War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha tényleg 30%al jobban ad a bombázás akkor reaktiválom a Yer2 Peshka különítményt 😄
Bár az amcsi ágat szeretném picit felnyomni, a B25ösök mennyire életképesek bombázás szempontjából?
a.carkey
Azt írja, hogy:

"Silver Lions rewards for destroying ground targets in AB is increased by 30%"

Ez még igaz is LENNE, de pl. a bombázóval bevitt találatokért (japánokat próbáltak a patch óta) egy petákot sem ad. Ráadásul szintén japánokkal játszottam, nyerünk, 3-4 bázisnál is írta, mit írta, spammelte amit eltaláltam, és egy darab pénz nem jött érte, sõt, még meg se adta a 2xes szorzót. Szóval nem értem.

A medve nem játék.

Az RP 20%-al magasabb.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Újabb kis lépések a hb/sim kivéreztetésére.Ill aki tervezte hogy megy,majd nem fog..Ahelyett hogy motivàlnák az embereket...
Tegnap játszottam két órát. Kb december eleje óta nem repültem, hát elég durva volt. Rb 0 légi gyõzelem a Laggjaimmal többnyire lezuhantam légi harc közben, a német gépekkel esélyem sem volt, a spitemet meg széttépték a zérók. Volt hogy a sérült 109E1-el próbáltam hazajutni de egy Il2 eltalált, próbáltam manõverezni mire olyan dugóhúzóba estem hogy juharlevélként pörögve zuhantam a földig. Mintha ez nem is ugyanaz a játék lenne mint amivel tavaly játszottam.
akkor a villanykörték nem változtak 😊
a pénz meg mondjuk eddig talicskával jött most majd nem fog annyival 😊
f24sg
Economy

Repair costs are changed according to new statistics data. Most planes have their repair costs decreased, especially in AB but the difference is not very significant.

Silver Lions rewards for destroying ground targets in AB is increased by 30%

Silver Lions rewards for air kills is reduced in RB (by 25%) and SB (by 17%)
Nem tudom ki és miért örül annak ha jóval kevesebbet kap a killekért. Jóval valószínûbb hogy csak nem olvasták végig rendsen a peccslogot.

f24sg
Amúgy szerintem félreértettük, mert bénán közölték,
Az RB SB -%-ok nme RP-re, hanem Lion-ra vannak értve.
Coral Springs
Engem úgy igazán nem vág pofán a történet, vettek is el meg adtak is. Én a továbbiakban is szarrá keresem majd magam mindenhol.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

A Gájdzsinék ugyebár ororszok.
Õk a Pelevin szerinti kapitalista formációt követik!

Átb@sztam , megöltem, elástam, újrakiástam, és megint átb@sztam 😄
Vagyis a Magyar politikusok még a régi szovjet mintákból táplálkoztak és ezt veszi elõ a cég is újra 😄
gondolom csak annyit láttak belõle, hogy kevesebb rp kell a gépekhez és ez bele is égett az agyukba 😄
Coral Springs
Érdekes itt mindenki szidja az új patch -et, az official -on meg mindenki örül neki. Most hogy is van ez ? <#hehe>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Az már régen rossz... ott már akkor halott voltál mikor nem emelkedtél eleget 😄

a.carkey
Persze a hülye havazás és karácsonyfa maradt ...

A medve nem játék.

majd meglátjuk milyen lesz a haladás, engem mondjuk már pont nem érint a dolog 😊

ha játszom is néha akkor csak repkedek egy jót, nincs már olyan célom, hogy na ezt a dögöt meg kell szereznem 😊

viszont azt nem írják, hogy az ai-n mit változtattak
lehet most még annyira sem fogjátok tudni megtalálni mint eddig vagy még gyorsabban fognak körözgetni 😄
Torzonborz
Remek és azokkal batynak ki leginkább akik inkább RB/SB-t nyomatják és eszük ágában sincs AB-ba menni.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

a launcher viszont jófej..
beállítotam, hogy ne egye meg a feltöltési sebességet 100%-ban a mocsok.. kapott 20kb/s-ot erre másfél megás letöltés egybõl leesett 80kb-ra xD

kikapcsoltam a feltöltés limitet és vissza is ment..kabbe xD
Ott még nem tartanak azért 😄

Viszont úgy tûnik túl sokan merészkedtek át ab-bõl a másik kettõbe és most vissza kell terelgetni õket oda 😄
Az látod mûködött rendesen már a kezdetektõl..igaz 90%-ban csak káromkodás volt a szótárban 😄
Én már magán a koncepción is röhögök. Sokba kerül a repülõk kifejlesztése? Akkor csökkentjük a repülõk kifejlesztésének költségeit. Egyúttal csökkentjuk a meccsenként megszerzett RP pontmennyiséget is, tehát a játékosok ugyanott vannak. Csökkentettük is meg nem is. Amit adtak az egyik kezükkel az elvették a másikkal.

Mi van, Gaijinék a magyar politikusokhoz járnak továbbképzére?

darki81
<#vigyor1><#eljen>
lehet most már majd nekünk kell beírni a parancsot xD

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

remélem még bonyolultabb lesz, hogy legalább 4 rétegnyi parancson kelljen végigzongorázni amíg megtalálod amit akarsz..xD
darki81
számos fejlesztéseket kaptak a rádio parancsok EZAZ! 😄
(a patch óta nem használok rádiot)

darki81
Game Update 14.01.2014 (1.37.42.1)
mindég jön egy kis jó, és vele egy kis rossz is 😄

Torzonborz
Remek , még nagyobb tülekedés lesz killért.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

f24sg
...nos igen, azt fõleg nem értem, hogy AB-ban növelik a bombázás (ground targets) rewardját, ahol a whine szerint eleve base rushok voltak, RB-ben (+S😎, ahol a playerek 70% airkillbõl él, elveszik a jussot.

Szvsz 1 órán belül lesz haddelhadd az official fórumon...<#gonosz1>
Jó hír hogy lejjebb vitték a gépfejlesztések villanykörte árát, rossz hír hogy negyedével kevesebb RP jár a légi killekért.

"Awards for air kills is reduced in RB (by 25%) and SB (by 17%)"

f24sg
f24sg
Minek mentél földközelben? Az amcsi gépekkel a sebességed az egyetlen elõnyöd a japánokkal szemben. Olyan helyzetekbe ne menj bele ami nekik kedvez. Pl: alacsonyan fordulóharc.

Coral Springs
Ez kell nekem ! <#nevetes1>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Coral Springs
Az összes Airacobra tulajdonképpen egy energy fighter, csapásokat lehet vele mérni, elég jó hatékonysággal. Egy bizonyos szintig fordulni is tud, de a sebesség az amit tudni kell vele hasznosítani. Nekem egy hatalmas kedvencem, az amerikai ágat részben ezzel a géppel húztam ki, az orosz ágat szintén. Ha majd lesz külön ausztrál és olasz nemzet, akkor lehet azokat is elkezdem tolni, mert volt nekik is belõle.

Földközelben voltunk...

Az irány lefelé van. Jobban gyorsul, simán lehagyod. Mikor távol vagy emelkedsz, ráfordulsz, és BnZ-vel kivégzed.

Magmondanátok, hogy egy Q5-ös kobrával, hogy tudnék máskor ellógni egy Hayabusa elõl?

Komolyan mondom, ha a seggembe ragad vlaki gyakorlatilag ki is szállhatok a gépbõl, mert nem tudom lerázni. Ha fordulózok akkor a másik tuti szûkebben csinálja, ha emelkedni kezdek akkor egybõl szétlõ.....

Coral Springs
Megy is miatta a háborgás, és hozzáteszem jogosan. Úgy volt hogy tier 2 -es gép lesz, és hogy 2 x 23mm -es puska lesz rajta. Erre felrakták a gépet tier 3 -ba, a fegyverzetet pedig nerf-elték 2 x 12.7mm és 2 x 7.62mm -re, holott irl 4 x 12.7mm volt a végleges változaton.

Még az op XP-50 is tier 2 -es gép, szóval ez valami vicc lesz és valószínûleg módosítják a történetet, máskülönben mehet a gép a kukába.

sajnos ebben is van igazság.....

Az jó, HB-n totál szívás a jetezés. De úgy igazán ám! Kár hogy nem játszom a komolytalan arcade módot.

Coral Springs
Azt azért tegyük hozzá, attól függetlenül hogy ha jet -el mész kapsz néha egy-egy bónusz csatát, a nagy százaléka szopás a történetnek. Szopsz mert a másik oldalon esetleg erõsebb jet -ek vannak, és itt már keményen kijön mindenféle különbség. Szopsz mert esetleg idióta a team és elfogy akár percek alatt, utána pedig nem tudsz meglógni. Továbbá szopsz mert perkálhatsz a javításért mint valami pengõs malac, fõleg ha még kill-ed sincs. Szóval az éremnek van egy ilyen oldala is, ezért se értem hogy miért akar mindenki jet -et.

8 vs 8...nálunk volt egy JET többi T4 properreles...a kibebaszott JET 7 gépet lõtt le mi csak bohócnak voltunk bennt! a végén volt 1db AI is akit 15 perce üldöztem,de ez a majom odajött és azt is leszedte! kirögögött elküldött az anyámba és vége lett a meccsnek....0 kill.....

KÖSZÖNJÜK GAIJIN FASZÁK A JETEK!

Coral Springs

Coral Springs
A legjobb. Én ilyenkor azért drukkolok hogy egyik se menjen le, és egy vadász se jöjjön fel. Ez 6db freekill.

Én is írtam errõl néhány napja, én Shiden Kaial nem tudtam elkapni a nyavajást. Tudnak egyébként az AI-al kapcsolatos j bugokról, már rajta vannak a javításukon.

No comment...Fél órán keresztül üldöztük ketten az utolsó 2 AI-t (PE-3). A japán FW190-emet folyamatosan lehagyta és képtelenek voltunk elkapni õket. Gajin <#mf2> Nem elég, hogy AI-kat kell keresni, de még olyan elbszott fm-jük van, hogy mennek, mint egy jet...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

most lattam korea mappon, catalynabol torpedot inditott a hid pillerei ellen. mar zuhantam le, ezert nem lattam az eredmenyt, de ennek van ertelme?
a 10 fos csapatbol 6 bd b25os van.. ez egy vicc..
Omrega
a do217 repülési modellje elég csapnivaló, könnyû vele akár akaratlanul is rammolni. Nem is kedveltem meg, pedig elég univerzális gép lehetne.

ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld

Legegyszerûbb elvinni egy test flight körre aztán megkukkolni mi esik ki belõle 😊

De szerintem nincs olyan sok bombázó aminél ilyen vegyes bombateher van, legalábbis amikkel én repkedtem azoknál nincs ilyen gond 😊
Ott már csak arra kell figyelni, hogy mekkorát viszel, hogy tudd mennyi kell belõle a pillbox/light pillbox meg a különbözõ hajókra.

Ha meg tankra kell menni akkor úgyis a lényeg, hogy amilyen közel csak tudod dobni, tökmindegy mit viszel 😊
Ez nem mindig van így, pl. a Su-2-nél a hasában levõ bombákat dobálja egyesével, és utoljára a szárny alattiakat.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."