War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coral Springs
Szerintem a láthatósági rendszert már visszaállították, én Krymsk / Kuban mapon is már a felszállásnál látom az enemy -t. Annyi nehezítés van még hogy a sûrûbb felhõzetben viszont nem látni, de akkor õk se láthatnak téged. Ez utóbbi viszont nem feltétlenül egy rossz dolog.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Én a minap egy stock Shiden Kaial kergettem egy AI Pe-3ast(csak én meg két AI maradtunk), aki szép nagy köröket rótt a szovjet repülõtér körül. És nem tudtam utolérni, több mint 600-al ment. Mindezt úgy hogy a körpályán elvileg elé tudtam vágni, de ugye a kör közepén a reptér(és légvédelme) volt, amin nem akartam átrepülni. Amikor egy pillanatra a közelébe értem, hiába lõttem, default lõszerrel nemigen lett baja. Majd vissza kellett mennem a bázisra üzemanyagért, mire visszatértem, az AI Pe-3asnak és a másik AInak nyoma se volt az egész térképen.

Mostanában rendszeresen fordul elõ hogy egyszerûen eltûnnek a pályáról az AI gépek, aztán keresgéljed õket vagy veszítsd el a meccset. Az új láthatósági rendszer a maga harmadára csökkentett látótávjával is sokat ront a helyzeten, de õszintén szólva ez se számít, mert volt olyan meccs ahol jettel kerestem az ultolsó két AIt, és sehol se voltak a térképen.

Ezt a bugot sürgõsen ki kell javítaniuk.

darki81
köszi

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Coral Springs

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Bug. Saját nézetre (amit láttál a csatában) válts át, akkor max pislogni fog. Ha viszont nem magadat szeretnéd visszanézni, akkor egyelõre felejtõs.

Még lesz egy feladat, ugye? Négy óra alatt kõkemény 5db japán gépet sikerült kilõnöm. A legtöbb meccsben egyáltalán nincsenek japánok. 9 feladattal vagyok kész, szívás lenne itt elbukni... 😛

Coral Springs
Az az ellenszerük hogy spontán megemelkedsz, és mivel nem csinálnak egyebet azonkívül hogy körbe-körbe mennek, amikor jön vissza lecsapsz. Viszont ha beállsz mögé azonos sebességgel akkor legyorsul.

Hát remélem megadja tényleg a 10 teljesített küldire az USÁkot. Rögtön az elsõ 10et megcsináltam az x5f5-re, de azóta viszont lusta voltam és egyet se csináltam meg.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

errõl már volt szó! egy kecseg azonos pólusu mágnes effekt van az AI gépeken és szinte lehetetlen utólérni õket akármennyivel mész,mert egy adott távolságig tudod csak megközelíteni õket és ha azt eléred kigyorsítanak😄

f24sg
A 395-ös hsz-re kell lapozni!
szomorúan látom, hogy bár a megfelelõ hsz-t linkjét copyztam, az internet mágiá utján valahogy mégiscsak az opening postot hozza bÉ!

395-ös hsz ,tehát (page 20)

u.i. a képet sem tuttam hotlinkeni.
Omrega
babák -> naval (csak a tablet "kitalálta" mit akartam leírni)

ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld

Omrega
jól néz ki. Az a német anyahajó is érdekes amelyikre tervezték.
Apropó kíváncsi vagyok, hogy a babák részben lesznek majd anyahajók, és hogyan lehet majd velük játszani.

darki81
azt tudja valaki hogy a raplayban miért vált át másik repülõre magától?

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Mintha a Turbó címû film promója lenne 😊

Decal legalján van, volt valami rajzverseny és ez a nyertesek között van ha jól tudom, én megtaláltam ahol valentinnapos, karácsonyis cucc van. Kis érdekesség, Swordfish német megfelelõje: Fi 167 I-es szinten simán használhatná sok kezdõ hajó irtásra.
Coral Springs
Honnan lehet ilyen, vagy hasonló matricát szerezni ? A játékban én nem találtam a matricák között.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Coral Springs
Esõben.

Vicces volt hogy ketten percekig kergették az ai Bf 109 -et, mire letudták lõni. <#nevetes1>

Coral Springs
Szívesen. <#wink>

Kösz!

Coral Springs
Megy az anyázás és hogy aimbot, elõbb egy rácsapásból kiszedtem egy B-17 -et (R😎. Kétség kívül ráéreztem a 37mm -re, ezért cheater lennék ?

Még szerencse, úgy is olyan kevés orosz sugárhajtású gép van a játékban... Inkább a japókkal vagy a németekkel kezdhetnének valamit ezen a téren. Pl. jó lenne egy Go-229 vagy egy Me-262 HG III...

Coral Springs

Coral Springs
Még a nagy mester GrmlZ se úgy repül, a Simulator játékmódon kívül máshol jelentõs hátrányban van aki cockpit -ben repül.

Pluskast
Akkor én nem vettem a lapot bocsi.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Normális fm.dm/tier/mm/eventnek lenne itt az ideje...
Én láttam Twinél az iróniát..
Ehh, pedig meg voltam gyõzõdve róla, hogy kabinból TiR -el repülsz...
Coral Springs

Pluskast
Igen? Új japó vagy német jetnek inkább itt lenne az ideje.....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Coral, dobj fel egy képet a P39SU adatlapjáról, kíváncsi vagyok valamire. Kösz!

Coral Springs
Lehet hogy még se annyira vészes a jet -ek kifejlesztésének a pontja, legalábbis gift géppel. 2-3 napja kezdtem el kifejleszteni a Tu-2 -t, a 160 000 pontból a fele már megvan, különösebb erõfeszítések nélkül. Így a MiG-15 kifejlesztése az én esetemben 3 hét lenne, míg akinek rendes prémium gépe van annak ennél kevesebb, ha meg még prémium account is van hozzá még kevesebb, én 2 hetet tippelek. Ebbe természetesen nem számoltam bele az elõtte lévõ gépeket, de egy top tier gép kifejlesztésére ez szerintem egész jó idõintervallum, a korábbi téveszmékkel ellentétben.

Nem, a Mig15-el bezárul az orosz fa.

Kemény 8 napig szolgálatban is volt ahogy nézem 😊)

De az igény jogos.

Omrega
Valahogy az after WWII utáni és elõtti repülõknek egy külön tier kellene akkor egészen optimálisan el lehetne osztani a gépeket.

Vajon el fog jutni a WT a 70-es évekig?

Fellner
Ó akkor õk másolták ezt 😄

Omrega
Én egy Nakajima Kikka-ra vágyok.

Végre kezd alakulni a német szakasz is, megvan az elsõ fókám, és még két 109-esre tudttam gun podot szerelni

Ez sokkal korábbi a Mig-15-nél.

Fellner
Ez egy MiG 15-ös másolat ha jól látom.

Pont ez volt az 1.37 el a probléma....remélem azért még pár yak is belefér...És még büszkék is rá..Tier 3 gondolom,mert úgy hiteles...majd nézem a hozászólásokat,biztos qrva népszerü lesz
Coral Springs
Azt látod amit én is láttam harc közben. A replay -ben van egy olyan funkció, ami egy az egyben mutatja vissza az egész csatát.

már épp itt volt az ideje egy jó kis orosz jetnek xD

Én csak egy spekulációs topikot látok ami még bõven az 1.37 elõtt lett indítva. Mi a fenét kéne látni benne?

Nortai
Pedig a mostani T3-as I-185 pedig egy überUFO, legalább is hétvégén még az volt, azóta meg nem volt idõm ránézni a játékra. Helybõl száll fel WEP-el szinte, jól fordul, fegyverzet is akad. Emelkedésben is ver mindenkit, egy álom. Plusz ott van 8 rakéta is a szárny alatt. 😊

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Eh, teljesen osztom a véleményt, a Yak-ok nekem valami hihetetlen módon nem fekszenek. Hosszú idõ után ültem be újra a gépekbe a tegnapi, 3-as szintes acsik miatt, és valami borzalom, hogy mennyire nem úgy és azt csinálja a gép, amire számítok. Azt hittem, hogy a 10 kill meglesz két kör alatt, de kb háromszor annyiba telt. Közben vagy háromszor fordultam bele a földbe vagy sziklafalba mindenféle külsõ behatás nélkül, annyira nem érzem azokat a gépeket...

Ez a videó ugye Realistic Battle -ben készült? Megkérdezhetem, mivel irányítod a gépet és milyen nézetbõl játszol?

Az elején furcsa volt, nem tudtam hogy replay -t nézek, és nem értettem, anélkül hogy végig követnéd az XP-50 -t honnan tudod merre fordulj, térj ki, mikor kezdj el egy manõvert.... Rájöttem, hogy Reaplay és hogy utólag irányítottad a kamerát, de nagyon kíváncsi volnék egy olyan felvételre, ahol azt látom amit te is harc közben. <#taps>

ps: Tényleg izzadós lehetett a 3 gép! <#worship>
f24sg
ha volt már, akkor bocs,
de tanulságos kalkuláció a gold átváltásról, 1.35 vs 1.37
Majd legközelebb... 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

igen 😊 ha eddig nem csinálgattad meg õket
összesen 17 küldetés volt külön-külön a két gépre és ebbõl 10et kell minimum megcsinálni, hogy aztán jövõhéten odaadják
Tehát hiába csináltam meg a mai 2 achievementet, azzal nem érek semmit... :S