War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na mindegy majd talán a jövõ héten sikerül nyerni 1-et a németekkel is 😊
de azért az durva hogy 2 raktárat lebombázok meg herófájkter meg minden szart megteszek és így is.. (egyedül játszottam lehet az volt a baj) 😄
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Hranulák!
Szerintem egyértelmûen a legtöbb élvezetes pillanatot adó nemzet a játékban.
Nem kéne úgy véleményt mondani hogy jól láthatóan nincs semmilyen tapasztalatod velük.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
ファック! - üvöltött Shinya a Japán cserediák, miután érkezésének hallatára belga vendéglátója nyitott ajtót.
Kifogyott az üzemanyagom, és a motorom is tönkrement. Ledõlhetnék egy kicsit maguknál?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Így tûnnek el azok a fránya AIk 😊
a ki-61ek meg nagyon penge kis gépek azokkal még meg is lehet kergetni az ügyesebbeket is aztán ha sikerül belekényszeríteni õket a verekedésbe akkor azokkal is simán le lehet fordulni a nehéz dögöket 😊
persze ez csak az én véleményem és nem árkádban 😊
ott az erõsebb fegyver a nyerõ általában 😊
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Videót azért akarok keresni, hogy ha más gépet választok/fejlesztek lássam, hogy ki mit és hogyan csinál vele.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Ezt a noob gyökeret hol jelenthetem ? mert lõttem egy bombert már lángolt (2 golyó kellet volna h beadja a killt) de ez a gyökér emergencia szarrá lõt és ellopta a killemet (azért friendly killert h kapjon killt... ez is ilyen 8 éves vér pisti...)
Szintén ne kövesd el a másik noobhibát, hogy akkor az egyik fegyvert a jobb egérgombra teszed. A jobb egérgombon a kamerakövetés van, és neked az ellenség pozícióját folyamatosan ismerned kell a légiharc során, tehát létfontosságú hogy ez a funkció ott legyen és kézre álljon.
Én egyszerûen megoldottam, a kis géppuska mûködtetését ráraktam a bal ALTra, így azt tudom kezelni külön is, a bal gombal meg továbbra is mindkét fegyvert egyszerre. Nem gáz, a kisgéppuskában úgy is bõven van lõszer.
Utolsó trükk, hogy a controlsban a pitch axis/maximum value-t beállítod a bal Ctrl-re, és erre kisujjal rátenyerelve tudod majd megcsinálni a vertikális manõvereket. A gépét A/D vel hátára fodírva és a CTRL-t tövig nyomva sok nehéz helyzetbõl ki tudsz fordulni.
Hát ennyi a manual a Spitfire/A6M Zero pároshoz. Ajánlom hogy a Zeroval kezdj, egy fullra fejlesztett A6M3 hamar megvan és mindenre jó lesz, és sok kezdeti sikerélményt biztosít.
Gameplayek gondolom vannak fent youtubon dögivel, hogy lássam nagyjából mit kell csinálni?
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Spitek meg a japó gépek amiket élvezni fogsz ha így akarsz játszani.
bocs a dupláért.....
Vagy ha olyan gép a cél amit ismerek (és tudom h gyengébb jóval a fegyverzete face 2 face-ben) akkor frontálisan rá repülök és le darabolom a szárnyát....Aztán lóhalálában próbálom felhúzni a gépet , hogy ne koccanjak <#nevetes2>#nevetes2>
Akkor tud-e valaki olyan nemzetet mondani, ahol forgással lehet harcolni?
Nekem alacsony szinten ez jött be.
Ha mögöttem volt, addig forogtam, amíg elém nem került és onnantól 200 m-re ráragadtam és lõttem.
Gondolom, hogy 2 egymás után lévõ gép használata is eltérhet, de hátha.
Spitfireek esetleg?
Vagy más?
Hide and fear, Cobra Commander is here !
amúgy a fórummotor nem viszi át a "visszaper" jelet...
Más:
a #28554-at én is beszívtam, totál ugyanez, már elõre örültem, hogy jön a szárnyas tégla, aztán jött a meglepi...<#bdead>#bdead>
Akkor most már Zero killer, Ace maker? Csak az a kár, hogy azokon a gépeken (+F4F) már elõlrõl-hátulról túl vagyok, pedig az F6F-et nagyon vártam a C=64-es Wings of Fury emlékei miatt. (de gagyi így ~20+ év után)
én pl csak az eredeti file név mögé írtam valamit h felismerjem és elcseszte 😄
amióta ebbe belefutottam mindig egyszavas egyszerû nevet adok neki 😄
C😛rogram Files (x86)War ThunderReplays
MIKOR lesz végre szerkeszthetõ egy hsz???
C😛rogram Files (x86)War ThunderReplays
.wrpl kiterjesztésûek és 1500-6000 KB méretûek.
Ha 0 KB a méret, azt nem tudom, mitõl lehet...
kevés hely a meghajtón, virtuális memó, hibás szektor?...
Elkezdtem még +1-2 nemzetet.
Jelenleg a németekkel szenvedek.
A három alapgép maga volt a mennyország. 8as kill streak stb.
Mondom megveszem a 3 db 1,7es szintû figther gépet próbából.
Ezek úgy fordultak, mint öregapám lovaskocsija.
Nem tudtam leforogni semmit, sziklának ütközök, stb. De legalább lassúak.
Mit kellene ezzel az ággal kezdeni?
Földi célpontok? Esetleg keressek bombázókat? (az meg nem sok van még ezen a szinten)
Vagy én csinálok valamit rosszul?
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
PUMA TV ON!!!
Custom buttle event csata lesz 16vs16.
http://hu.twitch.tv/volfram42
ezt írja pontosan csataindításnál.
T-online 10 megás netem van.
Amit 1 wifi-s router oszt szét. Probléma mind wifin, mind kábelen fennáll.
Miután kattintok a csata listára sokszor nem a lobbyt hozza be, hanem kiír 1 hibaüzenetet. (valami: nincs kapcsolat, vagy ilyesmi)
És a játékban is sokszor megkapom a pirosan villogó rossz internet kapcsolat feliratot. De ping mutató zöld folyamatosan.
10 megás netnél ez szerintem nem vidám. Másnak is van ilyen gondja?
Nem megy torrent, nincs letöltés, nem futnak háttérben olyan progik amik netet használnak.