War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez egy elég korrekt tankos játék lesz már Arcade módban is, minden részlet erre mutat, a tündérmesék világát meg meghagyják SerBék World of Tanksának.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Hát nem.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ketten emelkedtünk egyedül a csapatomból a többi balfasz lett köpködte az artikat.
Fent meg egyszerre megjelent mig3, orosz p40, chaika, mig 3bk, lagg3 meg ha jól rémlik egy prém cobra..
el is küldtem az összes balfaszt aki odalent pöcsörészett a *****ba egybõl 😊
zero esélyünk sem volt így
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
ott a sok kicsi szépen darál azért
persze ágyúval könnyû, ott szerencsés esetben 1-2 véletlen találat 500méterrõl is tud halálos lenni
úgyhogy azért a kis spit-et meg a hurricat én nem fosoznám le 😊
De amúgy ott az Fw190 széria, elég nagy tûzerõt képvisel, csak rengeteg RP megszerezni <#gonosz3>#gonosz3>
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Hova rakod a lõtávot?
Igazából a német és a japán ág ami nem úgy megy ahogy kellene.
Én még az ilyen finomságokra képtelen vagyok - felülrõl motorra 😊
Az égõ motorral vidáman tovaszálló gépek általában az arcade sajátjai, ahol teljesen feketére lõtt géppel is egész jól lehet boldogulni, ezen nincs mit csidálkozni 😄
Most hirtelen egy H6K jut az eszembe amibe beletettema a tárat, de nem zuhant le.
--------------
A TU2 2db égõ motorral is simán tud repülni? 😊
--------------------
Egyébként ti milen lõszerrel használjátok a fegyvereket?
Én általában Universalt teszek a géppuskába, az ágyukba meg Stealth vagy armoured targets lõszert.
Célszerû váltogatni úgy a célpontokat h mit teszek bele az ágyúba pl?
"Egyetértek a Typhoonna.
Tegnap után ma is gyakorlatilag kacsavadászat volt vele.
PL a szembetámadásoknál 3/3 most. Ugyanez a Spit 2b-vel semmi."
Mondjuk ezek után valahogy sejtem hogy miért nem tetszik...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Az IL2 meg valami hihetetlen... 2x belémjönnek és semmi bajom, õk meg lezuhannak 😄
Tegnap után ma is gyakorlatilag kacsavadászat volt vele.
PL a szembetámadásoknál 3/3 most. Ugyanez a Spit 2b-vel semmi.
Ez a 4 Hispano MK2 qrva jó
Hide and fear, Cobra Commander is here !
A Spitfire-ökkel azért nem értenék egyet, a magas szintûek igenis jók, nem feltétlenül mindig a sebesség számít, menekülni és támadni sem csak sebességelõnnyel lehet 😊 Habár egy enyhe nerfet azért érzek a Spit oldalon, de annyira nem zavaró és legalább már nem annyira irreális ez sem 😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
ezeknek a valóságban is ilyen gyenge fegyverzetük volt?
Most nyomom az F1 és F2 géept, de egyszerûen a 2db 7.92 - mintha szúnyogcsípés lenne az 1db 15-ös ágyú sem elég erõs - a másikon a szintén 1db a 20as nem túl izmos a maga 60 töltényével.
Õrjitõ
Lereszkedtem és kiszortam a tanksorra.
0 találat + lelõttek 😊
azt még ki sem fejlesztettem..😄 bár van egy sejtésem, hogy alávágtak valami "jólesz ez most" fm-et neki ahogy az új gépekkel szokták csinálni általában aztán szépen patchrõl patchre visszaromlik vállalhatóra 😄
de akkor marad a csalogatás azért menekülésben már csak nem éri utol azt a nehéz bálnát 😊