War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rammolás lesz mindig mindenhol, hacsak nem fordulsz ki elõle.
össze kell gyûjteni x darabot naponta/hetente és annak megfelelõen jutalmaz a rendszer magától 😊
már lángolt erre egy do217 es a zuhanóba bele szált... és le rammolta... <#boxer>#boxer> mire volt ez jó ???? Õ se kapót kutya szrt se de jó <#kocsog>#kocsog> volt mert én se <#gunyos1>#gunyos1> holott kb 10 percig kergetem.....
utána amikor a következõ csatán találkoztam vele (h6k) val ment én meg olyan szépen oldalba círtam õt 😄 ugye nem kaphatok bannt a friendly killért ??????
YER mi így szeretünk! és ez ha nem dobálom a tankokat lett volna másfél perc!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Ha engem kezdenek spawnkempelni, akkor return to hangar, aztán keresek másik meccset.
Bár én nem sûrûn találkozok az általatok felvetett problémával, de ha esetleg mégis látom a kibontakozását elejét veszem a dolognak, ha kell akkor ocsmány módon válaszolok egy nyilvánvaló problémára.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
IV-esbõl eddig csak a japó küldetéssorozat zérója van meg. Találkozott már valaki IV-es szinten jetekkel (arcade) ?
ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld
Ezután meg volt egy kis lelkiismeret-furdalásom, ugyanis a kolléga megadta magát. A red army nem kegyelmez, embertelenül legyilkoltuk. <#hehe>#hehe>
hb:
3 db h6k4 vs 2 db a20..
hehe.. ez azert mer elegge wot szint
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Ez radikális lesz:
szerintem még az is jobb lenne, ha tier1 (demo) után MINDEN GÉP pénzbe kerülne ÉS CSAK pénzzel lehetne megvenni(!), de egybõl fullosan, lõszerekkel, podokkal, stb.
ÉS lõjék be úgy az árakat, hogy miden nemzet összes gépe együttesen szumma mondjuk 30.000 HUF lenne, ennyibe kerülne a "teljes játék", de akkor azt a repcsit veszem és akkor, amikor akarom, és utána jöhet az, amirõl Te beszélsz, hogy már csak az FM/DM számít.
Még az is jobb lenne, mint ez a csíknézegetõs szarakodás!!
...szerintük rendben van, az arcade módot részletezik a Q&A legalján, záró mondat pedig a battle ratingrõl:
"However, reporting of Battle efficiency is bugged, this will not give a clear indication to players of its inclusion, we will rectify it."- ez lószar, érted?; minden más posztban szajkózzák az 1.37 patch kijövetelének reklám mondatait!
Az FM-re pedig mindig azt mondják, hogy hát jó munkához sok idõ kell, meg kevés a hozzáférhetõ dokumentum.
Akkor ez ennyi. Mint észrevehetted, az SB totál megnyírbált most (csak 2 nemzet elérhetõ), eventeken az elérhetõ gépeskála TÖREDÉKE játszható, hosszú várakozás, stb.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
RPprogression
- Researching planes is frustrating for most forum users starting with tier 2 at the latest ("It will take me a year to get a Jet")
On 2nd tier it is DEFINITELY faster than it was in 1.35, we have checked. Even if a player plays very poorly.
Tehát tier 2-ig a haladás TUTI gyorsabb, hiszen csekkolták õk. Az utána lévõ helyzetrõl meg nagy KUSS... De kérem, kit érdekel a tier 2, mikor a közösség zöme egy éve tolja a szekeret??? B+, ezek föl sem fogják, mirõl van szó, és hogy akinek számít a tier 2, az valószínûleg 1 órája installálta max...
A lényeg, hogy 1 hónappal a sírás után közlik, hogy olvasták a panaszainkat, ÉSSS most jön a vicc, van alant egy gyors Q&A a fejlesztõkkel, hogy mi a véleményük a fõ sirámainkról.
Na a legjobb, hogy az abszolút fõ probléma, az RP szerintük totál rendben van. (!)<#mf2>#mf2>
"- Players feel that compared to 1.35, the rewards of playing RB are far too bad compared to AB. Players argue that it is much easier to make points on AB than it is on RB.
We have checked - it is the same. No surprise - nothing was changed in method of calculation XPRP during the battle at all. There are some changes are in what is after the battle, in prices, but not in battle calculations. But,again, we've double checked it, may be there are some planes and some cases where progress as slower (compare to 1.35 ABRB on the same planes), but generally things are the same.
- Win/Loss influence on RP gain is considered as far too high, especially regarding the low RP gain in general
It is absolutely the same as it was in 1.35, I mean literally the same."
ésatöbbi...
tudjátok, mi jön itt... (akinél az idõzítést nem tölti be, annak 41:33)