War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

warthunder.com/en/news/397-Update-03012014-1373546-en

néhány fm javitás(?)
BnZ guide

Igaz ez a Rise of flight-on mutatja be, de jól bemutatja, hogy hogyan kell energiát megtartani és az ellenséget úgy mozgatni, hogy ne kerülhessen lõhelyzetbe. Meg benne van, hogy hogyan nyugtatgassuk magunkat, ha elsõre nem zuhan le a genya.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Növeld a rácsapás szögét, ne 2m -en fûnyíró üzemmódban keresgéld a tankokat, vagy ha alacsonyan repülsz a cél elõtt húzd fel és meredeken zuhanj rá.

Kevesebb idõd lesz célozni, viszont pontosabb és gyorsabb is leszel.
és árkádban jóóóval nagyobb energia különbségre van szükséged az ellenséghez képest mint a többi módban mert ott a legratyibb gépek is utánad jönnek ugye 😄
Áá ezt hívják BnZ-nek? 😊
Én szeretem ezt. Legtöbb esetben skerül is. Szerintem a lényeg, hogy gépágyúval tényleg elég néhány találat, hogy kill legyen belõle

Rengeteg szó volt már a B&Zrõl, és mindenki adottnak veszi, hogy ismert a dolog.

Én is úgy gondolom, hogy tudom, hogy kéne csinálni, de sikeresen végrehajtani kb 1%-kos arányban tudom.

Azt nem értem, hogy amikor 600-800-zal veretek lefelé akkor van kb 0.8 másodpercem arra, hogy a közel irányíthatatlan géppel megcélozzam a flikfakkoló ellent. Ez általában nem szokott menni.
Ezután ugye elhúztam az ellenség mellett, elékerültem. Ennek aztán két kimenetele lehet, vagy bízom a sebességemben, elkezdek emelkedni, és szarrászanaszét lövik a seggem, vagy leállok fordulózni, amit vagy megnyerek, vagy nem.

Szóval kurvára nem vágom, hogy hogyan taktika ez, meg hogy mit csinálok rosszul. Ha azt, hogy 600-as tempónál nem találom el az ellenséget, akkor erre soha nem is leszek alkalmas asszem...

Hát... Egy kicsit magasabbról dobom a bombát. Ennyi 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Ti hogy csináljátok, hogy ne törjétek össze a gépet (és bombázzátok le saját magatoka) ha alacsonyan mentek tankokra? Pl Il-lel

Az a prop-pitch kezelés sem olyan nagy mutatvány, mint leírva. Amúgy is csak sokszor percekig repülés és üldözés megy RB-n vagy SB-n. Történne is valami. 😊 Node nem értem miért nekem célzod a választ és nem olyannak aki nem érti. Tudom hova tenni ezt a játékot, tisztában vagyok mi lenne túl sok bele és értem ha valamit bele raknak az miért van úgy.
Érdekes, nekem általában sikerül jól mennem a Fókával, nem olyan jó mint eddig, de most már figyelni kell a motor hõfokát (ami mondjuk léghûtéses motornál igencsak hihetõ). Az igazi vicc az az, amit a Typhoonokkal csináltak. 100%-on 3-4 perc alatt túlmelegszik, a WEP-et bekapcsolva meg gyakorlatilag másodpercek alatt. És még így se rossz gép, bár kifejezetten utálom az orsózni képtelen gépeket (á'la Spittie).

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Sok mindent lehetne még.. orosz gépeken ha kezelni kéne a prop pitch-et, üz.anyag/levegõ keveréket.. ezt-azt.. <#eplus2>

Lehetne gépészkedni minden gépben, de aki gépészkedni akar az mással játszik.

Amúgy a radiátor kezelését be lehet állítani a Full controls-ban. A német gépeken (Bf) volt automata hûtõ, de pl a fókákon manuálisan mindig Open-re tettük il2-ben, különben szétsült a motor.

Az volt az abnormális, hogy nem volt overheating. Most kapott minden nitrózható gép. Már csak egy dolog kéne, hogy muszáj legyen kezelni a radiátorokat és ne csak a WEP-kor.
Rendes volt a srác, írt egy gg-t, megköszöntem, igazából nem lett volna mágnes, nem is vettem észre, hogy ki õ amíg már csak õ maradt és nekiálltunk keresni, egy Yak-3 és két IL-2 maradt végére, Yak-ot szétlõtte az kényszer leszállt, nekem volt szerencsém utolérni és szétlõni, kiugrott így úgy vélem feladta, de ez volt elsõ B-17-em.
Képeket!!! <#smile>

a.carkey
"meg MINDENKI" <#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A medve nem játék.

Karácsonyra beszereztem egy Ju-88 Heavy Fighter Version Makettet (1:72)
Majdnem kész van, már csak festeni kell, szép hófehér lesz az orosz fronthoz hûen.
Majd ha kész akkor teszek fel képet.

Mióta kijött az új patch azóta a németekkel egy normális csatát nem tudtam menni, mert úgy el lett baszva az egész, ahogy azt kell. Kezdjük ott, hogy behozták ezt a csodálatos overheatinget, aminek köszönhetõen a FW 190-el a WEP-et el lehet felejteni. Aztán 10 csatából 9-en olyan felhõ van hogy a BnZ egyszerûen lehetetlen, mert semmit nem látsz. Végül pedig az, hogy a spit-ek meg MINDENKI lemászik az egyenesen már egy vicc.
Coral Springs
Nekem személy szerint egy ilyen nyárias környezett jönne be, ezekkel a nagy hangárokkal.

Bent állnának egymás mellett a szolgálatba állított gépeim, a köztük való váltogatás pedig úgy történne mint a Gaijin ûrhajós játékában.
Ha megfigyeltétek ez már most is megoldható lenne, a reptéren díszrepülõk állnak a háttérben itt-ott. Amit még eltudok képzelni továbbá egymással beszélgetõ, vagy épp dolgozó emberkék tennék a dolgukat a repülõk körül.

Nem én vagyok az elsõ aki ezt kitalálta, nyílt már ezzel kapcsolatban topik a hivatalos fórumon.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

a.carkey
Én is unom. 😊

Tippem szerint a Star Wars Galaxies volt az elsõ MMO ahol 2003-ban direkte esett a hó és hülye mûkarácsonyfák voltak bizonyos helyeken minden városban, melyek alatt zenélt a The Max Rebo Band. 😊 (De javítsatok ki, ha tévednék. Azóta több hasonló hülyeség volt más MMOkban.)

A medve nem játék.

A csaj mögött van egy hangár is? Észre se vettem, de most hogy mondod.. <#nyes>

ezek mûbabák😛

Coral Springs
Valamelyik bennfentes nem tudja esetleg, hogy érkeznek-e a közeljövõben új hangárak, ilyen babák bele, valami kis élet a repülõ köré ? Ez a fagyos reptéren, hóesésesben álldogálás nem igazán jön be. Akkor már a Midway -en is állhatnának a gépek, a háttérben az óceánnal amelyen idõnként elhalad egy-két hajó, de ami most van az nem igazán jön be.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Nekem a patrol boatok másztak hegyet anno. x)

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Mai feladatsor
http://warthunder.com/en/news/386-January-3rd-War-Thunder---Winter-Magic-en
lehet panaszkodni a grindelésre, de azért ne felejtsük el, hogy nem jótékonysági élból hozták létre a gamet, hanem szeretnének megélni belõle.egyértelmû, hogy fokozatosan nehezíteni fogják a fejlõdést, ezzel motiválva a "teljesítményorienált" játékosokat, hogy fizessenek prémiumot, vegyenek aranyat, stb...
a.carkey
Na ja! Nekem jöttek, három-négy manó kergetett, stb. Ált. ezek voltak a lezuhanási okok. 😊

A medve nem játék.

Ilyen tankkal én is találkoztam, de még fél évvel ezelõtt. 😛 Jól haladnak a bugfixek. 😄
Ezt a gépet tipikusan a low tier SB-re találták ki.
1v1-ben simán lenyomhatsz vele bárkit a tierjében 😊 BnZ-zni is jó vele, meg fordulni is tud, a 20mm MgFF is kegyetlen hatásos SB-n.
A nemzeti színekrõl meg nem kell értekezni 😊)

a.carkey
Ez a játék pont attól jó, hogy SZERINTEM nem érzed, hogy grindelsz. Ritka. Roppant jók a T4 alatti gépek is. Élvezet velük játszani.

Engem sokáig nem érdekelt a HE-112 B1, pedig jókat hallottam róla, mert sajnos volt szerencsém a német ágon a három kistesójához, amelyektõl hánytam. Aztán karácsony után megvettem. Mit mondjak, jó döntés volt, roppant bejön. Ráadásul a magyar festéssel, áhhhhhhhhhh ..., gyönyörû!

A medve nem játék.

Coral Springs
Az egyik enemy tank eltévedt, biztos tudna mit mesélni hogy került ide. <#nevetes1>

Miközben a többiek harcoltak én pihenõre fogtam a dolgot. Ilyen a full full graf DX9 -ben, szerintem bõven jó.

Ugyan, mi annál sokkal kegyetlenebbek vagyunk <#eplus2>

Amúgy ez a Chat Mod title egy mágnes..

én akkor is undorítónak tartom a grindmennyiésget T4-5 9s gépekhez!

mutattam pár napja hogy HB ben 6 lelõtt géppel 5-6 földi céllal,prémium accounttal 250-250-es géppel 5000 kékkörte a reward a 430.000-es fejlesztésbe egy 25 perces meccsen.......hát elmennek a picsába!😛

Mert az aranyért gépalkatrész az nem freeXP-t vált át aranyért, csak megoldja egy lépésben? Mert én azt hittem, az történik.
Mondjuk nem néztem, meg számoltam utána, hogy kijön-e ez az árakból, és baromira lényegtelen is...

Nortai
Szerintem több liont kapsz mint 1.35-ben. 😄 AB-n összejön 30-40k 5-8perc alatt. Ez az 5-8 perces átlag körönként meg iszonyat kevés. Néha 10-15 perc volt egy AB kör, ehhez képest most felére csökkent és kétszer annyit keresel így is. 😄 Azért elég vad így belegondolva...

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Glo is a MOD csapatban van 😄DD Azoknak vigyázni kell a kilövésével mert aztán besértõdnek és két hétre 5m-el nagyobbra veszik a fegyvered szórását 😄D
Nekem HB-n jött össze egy 3 killes rakétatámadás, egyetlen rakétaindítással jött össze, a sarkon fordultak volna be és megálltak szinte egymáson voltak nagy szerencsém volt most így eventhez 😊 Ugyanabban a meccsben lelõttem egy B-17-et (Il-2-vel) már egy motorja nem ment, és lassult is, nagy nehezen teleeresztettem mindennel és kiugrott, amúgy ha jól néztem egy chat moderátor volt akit lelõttem 😄 Nem mintha bajom lenen az adminokkal, tisztelem õket, de még is egy moderátort lõttem le 😄
Az egész rendszer azért alakult ilyenné, mert nincs ami a liont elégesse egy átlagos vagy egy kicsit annál jobb tudású játékosnál. Valahogy meg kellett zabolázni az eszement fejlõdést, mert ha egy squad összeállt 2-3 hét alatt 20-asra kimaxolt prémmel egy-két teljes nemzetet. Lion kérdése volt minden, az pedig fighterként dézsából ömlik RB(H😎-n. AB túl kaotikus hozzá, SB pedig lassú. RB-n egy képzettebb player(team) 40-120k-t összelõ egy kör alatt. A repair költséggel próbálták elõször egyrészt balanszolni a játékot, másrészt visszafogni a fejlõdést. Anno óriási ájvékolást váltott ki. Még mindig találni a régi rendszerbõl megmaradt elszállt repair billel rendelkezõ gépeket. Melyik a jobb ennek fényében?
1. Enyhe korlátok közé vagy szorítva?
2. Izzadó homlokkal, stresszel ülsz le játszani, mert úgy kuporgatod a lionod?

Szerintem per pill megtalálták az arany középutat, aki eddig kifejlesztette amit tudott felfogható a béta ajándékának. De mivel ezek ruszkik ahogy bgabor mondaná, ha jól mûködik lesz még rosszabb is 😄
Olvass vissza. Nem a játékra írtam, hogy szar. Az új fejlesztési rendszerre írtam. Nekem ez a véleményem róla. Nem kötelezõ elfogadni, de attól szerintem még leírhatom, ugyanúgy, ahogy te is leírhatod, ha neked esetleg tetszik.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a máséra."<#vigyor2>

Omrega
Nekem nagyon hektikusan sikerülnek a küldetések, egyszer 4-5 légigyõzelem is összejön, máskor csak 2 ground kill. Szerencsefüggõ egy kis részben, nagyobb részt koncentráció kérdése.
Az új fejlesztési rendszer egyértelmûen jobbnak tûnik, mondjuk annyira sokat nem játszottam az elõzõben.
A terület bombázások jól megkavarták a taktikát.

ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld

Viszont azt észrevettem, hogy ha 1 gép alatt, mondjuk több van PL a YAK9-eseknél, akkor a 2.-t átugorhatod.
Coral Springs
Ezen már fennakadtam korábban én is másvalakinél. Én végigmásztam anno 19 szintet hogy jet -em lehessen, más meg azért háborog hogy az új rendszerben miért nem lesz meg neki két perc alatt. Vicces, legfõképpen azért mert elég durva mûsor megy high tier -ben, még engem is kiszednek a Panther -bõl simán. Akkor mi a jófrancot akarna ott egy tapasztalatlan player ?

Coral Springs
Az elõzõ 20 -as rendszerben a 10 -es szintig eljutni max pár nap volt, ez a jelenlegi rendszerben a 3 -as szint elsõ gépeit jelenti. Ha kiszemelsz egy 3 -as szintû gépet, jó játékkal akár hamarabb eljuthatsz hozzá mint az elõzõ rendszerben. Ilyen szempontból gyorsabb lett, továbbá a gépek egyéni fejlesztéseit nekem eddig hamarabb sikerült kifejleszteni mint korábban. Viszont 3 -as szint felett jön a grind, ez grind volt a 20 -as rendszerben is.

Ma megint bekeveredtem pár arcade csatára a küldetések miatt, és az egyik út közepén sikerült kilõnöm egy tankot, amin az oszlop többi jármûve felakadt, és összetorlódtak. A következõ rárepüléssel 2 RS-132-vel 8 jármûvet szedtem ki, abból 3 tank volt 😄

Most az a cél, hogy jetekkel mehess? Azért vannak jó gépek elõtte is., Pl. chaika I szinten...

A fejlesztést tényleg rosszúl mondtam, azt akartam mondani, hogy elég egyet fejleszteni a bf109e-k közül, és ha az megvan és megvetted, akkor mehetsz tovább az f szériára. régen ki kellett fejleszteni az összes e szériát csak utána fejlesztehetted az f-et. ennyibõl tényleg gyorsabb lett a rendszer, ez vitathatatlan.
Az már más kérdés, hogy kevesebb villanykörtét kapsz, mint régen XP-t. Pl. leszállásért régen kaptál 1000-500xp-t most egyet se.
Ezen lehetne vitatkozni, de nem sok értelme van.

Pl. én régen sokat bf3-aztam, de tele lett vele a tököm, és letöröltem. de nem megyek a bf3 fórumra sírni, hogy mennyire szar a game, mert tudom, hogy ott olyanok vannak,akik szeretik.
Azért a G2 meg a G10 kicsit más súlycsoport 😊)

Nyilván, viszont így oktalanul megy a nyálverés, hogy mennyire begyorsul ettõl az új gépek megszerzése. Alsóbb szinteken lehet, az általad leírtak alapján. Viszont a németeknél tier 4-ben a messer ágon egy gép sincs csoportba szedve, így ott kénytelen vagy mindegyikkel egyenként szívni. (Pedig ennyi erõvel a G széria össze lehetne vonva.)

Ez eddig is így volt. Ki kellett güzülnöd a 13-14-15-16-17-es tiert, hogy a 18-as Komettel mehess.

Mondjuk nem tudom hogy te hogy vagy vele, de a nyílnak általában elég egyértelmû a jelentése.

Igen, csak neked sikerült elõbb elküldeni a hsz-t, mint nekem. 😄

Aha. Viszont ez nem változtat a tényen, hogy a tier 4-es Bf-109 G6-G10-K4-bõl mindet ki kell fejleszteni, ha Me-163-at akarok fejleszteni. <#rolleyes>