War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem ez a rate of climb csak is lefelé értendõ 😊, nem mertem kipróbálni, de el nem tudom képzelni, hogy ez a valami egy reptérrõl fel tud szálni.
állati jó gép 😄
Torzonborz
wikibõl :
Specifications (TB-3-4M-17F, 1934 model)
Rate of climb: 1.25 m/s (246 ft/min)

Kemény <#nyes>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ja, majd elfelejtettem, a TB-3 szárnyai alatt is csücsül 1-1 lövész, és egy tankolással akár 6 és fél órát is repülhet.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Megjöttek a prém gépek. A TB-3 bizonyos irányokba egyszerre 7 géppuskával is képes tüzelni! Mondjuk repülni közel lehetetlen vele, de 24x100kg bombát már van hova mellédobálni.
Az XF5F elég jól fordul, de nem gyorsul túl jól zuhanásban, meg úgy összességében (fõleg fegyverileg) elég gyenge, a WEP-et se bírja túl sokáig. Jó lesz céltárgynak, meg aztán majd kiderül hogy mit tud élesben.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Valakitõl azt hallottam, hogy a Blenheim nagyon gyors, de annyira csak nem lehet gyors ha Su-2-essel utolértem...

Ez a Cliff of dover (vagy mi) event eddig többnyire nem sok sikerélményt hozott nekem, most viszont me110-el két blenheimet is leszedtem amíg a többiek a vadászokkal birkóztak. Mivel közben egy spit meg az AAA eléggé megtépázott leszálltam javítani. A végére még két másik blenheim maradt (minek jöttek ennyien evvel? nincs rá limit?) azokat meg a vadászok kivégezték.
Valahogy abban az idõben elég sok Stinger rakétájuk lett az afgánoknak. Ki érti ezt.. Most nincs nekik, vagy ha volt is az amcsik tudják, hogy hogyan védekezzenek ellene, mégis csak a saját fejlesztésük.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Omrega
OFF

Afganisztánban lelõtt gépek.

Csak most szembesültem ezzel az adattal, hogy az oroszok mennyi gépet veszítettek Afganisztánban, persze a többségük helikopter, a szám akkor is megdöbbentõ.

ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld

Ez is igaz.
Lehet kipróbálom az RB-t.
Csak szerintem még nagyon noob vagyok ehhez.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

JethroHUN
Nem kell árkádozni, és megoldódnak az ilyen gondjaid.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

ÕÕÕ
Nem tudom.
kb 1 hete játszok.
Ebben a módban nem nagyon tudok magammal mit kezdeni ennyi a bajom.
Yer-t még nem is láttam.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Majd lesz ilyen lehetõség is. A pipák már ott vannak, csak még nem lehet õket módosítani.

Nem jó nektek semmise. Egyszer az a baj, hogy a Yerek percek alatt lepusztítják a bázist, máskor meg hogy nincs is pusztítható bázis.

Vagy várjááááál csak! Te egy ilyen Yer-es villámbombázós vagy, mi?! 😛 😄

Ebben a játékban nincs olyan lehetõség, hogy kikapcsoljak 1 játékmódot?
(Mint a Wotban.)
Rohadt Domination az idegeimre megy.
Eddig alig találkoztam vele tegnap kb 5x egymás után.
Ez vmi büntetés?

Coral Springs

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Ma ismét nekifutottam ezúttal AB-n, gondoltam hogy a D-13-al úgyis alig repültem nosza, 4 meccsbõl 2-öt kisebb sérülésekkel és 2 killel + 2 assist-val túléltem egyszer szétlõttek miközben egy spit-re zuhantam rá vagy 600-al, mi ért utol nem figyeltem tán F8F vagy hasonló. Egyszer pedig sértetlenül megúsztam igaz én sem lõttem semmire, az volt a legjobb kör 😊 Magasan köröztem ingajáratban a két reptér között, de ellenséges bomberek nem nagyon jöttek, 4 km-el alattam lévõ vadászokra meg nem akartam feláldozni a nehezen megszerzett magasságomat. Érdekes hogy az ellenséges Fw-k és 109-esek is lenn maradtak - és hullottak mint a legyek. Végül a 3-4 Yerbõl ami a mi oldalunkon kezdett egy túlélte a kezdeti rohamot és kibombázta a bázisukat...
Nem holnap, hanem ma sorsolnak 21:00-kor. A hír tegnap esti.

darki81

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

És még szerény is vagy!<#worship><#worship><#worship>
Coral Springs
A patch pedig részemrõl tetszik. Egy nagyon kicsit lehet érezni hogy a pénz kevesebb, de egyáltalán nem vészes. Péld. még tegnap 1 kill -ért 40K -t kaptam RB -n, ez most olyan 32K körül van (gift Airacobra). Az RP viszont valamivel több, talán 2x annyi mint eddig volt.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
De hogy én miért nem kerülök ilyen csatákba, az rejtély. <#hehe> Amiket én kapok az B-25, B-17, Wellington, a Yer-2 meg olyan mint a fehér holló.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Minden esetre én tegnap is vérengzést rendeztem a bomber -ek között, de nem csak AB -n, RB -n is. Utóbbiban kérdezgetik tõlem hogy a picsába szedem ki a B-17 -et olyan hatékonyan, mondom tudok célozni.

Érdemes rànézni a javitás árakra aki japót megy.Tier3 as hien 39k...tier 2 es a6m2 19k (sim battle,de akkor a többi mód is ment)109 k4 12k...csak arányok miatt.sanre 40k....kicsit utáljàk a japókat
Omrega
Én elég bénán célzok, így a gunpodos 109-eseket jobban kedvelem. A profiknak biztos számít a jobb sebesség és fordulás pod nélkül vadászok ellen.

Meglepõdtem: egy reptél foglalós pályán amerikaiakkal mentem, már 5 gépemet leamortizálták, és összesen 1 airkillem volt, amikor az utolsó b25-el csak mért-ne alapon kibombáztam a hidat a folyón, miután már elõttem leszedték az összes ground targetet. A híd 4-nek számított és a vesztes meccs ellenére is 30k+ liont kaptam, mint egy normál nyertes partinál.

ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld

A napokban osztják ki, van aki már megkapta, de a többiek is meg fogják a héten.
Valaki megkapta már a prém repülõket? Azt hittem patchel kapom az x5f5-t, de nálam nyoma sincs :/
Van egy 1:72-es Su-34 a háznál, kb. akkora mint az 1:35-ös Panther D-m. Jóóó nagy! 😄

Az 1:72 nem jó mert egyészt semmit se mutat, másrészt marha nehéz kidolgozni rajta a részleteket, olyan pici. Repülõknél az 1:48, harcjármáveknél az 1:35 a jó. Szerintem. <#wink>

Nekem nem jött be 😊

Ja, pontosabb, de személy szerint nekem eddig a német féle elrendezés jött be igazán, ahol az orrban és a szárnyban is vannak fegyverek. Az orosz "mindent az orrba" módszer nekem túl pontos, szeretem megszórni az ellent, aztán valamibe majdcsak beleakad, az amerikás-angol "szárnyak tokától bokáig géppuskával" elrendezésnek meg irtózatos szórása van, fõleg hogy az amerikaiaknak csak azok az agyrágó pok-pok-pok géppuskáik vannak, elég szerencse kérdése hogy sikerül-e csinálni velük valamit, vagy nem. De ez csak az én véleményem.

Ha orrkúpban van akkor pontosabb nem? De Köszi

Hát állítólag a gun podok nélkül jobb a vadászok ellen, de én nem sok mindent értem el velük, csak az extra 2x20mm-el együtt. Ha azok fent vannak, akkor aki átrepül a tüzeden, annak kampó.

A 109 G-2(E-3 utáni )azzal az egy 20-assal mennit ér? Megvettem de azóta nem volt alkalmam repülni vele

De már csak nem fordulózza le az E-1-es Messert, hogy a nyaka nyúljon meg! 😄

Az az A-26, csak valami hülye okból nem vásárolható, csak gift.

jók a b25-ök mot is!a legjobban használható bomber usa ágon.
Huhuuuuuuu 😄

Ha ez úgy repülne, mint a többi B-25 a patch elõtt... Sírva szaladnék elõle 😄

bammeg need😄

b25 75mm-es ágyúval és alsó lövegtoronnyal!Bírnám...
és az academy. ezt pl. betehetnék a játékba is!😊
tamiya az alap
Szép darab Nekem csak Revell, Italeri-rõl van tapasztalatom

f24sg
OFF:

Amúgy ma mi számít fasza, patent, szépen öntött makett márkának?

Komolyan kérdezem, mert nekem voltak régen asszem csehszlovák cégtõl, NA azok botrány szintûek voltak, aztán volt Heller, Revell, és végül az Italeri jött be a legjobban. Most ez vár összerakásra, de öregszem, és kevés rá az idõ, még barátnõm vette tavaly.
😄
1:72-es gépeim vannak, de attól függ hogy kinek mi az olcsó

Hát igen, ez az "olcsó" makettek hátránya... Mert még hagyján hogy a matrica rossz, de hogy a tank testét nem lehet összeilleszteni, mert a homlokpáncélban levõ 10mm-es nyílásnál 2mm-el nagyobb az elvileg beleillõ ajtó... De hát ezért makettezés a makettezés 😄

A kék orral kapcsolatban kiderült, hogy én nem voltam képben.

Hááát tényleg belenyúltak a játékmenetbe ezzel az updattel megint

Akkor majd küldök még képeket!
Azért kék az orra mert a valóságban olyanra festették, mert amúgy a bomber verziónál üveg az orrész, na meg a makettgyártó (Italery) szakadt és nem oda illeszkedõ matricát adott :/

Hát... December 25-tõl január 12-ig volt 17x2 napi feladat, abból 10x2-t meg kellett csinálni, hogy kapj két prémium repülõt.

Mit kell érte csinálni?
A frissítés óta még nem volt idõm belépni.
Hol látszik illetve mennyi idõ alatt teljesíthetõ kb?