbe telik, mint a régi rendszerben lvl. 12-rõl elérni lvl. 20-ig.
Csináltak egy fejlesztési rendszert, ami ugyanaz a lassú sz@r, mint a world of tanks-é, csak ezt sehol nem híresztelik. Remek...
az ágon viszont végig kell menni
fejleszteni lehet bármilyen géppel
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Ahogy én értem a mûködését:
5 tier van a 20 szint helyett. Egy tierben nem kell minden gépet kifejleszteni, ha megadott számút kifejlesztek, akkor mehetek a magasabb tierbe fejleszteni.
VISZONT.
Az eddigi tapasztalat: I-185-öt (tier 3) akartam elkezdeni fejleszteni. Minden orosz gép megvolt a tier 2-bõl, az új Mig-3-15 (BK)-t kivéve. Sõt, a tier 3-ban is csak az I-185 hiányzik. Ennek ellenére addig nem engedte fejleszteni az I-185-öt, amíg nem fejlesztettem ki (és vettem meg!) a Mig-3-15 (BK)-t.
Akkor most hogy is van ez? Hogy lesz gyorsabb a fejlesztés, ha itt is köteles vagyok minden egyes gépet kifejleszteni, és aztán megvenni?
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Hát elõször is a fõbázis az nem éppen az a hagyományos cél, amirõl itt alább beszéltünk. Márészt amikor utoljára próbáltuk RB-n, a mûvelethez úgy tíz darab egytonnás bomba kellett. Az nem éppen egy bombázó bombaterhe, sokkal inkább öt-hat bombázóé.
ha két yer2 összefog,vagy elég egy b24, egy rárepüléssel elpusztítják a fõbázist 6-7ezer méterrõl...
Na errõl beszéltem...
Kacsa nekem még nincs meg, inkáb az usa bombereket favorizálom(a20,b25,avenger)
Németektõl még csak a kicsi ju87-esek vannak, de imádom õket!😊
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Simán kiszed a vadászomból, de legalábbis pirosra lõ - hacsak nincs mondjuk 4db 20-as gépágyúm 😊
A nagy kacsát én csak funból tartom amúgy is. A kistesójával mondjuk lehet kellemetlen perceket okozni a vadászoknak is >o]
De a nagy az egy repülõ tégla.
Mire leérnek, addigra bezsákoltál egy csomó tankot.
A kacsában sajna nincs hátsó lövész.
A játékban a csatarepülõk RB/SB módban nem igazán szokták túlélni, ebbõl kell kiindulni. Én spec SB módból kivenném a földi célok kiiktatásának a reportját, mert ha az ellen látja, hogy megjöttem a kacsámmal és kilõttem az elsõ tankot egybõl tudja, hogy hol keressen, és csak a free fraget látja bennem.
Aztán még mindíg védekezhetsz a lövészeiddel. Érdemes venni plusz gunnereket, és feltuningolni 60-ra a gunner accuracyt. A tapasztalatlan vagy nem elég óvatos vadászokat simán kilövöd még egy ju87-el is. B25-rõl nem is beszélve😊
Nagy magassággal az a baj, hogy tier 3.-ban már simán feljönnek utánad az egylövéses messerek, fw-k, cobrák, yakok, szóval majdnem mindenki.És persze ha felhõs az idõ,akkor baszhatod...
Szóval lehet jókat menni mindenfajta géppel, bomberekkel is, csak meg kell tanulni.