War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BooMiller
Mondod ezt te? "csak mert egy gyökér nem bír magával, és herpeszt kap ha nem szólogathat be nekem"
Mert itt nem egyszer bizonyítottad hogy ez neked is megy...

Coral Springs
Az a baj, ha én ezt most lereagálnám ahogy kéne, megint meddõ vitába torkollna a dolog, csak mert egy gyökér nem bír magával, és herpeszt kap ha nem szólogathat be nekem. Inkább told ki magad a képbõl, erre a hsz -re pedig ne reagálj.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

És ez... ránk tartozik?

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Coral Springs
Kiléptem a Snipe -ból is, meguntam, ennyi volt. <#smile> Még agyalok hogy legyen-e következõ, minden esetre két top klánt megjártam.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

A korai He-112-eseken kívül minden német gép rettenetesen rosszul fordul, de a függõleges harcban utolérhetetlenek.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Amin meglepõdtem, hogy az elsõ BF109 milyen rosszul fordul, bár nem mondom, hogy rossz gép, de azért ez meglepett.

Ami nagyon brutál idáig sztem, az az elsõ spitfire (érdekes módon adatok alapján a következõ lassabban fog fordulni ugyanolyan fegyverzettel wtf???!!), és a japó tier2 heavyfighter ki-45 talán...
Kb. igen, csak idõzíteni kell az ellenség mozgásához.

a legtöbben a sima randombatlet játszanak, a created custom az tényleg csak fun ra jó vagy gyakorlásra nyugodt körülmények között

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Az ollózás az a manõver, mikor vízszintesen repülve elõször balra, majd jobbra, majd megint balra húzod??
Fellner
Mindenki más játékmódokat tol, az nem túl elterjedt, csak funra jó.

nagy sebességnél a többi gépnél is kezdenek beállni a kormányfelületek lásd a 109eseknél is egész nehezen lehet már kiszedni õket zuhanásból
Lehet hogy valamivel jobb volt, de nem számottevõ a különbség, most se éri utol semmi ollózásban.

sziasztok. tényleg szép meg jó ez a játék de nem tudom miért van az, hogy a created játékban 1 órában 1-2 játékos jön játszani. ha ekkora sikernek örvend ez a játék miért nem jönnek onlin játszani
1.37 elõtt azért jobban pörgött. Nagy sebességnél lehet észrevenni, zuhanásban 600-700 fölött.

Mi ugyanazzal a géppel repülünk? Nem pörög mint a búgócsoga, de nincs nála jobban forgó gép a játékban.

Valaki erõsítsen meg, vagy hazudtoljon meg... Igaz, hogy az 1.37-el visszavették a fókák orsózási sebességét? 560 km/h vízszintesen és úgy forog mint egy b17. Ez volt az egyetlen megmaradt jó tulajdonsága, de most már ez se.

bardocz
Ja azért kérdezem tõletek, mert már írtatok párat, csak nem emlékszem sajnos 😄
bardocz
Videóvágásra van valami jó ingyenes program? Csak szétdarabolni, egymás mögé rakni, semmi extra.
12,e után kezdik adni.
Na kész a 10 usákos küldetésem, de hol a prém repcsi???? Ezt csak event után kapjuk meg? Azt hittem azonnal... :/
nekem megjavult és ha kész vagyok ezzel a küldivel, akkor meg van a 10 😊
Coral Springs
Gyönyörû az Etna a háttérben. Meg egy végeláthatatlan síkság. <#eljen>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nálam az nem segített, azzal kezdtem.
Coral Springs
Én AB -n szeretem, de nagyon. Fõleg amikor egy-egy suhanc gyökér aki nem tud veszteni, Spitfire -el jön vissza bosszút állni. Ha nem vagy éppen magassági fölényben meg kell keresni hol van a legtöbb kék, mert legyorsul, kifordul, nincs mit tenni ellene.

Hoppá!! Meg van, én újraindítottam a játékot és úgy tûnik most jó! Próbáld meg!

Bocsi a floodért!
Ha valakinek nem számolná a killeket az eventhez, akkor a launcerben indítson egy file ellenõrzést (check files), majd után mehet a játék, nekem megoldotta a problémát.
Ha visszaírtak bemásolod ide? Köszi!
nekem se számolja...
f24sg
Jólvan, RB ma egy vicc, újfent: +30% RP gain bármely spittel, szerinted?
Kipróbáltam én is (mert amúgy ott van elfekvõben a késõi mk 9, csak én utálom a divat-cuccokat, tudod?), szal elsõ reakcióm: buzievagy?! Ez még mindig egy Ûber-UFO. Én vagyok a mennybõl az angyal, mert felettem csak max csak másik spit lehet, és akkor szétfordulok mindent.
Szóval még itt tartunk, remek. Van ennek vmi valóság-alapja?

"Flight models settings meet the data sheets entirely: Typhoon Mk.1a, Typhoon Mk.1b, Typhoon Mk.1b /Late, Tempest Mk.V., Spitfire LF. Mk.IX" - pööeersze...
Nekem ma egyiket sem számolja, megpróbálom a supportot, hátha tudnak segíteni.
Coral Springs
Nekem a tegnapi XF5F WM -et sem számolta. Lelõttem vagy 50-60 földi célpontot, 10 -et kellett volna de semmi. Ha a mait sem számolja 3 mínusz.
Amúgy kiírta 10 után hogy megcsináltam, de az achievement -eknél ennek nem volt nyoma.

Nekem meg b...szik számolni...
...Na ma egész nap lehet majd csajkázni...<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
RB-ben hogyan lehet repteret foglalni?
La5 széria ebben a gémben RB-n jóféle gép, de még azzal is ritka 5 kill 😊

Hatalmasat üt de bitang nehéz célozni shvak-al 2d-ben az alacsony burst miatt. Bár a német gépek nem is táncolnak nagyon Berlinen.
Torzonborz
Mit ? Azt hogy az AI baromi optimálisan tud repülni ? <#nevetes1>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Coral Springs
Visszatértem. Ebbõl 5 kill egy tárból, ha lett volna annyi lõszer benne mint a Corsair -ben, de jó is lett volna.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

dejó,hogy minden topikban én vagyok az ügyeletes közutálat tárgya,mert észreveszem és szóvá is teszem ezeket a dolgokat!😄

😊)) mondom én!😛

f24sg
Hallod, ma 2-en drukkoltak nekem vagy 20 percen keresztül, 2 Pe-3 bot maradt ismét, egyik nagy nehezen le (ezt meg tudtam közelíteni, de 2!! szárny-szaggatós ráfordulás után nagyon duzzogva akart csak leesni (Me109 G6)... De szárnyam lesérült AAA-tól (mert persze a bázis felett körözött a drága), vissza reptér repair-reload, aztán rá a másikra. Úgy tudtam egyáltalán ráközelíteni, hogy nagy magasság elõny kellett, és úgy is a 2. ráfutásra kapott egy kósza aileron criticalt, hogy aztán a föld felé fordult. (450-500m-nél nem lehet közelebb menni)
Az oroszok meg ott tapsoltak.
Nevetséges, hogy a szar UFO botokat nagyobb hõsiesség lenyomni, mint bárkit, mert hiába nem manõvereznek, csak hirtelen bekapcsolják az antianyag-hajtómûvet...
HunAnFionn
Üdv!

Tudnátok a Pumán és a HMW-en kívül egy viszonylag aktív és nagy létszámú magyar klánt ajánlani, ahol casual szinten játszanak (semmi CW vagy verseny).

Köszi.

Sziasztok!

PUMA TV ON!! Indul 9-kor a harc.

http://hu.twitch.tv/volfram42

Akinek van kedve jönni az custom battle-ban kerese a _Dragunow hostot.
Pass:puma101
Kösz, a bénázással nem lesz gond😊. Aztán mégis hagyom tier3ban, megszerettem a la-5öt és a yak-9Tt, néha egész jól kijön a lépés velük
jó algoritmus kérdése az egész bár nemvagyok programozó....

f24sg
igazad van, épp ezt játszottuk most el SB-n egy Pe-2(3?) ellen...

Szánalmas volt, hogy a late typhoon-nal bezuhantam mögé, párat beleeresztettem, és elgyorsult. Szerenecsére kapott egy critet, és végül lezuhant.
ELÕTTE 15 percig köröztem mögötte, elé zuhantam, stb., de ha utoléred, legyorsul vízszintes lassú fordulóba...aha egy Napier Sabre-t, frankó...
egyre bénábban játszani és akkor egyre könnyebb csatákba fog rakni 😄

amúgy annyit tudsz tenni amit mondtál is
a legnagyobb aktív géped alapján sorol be árkád csatában elsõ szempontból, utána a géped battle rating-je, utána, hogy mennyire voltál jó ezekkel a gépekkel eddig

legalábbis ezt mondják, hogy így mûködik 😊
Kösz. És folytatásnak ? 😊
Igen, az kezdetnek nem lenne rossz.

Hali!
Hogyan tudom kiválasztani, hogy az MM milyen tier szintû meccskre/játékosokkal tegyen össze? Mióta van a gépparkomban 1 tier3as azóta csak olyan meccsekre tesz be. Ha esetleg lenne kedvem tier1/2esekkel repkedni akkor ahhoz mit kellene tennem? Kicserélni a gépparkot ennek megfelelõ szintre?
warthunder.com/en/news/399-Leroy-Grumman-anniversary-en