War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elöszõr a külsõ függesztésû bombákat oldod utána azokat amik bombakamrában vannak. Választási lehetõség nincs. Ha minden belül van akkor a nagyobb az elsõ majd a kisebbek, de twi kollega majd javít.
Rammolás lesz mindig mindenhol, hacsak nem fordulsz ki elõle.

a másik kérdésem- mivel nem olyan rég kezdtem -, hogy ahogy értelmeztem másik játékos lerammolásáért nem kapunk semmit. Akkor miért ezt csinálja sok-sok idióta? Nem tud játszani, vagy még nem értesült arról, hogy ez nem hoz a konyhára?
valaki meg tudná mondani ha bombázom van amin több különbözõ súlyú bomba van milyen sorrendbe dobja le? a legkönnyebbel kezdi vagy a nehezebbel? vagy ki lehet ezt valahogy választani?
ha kiírta és pénzbüntetést is kaptál érte akkor de igen kaphatsz ban-t érte
össze kell gyûjteni x darabot naponta/hetente és annak megfelelõen jutalmaz a rendszer magától 😊
Megértelek..... felmentem spit. mkIIb-vel 7200-ra egy szem pby miatt....
már lángolt erre egy do217 es a zuhanóba bele szált... és le rammolta... <#boxer> mire volt ez jó ???? Õ se kapót kutya szrt se de jó <#kocsog> volt mert én se <#gunyos1> holott kb 10 percig kergetem.....

utána amikor a következõ csatán találkoztam vele (h6k) val ment én meg olyan szépen oldalba círtam õt 😄 ugye nem kaphatok bannt a friendly killért ??????
<#eljen><#eljen><#eljen>

Heh, ja, hogy utálom, amikor felküzdöm magam az ûrbe, meglõdözöm a bombert, az zuhanórepülésben elhúz a picsába, és mikor utána megyek, valaki lent ledarálja elõttem... 😛

szétqrtam a bázist, némi tankokat meg bunkert meg egy vadászt aki utólért..😛

YER mi így szeretünk! és ez ha nem dobálom a tankokat lett volna másfél perc!

pontosan😊 se túl rövid ,se túl hosszu ne legyen!😛 ennyi😊

az elõbb az volt a baj, hogy 5 perc alatt vége most az a baj ha egy óráig tart..😄
56 perc bazz😞((

na most nézem az amcsi prém gépen nem lesz ágyú végül 😊
Coral Springs
Ez ám a kedvencem. Az utolsó gyökér úgy gondolta, hogy majd a tankjai úgy is nyernek. Kérdeztem tõle hol van, a koordináták alapján a bázisán volt. Oda nem volt kedvem bemenni, mondtam neki adja fel, vagy jöjjön ki onnan. Erre azt válaszolta hogy nem. A bázisán ugyan nem volt, a pályának egy kívülesõ részén találtam rá, õ 7km -en volt egy Ki-49 -el, én viszont 9km -en. Egy rácsapásból meglett a tail, utána pedig kifiléztem. Biztos megérte a szemétládának az egy órás mûsor.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Én kifejlesztettem a saját tuti módszerem.
Napok óta nem mentem egy kört se xD
az a jó,hogy ti legalább olyan prók vagytok ,hogy mindenre van ellenszeretek és sose veszítetek😄

Én is most már próbálok bomberekre menni, de azért ennyire nem lenne jó huzamosabb ideig így arcadeozni, egy idõ után beleunok az emelkedésbe és talán bomber killbe. Nagyon remélem, hogy valamit javítanak ezen, sajnos nem a kis bázisokkal van a gond, hanem, hogy a yer-2 lejjebb került, én nagyobb battle ratinget raknék amivel ritkán kerülne t3 meccsbe annak ellenére, hogy t3-hoz tartozik, szerintem ez megoldaná a dolgot valamennyire, vagy csináljanak mondjuk elsõ belépéskor esélyt a bomberek lelövésére 4-5 ember spawnolhatnak közel az õ magasságukon, hogy legyen esély még bázis elõtt megfogni õket, mert így tényleg hülyeség az arcade.
Nem kell lemenni az elsõ után, arra ott vannak a többiek 😊)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Coral Springs
Azért ennyire nem egy durva ellenfél, legalábbis ahányszor én találkoztam vele, nem volt több munkám vele mint egy B-25 -el. Ne dramatizáljunk. <#smile>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

semmit nem tudsz csinálni! van 5 yer....az elsõvel lecsalod a vadászokat és ha peched van leszednek...a maradék 4bõl 1 nek elég 1 ujratöltés és GG a bázisnak.....és ez csak 1 ember....ha 3-4 nek is van YER akkor kivédhetetlen.....gusztustalan módon én is így maxoltam ki a Yereket ,de már nem játszom velük! maxos staminás/vitalytis crew meg a gép is sokat bír....90% ban eljutok a bázisig! nem mellesleg 750 el simán suhannak és lõ a 20 milis az üldõzõkre

Szerintem amíg nem konkrét csíttel teszi ezt az illetõ, addig 'deal with it' kategória. Mindenki úgy játssza a játékot, ahogy kedve van. Beleszólni úgysem tudunk, akkor meg fontosabb a lelki nyugalom megõrzése, kár idegeskedni feleslegesen.

Ha engem kezdenek spawnkempelni, akkor return to hangar, aztán keresek másik meccset.

Coral Springs
A 12 ezer Arcade kill-embõl 100-200db lehet spawnkill, szóval ez annyira nem jellemzõ rám. Amolyan vészmegoldásnak szoktam alkalmazni.

Amúgy nem azért, de szerinted aki Squadban bemegy úgy, hogy 4 Yer van náluk mindenkinek a sorban, annak mi a célja? Valszeg nem a földi célok szemezgetése 😊)

Hja, ki a nagyobb görény. Aki elcseszi mások játékát, vagy aki megakadályozza ezt azzal, hogy elcseszi az övükét.. nagy filozófiai/etikai proléma 😊)

Pont ez jutott nekem is az eszembe 😊

Coral Springs
Csinálják, de nem ott ahol nem én játszok. Ha más elakarja baszni az én játékomat, akkor én is elbaszom másét, ez így fair. <#wink>

hát a spawnkill elég ocsmány dolog...a bombereknek ez a dolguk, mi mást csináljanak???
Coral Springs
Tegnapelõtt kegyetlenül megszopattam néhány embert, talán squad -ban tolták. Az elsõ bomber hullámot már a csata elején elkaptam, majd aztán folyamatosan hozták be az újabb gépeiket. Ráadásul a bomber respawn magasság is nekik kedvezett, úgy 5-6 km -en volt. Szépen letáboroztam a respawn ponton, azt ahogy beléptek már estek lefele. De még így is akadt aki tovább jutott, az utolsó bomber -el 9 km -en találkoztam össze, persze a Yak 9T -nek ez se jelentett problémát. Néha erõlködött fel egy-egy vadász, azokra meg lecsaptam, végül szûkösen de megnyertük a csatát.

Bár én nem sûrûn találkozok az általatok felvetett problémával, de ha esetleg mégis látom a kibontakozását elejét veszem a dolognak, ha kell akkor ocsmány módon válaszolok egy nyilvánvaló problémára.

http://warthunder.com/en/news/404/current/

van aki megkapta már a prémium gépeket?
hát le kell vadászni õket!nekem is van, és azt hittem, hogy hû de nagy bázisbombázó király leszek vele, azt általában az elsõ fél percben leszednek..egy hét alatt egyszer sem tudtam lebombázni az ellenséges repteret!RB-n nincsenek amúgy yeresek...
a yerek undorítóan tönkrevágják az arcade meccseket....1 perces csaták is vannak:S😞(

Ulvar
Jó kis event kezdõdött nemrég. +20% XP és Cash.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ez részben azért is van, mivel folyamatosan bõvül a játékosszám aki kkis szinten játszanak, illetve t4-en azért az ember már ismerkedik, vagy ismeri RB módot így az valamennyire közkedveltebb, én például egyre többet megyek t-34 gépekkel RB-n mert a yer-2-t lehetetlenné teszik arcade-ozást, ott nem jön ki a dominanciájuk és élvezetesebbek a csaták, a nagyobb nyereségrõl nem is beszélek. Eventek is fõleg t-23-ra illetve reserve gépekre jönnek így érthetõ, ha t4 elhanyagolt elõtte lévõkhöz képest, t5-ig eljutni nem könnyû, kevés embernek is van jetje, meg nem annyira használják õket, Gajinnak marketinggel jó ötlet lenne növelni valahogy a jetet használók számát, hiszen a kezdõ játékos vagy már kissé tapasztalt látja, hogy t5-ön ha 10 ember sorban áll az már jó szám AB-n.
0/24ben😊 T4 felejtõs szinte a propisoknak:S a 90% T3 vagy az alatt játszik

Omrega
Lassan összejön az elsõ B17-esem. Erre 1.35-ben még jó sokat kellett volna várnom, mert nem volt túl magas a szintem az amerikai csapatban.

IV-esbõl eddig csak a japó küldetéssorozat zérója van meg. Találkozott már valaki IV-es szinten jetekkel (arcade) ?

ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld

Coral Springs
Ez egy hatalmas villámcsapás volt. Valószínûleg nem számított rám, esetleg nem látott, gondolom jól meglepõdött. Korábban két másik társával leellenõrizték nagy magasságból a légteret, viszont amerrõl a nap sütött arra pont nem jártak.

Ezután meg volt egy kis lelkiismeret-furdalásom, ugyanis a kolléga megadta magát. A red army nem kegyelmez, embertelenül legyilkoltuk. <#hehe>

Coral Springs
Az elsõ Tu-2 -t (IV -es szint) 5 nap alatt fejlesztettem ki, 160000 RP kellett bele. Kell hozzá egy prémium gép, és legalább 2 kill / csata RB -n.

bocs.. rosszul irtam.. vs 3db a20
hehe.. csodas mm..

hb:

3 db h6k4 vs 2 db a20..

hehe.. ez azert mer elegge wot szint
darki81
ha prém ha nem prém, akinek nincs annyi ideje játszani a játékkal az soha nem fog sugárhajtású gépeket vezetni -.-

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Persze, kevés az RP jutalmazás (fõleg a realisticé az arcadehoz hasonlítva, az SB-vel nem vagyok tisztában), de az fel se tûnik, hogy az amúgy pénzért vehetõ tartalmakkal csak úgy dobálnak minket (válassz kis szintû prém gépet, az Indian Summernél válassz nagy szintû prém gépet és pár air killért a tiéd, most megint itt van 2 ingyen prémium repülõ lényegében napi fél óra játékért, stb... Ezek után meg odavagyunk, ha a magas szintû haladást megnehezítik.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Pusztán arról lehet szó, hogy õk is kezdenek rájönni, hogy a régi modellel az emberek nincsenek rákényszerítve a prémium fiók, vagy a prémium gép vásárlására. Mivel nekik is a bevétel a fõ szempont, most balanszolják a dolgokat (magasabb szinten belassul a fejlõdés), ha magasabb tier-be szeretnél jutni rövidebb idõ alatt, akkor prém fiók+prém gép segíthet a dologon, vagy ha nem költesz akkor marad a hosszan tartó grind (nem újdonság, máshol is láttunk már ilyet).
f24sg
Egyébként meg, engem igenis zavar a lassú fejlõdés, MERT sokféle gépet ki akarok próbálni, és az érdekesebbek tier 3-4-ben vannak!

Ez radikális lesz:
szerintem még az is jobb lenne, ha tier1 (demo) után MINDEN GÉP pénzbe kerülne ÉS CSAK pénzzel lehetne megvenni(!), de egybõl fullosan, lõszerekkel, podokkal, stb.
ÉS lõjék be úgy az árakat, hogy miden nemzet összes gépe együttesen szumma mondjuk 30.000 HUF lenne, ennyibe kerülne a "teljes játék", de akkor azt a repcsit veszem és akkor, amikor akarom, és utána jöhet az, amirõl Te beszélsz, hogy már csak az FM/DM számít.

Még az is jobb lenne, mint ez a csíknézegetõs szarakodás!!
f24sg
A tierezés/MM-rõl ennyit:

...szerintük rendben van, az arcade módot részletezik a Q&A legalján, záró mondat pedig a battle ratingrõl:

"However, reporting of Battle efficiency is bugged, this will not give a clear indication to players of its inclusion, we will rectify it."- ez lószar, érted?; minden más posztban szajkózzák az 1.37 patch kijövetelének reklám mondatait!

Az FM-re pedig mindig azt mondják, hogy hát jó munkához sok idõ kell, meg kevés a hozzáférhetõ dokumentum.

Akkor ez ennyi. Mint észrevehetted, az SB totál megnyírbált most (csak 2 nemzet elérhetõ), eventeken az elérhetõ gépeskála TÖREDÉKE játszható, hosszú várakozás, stb.

darki81
ha jól olvastam másnak sem tetszik hogy évekbe telik kifejleszteni egy 4-5 szintû gépet, hát amennyit én játszom maradok a seggemen 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Ez az utolsó ami érdekel.RP...Kell normális FM/DM/Tierezés/MM.....Az se érdekel ha lefelezik az RP-t csak legyen rendben a többi.Én élvezni szeretném a játékot,nem grindelni egy olyan propos gépért,amit majd vihetsz post war jetek ellen...
f24sg
Az elejét elintétzék ennyivel:

RPprogression

- Researching planes is frustrating for most forum users starting with tier 2 at the latest ("It will take me a year to get a Jet")

On 2nd tier it is DEFINITELY faster than it was in 1.35, we have checked. Even if a player plays very poorly.

Tehát tier 2-ig a haladás TUTI gyorsabb, hiszen csekkolták õk. Az utána lévõ helyzetrõl meg nagy KUSS... De kérem, kit érdekel a tier 2, mikor a közösség zöme egy éve tolja a szekeret??? B+, ezek föl sem fogják, mirõl van szó, és hogy akinek számít a tier 2, az valószínûleg 1 órája installálta max...
f24sg
f24sg
EZT amúgy olvastátok? 4 napja jött, én csak ma látom.

A lényeg, hogy 1 hónappal a sírás után közlik, hogy olvasták a panaszainkat, ÉSSS most jön a vicc, van alant egy gyors Q&A a fejlesztõkkel, hogy mi a véleményük a fõ sirámainkról.

Na a legjobb, hogy az abszolút fõ probléma, az RP szerintük totál rendben van. (!)<#mf2>

"- Players feel that compared to 1.35, the rewards of playing RB are far too bad compared to AB. Players argue that it is much easier to make points on AB than it is on RB.

We have checked - it is the same. No surprise - nothing was changed in method of calculation XPRP during the battle at all. There are some changes are in what is after the battle, in prices, but not in battle calculations. But,again, we've double checked it, may be there are some planes and some cases where progress as slower (compare to 1.35 ABRB on the same planes), but generally things are the same.

- Win/Loss influence on RP gain is considered as far too high, especially regarding the low RP gain in general

It is absolutely the same as it was in 1.35, I mean literally the same."

ésatöbbi...

tudjátok, mi jön itt...
(akinél az idõzítést nem tölti be, annak 41:33)