War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én se kaptam még meg, mondjuk én szigorúan csak 10-et csináltam.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Én még nem... 😞
gyerekek, valaki megkapta már az ajándékrepcsiket???én már találkoztam velük RB-n, de még nem kaptam meg, pedig kész az összes acsi.
Az egész YER problémára a megoldás a Ki-96 és az, hogy egy magasságban spawnol a bombázókkal.... <#gonosz1>
Általában kezdetben heavy tankokra meg pillboxokra megyek de ha felcsezik az agyam vagy hirtelen gázosra fordul a helyzet ott a reptér 😄
Nem a gyõzelem a fontos, hanem az õszinte részvétem 😄
Bitang jó gép a Yer2es csak papír egy lövéstõl képes szétesni.
Eléggé vigyázni kell vele.
Én ezzel nem dicsekednék... A yer-es gyökerek újabban meccsek tucatjait teszik tönkre a gépeikkel. Az még ok lenne, hogy kiegyenlített küzdelem esetén mintegy utolsó aduászként elõveszik repteret bombázni, de nem, ezek a meccs elsõ pillanatától már rontanak is neki a bázisnak. Így meg majdhogynem a betöltés tovább tart, mint maga a meccs... Nagyon élvezhetõ... Remélem a patch egyik része az, hogy nerfelik azt a rohadt gépet, és nem vihet többet, mint 8x50 kg.

Három peccs is volt ma!

Lehet hogy peccselték a peccset 😊

Csak az a vicces, hogy körbe-körbe mentek. Mire kiismertem és elévágtam volna, elindult egyenesen 😊 Átrepült az egész pálya szélén és esze ágában sem volt már körözni. Tegnap kicsit kiverte a biztosítékot, nem szeretek feleslegesen szívni 30 percet.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Másnak is 20 percig csinálja az Analyzing files-t, hogy utána fél perc alatt lerántsa és feltelepítse a patchet? :/

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

hol az 5.?😊

Pontosan.
Nekem mind az 5 yerem fullos.
Elég ha mindegyik yerrel elérem a célt 700al berepülve a bázis fölé.
5+5+4+4+4 az 22 tonna bomba 😄 Szóval... 😄
persze van 1-2 élelmes játékos aki tudja ki az igazán veszélyes,de legtöbbször hiába kérsz segítséget ha YERT látsz,mert egyedül vagy kevés vagy vagy már késõ és nem tudsz idõben felmenni 6-7 ezerre értük😞( ás azt vedd figyelembe ezen a meccsen is csak egyedül nyomtam ha van még 2-3 player nincs ellenszer! nem is csinálom,mert totál tönkrevágja a játékot ez a gyors menet

tessék csak neked! 3:15 másodperc sry meglett volna 2 és fél alatt,de az elsõ yeremet kilõtték😞 kellett egy 2.

Mondtam, láttam már olyanokat akik ezzel a bázisbombázósdival próbálkoztak, de ha foglalkoztam velük, egy idõ után elunták, nekem meg lett pár killem. 😄

mi a ló szerszám ??? minden english gép 2-3 akár 4 k lámpával lett drágább -.-

a messereket csak én érzem lomhábbnak és nehezebbek ?
az angol meteor jetek milyenek ????
mindenkinek lehet véleménye,de a sajátodat illene bizonyítékokkal alátámasztani,mert azok fényében amiket leírtam valahogy nem hiszem el😛😊 peace

ilyen lassú rendszere van mindenkinek? 45 másodpercig voltam egyedül😛

Miért van az hogy kifejlesztett gépeket újra kell fejlesztenem? Legalábbis egy részét
1000-3000 lámpácskát újra bele kell tolni

Legyen ahogy mondod papó, ki vagyok én a te szavad ellen? 😊

jól van aranyos vagy csak én már 1 éve játszom van 5 millió cash-em és szinte megvan az összes gép maxon 900-as crewjaim vannak rengeteg ász kiképzéssel van párzsáz órám a játékban,de szivesen hallgatom illetve várom azt,hogy megcáfold amit állítottunk!

tehát még 1x: ha egyetlen!! játékos van akinek megvan az összes Yer-je és ha ez az egyén szétakarja bombázni a bázist akkor hidd el nekem ,hogy szét is fogja még ha keresztre is feszûlsz😊

Á köszi, gondoltam hogy én vagyok a hülye 😄

Susarc, attól hogy már 2 napja ezt hajtjátok, még nem lesz igazatok. Néha egy barátommal szoktam arcade-ozni, ha meglátom a bombázókat, felmegyek, szétverem õket, és kész. Ha a meccs közepén, akkor is. 😊

az is elég ha vársz 2-3 percet az elején,de jobb egy csali yer ami low altitude-on lehúz mindenkit és még le is nyomhatja az 5 tommás csomagot😊

hány db screenshotot szeretnél ahol 3 perc alatt kivégzem az enemy bázist?
tegnap ez már téma volt úgyse tudsz mit csinálni😛

az volt a trükk, hogy a meccs közepén hozták elõ a yereket, addigra már mindenki vagy lennt kergetõzõtt, vagy már csak a gagyibb gépek voltak meg. amúgy jó a peccs.bár sajnálom az xp50 áthelyezését, bár tényleg pofátlanul csíter volt tier II-ben. aránylag sokat megyek bomberekkel, örülök, hogy töbet adnak végre a földi célokért és az is jó, hogy nehezebb kilõni a lövészeket.
Ehh, minden álmom egy ilyennel rommá lõni az amerikás süniket 😄 Több kép kell!

(miért kék az orra?)

happy new yer!😊)
Már bocs, megértem, ha azt mondod, hogy 2 perc alatt nem érkezed lelõni a(z amúgy, ahogy hallottam, üvegépítésû) Yer-2-eseket, de hogy 5 perc alatt se, az már a te hibád, és nem Gazsiéké. 😊
Amúgy elég korrekt lett ez a peccs.

YERTHUNDER

ezt spemmelik😊

hehehe, semmit nem változott a baserape!most nem 2 perc volt egy kör, hanem legalább 5!!!!és sokkal több pontot kaptak is érte...
És hol vannak az új gépek??valaki megkapta már?
Akit érdekel a többi kép az szóljon

Az ígért makettem: Ju-88 C-6 Heavy Fighter Version
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_1_14_z5wsyr8vcx.jpg

Coral Springs
A Boomerang ugyan olyan op gép mint a Beaufighter, alig van köztük különbség. Különösebb skill -ekkel viszont nem rendelkezik az ipse, a videó elején is majdnem lelõtték mint a szart, szerencséje volt. Utána meg jött a sok siemka mint ha tálcán hozták volna elé.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

JethroHUN
A Spitfire Vc mm rangja természetesen kimarad... az egyetlen Brit gép amivel szét lehetne lõni a titán páncélos La, vagy FW szériát...

A -25% SL meg nonszensze, most már 2 kill sem fedezi a T3 javítási költséget RB-n vereség esetén.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Ahhoz nem kéne battleratinget álmodni bele, elég egy szigorú "if", két sor a kódban.

De egyébként is mindegy, mert a player rating elég sûrûn felülbírálja a fenébe. Jellemzõen úgy járok, hogy tolok egy meccset, 10+ kill, következõ meccsre felrak egy tierrel feljebb, hogy szopjak (punisher, balancer badge-ek jönnek sorban), aztán ha letöltöttem a büntetésem, akkor egy-egy meccs erejéig visszaenged a szintemre...

Ja, árkádról beszélek.

Azért, hogy +/- 1 ranknál magasabb/alacsonyabb géppel véletlen se találkozhass.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

"77 repülõgép Battle Rating értéke változott"

A faszomnak vannak a repülõk tierekbe osztva, ha egyedileg úgyis átsorolják õket?
Gaijinék kezdenek full kreténbe fordulni lassan...

darki81
itt van magyarul is! Ám lesz benne jó is, pl. hogy be lehet majd állítani hogy mutassa a lõszer mennyiséget, én ezt hiányoltam a játékból 😊

na meg "77 repülõgép Battle Rating értéke változott"
Hát kíváncsi leszek, bár ezt sajna nem tudom ma kipróbálni :/

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

https://www.youtube.com/watch?v=-Rj9mlyNlC0

20 lelõtt gép azért nem semmi...

Ez durva 😄
a.carkey
Igen, most olvastam.

A medve nem játék.

XenHai
1 rakás szar lett az egész reggel óta nem rak be értelmes meccsbe alig vagyunk a meccsekbe....
A bugról tudnak, ki is kapcsolták a reptér bombázás rewardját míg ki nem javítják.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

a.carkey
Na még jól is jártam:

"so an awesome bug witht his patch, bombing minor and main bases result in friendly fire, i got ripped off 120k lion points from that. cheers"

A medve nem játék.

a.carkey
Nem nullázódtak.

A medve nem játék.

Rp nekem eddig is elég volt...mondjuk a lion is :-)...de valakinek az ōrdög ügyvédjének is kell lennie :-)
Én normál fm/dm/mm /tier kell.Meg minden nemzet játszható sim normál várási idö...
Olyasmit irtak hogy a nem teljesen kihúzott gépek nullázódtak rp-ileg.Valaki nézte esetleg?
a sebzés és a kiszedés nem ugyanaz 😊

gondolom csak tankokra és egyéb hasonló kidobható célpontokra vonatkozik az emelés