War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy értettem, hogy a 10 napi küldetést nem lehet a maradék 4 nap alatt megcsinálni 😊
Nem figyeltem rá a napokban, ma vettem észre, hogy kaptam egy fura nevû achievementet (TB3 már megvan). Lista szerint az XF5F-hez hiányzik még 4 lelövendõ gép...

De ha most állnál neki akkor ne kezdj bele 😊
Vasárnap vége úgyhogy 10-et már tuti nem szedsz össze ha most kezdenéd 😊
Nem. Vannak ezek a napi feladatok (egy napi pl. hogy lõj le 10 gépet bármilyen spitfire-el, és hasonlók) és ha ezekbõl 10-et megcsinálsz, akkor kapsz.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

17 napi feladat van, amibõl 10 napit kell teljesíteni, hogy kaphass.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Kicsit késõ már a kérdés, de hogy is van ma ez a WM? Ha lelövök 10 akármilyen gépet (bármelyik nemzettel) akkor kapok egy TB-3-at, és ha lelövök 10 tier 3-as gépet, akkor meg egy XF5F-et?

Vadàsszal ne vigyél bombát.Nem ér sokat,rontja a rep.tulajdonságokat,és leszednek könnyen ha alacsonyan repkedsz.
hmm. Értem.
CSak amikor IL2-vel megyek nem nagyon van idõ egy 2. kõrre 😊

Az 50 kilósokkal gyakorlatilag telibe kell találni a tankot, és a 100 kilóst is a közvetlen közelébe kell ejteni ahhoz hogy kinyírja a tankot.

Az "önlebombázás" ellen: ha alacsonyan érkezel, kb. 1km-re a célponttól húzd fel a gép orrát, aztán amikor közel érsz, zuhanj rá. Ezzel, hacsak nem repülsz tényleg (túl) alacsonyan, megúszhatod a dolgot.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Hát ez a bombázás nem nagyon megy nekem.
Rombolókra ok. Rádobom és remek.
De harckocsik ellen....
Egyfelõl a vadászok által cipelt 50 kilós szart sem ér.
Másfelõl a 100 kilósokkal rendszeresen lerobbantom magam (IL2)
4 bõl 1-2 bomba max ha talál zsinórban.
Én ezt nem értem

hát igen, ha betalál a 37 milis, akkor annyi, csak kevés a lõszer és baromi pontatlan.
Én is a Spiteket szeretem a legjobban. Ha jól emlékszem a VI/b egyelõre a kedvencem a Hispano ágyújával - szedi rendesen a killeket.

Az orosz gépek brutálisak szerintem.

De ahogy nézem ebbn a játékban mindenki megtalálhatja a neki valót. Pl a Yak 9 aprított engem - elég volt 2 lövés és zuhantam le - én szenvedtem vele.

Hát magas szinten biztos azok jók igazán. Én még csak 2-3-as szinten vagyok. De a spitfireket kár kihagyni. Nekem idáig azzokkal megy a legjobban a játék és a hurricanokkal. Tegnap 10 repcsit leszedtem 2 spittel, míg elõtte csak szenvedtem a 3as szintû oroszokkal. A Yak9 nekem egyáltalán nem fekszik, az LA-kkal meg szerencsétlen voltam és mindig benyúlták a killeket. Mondjuk én egyenlõre még csak sima arcadban tolom.
Nagyon jó! A videó hangulata is tetszik!

Szép!

Azért az elõzõ 3 napi kaja sztem visszaköszönt volna IRL mindegyik pilótából 😊)

Coral Springs
Egy XP-50 -el keveredtem dogfight -ba, majd rá egy percre kapott (Kingcobra, Typhoon) két társat is. 3 vs 1 -ben toltam egy ideig, aztán érkezett egy Yak 9T és lerendezte õket. Én sem tudom hogy éltem túl, legalább lett egy kill -em.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

sírok 10 crew XP😄😄😄

Ilyenkor miért nem mész, és nyered meg a földi célok szétszedésével..?

38 perces meccs! 2 gépet szedtem le 1010!!! körte a T4-es géppel.....és miért csak ennyi? azért,mert nem találtunk meg 5 db AI-t! és nem kaptunk szorzót hiába gyõztünk a játék vereségnek számolta a meccset!

4 en maradtunk 2-x átvizsgáltuk mindkét repteret az ellenség és a saját 3-3 objective környékét...alacsonyan és nagy magasságban is! körbe mentünk a part mentén szintén magasan és alacsonyan is és egyetlen db AI sem volt sehol az ellenféltõl! a slusszpoén az,hogy a mi AI gépeink szépen ott köröztek az objectivjeink felett!!

nagyon dühítõ!

megint CUBAN map megint 5 AI-t nem találunk fél órája....most tankoltam és kezdem a keresést megint:S

CSINÁLJÁK MÁR MEG NORMÁLISRA EZT!!!!!!!!!!!

Remélem több "ölj meg x ilyen néphez tartozó gépet" nem lesz több, mert akkor bebukom az akciót. 😛 Ez szerencsére megint könnyû feladat.

Mai feladat és akció:
warthunder.com/en/news/400-January-9th-War-Thunder---Winter-Magic-en
Nem, ha én már levertem 2 gépet legalább 😛

"Ja, és erõsen számítasz a többiekre, hogy õk meg a feletted odaérõ enemy-t rángatják épp 😊"

Akkor az õ szempontjukból meg te vagy az alacsonyan berepülõ taktikai lúzer, nem? 😛

Én tegnap nyomtam egy kört, a hat killem mellett volt öt assistom. Kaptam érte wingman badge-et, meg asszem elsõ lettem pontok alapján. Nem olyan rossz pénz az assist sem...

Régen az is más volt, hogy szinte csak a géppár parancsnokok lõhettek gépet, a kísérõ azért volt, hogy a géppár pk nyugodtan tudjon harcolni. Ha ezt be akarnád tenni, mint IRL opció, az lázadáshoz vezetne 😊

Csalizás most is szinte mindig van, max a csali nem tudja, hogy épp õ a csali. Bemegy laposan, lehúzza az összes taktikai lúzert magára. Te odaérsz 2-3000-el magasabban (addigra az enemy elvesztett minden energiát), és lelövöldözöd õket. Ja, és erõsen számítasz a többiekre, hogy õk meg a feletted odaérõ enemy-t rángatják épp 😊

Valamit mintha javult volna, már nem csak az számít hogy ki tette bele az utolsó golyót az ellenségbe, hanem hogy ki sebezte a legjobban. Ez persze csak akkor érvényes, ha nem tépik szét még a levegõben.

Amikor elkezded a játékot, amelyik nemzettel elõször gyõzöl, megkapod a tier1-es prém repcsijét.

Harc az árral szemben. A játékmechanikába van kódolva a steal. Ha nem lenne lion és xp, rp akkor nem az lenne a fõ szempont, hogy bármilyen áron kill. Még SB-n is viszonylag sok kill steal és rammolás van. Együtt kell élni vele ebben a játékban.
pedig azthittem valamilyen "speciális kegy"-miatt lett meg a csajka😊viszont most kifejlesztettem a yer-t, és kinyílt az utána lévõ pe-2-is, pedig nem is research-öztem...
Coral Springs
Amirõl te beszélsz az a közös akció, viszont amirõl én beszélek az teljesen más. Amikor egyedül leamortizálsz egy gépet, majd másvalaki odaér és leszedi a sérült, esetleg manõverezésre már képtelen, gyakorlatilag freekill gépet az lopás. Amikor egy zuhanó gépbe belelõ valaki, majd az utolsó hit -re megkapja a kill -t, az lopás. Persze lehet hogy valaki ezt segítségnek értékeli, és azt mondja hogy a kill steal egy nem létezõ dolog, az legyen az õ értelmi baja. Viszont én és sokan mások a kill -ekbõl "élünk meg" a játékban, és nem az assist -ból.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

L OuiSe
Hari.
A fehér chaikát amiatt kaptad meg mert megcsináltál egy acsit ami ahoz tartozott.
Bármelyik nemzetnél kaphattál egy prémet akkoriban.(kicsi szintût és csak 1-et)
Annál a nemzetnél kaptad meg akivel aznap elõször megcsináltad.

A felelős én vagyok.

Sõt a fehér prém csajkát megkaptam ingyért, pedig (tudtommal) semmilyen ahivmentet nem csináltam meg érte, egyszerûen csak ottlett..
nemtudom miért nincs rajta, sõt azt se tudom, hogy a IV-tieres 2db peskát miért kaptam meg fejlesztés nélkül(!!!!), csak ki kellene fizetni...😉
Amúgy sokszor van, hogy csapatostul megyünk rá valakire, bomberekre pl. vagy épp valaki beáll csalinak, a másik meg szépen hátúlról leszedi a gyanútlan(béna) gépet. Mondjuk mi barátokkal játszunk, az más. Idegenekkel is néha megyek "segíteni".Van mikor anyáznak, van mikor megy a "thenkjú".Ez intelligenciaszint kérdése szerintem.
Egyszerûbb, ha megpróbálod így felfogni, így nem bassza fel az agyad... 😊

Coral Springs

Coral Springs
Neked hogy hogy nincs a tech tree -n a P-39N-0 (SU) Airacobra ? Régen nekem sem volt ott, de az 1.37 -es patch -el rákerült.

2 hónap prém nélkül😊

Juhéjj!Akkor már csak 2.260.000 lion, és 760.000 villanykörte!!!!<#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5>
A linkelt képen bal oldalt, alul a piros csíkon írja, hogy 0/4. Ott lehet látni mennyi kell.
<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>
Négy kifejlesztett, megvásárolt gép kell egy adott szinten, hogy a következõ fejlesztésébe belekezdhess.

Hát ez egy jó kérdés, hogy hány tier IV-es után lehet tier V-öst fejleszteni, de hogy nem egy után, az biztos. Ha a MiG-9-re ráviszed a kurzort, nem írja ki?

a pe2- IV-tier, tehát utána elvileg jöhet a mig9, vagy nem?
csak azért nem lenne mindegy, mert a pe2-320.000 pénz, és sose használnám.. köszi elõre is!
na végre sikerült, köszi!
Szóval a kérdésem az lenne, hogy ennél az állásnál, ha megveszem a mig3-at, és a pe2-õt, akkor fejleszthetem a mig9-et?
használd a "direkt link a képhez" mezõt
azt tudod beszúrni ahogy Glo írta
Töltsd fel máshova, és direkt linket használj.