War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Ma este 9-kor 32 fõs custom buttle PUMA event-et szervezünk. Szeretnénk létrehozni egy 31 player-bõl álló bombázó köteléket utánna pdig 16vs16 fõs harc lesz RB módban.
Akinek van kedve csatlakozni jöhet. Twich tv-n majd ismertetjük a jelszót.
Coral Springs
Nem mindig jön össze a mûsor nekem se, utána viszont már egy orosz rulett ez a B-17. De ha nem lett volna elég, egy B-25 még osztott alulról is.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

na akkor jól van ezt én is adom,de nem meccs közben!😛

Meccs közben már nem cseréli le õket, de ez elsõ x percben, vagy másodpercben dobál játékosokat a botok helyére.
Torzonborz
Pedig úgy van ahogy Amaymon mondja , a botok helyére tesz be az mm játékosokat. És nem , nem lassú a rendszerem , elsõk között vagyok mindig...

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

de mikor? meccs közben? vagy az elején felszálláskor?

Tegnap nem egyszer végignéztem, ahogy dobálta a botokat kifele.
ez hülyeség! max pár másodpercet várhat nem hiszem ,hogy meccs közben dob be embert...
sztem te azért gondolod ezt ,mert pl. ahogy az én SSD rendszerem is gyorsabban tölt mint másnak lehet neked cseppet lassúbb a töltésed....sõt olyan is van,hogy valaki már 3-400 méterre van elõttem a kifutón,mert õ meg még gyorsabb! vagy ,hogy én már felszálltam,de a csapat fele még csak most joinol! nem a rendszer vár igazából hanem a játék betöltési ideje más és más mindenkinek

Az MM megváltozott. Eddig megvárta a játékosokat és aztán kreált egy meccset, most összevár 2-3-at és meccs közben még az indulás elõtti fázisban tölti fel játékosokkal. Elõfordul hogy csak pár ember akad, de jártam már úgy, hogy nézem hol vannak a botok? És full humán meccsé alakult a kezdeti állapot.
csaba90
a jeteket be kéne tenni 6-ba és kész 😄

Csaby

más: feltûnt nektek,hogy szinte senki nem játszik t4-et?? mivel kapásból t5-ös jetekkel rak össze a játék? Ergó T4-T5 kb. játszhatatlan,mert alig van játékos......
szerintem végig kéne gondolniuk még 1x ezt a besorolási rendszert....
magamon is észrevettem leginkább T2-T3-at játszom csak!
nagyritkán bemegyek T4-5-be a 75% BOT a playerek közül,de velem is elõfordúlt már mint amit Snake linkelt,hogy 2-3 játékos volt összesen 10 botra😛

Do the reform or RIOT!😊

miért is lehetnek csiterek? talán azért amiért az AI is úgy van legprogramozva ahogy levan?

pár napja eyg DO 217-et üldöztünk ketten,de 700 méternél közelebb nem tudtunk menni pedig semmit nem csinált csak körbe-körbe mászkált a mapen....tökmindegy hogy 700-al vagy 450-el mentünk rá 700 méter után mi lassulni õ meg gyorsulni kezdett!!! mintha valami baszomnagy mágnes lett volna a két gépben és taszítani kezdtük volna egymást!

nem is bjrtuk lelõni! több mint 10 percig próbálkoztunk....szerencsére vége lett a körnek!

akárki akármit mond hétszentség,hogy van mûködõ cheat a játékhoz ami a fizikával okoskodik,de nagyon!

http://warthunder.com/en/news/386-January-4th-War-Thunder---Winter-Magic-en

mai feladatsor...és akció...Hien occsóért
Ha úgy gondolod hogy csalt,küldj replayt a gazsiéknak
Nincsenek csiterek: TURK-os gyerek 16 gépet lõtt le halál nélkül úgy,hogy 37-es rangja volt 2 halálra 1 lelõtt gép-es statisztikával....az én csapatomba 69-es Rangon én voltam a legszarabb csupa 90-100-as gyerek....
emberünk mindenkit le head-onozott meglõni szinte senki sem tudta....a végén nagynehezen leállt a motorja/légcsavarja és még így is leszedett 3 embert és 2 percig repkedett motor nélkül! ezt onnan tudom,mert én 650-al zuhantam neki sajnos elmisseltem ,de láttam hogy nem megy a légcsavar....erre utánnam fordult emelkedett vagy 2000 métert és lelõtt!!!!

mindenki folyamatosan anyázott rá,de õ csak röhögött......

nincsenek csiterek

Coral Springs
Egy B-17 meg egy Tu-2.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Gondolom olyan mint a hoki 82mm-es szovjet rakéták, telibe kell találni vele.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Coral Springs
Ez a Bazooka nem igazán viszi a tankokat, ebbe az egybe beleeresztettem mind a hatot.

Coral Springs
Én leszarom mindkettõtöket, engem egy hozzászólás erejéig érdekelt a történet. Van jobb dolgom is mint hogy ezzel foglalkozzak.

Launcherben be tudod állítani, hogy JPEG-ben mentse.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

De nyugodtan menjél és fújjál be neki ha ennyire szíveden viseled ladanyi emberi méltóságát(???), nem fogok meglepõdni rajta.

"Update: from now on it only takes 10 missions out of 17 to obtain each aircraft! TB-3 and XF5F are closer then ever!"
oké megtaláltam...
ha egy küldetést kihagytam,akkor érdemes még gürizni az achivmentért?
tök jó, hogy targa formátumban menti el a game a screenshootokat..<#ticking>
Még nekem is vannak hibáim, nem kevés. <#nyes>

Nem szabad fordulózni velük semmivel sem, vertikálisan kell harcolni, nehezen tartják úgy a Messerekkel a lépést.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Most mentem egy kõrt a németekkel
Azért nem gyengék az oroszokhoz képest.
A BF109-esekkel nem tudok fordulózni, mert beteszi az orrát a földbe.
A Stuka 2 lövéstõl szétesik, meg a Prém He is.
Ez azért genyaság

tényleg. Hogy kell reüéni a Messerekkel? Az F sorozatnál tartok, de kriminális

Coral Springs
Ilyen jellegû hozzászólásokkal te sem éppen emberségbõl jeleskedsz. Aztán meg Cifu a gonosz moderátor mert kapod a pontjaidat.

Ha már szarról beszélünk, szerintem így három hónap alatt mindenki számára egyértelmûen kiderült, hogy te emberként vagy az, mégpedig egy egész ládányi. <#nyes>

Tutira nem fogsz hiányozni.

Frappáns, frappáns 😄
Coral Springs
Oké, szia. <#wave>

Én egy szemét játékért sem fogom térden csúszni.
Nem hiszem hogy kínlódnék ezért a játékért. A nevem azért változtattam meg mert ez az új patch egy rakás szarrá tette ezt a játékot. Szerintem ezt a sors akarta így, és akkor így is van jól.
Coral Springs
Az nem baj hogy bannoltak, legalább látszik hogy be van tartatva a szabályzat. Változtasd meg a neved, azt írj a Kollati -nak.

Engem eddig csak chat -rõl bannoltak 2-3 napra. <#nevetes1>

Ja, és akkor csodálkozol hogy banoltak? 😄

teljesen találó név
WHATtheFUCK
Nahát, elsõ amerikai kör RB-ben, bedobott az oroszokhoz.

Coral Springs
Az orosz Airacobra -t is javíthatnák. A menüben piros a propeller, de csatában már barna, pedig piros kéne legyen ott is.

Mert mi volt a neved?

Az in game name miatt bannoltak. Azt mondták változtassam meg aztán csússzak négykézláb a game mesterhez, hogy vegye le a zárolást. TISZTA VICC
THX!Én a weboldalon néztem...
<#ticking><#ticking><#ticking>
Akkor azért volt, mert kicsit nagyobb sebességgel emelkedtem? 😮 😄

Szép, volt, kumisz.

szerintem még nincs ez a patch kiadva
legalábbis nálam kisebb a verziószám és 2 perce léptem be 😄
A WEP továbbra is másodpercek alatt megfõzi a Typhoon Mk Ib motorját, de emelkedni már akár 100%-on is lehet vele.

😊
ez van odaírva:
"TB-3 - destroy 10 American aircraft, while flying Japanese ones

XF5F - destroy 10 Japanese aircraft, while flying American ones"
Schmalzfaust streamelni fog az Il-2 CloD ATAG szerverérõl, ahol Herr Laca is játszik.

Link

oda van írva zárójelben 😛 😊
acsívmenteknél van különbség hogy AC-ben vagy RB-ben csinálod?most RB-ben leszedtem egy japót, és 3nak számolta...
"Fixed temperature rating for all of the Yaks and Typhoons" YAY