War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
néhány fm javitás(?)
Igaz ez a Rise of flight-on mutatja be, de jól bemutatja, hogy hogyan kell energiát megtartani és az ellenséget úgy mozgatni, hogy ne kerülhessen lõhelyzetbe. Meg benne van, hogy hogyan nyugtatgassuk magunkat, ha elsõre nem zuhan le a genya.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Kevesebb idõd lesz célozni, viszont pontosabb és gyorsabb is leszel.
Én szeretem ezt. Legtöbb esetben skerül is. Szerintem a lényeg, hogy gépágyúval tényleg elég néhány találat, hogy kill legyen belõle
Én is úgy gondolom, hogy tudom, hogy kéne csinálni, de sikeresen végrehajtani kb 1%-kos arányban tudom.
Azt nem értem, hogy amikor 600-800-zal veretek lefelé akkor van kb 0.8 másodpercem arra, hogy a közel irányíthatatlan géppel megcélozzam a flikfakkoló ellent. Ez általában nem szokott menni.
Ezután ugye elhúztam az ellenség mellett, elékerültem. Ennek aztán két kimenetele lehet, vagy bízom a sebességemben, elkezdek emelkedni, és szarrászanaszét lövik a seggem, vagy leállok fordulózni, amit vagy megnyerek, vagy nem.
Szóval kurvára nem vágom, hogy hogyan taktika ez, meg hogy mit csinálok rosszul. Ha azt, hogy 600-as tempónál nem találom el az ellenséget, akkor erre soha nem is leszek alkalmas asszem...
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Lehetne gépészkedni minden gépben, de aki gépészkedni akar az mással játszik.
Amúgy a radiátor kezelését be lehet állítani a Full controls-ban. A német gépeken (Bf) volt automata hûtõ, de pl a fókákon manuálisan mindig Open-re tettük il2-ben, különben szétsült a motor.
Majdnem kész van, már csak festeni kell, szép hófehér lesz az orosz fronthoz hûen.
Majd ha kész akkor teszek fel képet.

Bent állnának egymás mellett a szolgálatba állított gépeim, a köztük való váltogatás pedig úgy történne mint a Gaijin ûrhajós játékában.
Ha megfigyeltétek ez már most is megoldható lenne, a reptéren díszrepülõk állnak a háttérben itt-ott. Amit még eltudok képzelni továbbá egymással beszélgetõ, vagy épp dolgozó emberkék tennék a dolgukat a repülõk körül.
Nem én vagyok az elsõ aki ezt kitalálta, nyílt már ezzel kapcsolatban topik a hivatalos fórumon.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Tippem szerint a Star Wars Galaxies volt az elsõ MMO ahol 2003-ban direkte esett a hó és hülye mûkarácsonyfák voltak bizonyos helyeken minden városban, melyek alatt zenélt a The Max Rebo Band. 😊 (De javítsatok ki, ha tévednék. Azóta több hasonló hülyeség volt más MMOkban.)
A medve nem játék.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
http://warthunder.com/en/news/386-January-3rd-War-Thunder---Winter-Magic-en
A medve nem játék.
1v1-ben simán lenyomhatsz vele bárkit a tierjében 😊 BnZ-zni is jó vele, meg fordulni is tud, a 20mm MgFF is kegyetlen hatásos SB-n.
A nemzeti színekrõl meg nem kell értekezni 😊)
Engem sokáig nem érdekelt a HE-112 B1, pedig jókat hallottam róla, mert sajnos volt szerencsém a német ágon a három kistesójához, amelyektõl hánytam. Aztán karácsony után megvettem. Mit mondjak, jó döntés volt, roppant bejön. Ráadásul a magyar festéssel, áhhhhhhhhhh ..., gyönyörû!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A medve nem játék.

Miközben a többiek harcoltak én pihenõre fogtam a dolgot. Ilyen a full full graf DX9 -ben, szerintem bõven jó.

Amúgy ez a Chat Mod title egy mágnes..
mutattam pár napja hogy HB ben 6 lelõtt géppel 5-6 földi céllal,prémium accounttal 250-250-es géppel 5000 kékkörte a reward a 430.000-es fejlesztésbe egy 25 perces meccsen.......hát elmennek a picsába!😛
Mondjuk nem néztem, meg számoltam utána, hogy kijön-e ez az árakból, és baromira lényegtelen is...
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
1. Enyhe korlátok közé vagy szorítva?
2. Izzadó homlokkal, stresszel ülsz le játszani, mert úgy kuporgatod a lionod?
Szerintem per pill megtalálták az arany középutat, aki eddig kifejlesztette amit tudott felfogható a béta ajándékának. De mivel ezek ruszkik ahogy bgabor mondaná, ha jól mûködik lesz még rosszabb is 😄
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a máséra."<#vigyor2>#vigyor2>
Az új fejlesztési rendszer egyértelmûen jobbnak tûnik, mondjuk annyira sokat nem játszottam az elõzõben.
A terület bombázások jól megkavarták a taktikát.
ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld
A fejlesztést tényleg rosszúl mondtam, azt akartam mondani, hogy elég egyet fejleszteni a bf109e-k közül, és ha az megvan és megvetted, akkor mehetsz tovább az f szériára. régen ki kellett fejleszteni az összes e szériát csak utána fejlesztehetted az f-et. ennyibõl tényleg gyorsabb lett a rendszer, ez vitathatatlan.
Az már más kérdés, hogy kevesebb villanykörtét kapsz, mint régen XP-t. Pl. leszállásért régen kaptál 1000-500xp-t most egyet se.
Ezen lehetne vitatkozni, de nem sok értelme van.
Pl. én régen sokat bf3-aztam, de tele lett vele a tököm, és letöröltem. de nem megyek a bf3 fórumra sírni, hogy mennyire szar a game, mert tudom, hogy ott olyanok vannak,akik szeretik.