War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sherman0070
War Thunder kill-t hogyan kell elküldeni PhlyDaily-nek? Me262 volt egy baszott jó killem előbb.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

<#wow2>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Sherman0070
Kihasználtam a 200%-os Lion-t.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

AIexx
és a végén pont head on -ba nemlett meg a 23., nagy volt már a nyomás.. 😄

az mk22 -vel az a 6 kill fél percen belül volt.. 😄 😄

Utoljára szerkesztette: AIexx, 2015.05.02. 09:37:54
PLaci
Túl alacsonyan voltatok. Nekem is volt már, hogy nyertünk mert az ellen mind-mind füvet nyírt.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Master91
utálom azt a modot
MI a FAX??? 12!!! géppel AIR DOMINATION zónában vagyunk ellenfél 2 GÉP!!!!!!!!!!!!! erre nekik elcsavarodik és megnyerik!!!!!!! MI VAN?:?:?:?:?:?:?:
he112 b1/u2 kaptam 30% ár levonást most csak 385GE..... azért nem olyan rossz gép az, már egy napja azon gondolkodom hogy beszerezem e.

Eagle16
Ne legyen semmi se OP, ha az F7F-et is visszavették, akkor ez is kapja meg a magáét. Meg is fogja, idő kérdése csak.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Sherman0070
Németeknél egy jó gép sem lehet? Csak az amerikai postwar szarok legyenek OP-k....

Eagle16
Ezt a szar új Arado-t persze vadászgépként használják megint, remélem felmegy 7.0-ba legalább.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Nagyon lassú. Nagyon-nagyon :-). Lomha, mint egy búfájter :-), RB-ben japcsik ellen megy ugye. Esélye sincs ellenük :-). Nekem is csak addig működött, amíg volt olyan japán, aki elém kolbászolt. Annak annyi volt a 4 db 20-asnak hála, de ha csak egy is kiszúrt, annyi volt. Emelkedni nem bír, vízszintesen nem gyorsul, fordulózni nem lehet vele, bnz-re is alkalmatlan, mert elveszíti az energiát nagyon hamar.
De tetszik amúgy :-). Szeretem a kihívásokat :-) ...
Ja, az új J2n2 is egy csatában megy vele. Megeszi reggelire szegényt :-).

Sherman0070
20mm-es Hispano Hurrican-ról vélemény?

Sherman0070
Őmmmmm.... Az amcsi Mustang 3.7, Brit 4.0 Szerintem ne arcade battlesban vizsgáld a gépet mert az a csatamód szimplán egy vicc...

AnuluWork
... és utána beleültem azt őt követő Fireflyba. 😊 Az a baj, hogy jó, hogy bejött még pár újabb brit gép, de a tankoknak jobban örültem volna. 😞 De ezek tényleg jók. Viszont vicc, hogy mennyire kevés RPt ad pl. az első Firefly. 😞

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Ez a Sea Hurricane MkIc ... 😄 eheh. 😄

ünnepnap van, nem dolgoznak ilyenkor 😄
nagyon úgy néz ki nem lesz ingyen prém gép ezen a hétvégén <#rinya>

AnuluWork
A J2M2 nem fair abban a BRben. 😄 Remek gép!

az tutifix hogy lesznek itt még br változások, reméljük hogy a jó irányba.

közbe megnéztem azt a mustangot... wow csak 18000rp? az nem valami sok.

Akkor még nem láttad az új 3.0 br-es low tier mustangot 4 hispanoval! Ugyan az mint a brit prém mk Ia, aminek 5.0 a br-je...😄😄 Gondolom gyorsan felviszik majd 4.0 körülire... a britet meg remélem leviszik, akkor még talán repülni is fogom, mert jelenlegi formájában nagyon nem finom...

"apparently Russian profanity filter has a bug, where "Dragon's ridge" is registered as a vulgar word" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

sea hurricane mk1B-nek a br szintje 3.0??? azzal a 4darab 20mm gépágyúval? oké..... <#wow3>

nézd meg a brit ágat, van ott egy két változás.

AnuluWork
Visszahozták a 2xes szorzót? 😄

Meg mi ez a Sea Hurricane? 😄
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.04.30. 18:29:22

AIexx
egy csata rb, és ki van fejlesztve 4 gép.. 😊
AIexx
ez már kellett, mind a 4-et szemből.. 😊 😊 ha tudok replayt majd teszek, ketten voltunk a cseh gyerekkel 5 emberre, abból az egyik lezuhant, a másik 4 meg ugye.. 😊 😊
bardocz
Nekem RB-ben volt olyan, hogy az egyik do-217-esemen ellőtték a tail kontrolt, és a bázisig vissza tudtam vele repülni úgy, hogy emelkedni csak akkor tudtam, ha a gázzal játszottam. Aztán a bázis előtt túl korán vettem el a gázt, és beleálltam a földbe, de addig izgalmas volt.
Master91
áh, köszi
de akkor se fogom meg érteni azokat a csoda lövéseket mikor én cafatokra lövöm az ellenfelet, írja jobb oldalt hogy tail controlt meg mittom én mit lőttem el, vígan repül tovább,égve-füstölve...

de engem mikor 2-3 lövés ér szakad a szárnyam darabokra 😄

régen ezért is hagytam abba pont, erre 2-3 napja megint elkezdett velem huncutkodni
a mostani egyszerű szakítószilárdság lemodellezését fejlesztik részletesebbre a dm-ben
tehát amit mutattál, hogy egy könnyű vadásszal szétvágni egy kemény bombázót már nem lesz olyan egyszerű, valószínűleg a bombázó csak sérülni fog a vadász meg szétesik majd 😊

illetve azt ígérik h ezért sikeresebbek lesznek a kényszerleszállások is ha sikerül szépen kicsúsztatni a gépet és nem odacsapni
most sokszor hiába teszed le gyönyörűen hasra akkor is olyan sérüléseket szenved h javíthatatlannak írja
plusz jönnek a repülőkre is a részletes röntgen sérülés kukkolás gombnyomásra
RAZOR27
régen mennyi ilyen volt.... 😄

valakinek megvan az a gif amikor egy head-on ütközetben az egyik gép pont úgy dugóhúzózik hogy elfér a két gépágyú lövedékei között és sérülés nélkül lelövi a másikat? Az is epik volt 😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Master91
és milyen irányba?
AnuluWork
Ott is vannak hidak. 😊

PLaci
Ezt írhattad volna mondjuk PÉNTEKEN!!!! 😛 😛 😛

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

pont ez fog változni a dev diary szerint 😄
Tegnap vettem észre:
Nem olvastam a hivatalos oldalon a leírást, ezért nem tudom bug-e, vagy "workingasintended", de nem csak tier 2 és afölötti gépekkel lehet csinálni az eventet! Lényeg az, hogy az első gép, amit beviszel a csatába, legyen legalább t2-es, utána már a t1-es és akár reserve gépekkel elért killeket és elpusztított földi egységeket is számolja már!
Így még könnyebben/kevesebb csata alatt össze lehet szedni a killeket.

"apparently Russian profanity filter has a bug, where "Dragon's ridge" is registered as a vulgar word" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

én végül megfogadtam itt a jó tanácsokat és az 1.7 br-es miggel géppuskáztam armored car-okat meg artyt aa-t 😄
ha kilőttek és lezárta a legénységet akkor japánoknál is van 3 darab ilyen br-es tier 2 gép úgyhogy akkor meg azzal mentem egy kört 😊
Nem muszáj árkádban menni :-)
PLaci
Meglehetett volna nekem a kib. prém B-25, ha nem folyton folyvást air domination csatákat dob nekem a kib. gém........

😛 😄
na na ez nem igaz... a wellington mk1 szarabb mert az még ráadásul rusnyán is néz ki, 😄 a tied legalább szép.

OMG megvettem a FW200-as bombázót,mert milyen szép meg fasza bombaterhe van........hát b+ MI EZ???? még árkádban is mint egy tégla......a 7.62-es géppuskák szart se érnek.....azonnal elsőre kiszednek..........ennél szarabb bomber a világon nincs
TYNIPIC
azt nem próbáltam én megelégedtem azzal amit rögtön elsőként engedélyezett, semmi kedvem nem volt már éjfélkor képfeltöltéssel tökölni.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.04.26. 11:32:30

Lehet tank lesz mert ràkèrdeztek Stonánàl ö meg cèlzott rá.Vègül is gyözelem fegyverei...talán lesz egyszer mèg nèmet...meg Hartmann a hònap ásza
Ez persze elment...
SG egy fos...visszadobálja a kommenteket
még két hét van ebből úgyhogy ha eddig minden hétvégén volt akkor a maradék kettőnél is kéne lenni 😊
volt már német prém is 😛 úgy szereztem meg azt a román he-112őt 😄
szerencsére lehet a live-ról leszedni hozzá rendes festést is 😄
Elvileg mèg tart majd ez az event sorozat.Vajon lesz a gonosz oldalnak is prèm szerzèsi lehetõsèg?Mondjuk jövö hètvègèn nem leszek gèpnèl szòval lehet,...
AnuluWork
A kephostot letiltja?