War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darki81
+1 defeat..
na mindegy majd talán a jövõ héten sikerül nyerni 1-et a németekkel is 😊

de azért az durva hogy 2 raktárat lebombázok meg herófájkter meg minden szart megteszek és így is.. (egyedül játszottam lehet az volt a baj) 😄

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

darki81

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

a.carkey
Amúgy, holnaptól véget ér ez a karácsonyfás marhaság, vagy még marad gyertyaszentelõ/Boldog asszonyig, vagyis február 2-ig?

A medve nem játék.

Ilyen ki....ást! Most nézem utolsó challenget mára, akik jan 1-10 között mindet megcsinálta 7 nap premet kap, én meg nem csináltam meg TB3-hoz mert már 7. meglett a 10 küldetés, :S
a.carkey
Na ok, de addig eljutni velük. Vagy csak simán a stílusom nem illik hozzájuk.

A medve nem játék.

f24sg
Najóvan, nekem az az érzésem, hogy aki(k) a jelenlegi RP-rendszerért, matchmaker-ért, és vadiúj AI-ért felel(nek), az(oka)t az alábbiak szerint kéne büntetni:

Hranulák!
Te viccelsz most? Gyakorlatilag egyetlen rossz gépük sincs hármas és négyes tierben. A6M Zerok világbajnokok a sítlusukban, Shiden Kaiok a tier4 rémei. A hienek is nagyon jók, a Ki-102 talán a legjobban forduló kétmotoros a játékban. Állítólag az új Ki-84ek se rosszak, fõleg a legnagyobb. A négymotoros bomázóik is nagyon korrektek. Szóval mi is a gond a japánokkal?
Szerintem egyértelmûen a legtöbb élvezetes pillanatot adó nemzet a játékban.

Nem kéne úgy véleményt mondani hogy jól láthatóan nincs semmilyen tapasztalatod velük.

Ulvar
A6M2 ...imádom, tegnap Eventben 67000 oroszlán egy csatában...de az átlag 20-30000 volt gyõztes csatánál.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Majdnem összejött..

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mindazoknak akik utálják az <#alien2> AI-kat

ファック! - üvöltött Shinya a Japán cserediák, miután érkezésének hallatára belga vendéglátója nyitott ajtót.
Kifogyott az üzemanyagom, és a motorom is tönkrement. Ledõlhetnék egy kicsit maguknál?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://imagerz.com/QFdDWg8GAlE

Így tûnnek el azok a fránya AIk 😊

Fellner
Én is élvezem a japókat csak el kell érni a zérókat vagy a hien-eket, az m5-ös hála már irányíthatóbb ha zuhan, és még nem láttam a Shiden-eket.

Én élvezem a japòkat....mondjuk hb-t is joyal cockpittböl jàtszottam/..meg arcadot is 1.25 elött....mazochista lennék? :-)
Rengeteg felkészületlen ember játszik akik leállnak fordulózni velük, onnantól meg nyert ügy 😊

a ki-61ek meg nagyon penge kis gépek azokkal még meg is lehet kergetni az ügyesebbeket is aztán ha sikerül belekényszeríteni õket a verekedésbe akkor azokkal is simán le lehet fordulni a nehéz dögöket 😊

persze ez csak az én véleményem és nem árkádban 😊
ott az erõsebb fegyver a nyerõ általában 😊
a.carkey
A japókat élvezni? 😄

Max. ha mazo az ember. 😊

A medve nem játék.

Ulvar
szerintem egy kérdõjel is bõségesen elég...de amúgy használd ezt az oldalt: EZT

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ismét köszön a tanácsokat.
Videót azért akarok keresni, hogy ha más gépet választok/fejlesztek lássam, hogy ki mit és hogyan csinál vele.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Kép* és miért nem enged fel tölteni a fórum ????? a képfeltöltést meg mért nem használhatom ?????
Na elvileg fent van a lép is....

Ezt a noob gyökeret hol jelenthetem ? mert lõttem egy bombert már lángolt (2 golyó kellet volna h beadja a killt) de ez a gyökér emergencia szarrá lõt és ellopta a killemet (azért friendly killert h kapjon killt... ez is ilyen 8 éves vér pisti...)
Nem kell videó az ilyen stílusú gépekhez. Repülsz velük, és amikor legalább egy magasságon van veled az ellenfél, nekimész. ELKERÜLÖD a head ont(szemtõl szembe történõ noobharcot ami 50% eséllyel a halálodhoz és/vagy szinte biztosan sérült géphez vezet), majd benyomott combat flapsel befordulsz mögéje és üldözöd. Amikor elég közel van már (<0.30)), tüzelsz, lehetõleg nem akkor amikor elõtted repül hanem amikor fodul és a legnagyobb felületet mutatja a gépébõl. RB és SB játékmódban Spitfirenél és A6M-nél fokozottan figyelsz rá, hogy mivel a kezdeti változatoknál 60 golyó van a gépágyúkban, ezért külön gombra teszed a fegyvereket és alapvetõen csak géppuskával lövöldözöl, a gépágyúval pedig CSAK AKKOR lõsz amikor a géppuska már jól láthatóan betalál. Kis gyakorlással a 60 gépágyúlõszer 3 gépre elég lesz, utána mehetsz vissza a bázisra tölteni.

Szintén ne kövesd el a másik noobhibát, hogy akkor az egyik fegyvert a jobb egérgombra teszed. A jobb egérgombon a kamerakövetés van, és neked az ellenség pozícióját folyamatosan ismerned kell a légiharc során, tehát létfontosságú hogy ez a funkció ott legyen és kézre álljon.
Én egyszerûen megoldottam, a kis géppuska mûködtetését ráraktam a bal ALTra, így azt tudom kezelni külön is, a bal gombal meg továbbra is mindkét fegyvert egyszerre. Nem gáz, a kisgéppuskában úgy is bõven van lõszer.

Utolsó trükk, hogy a controlsban a pitch axis/maximum value-t beállítod a bal Ctrl-re, és erre kisujjal rátenyerelve tudod majd megcsinálni a vertikális manõvereket. A gépét A/D vel hátára fodírva és a CTRL-t tövig nyomva sok nehéz helyzetbõl ki tudsz fordulni.

Hát ennyi a manual a Spitfire/A6M Zero pároshoz. Ajánlom hogy a Zeroval kezdj, egy fullra fejlesztett A6M3 hamar megvan és mindenre jó lesz, és sok kezdeti sikerélményt biztosít.

Legkorábban holnap, ma még van feladat.
Ez lehetett a gond amit írsz, mert az összes replay megvan amit elõtte vagy utána repültem, ennek adtam egy hosszabb nevet és ez lett 0kby-tos. Közben rájöttem, hogy a c-meghajtón egy temp könyvtárban szintén tárolja a replayt, de csak a legutolsót, ezt mindig felülírja, úgy hogy így jártam, ezt a repülést már nem tudom visszanézni.
Kapunk ma repcsit? 😊
Spitfireek a IXesekig bezárólag és a japán A6M sorozat, ez utóbbi adja talán a legélvezetesebb játékélményt a játékban. RB és SB játékmódban persze, az Arcade módban teljesen fiktívek a repülõgépek repülési tulajdonságai.

Ok köszönöm.
Gameplayek gondolom vannak fent youtubon dögivel, hogy lássam nagyjából mit kell csinálni?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Csak szerintem tápos az új mig3-bk ??? mert a sok <#kocsog> spitnek végre odapaskolok vele <#mf1>
akkor tényleg nem jó nemzettel kezdtél ha fordulgatni akarsz 😊

Spitek meg a japó gépek amiket élvezni fogsz ha így akarsz játszani.
A JAPIK a forgolódós nemzet !!!!!!

bocs a dupláért.....
Furi én a yakokal nem éreztem a hûtõszekrény jeleget <#whatever>, én megváróm mig a célpont beáll valamire egyenesen és akkor repülõk rá hátulról.... megsorozom ha semmi kap 1-2 rakétát és megvolt.....
Vagy ha olyan gép a cél amit ismerek (és tudom h gyengébb jóval a fegyverzete face 2 face-ben) akkor frontálisan rá repülök és le darabolom a szárnyát....Aztán lóhalálában próbálom felhúzni a gépet , hogy ne koccanjak <#nevetes2>
Ok. Köszi.
Akkor tud-e valaki olyan nemzetet mondani, ahol forgással lehet harcolni?
Nekem alacsony szinten ez jött be.
Ha mögöttem volt, addig forogtam, amíg elém nem került és onnantól 200 m-re ráragadtam és lõttem.
Gondolom, hogy 2 egymás után lévõ gép használata is eltérhet, de hátha.
Spitfireek esetleg?
Vagy más?

a.carkey
Jobb lett az biztos. Vagy inkább úgy mondom, hogy fullosan egész jó gép.

A medve nem játék.

dehogy gagyi.. lehet géppuskázni szerencsétlen japókat..😊 aztán ha elcseszted és odaérnek a légvédelemhez kegyetlenül seggbe rúgnak 😄
Cobra.
A He-k is olyanok, mint a Yak-ok, rámész valakire felülrõl és amennyit lõsz bele, annyit lõsz, nem fordulsz utána, mert akkor kb halott vagy, ha a másik nem egy szintén repülõ hûtõszekrénnyel megy. Szép nyugisan menj fel megint 2-3000m-re és keress újabb célpontot.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

f24sg
Hm, nálam ilyen nem volt (mindig a generált hosszú név mögé löktem még egy rövid ráutaló valamit.
amúgy a fórummotor nem viszi át a "visszaper" jelet...

Más:
a #28554-at én is beszívtam, totál ugyanez, már elõre örültem, hogy jön a szárnyas tégla, aztán jött a meglepi...<#bdead>
Akkor most már Zero killer, Ace maker? Csak az a kár, hogy azokon a gépeken (+F4F) már elõlrõl-hátulról túl vagyok, pedig az F6F-et nagyon vártam a C=64-es Wings of Fury emlékei miatt. (de gagyi így ~20+ év után)

akkor szokott még ilyet csinálni amikor el akarod menteni saját néven a replay-t és valami hülye nevet adsz meg neki
én pl csak az eredeti file név mögé írtam valamit h felismerjem és elcseszte 😄
amióta ebbe belefutottam mindig egyszavas egyszerû nevet adok neki 😄
f24sg
rosszul másolja be az elérést, NEM HISZEM EL:

C😛rogram Files (x86)War ThunderReplays

MIKOR lesz végre szerkeszthetõ egy hsz???
f24sg
Nálam itt vannak a replayek:
C😛rogram Files (x86)War ThunderReplays

.wrpl kiterjesztésûek és 1500-6000 KB méretûek.
Ha 0 KB a méret, azt nem tudom, mitõl lehet...
kevés hely a meghajtón, virtuális memó, hibás szektor?...
Halihó ismét.
Elkezdtem még +1-2 nemzetet.
Jelenleg a németekkel szenvedek.
A három alapgép maga volt a mennyország. 8as kill streak stb.
Mondom megveszem a 3 db 1,7es szintû figther gépet próbából.
Ezek úgy fordultak, mint öregapám lovaskocsija.
Nem tudtam leforogni semmit, sziklának ütközök, stb. De legalább lassúak.
Mit kellene ezzel az ággal kezdeni?
Földi célpontok? Esetleg keressek bombázókat? (az meg nem sok van még ezen a szinten)
Vagy én csinálok valamit rosszul?

Nem hallottam róla, és a spiteken semmit se változtattak legutóbb. Lehet hogy kitalálták, hogy balance-olják õket? 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Ezt most nem igazán értem. A replayek a replays mappában vannak, ez is ott van amirõl írtam, de 0kby-tos a mérete, és nincs kiterjesztése. Van esetleg máshol is ahová mentené õket?
Történt valami változtatás a sebzésrendszeren? Egy találatot kap a szárnyam, picit piros lesz, és utána totûl irányíthatatlan lesz a gép. Spitfire-el voltam.

Coral Springs
Ne a játék fõmappájában keresd a replay -t, hanem a játék menüjében. Figyelembe veszed a #28543 -ban leírtakat, és felveszed fraps -al.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Elõbb mentem egy epic kört BF109-E1-el (már nem azért mert olyan jó vagyok vele..). Nekiáltam volna, hogy csinálok belõle egy videót youtubra, erre az elmentett replayem 0-kbytos... Pedig a Benny Hill zenéje tökéletes lett volna alá. Bf109-E1-el bedobott La5, La5Fn, IL2 meg hasonló finom jószágok ellen. A sztori hosszú, próbálom csak a lényeget kiemelni, de én a végén már sírtam a nevetéstõl. Szóval szépen bedaráltak minket, ketten maradtunk. Rácsaptam a társamat üldözõ La5-re, sebeztem, ezért lefordult róla, mivel már rajtam is voltak, úgy voltam vele, legalább ez az egy kill legyen meg, alacsony magasságban sok esélyem ezek ellen amúgy sinincs. Az engem üldözõ La5FN megsorozott, 1et kaptam tõle, a többi lövedékkel kilõtte az elõttem lévõ társát. Ugrott a killem, ráadásul egy Il-2 jött magasságból headon-ra. Esélytelenek nyugalmával bevállaltam, sebeztem, kifordultam majd kapaszkodtam a székben, az engem üldözõ La5FN ütközött az Il-2vel 😊. Máris 2vs2 lett az állás 😊. Vége egy asist+2 air kill lett, nyertünk 😊 Bár a BF109-E1 továbbra sem lesz a kedvenc gépem, mindig F6f, La5 meg hasonlók ellen kell repülni vele.
Igen, átdolgozták és az f4f-ek is már élvezhetõ gépek lettek 😊
Coral Springs
Az F6F -et megtápolták ? Kb 6-7 ezren találkoztunk össze, mondom freekill, aha... Kifordult, utolért, lelõtt. Sehogy sem tudtam lerázni.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Sziasztok!

PUMA TV ON!!!

Custom buttle event csata lesz 16vs16.

http://hu.twitch.tv/volfram42
Ha eventel kezdem a játékot, nekem is ezt csinálja meg a mikrofagyásokat de ha nem eventezek, simán megy. Úgyhogy le kellett szoknom róla. Ami a T-t illeti, hajnali 2-3 között jön rendesen, napközben soha nem jön a net plafonon.
Köszönöm a tippet.

Az, hogy most 10 vagy 20 mega nem számít, ellenõrizd más játéknál is fenn áll e a gond, ott is szakadozó kapcsolat van e, ha nincsen akkor próbáld újraindítani a wifi router-t, ez után is teszteld le WT-n, és máson is, ha még mindig ez van szolgáltatóval kellene beszélni, hátha nekik volt gondjuk, meglehet, sok helyen T-Offline-ként emlegetjük a céget 😊, de nekem UPC is van, hogy képtelen stabil maradni, fõleg decemberben volt ez gond. Ha nem a szolgáltató volt a gond akkor érdemes a játék készítõinek írni, ha lehet fotóval amikor kiírja a kapcsolati hibát, de a pinged, kapcsolat jelzõ sorod normális értéket mutat. Remélem sikerül megoldani.
Operation timed out.

ezt írja pontosan csataindításnál.

Üdv lenne 1 kérdésem:
T-online 10 megás netem van.
Amit 1 wifi-s router oszt szét. Probléma mind wifin, mind kábelen fennáll.
Miután kattintok a csata listára sokszor nem a lobbyt hozza be, hanem kiír 1 hibaüzenetet. (valami: nincs kapcsolat, vagy ilyesmi)
És a játékban is sokszor megkapom a pirosan villogó rossz internet kapcsolat feliratot. De ping mutató zöld folyamatosan.
10 megás netnél ez szerintem nem vidám. Másnak is van ilyen gondja?
Nem megy torrent, nincs letöltés, nem futnak háttérben olyan progik amik netet használnak.