War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Nem a gyõzelem a fontos, hanem az õszinte részvétem 😄
Bitang jó gép a Yer2es csak papír egy lövéstõl képes szétesni.
Eléggé vigyázni kell vele.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Nekem mind az 5 yerem fullos.
Elég ha mindegyik yerrel elérem a célt 700al berepülve a bázis fölé.
5+5+4+4+4 az 22 tonna bomba 😄 Szóval... 😄

a messereket csak én érzem lomhábbnak és nehezebbek ?
az angol meteor jetek milyenek ????

1000-3000 lámpácskát újra bele kell tolni
tehát még 1x: ha egyetlen!! játékos van akinek megvan az összes Yer-je és ha ez az egyén szétakarja bombázni a bázist akkor hidd el nekem ,hogy szét is fogja még ha keresztre is feszûlsz😊
Susarc, attól hogy már 2 napja ezt hajtjátok, még nem lesz igazatok. Néha egy barátommal szoktam arcade-ozni, ha meglátom a bombázókat, felmegyek, szétverem õket, és kész. Ha a meccs közepén, akkor is. 😊
tegnap ez már téma volt úgyse tudsz mit csinálni😛

(miért kék az orra?)
Amúgy elég korrekt lett ez a peccs.
ezt spemmelik😊
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_1_14_z5wsyr8vcx.jpg
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A -25% SL meg nonszensze, most már 2 kill sem fedezi a T3 javítási költséget RB-n vereség esetén.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
De egyébként is mindegy, mert a player rating elég sûrûn felülbírálja a fenébe. Jellemzõen úgy járok, hogy tolok egy meccset, 10+ kill, következõ meccsre felrak egy tierrel feljebb, hogy szopjak (punisher, balancer badge-ek jönnek sorban), aztán ha letöltöttem a büntetésem, akkor egy-egy meccs erejéig visszaenged a szintemre...
Ja, árkádról beszélek.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A faszomnak vannak a repülõk tierekbe osztva, ha egyedileg úgyis átsorolják õket?
Gaijinék kezdenek full kreténbe fordulni lassan...
na meg "77 repülõgép Battle Rating értéke változott"
Hát kíváncsi leszek, bár ezt sajna nem tudom ma kipróbálni :/
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
20 lelõtt gép azért nem semmi...
Ez durva 😄
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
"so an awesome bug witht his patch, bombing minor and main bases result in friendly fire, i got ripped off 120k lion points from that. cheers"
A medve nem játék.
Én normál fm/dm/mm /tier kell.Meg minden nemzet játszható sim normál várási idö...
Olyasmit irtak hogy a nem teljesen kihúzott gépek nullázódtak rp-ileg.Valaki nézte esetleg?
gondolom csak tankokra és egyéb hasonló kidobható célpontokra vonatkozik az emelés