War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Specifications (TB-3-4M-17F, 1934 model)
Rate of climb: 1.25 m/s (246 ft/min)
Kemény <#nyes>#nyes>
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Az XF5F elég jól fordul, de nem gyorsul túl jól zuhanásban, meg úgy összességében (fõleg fegyverileg) elég gyenge, a WEP-et se bírja túl sokáig. Jó lesz céltárgynak, meg aztán majd kiderül hogy mit tud élesben.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Afganisztánban lelõtt gépek.
Csak most szembesültem ezzel az adattal, hogy az oroszok mennyi gépet veszítettek Afganisztánban, persze a többségük helikopter, a szám akkor is megdöbbentõ.
ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld
Lehet kipróbálom az RB-t.
Csak szerintem még nagyon noob vagyok ehhez.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Nem tudom.
kb 1 hete játszok.
Ebben a módban nem nagyon tudok magammal mit kezdeni ennyi a bajom.
Yer-t még nem is láttam.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Vagy várjááááál csak! Te egy ilyen Yer-es villámbombázós vagy, mi?! 😛 😄
(Mint a Wotban.)
Rohadt Domination az idegeimre megy.
Eddig alig találkoztam vele tegnap kb 5x egymás után.
Ez vmi büntetés?

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Minden esetre én tegnap is vérengzést rendeztem a bomber -ek között, de nem csak AB -n, RB -n is. Utóbbiban kérdezgetik tõlem hogy a picsába szedem ki a B-17 -et olyan hatékonyan, mondom tudok célozni.
Meglepõdtem: egy reptél foglalós pályán amerikaiakkal mentem, már 5 gépemet leamortizálták, és összesen 1 airkillem volt, amikor az utolsó b25-el csak mért-ne alapon kibombáztam a hidat a folyón, miután már elõttem leszedték az összes ground targetet. A híd 4-nek számított és a vesztes meccs ellenére is 30k+ liont kaptam, mint egy normál nyertes partinál.
ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld

Amúgy ma mi számít fasza, patent, szépen öntött makett márkának?
Komolyan kérdezem, mert nekem voltak régen asszem csehszlovák cégtõl, NA azok botrány szintûek voltak, aztán volt Heller, Revell, és végül az Italeri jött be a legjobban. Most ez vár összerakásra, de öregszem, és kevés rá az idõ, még barátnõm vette tavaly.
1:72-es gépeim vannak, de attól függ hogy kinek mi az olcsó
A kék orral kapcsolatban kiderült, hogy én nem voltam képben.
Azért kék az orra mert a valóságban olyanra festették, mert amúgy a bomber verziónál üveg az orrész, na meg a makettgyártó (Italery) szakadt és nem oda illeszkedõ matricát adott :/
A frissítés óta még nem volt idõm belépni.
Hol látszik illetve mennyi idõ alatt teljesíthetõ kb?