War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Nem tudom már ki mondta, hogy minek vannak a bombázók a játékba. Most mentem egy hihetetlen meccset B25-tel. Replaybõl hogy lehet videót felvenni?
illetve téged rak feljebb ha jól játszottál, ezzel is ösztönözve, hogy ne kis tier-ben élvezkedjél a szerencsétleneken hanem kapjál kihívást 😄
kezdõket és jeteket sosem engednék más tierrel össze,de Gaijin nem így látja...pont az elején kissé elriasztó,hogy te most tetted fel és ilyen párszáz órás játékosokat rak be ellened 2x olyan gyors gépekben...2x olyan erõs fegyverzettel....aki nem elég kitartó az hamar feladja emiatt
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
cserébe sokba kerül és drága javítani 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
de azért én jól elvagyok vele 😊
Ezzel kéne játszania, nagyon jó kis játék 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Na meg kell bele 4 tár rosszabb esetben...
Spittel mentem a két migbe bele tudtam lõni aztán odaért a chaika és nem maradt más választás mint lefelé 5km-rõl. Így le tudtam szakítani magamról viszont a egy mig meg prém gépek jöttek utánam ugye könnyedén.
Lefelé már ezek ugye beértek mert õk jobban bírják a zuhanást úgyhogy velük elfordulgattam aztán megérkezett újra a chaika és már meg is volt pecsételve a dolog mert azt nem lehet lerázni csak magasság/sebességgel 😊