War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

az mk22 -vel az a 6 kill fél percen belül volt.. 😄 😄
Utoljára szerkesztette: AIexx, 2015.05.02. 09:37:54
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
De tetszik amúgy :-). Szeretem a kihívásokat :-) ...
Ja, az új J2n2 is egy csatában megy vele. Megeszi reggelire szegényt :-).
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
közbe megnéztem azt a mustangot... wow csak 18000rp? az nem valami sok.
"apparently Russian profanity filter has a bug, where "Dragon's ridge" is registered as a vulgar word" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Meg mi ez a Sea Hurricane? 😄
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.04.30. 18:29:22
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

de akkor se fogom meg érteni azokat a csoda lövéseket mikor én cafatokra lövöm az ellenfelet, írja jobb oldalt hogy tail controlt meg mittom én mit lőttem el, vígan repül tovább,égve-füstölve...
de engem mikor 2-3 lövés ér szakad a szárnyam darabokra 😄
régen ezért is hagytam abba pont, erre 2-3 napja megint elkezdett velem huncutkodni
tehát amit mutattál, hogy egy könnyű vadásszal szétvágni egy kemény bombázót már nem lesz olyan egyszerű, valószínűleg a bombázó csak sérülni fog a vadász meg szétesik majd 😊
illetve azt ígérik h ezért sikeresebbek lesznek a kényszerleszállások is ha sikerül szépen kicsúsztatni a gépet és nem odacsapni
most sokszor hiába teszed le gyönyörűen hasra akkor is olyan sérüléseket szenved h javíthatatlannak írja
plusz jönnek a repülőkre is a részletes röntgen sérülés kukkolás gombnyomásra

valakinek megvan az a gif amikor egy head-on ütközetben az egyik gép pont úgy dugóhúzózik hogy elfér a két gépágyú lövedékei között és sérülés nélkül lelövi a másikat? Az is epik volt 😄
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Nem olvastam a hivatalos oldalon a leírást, ezért nem tudom bug-e, vagy "workingasintended", de nem csak tier 2 és afölötti gépekkel lehet csinálni az eventet! Lényeg az, hogy az első gép, amit beviszel a csatába, legyen legalább t2-es, utána már a t1-es és akár reserve gépekkel elért killeket és elpusztított földi egységeket is számolja már!
Így még könnyebben/kevesebb csata alatt össze lehet szedni a killeket.
"apparently Russian profanity filter has a bug, where "Dragon's ridge" is registered as a vulgar word" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
ha kilőttek és lezárta a legénységet akkor japánoknál is van 3 darab ilyen br-es tier 2 gép úgyhogy akkor meg azzal mentem egy kört 😊
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.04.26. 11:32:30
volt már német prém is 😛 úgy szereztem meg azt a román he-112őt 😄
szerencsére lehet a live-ról leszedni hozzá rendes festést is 😄