War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert itt nem egyszer bizonyítottad hogy ez neked is megy...
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Ami nagyon brutál idáig sztem, az az elsõ spitfire (érdekes módon adatok alapján a következõ lassabban fog fordulni ugyanolyan fegyverzettel wtf???!!), és a japó tier2 heavyfighter ki-45 talán...
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Bocsi a floodért!
Kipróbáltam én is (mert amúgy ott van elfekvõben a késõi mk 9, csak én utálom a divat-cuccokat, tudod?), szal elsõ reakcióm: buzievagy?! Ez még mindig egy Ûber-UFO. Én vagyok a mennybõl az angyal, mert felettem csak max csak másik spit lehet, és akkor szétfordulok mindent.
Szóval még itt tartunk, remek. Van ennek vmi valóság-alapja?
"Flight models settings meet the data sheets entirely: Typhoon Mk.1a, Typhoon Mk.1b, Typhoon Mk.1b /Late, Tempest Mk.V., Spitfire LF. Mk.IX" - pööeersze...
Amúgy kiírta 10 után hogy megcsináltam, de az achievement -eknél ennek nem volt nyoma.
Hatalmasat üt de bitang nehéz célozni shvak-al 2d-ben az alacsony burst miatt. Bár a német gépek nem is táncolnak nagyon Berlinen.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az oroszok meg ott tapsoltak.
Nevetséges, hogy a szar UFO botokat nagyobb hõsiesség lenyomni, mint bárkit, mert hiába nem manõvereznek, csak hirtelen bekapcsolják az antianyag-hajtómûvet...
Tudnátok a Pumán és a HMW-en kívül egy viszonylag aktív és nagy létszámú magyar klánt ajánlani, ahol casual szinten játszanak (semmi CW vagy verseny).
Köszi.
PUMA TV ON!! Indul 9-kor a harc.
http://hu.twitch.tv/volfram42
Akinek van kedve jönni az custom battle-ban kerese a _Dragunow hostot.
Pass:puma101
Szánalmas volt, hogy a late typhoon-nal bezuhantam mögé, párat beleeresztettem, és elgyorsult. Szerenecsére kapott egy critet, és végül lezuhant.
ELÕTTE 15 percig köröztem mögötte, elé zuhantam, stb., de ha utoléred, legyorsul vízszintes lassú fordulóba...aha egy Napier Sabre-t, frankó...
amúgy annyit tudsz tenni amit mondtál is
a legnagyobb aktív géped alapján sorol be árkád csatában elsõ szempontból, utána a géped battle rating-je, utána, hogy mennyire voltál jó ezekkel a gépekkel eddig
legalábbis ezt mondják, hogy így mûködik 😊
Hogyan tudom kiválasztani, hogy az MM milyen tier szintû meccskre/játékosokkal tegyen össze? Mióta van a gépparkomban 1 tier3as azóta csak olyan meccsekre tesz be. Ha esetleg lenne kedvem tier1/2esekkel repkedni akkor ahhoz mit kellene tennem? Kicserélni a gépparkot ennek megfelelõ szintre?