War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jelenleg a medeknek is van arty supportja, így azért már nem vicces a dolog.
Viccesnek érzed magad hogy szívatod itt a népeket? Ne beszélj már butaságokat. Arty olyan ocsmány irreális formában nem lesz, mint a World of Tanksban volt. Egyedül a light tankoknak a tüzérséghívó képessége lesz ami tüzérség lesz, de az sem vészes, és a rajongótábor ellenérzései miatt nem lennék meglepve ha azt is kivennék.

Ez egy elég korrekt tankos játék lesz már Arcade módban is, minden részlet erre mutat, a tündérmesék világát meg meghagyják SerBék World of Tanksának.

ez odaig tiszta is, de egy ket geptol eltekintve ingyenfrag. magasbol vagy nem talal, vagy hatastalana bomba ha mellemegy. onvedelmifegyverzet, csak balalszt, mert kart nem tesznek semmibe, mert kb eselytelen eltalani bmit is. ha megtalalnak kapok ket 20mmest es mar szakad is szet. ez ok h igy realis, de elevezti erteke kb semmi.
A videók alapján meglehetõsen hatástalan az az arty support. Én nem nagyon tartok tõle. Mondjuk én a WoT-ban artista voltam, úgyhogy pontosan tudtam hogy honnan hova lehet belõni, nem is kaptam tõlük találatot túl sûrûn.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Múltkor teszteltem, elég kicsi a cd rajta, remélem nem marad így.
Torzonborz
"igy arty helyett tökéletes"

Hát nem.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Az arty supportra gondoltam...de egy wot-osnak màr ez is elég,hogy sikitófrászt kapjon :-) ( rémlik régi idökböl valami artyrol gf-nél,de nem vagyok biztos és most utána se tudok nézni)...meg lesznek repülök is,igy arty helyett tökéletes
Én most játszottam 1 kört amcsi/angol vegyes és oroszok a másik oldalon.
Ketten emelkedtünk egyedül a csapatomból a többi balfasz lett köpködte az artikat.
Fent meg egyszerre megjelent mig3, orosz p40, chaika, mig 3bk, lagg3 meg ha jól rémlik egy prém cobra..

el is küldtem az összes balfaszt aki odalent pöcsörészett a *****ba egybõl 😊
zero esélyünk sem volt így
Torzonborz
? azt mondák hogy nem lesz. csak arty supportot lehet hívni light ( medium ? ) tankokból.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Valami forrás van hozzá? Nem találtam errõl semmit.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Tegnap kolléga raisennel szedegette a landingokat,ahelyett hogy a vadászokat kergettw volna.Szerencsére hamar kifogyott,leszállt reloadra reptérre(ami saipanon az ellenhez közelebb van) és szétlötte egy spit meg egy f6 a ....be/Volt szerencsém megnézni,mert a b7a2-et lerammolta egy p40.Amivel nem találkoztam volna,ha meghagyják a földieket a vadászok és nem kellett volna uj célt keresnem.....
Ne is mondd, volt mikor úgy kellet iparkodnom, hogy pár ground killem legyen SBD-vel, mert 2 spitfire leradírozta a térképet, nekem alig hagytak valmait..
a baj azokkal van akik bombázónak képzelik magukat mégis vadászokkal játszanak 😊
És most jelezném,hogy lesz ARTY(!) a gf-ben...
Meg van aki szeret velük repkedni. Kellenek bele, ahogy az attackerek is.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Talán azért raktak be bombázókat,mert voltak...nem kevés.Hozzátartozik a történelemhez.
JethroHUN
Megvan valakinek a Mustang Mk IA ? Birt pérmium repülõ.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Én az összetartást 400-ra rakom be, lõni meg olyan messzirõl lövök, ahonnan eltalálom. Ha már látod, hogy hol villannak fel a becsapódó lövedékek, akkor már tudsz korrigálni.

a 7.7esekkel csak nagyon közelrõl érdemes lõni és 250 körülre belõni az összetartást
ott a sok kicsi szépen darál azért

persze ágyúval könnyû, ott szerencsés esetben 1-2 véletlen találat 500méterrõl is tud halálos lenni

úgyhogy azért a kis spit-et meg a hurricat én nem fosoznám le 😊
Tudom az egyik single-ben amiben hurrival kell me110-ek ellen harcolni rb módban kb 5x szálltam le,és utánna még bomberek is jönnek...
Ha csak az orrban van fegyver nem szükséges összetartást állítani, szárnyban 300-500 között ki kell tapasztalni mondjuk a messzerek szálkeresztje sokat segít a távolságbecslésben.
JethroHUN
Mert azok a kis kaliberes vackok nem alkalmasak nagy repülõ lelövésére, még RB-n sem. Sõt magasabb tierben még vadászgép ellen sem ér semmit. Fw190-et egyszer a maradék 1000 (7.7mm) lõszerbõl nem tudtam kilõni, pedig folyamatosan mögötte voltam. ~500 pontom volt csak a találatokból, de semmi. Repült tovább. Kifogy a gépágyú a spitfirenek annyi, lehet leszállni. Bf109, géppuskáival azért spitet szét lehet lõni.

De amúgy ott az Fw190 széria, elég nagy tûzerõt képvisel, csak rengeteg RP megszerezni <#gonosz3>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

És ezt milyen messzirõl?
Hova rakod a lõtávot?

nekem a legnagyobb kerdes az egesz jatekkal kapcsolatban, h megis mi a fenek raktak bele bombazokat?
Angoloknál nincs probléma, sõt talán a legjobb ág nekem 😊
Igazából a német és a japán ág ami nem úgy megy ahogy kellene.

Ahogy az angolok mondják: nem vezet királyi út a tudàshoz. Ha képtelen vagy akkor inkább hagyd a fenébe. Mi lesz a korai angol masinákkal, ha a németdkkel sem boldogulsz? A múltkor ab-n 3 tárat lõttem egy pby-be a spitemmel amin nincs ágyú, és meg sem érezte...
Te tudod. Majd ha kidühöngted magad a "szar" messereken, akkor úgyis muszáj lesz megtanulni 😄

😊
Én még az ilyen finomságokra képtelen vagyok - felülrõl motorra 😊

Ésszel használás pl., hogy tudod, hogy csak egy gépágyúd van, ami nem fogja csak úgy széttépni az ellenséges bombázót, úgyhogy nem beállsz mögé és a testét lövöd, hanem felülrõl csapsz rá, és a motorokra mész. Azok még a géppuskatûztõl is tönkremehetnek, vagy kigyulladhatnak.

Az égõ motorral vidáman tovaszálló gépek általában az arcade sajátjai, ahol teljesen feketére lõtt géppel is egész jól lehet boldogulni, ezen nincs mit csidálkozni 😄

Hogy érted az ésszel használást?
Most hirtelen egy H6K jut az eszembe amibe beletettema a tárat, de nem zuhant le.
--------------
A TU2 2db égõ motorral is simán tud repülni? 😊
--------------------
Egyébként ti milen lõszerrel használjátok a fegyvereket?
Én általában Universalt teszek a géppuskába, az ágyukba meg Stealth vagy armoured targets lõszert.
Célszerû váltogatni úgy a célpontokat h mit teszek bele az ágyúba pl?

És ha rosszak a korai F-ek, akkor miért játszol velük? Ülj vissza az E-3-ba, azon ott a 2 MG FF, azt nem ússza meg semmi. Majd az F-4 jó lesz, gun podokkal meg fõleg.

"Egyetértek a Typhoonna.
Tegnap után ma is gyakorlatilag kacsavadászat volt vele.
PL a szembetámadásoknál 3/3 most. Ugyanez a Spit 2b-vel semmi."

Mondjuk ezek után valahogy sejtem hogy miért nem tetszik...

Coral Springs
Az ilyet én kurvára nem értem. Kap valaki lehetõséget a koccolásra, de nem él vele, kering a bázisa körül, próbál megemelkedni holott echte semmi esélye. Én ugyan nem mentem le a légvédelem tüzébe, a társam viszont habozás nélkül kivégezte az ipsét. Nem tudom hogy mégis mi a faszra számítanak egyesek, hogy mi lesz a végkifejlet ?!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Mai meccsen meg Ju-88-al egyedül lebombáztam az EnemyBase-t(20x50,4x250), csak már egy utolsó 50-es bomba kellett volna hogy enyém legyen a BaseDestroyed. Nem hittem hogy ilyen jó ez a gép.
Az IL2 meg valami hihetetlen... 2x belémjönnek és semmi bajom, õk meg lezuhannak 😄

Egyetértek a Typhoonna.
Tegnap után ma is gyakorlatilag kacsavadászat volt vele.
PL a szembetámadásoknál 3/3 most. Ugyanez a Spit 2b-vel semmi.
Ez a 4 Hispano MK2 qrva jó

Cobra.
Az az 1db 20mm-es nem olyan rossz, csak ésszel kell használni. Meg felesleges rámenni jól manõverezõ gépekre, nem azok ellen van.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Nekem a Typhoon lett az egyik kedvencem a prémium gépek közül. Szerintem jól manõverezhetõ és kellõen gyors, ha arról van szó és a tûzereje nagyon ott van. Ideális gép, de mégis reálisnak mondható, nem szeretem az újonnan mindig felkapott ufo-kat, mint például most az I-185 és szinte az összes orosz gép, pl LA-7, amik szeretnek ellent mondani a fizika törvényeinek....

A Spitfire-ökkel azért nem értenék egyet, a magas szintûek igenis jók, nem feltétlenül mindig a sebesség számít, menekülni és támadni sem csak sebességelõnnyel lehet 😊 Habár egy enyhe nerfet azért érzek a Spit oldalon, de annyira nem zavaró és legalább már nem annyira irreális ez sem 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

a valóságban a legbrutálabb fegyverzetük volt kb. de az orosz készítõk utálják a történelem ezen hitelességét....gunpodok nélkül kínszenvedés a messzer....

Én befejeztema németeknél ezt a gyökér ME109-es sorozatot.
ezeknek a valóságban is ilyen gyenge fegyverzetük volt?
Most nyomom az F1 és F2 géept, de egyszerûen a 2db 7.92 - mintha szúnyogcsípés lenne az 1db 15-ös ágyú sem elég erõs - a másikon a szintén 1db a 20as nem túl izmos a maga 60 töltényével.
Õrjitõ

Elõbb eg HE111-el csináltam egy kamikaze rohamot 32db 50 kilós bombával.
Lereszkedtem és kiszortam a tanksorra.
0 találat + lelõttek 😊

Msotanában már semmi baj nincs a chattel, szerintem nélatok van a hiba. Nincsenek portok tiltva, vagy rosszul beállított tûzfalak telepítve?

Nekem egyszer volt olyan gondom, hogy az istennek se akart csatlakozni a chathez a játék többszöri újraindítása után se, aztán gondoltam megyek egy test flightot, hátha utána jó lesz. Nálam ez oldotta meg akkor, de már ezer éve nem volt vele bajom.

Valaki lenne olyan kedves és elárulná, hogyan lehet elkerülni a chat kapcsolási hibát? Tesómmal játszanék squadba de kb a fele játékidõt elviszi az, hogy foylamatosan újraindítgatjuk a játékot, hogy egyszer legyen mind a két gépen chat connection! Csak a WOW a megoldás?
a.carkey
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A medve nem játék.

a.carkey
Szerintem bug.

A medve nem játék.

imádom õket 😄
valaki meg tudja mondani, hogy ha a beállításoknál beállítom, hogy lássam a lõszerem mennyiségét always-re akkor miért vált mindig vissza autora miért nem marad az általam beállított álláson?
wildcat evvel a tuzerovel tier1-ben?? mostani korben 2 yak3as, instant pilothalallal esett le, elotte egy ju88nak gyakorlatilag lefureszeltem a szarnyat..
Az adott szituációban nem is az volt a lényeg, hogy ki mit, és hogyan csinált (megjegyzem a thunderbolt kihozta a maximumot a szituációl), hanem az, hogy egy nálam jobb játékost úgy lõttem le, hogy egyik kezemmel az I-185-öt irányítottam, a másikkal meg fikát túrtam az orromban.... Durva hasonlat, de a lényeg az, hogy itt nem a skill döntött, hanem a gép amiben ültem...
tényleg.. xD
azt még ki sem fejlesztettem..😄 bár van egy sejtésem, hogy alávágtak valami "jólesz ez most" fm-et neki ahogy az új gépekkel szokták csinálni általában aztán szépen patchrõl patchre visszaromlik vállalhatóra 😄

de akkor marad a csalogatás azért menekülésben már csak nem éri utol azt a nehéz bálnát 😊
a.carkey
Lehetne egy help parancs, hogy baj van. Megnyomod, kijelzi a radaron, mondjuk zölddel villogsz, oszt jönnek segíteni. Míg a menün végigmész vagy lechateled, lelõnek. 😊

A medve nem játék.