War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
Remek.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Sziasztok! Akik szeretik a repülést és kedvük van csatlakozni, mindenkit várunk a DCS World MAGYAR Felhasználók csoportjába a FaceBook_ON
Online repülések, infók, leírások, minden, ami a DCS Wolrd_el kapcsolatos!
Digital Combat Simulator World MAGYAR Felhasználók Csoportja a Google+ ON is! DCS World MAGYAROK YouTube Csatornája!
Üdv, HUNter

na gyerekek sikerült bezsebelnem az orosz repülő ördögöt is, az utolsó csatában sikerült 12 killt összehoznom a 6 killnél beírtam játék közben hogy épp most lett meg a prém gép....... hát nem kellet volna mert rögtön mindenki rám szált 😄 ott helyben el is patkoltam <#bdead>

pokryshkin p-39 nagy segítségemre volt + tudtam is húzni egy kicsit az orosz ágat vele

(ne tudjátok meg mennyit keresgéltem egy olyan képfeltöltő oldal után amit nem tilt le ez a nagyon hülye sg)

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

na ez a kettő is bezsákolva a gyűjteménybe 😄
Stona mèg az elsõoldali válaszban irta hogy nem adjàk meg a goldot ha megvan.
AnuluWork
Ahol van - tier -, ott jó. A Welly viszont ahol van T2 felett, na ott ő egy vicc, baromság. Kb. ennyi a különbség. A Condor jobban néz ki, picit erősebb a védelme is, értelmesebb bombák vannak rajta. A Condor végsebessége pedig röhej.

Úgy lehetne jellemezni, hogy a Condor egy német, a Wellington pedig egy brit vicc. De van pár mókamiki ebben a játékban/Tier. 😄

Cobra.
Wellingtonnal repültél már? Kb ugyanaz, csak még gyengébb fegyverzettel.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

meg lehet próbálni persze 😊

na nekem még 36 földi cél és 33 légi 😄
AnuluWork
Írjak azért nekik? A vadász közben simán meg lett, mondjuk az nem volt meg, nem úgy, mint a B-25. Kis kék blueprint dobozkából jött ki a prém gép. Néha reménytelenek a ruszkik! 😄

1450

mondjuk most nem írták oda, hogy akinek megvan az megkapja az árát
ezt ki szokták emelni
Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.04.25. 21:33:17
AnuluWork
Nos, csesszék meg! Megvan a stage 5. A földön 250 kipurcant, és bár megvan a B-25, de a rohadt gold helyett kaptam 10kt ... Hát kössz!

A B-25 mennyi gold egyébként?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.04.25. 21:22:38

ha megvan akkor igen, szerintem nincs hozzákötve a többi küldetéshez.

nekem már összejött a 250 és meg is kaptam a b25-öt, már csak azt az orosz dögöt kéne beszerezni.

meg kéne kapnod rögtön
AnuluWork
Ha megvan a 250 földi célpont, akkor meg kellene kapni a bombert vagy ha meg van a goldot, vagy csak ha mindhárom rész teljesül?

az istené nem akarnak összejönni az utolsó killek.. 1 vagy 2 lelőtt gépel fejezem be a meccseimet, rohadt idegesítő.

Èn is cèlpontnak csábitom ōket simre :-) ( persze ettöl mèg igaz hogy hamar le lehet tudni az eventet) Aki tènyleg bombernek hasznàlja azzal nincs bajom.Van Pár igen jò pilota is.Mióta meg a DM ek változtak az mg151 javitva lett (majd mintha visszavettek volna belõle) nincs sok troll
Torzonborz
Mennyire imádom nézni amikor azok a nyüves bombernúbok végre a földbe csapódnak. <#ravasz1>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Bombàzás szerintem szimben gyorsabb,fõleg ha vadásszal is szàmol.Japò ellen meg a20 b25 is jó.Könnyen gyulladnak.Persze ki okosan támad...B25 el lemèsz földközelbe ès le vagy vèdve...mondjuk prèm fòkát nem szokta zavarni :-)
na már csak 48 bombázás kell <#finom> repcsikből kell még 87..... <#szomoru1>

fw 200 condor, tenyleg olyan szar, mint elsore kinez?
Saipanon van landing craft,midwayen aa, gualdacanal rengeteg jármü.Iwo jima ahol ki kell húzni a vègèig amig a landing craftol jõnnek.Bár nem tudom mennyire vannak most feltápolva a kis hajòk.
most amcsi japó van..
tuti csak hajók mindenhol... az meg nem jó 😄
Tegnap rus japo volt.Nem tudom ma mi van.Össze vissza cserèlgetnek.
ezen agyaltam h szimbe be kéne nyomni aztán kipuskázni amit csak lehet vele 😄
Ha beszámolja akkor problèma letudva.B7a2-t vinnèm.Vadásznak se rossz ha belekötnek ès leállnak forogni.
Én a bombázós részét egy gyors vadásszal csinálnám a helyedben, azzal nagyon könnyű. Én 1.7 br-es mig-3-15-el csinálom. egyik oldalról rázuhanok és végig lövöm ami elém kerül a fák magasságában, majd másik oldalon visszafordul és ismétlés. Ritkán foglalkoznak velem és igazából túl gyors is a gép, nem nagyon érnek utol. A legtöbb amit kilőttem egy csatában, 29 db volt, ha jól emlékszem.

Repülős részét meg az undorítóan op mig-3-34-el csinálom. Szégyenlem is magam, anyám sem tud róla.

"apparently Russian profanity filter has a bug, where "Dragon's ridge" is registered as a vulgar word" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

úgy tűnik, hogy beleszámolja azt is ha vadásszal legéppuskázom őket..
ez érdekes.. így azért nem egy nagy kunszt megcsinálni
most lehet hülyén hangzik de én már 152 sikeres bombázást csináltam meg a japó b5n2-vel <#vigyor3> más bombázót nem is használtam br1.7 így többnyire "light vehicles" küldetésekbe pakol be... 6 db 60kg bomba = 6 jármű aztán ha sikerül újratölteni jön a másik rácsapás is újabb 6 kill, még a legrosszabb esetben is megvan az 5 kill körönként.

akinek nincs az utálja, akinek van... én élvezem nagyon xD

még 90 kill kell az orosz kis genyóhoz..

a bombázót ötletem sincs, hogy kéne megcsinálni hatékonyan
az mégnagyobb szopásnak tűnik.. lehet előkapom rb-ben a kedvenc japó bombázóimat 😄
Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.04.25. 11:50:56
Az szèp!Ez az a három gèp amit angolnàl legjobban utálok :-) Föleg a typhoon.Ezekkel kezdhetnèl exp-t gyüjteni brit tank crewre....èn már japò hajòkra gondolok...laza másfèl èv.
<#wilting> uhh...

utolsó dicsekvésem... végre összejött egy jó kör és nyertünk is 😄
3 prém gép és 10% booster
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
örülök, hogy múltkor behúztam azt az angol hellcat-et, irgalmatlan jó kis gépezet 😄
most ezzel a sorral farmolok nagyon durva 😄

előbb egy vesztes csatáért prém nélkül jött 50ezer profit és 4600 rp..😄
93 repülő kill 105 bombázás..... na ennyi elég volt mert már kettős látásom van a fáradságtól.

Cobra.
Úgy látom már péntek este se szabad játszani. 3. vesztes meccsem (a mai háromból) és most már öttel kevesebb aktív játékos volt a csapatomban...

Hide and fear, Cobra Commander is here !

sok sikert a holnapi napra 😊 én megpróbálom elérni még ma éjszaka a 100 vagy 120 bombakillt(70 járok) a vadász killekel meg nem tudom mi lesz, lehet előkapom újra a bumerángot azzal úgyis jól ment múltkor.

most ezt nem bírtam úgy felnyomta az agyam 😄
50 kill körül jártam de ez mára most elég, meglátjuk hétvégén hogy megy majd 😊
nagy kár <#sir> pedig milyen fasza lenne a japán bálnával szépen lassan végigbombázni a pályát, közben a gunnerek meg sorban lőnék ki az 1.0 gépekkel repülő noobokat..... na jó elég az álmodozásból.

vadásznál biztosan nem számolja a tier 1-et gondolom akkor bombázónál sem 😊
ha a tier 2 bombázóm elvesztése után tier 1 bombázóval megyek annak is beszámítja az eredményeit? vagy van olyan okos a játék hogy külön számolja a killeket a csata végén?

na most lehet nyomni együtt a fő krónika event küldetéssel szépen tier 2-es oroszokkal pl 😄
"i-16 undorító kis jószág"

fúú ne is mond a lassabb gépekkel képtelenség lerázni vagy kimanőverezni, maximum ha hirtelen behúzom a féket ö pedig lehagy na ekkor van néhány másodpercnyi időm hogy leadjak egy sorozatot a nyavalyásra... persze ehhez az is kell hogy ne kapjon szét a 20miliméteres terminátor gépágyújával.

elgondolkodtató..😊
az i-16 undorító kis jószág a nem prém változata is szemét dög 😊
az a baj h a b-25 is kéne..😄
G14-es Messza mennyire használható? hónapok óta nem 109-tem most véletlen😛 észrevettem,hogy van G14-is! érdemes kihúzni? vagy még mindig használhatatlanok a 13 milisek és amíg nincs meg a 30-as ágyu addig eléggé szarul szerepelnek T4-ben......motorja megsül annak is?
érdekes a weboldalon 160 gép lelövését írták ki de a játékban 200-nak kell lennie, bombázásnál meg szokásos 250....

Master91
hát erre megint nem lesz időm 😞
B-25J-30 (USSR) bombázót és I-16 type 28 USSR vadászt lehet most beszerezni, na ezért már megéri küzdeni? <#vigyor>

link

kíváncsi vagyok most hétvégén lesz e megint prémgépes event <#hawaii> jó lenne.

új IL-2 37mm ágyukkal.

Azt nem tudtam. 😊 Akkor majd egy kicsit "feljebb'" visszatérünk rá. 😊