War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem meglepõ, az Aira és Kingcobrák meg a Yak-9esek a nagykaliberû ágyújuk miatt mindig a bombázókra utaznak.

Adsz gombot a replay közbeni videórögzítésnek és felveszi a progi magától.
Kell egy videó felvevõ progi, frpaset ismerem, de talán van jobb, a replay-t mentsd ki mert csak az utolsó 8-at tárolja el ha jól emlékszem replayt addig tudod újranézni amíg nem változik a verziószám, addig pedig játékon n belül tudod visszanézni és miközben nézed videófelvevõvel veszed.
en nyikorogtam miatta. pont en is b25ot es weelingtont huzok. ma is kb az otodik meccsre lett meg a b25el a dupla. nem mondtam h nem lehet jokat menni vele, de nem egyszer van az is, h harom celpontnal tovabb nem jutok, mert a nyakamon egy yak9 vagy p39 es ket lovestol leszakad a szarny. a loveszekre nem szamithatsz, mert nem talalnak el semmit, ha te ulsz be, jobb a helyzet, csak eppen a zoomolas hasznalhatatlan, mert ugy raz. es ha vegre talalsz vmit pl a wellington 7,7-ese olyan hatasos, h akar pinponglabdaval is dobalhatnam 😊
igen, vannak erdekes dolgok. en elobb egy bf110el hancuroztam az orosz reserv geppel. mindig kifordultam de nem adta fel. a vegere kb 2000 loszert lottem bele, es el sem tudom kepzelni h tudta a levegoben tartani, mert volt benne ket critical. ugy nezett ki mint egy ementalni-sajt. igy is hazavitte, bar leszalasnal darabokratort es nyertunk. de mas reservel ennyi loveshez ket-harom leszallas kellett volna.
JethroHUN
Eléggé gáz az mm azon része most. Japánokkal kezdtem el játszani, h legalább a hayabusat kipróbáljam... reserve repülõvel kínkeserves volt össze szedni a 6600 RP-t hurricanok és társai ellen.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
Azon volt eddig, talán az eventél volt véletlen "any"-re rakva.

Nem tudom már ki mondta, hogy minek vannak a bombázók a játékba. Most mentem egy hihetetlen meccset B25-tel. Replaybõl hogy lehet videót felvenni?

Jó kérdés 😄 Amúgy mikor fogják az I-185-öt gyengíteni? Kéne.
mig3ba amugy summa 350 loszer van. ne toluk tartsal szerintem, inkabb a wildcatek a mumusok. vagy ha orosz akkor az Ischak mega Chaika.
Miért nem kapcsolod ki, és csak eu-re jelentesz?
JethroHUN
A fenét. Találatot nem ad be... Nekem mindig 60 ms alatt van... elõbb 47 volt már megint 145... miért a rohadt orosz szerverre tesz be meccsre...

Nekem mindig 100 körül van...simán megy
JethroHUN
Másnál is 100as ping van?? Játszhatatlan így.

reserrwek között a félszemû yoda
hát én elhiszem nektek, hogy bénákat dob visszább de ez nem kicsit elriasztó hatású a kezdõ játékosoknak. és tesóm azt mondja a mig 3 az 4-5 szintû gép volt régen ez akkor így már nem kicsit durva.
a nagyon bénákat dobja be melléd nagyobb géppel
illetve téged rak feljebb ha jól játszottál, ezzel is ösztönözve, hogy ne kis tier-ben élvezkedjél a szerencsétleneken hanem kapjál kihívást 😄

+1 tierbõl kaphatsz ellenfelet ez teljesen "normális"😛

kezdõket és jeteket sosem engednék más tierrel össze,de Gaijin nem így látja...pont az elején kissé elriasztó,hogy te most tetted fel és ilyen párszáz órás játékosokat rak be ellened 2x olyan gyors gépekben...2x olyan erõs fegyverzettel....aki nem elég kitartó az hamar feladja emiatt

kezdõként reserw meg éppen felette lévõ gépek között mig3 van besorsolva. ez biztos valami szar vicc akar lenni. tényleg ilyen szar az mm??????
Két RP összeget kapsz meccs végén, az egyik az általános ez a gépek álltal összekukázott RP ez mind a modulokra megy, persze attól függ az adott géppel x összegbõl mennyit szedtél össze, lehet a 2000-bõl csak 130 megy p47-re mert utolsó 1 percben kerültél be velel(arcade) és nem tudtál már alkotni, míg mondjuk b25-el a maradék 1870 megy annak moduljára mert a többit azzal szedted össze, illetve van egy Vehicle RP ami a következõ gépre költõdik.
a megszerzett rp hany szazaleka megy amugy egy-egy modul fejlesztesere? 50%?
Teljesen mindegy hogy milyen tierben van, mert a battle rating számít a matchmakernek. Amúgy szerintem azért, mert nem tud úgy repülni, mint egy... repülõ. 😄 Csak egyenesen, de azt nagyon.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

az gonodlom naiv kerdes lenne, h akkor miert nem kerul tier4be..
ránézel valakire és atomjaira hullik kb 😊
cserébe sokba kerül és drága javítani 😊
az f4u-1c mit tud h 600k-ba kerul tier3ban, mig egy tier4 p51 csak 400k?
mazlis 😛
Sziasztok! Pár kérdésem van: Hogyan tudom eltüntetni a célkeresztet a külsõ nézetben? Hogyan tudom eltüntetni az összes HUD_on lévõ kijelzést mikor belsõ nézetben (mindig) repülök. Szeretném egy kicsit reálisabbra állítani a gammát, nem szeretem az arkados dolgokat.. :-) Mit érdemes még esetleg beállítani, ami fontos lehet a játékhoz? THX.

én meg minden nemzettel elsõre nyertem ma😛

5bol 5 vereseg us oldalon .. ugylatszik ez is jatszhatatlan hetvegen mint a wot.
Igen, remélem nagy sikerrel.
Tolják a 4v4et?

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Nem szünetel, csak sok volt a munka a mai versenyrõl volt szó, hogy legyen-e közvetítés, de szerintem nem akartak pepecselni vele. Most meg inkább nem zavarom õket csak drukkolok nekik. 😊
Mostanában szünetel a PUMA TV?

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

f24sg
Nos, meg kellett változtatnom a login jelszómat, különben nem engedett belépni. Fura ez. Ja, az password reset link is nehezen akart mûködni.
nalam nics problema. en most leptem vissza.
Coral Springs
Az konkrét. Nem láttam az utolsó néhány csatámat a listában, gondoltam újraindítom a játékot. Kilépnék, de nem lépett vissza a Windows -ba, kifagyott. Elindítom a feladatkezelõt, erre freeze detected error 8111000A, küldtem egy report -ot a fejlesztõknek. A bezáratlan ablakból pedig totál nem tudok kilépni, egyszerûen nem záródik be. Ilyen fatális hibával korábban még soha nem találkoztam.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

f24sg
Ti most be tudtok lépni a játékba, semmi gond nincs login-nel?
mobilosítva/egyszerûsítve 😊
de azért én jól elvagyok vele 😊
a.carkey
Ez a jó öreg Achtung Spitfire Sid Meieres verziója. 😊

A medve nem játék.

Hát igen, remélem nem sokáig. A light tankoknál megértem hogy kell valami, no de a medek nem errõl kéne hogy szóljanak.

Ezzel kéne játszania, nagyon jó kis játék 😄

JethroHUN
Azért úgy rárepülni a rombolókra eléggé merész. Érdekes, nem találták el. Engem azonnal kilõnek, még 6Km-rõl is.

JethroHUN
Sehogy. Még a Beaufighterrel sem lehet felszállni, ha a földre tesz a játék.

Berlin mapon, a szovetseges oldalon, h lehet felszalni egy wellingtonnal, h ne akadjon az ember bele a fakba?
Coral Springs
Jingles frusztrált egy kicsit. Sok a vereség, sok a bombázó, idióta a team. Amúgy nem tartott sokáig a B-17 se a Bf 109 -nek, ki is szidta a puskát ?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

A Catalina-ban azt bírom, hogy túl lassú és nem sok idõd van lõni rá, ha meg visszafordulsz rá akkor meg szintén olyan közel van, hogy félek nehogy nekimenjek 😄
Na meg kell bele 4 tár rosszabb esetben...

Coral Springs
A Chaika geci egy dög, mondjuk nem egy csatát megnyertem ellenük egyedül, az F2A-3 -al. Ellenük lehet head on -t is menni, a 4 x 12.7mm már elõbb szétszedi õket, mint hogy õ kárt tenne benned. Minden esetre nerfelhetnék már, hogy bírja a pilóta a nagy magasságot ?

Én is rb-n voltam ezért is láttam jól, hogy mi történik odalent a csapattársaimmal..😄
Spittel mentem a két migbe bele tudtam lõni aztán odaért a chaika és nem maradt más választás mint lefelé 5km-rõl. Így le tudtam szakítani magamról viszont a egy mig meg prém gépek jöttek utánam ugye könnyedén.
Lefelé már ezek ugye beértek mert õk jobban bírják a zuhanást úgyhogy velük elfordulgattam aztán megérkezett újra a chaika és már meg is volt pecsételve a dolog mert azt nem lehet lerázni csak magasság/sebességgel 😊
Coral Springs
Hogy SB -n mivan azt nem tudom, de amióta RB -t oroszokkal játszok, teljesen lecsökkent a vérnyomásom. A legtöbben emelkednek, segítõkész csapattársak, teljesen jó csaták vannak. Mondanom se kell, hogy a csaták 90% -át megnyerjük.

Fellner
Az akkor kezdett undorító lenni, amikor kijöttek az ilyen olyan skiccbõl összerakott hulladékok meg a sorozatlövõ csigazabáló szarok, szerintem.

Én a td-t érzem ocsmánynak wotban.Arty nem sokat zavart.Persze akinek annyi agya sincs hogy spot vagy, mellélövés után fél percig se mozdul,az meg is érdemli...