War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

f24sg
Ha nem lenne a sok várakozás, csak SB-n mennék.
Totál nem számít a nem fullos gép! Ugyanakkor mekkora poén beülni egy nyílegyenesen menõ, totál gyanútlan fószer mögé, hogy aztán egy 1 sec bursttel vége legyen a történetnek...
JethroHUN
Jah 90% persze... neked is az a bajod mint bgabornak... csak leoltani tudnod a másikat. A Spitfire Vb, Vc, Mk9 ezek nálad a játékban szereplõ gépek 90%-a? Nem tudom hol tanultad a matekot. Akkor hajrá, tegyél fel videót. Nézzük mennyire istenkirály az a gép.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Köszönöm.
Nem gondoltam, hogy ennyire 1ügyû tudok lenni.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Szimplán nem értem ezt a csávót, mindennel baja van, Mk9 szerintem is egy fasza gép, egyszer sem volt bajom vele, igaz csak a t3-as va meg de nincs különbség, jó tûzerõ, fordulás, csak kerülni kell a BnZ gyanús egyéneket, vagy jól taktikázva elkerülni õket. Személy szerint ha egy géppel nem tudok menni, nem a gépet hibáztatom, mindegyik jó azért használták õket úgy vélem. Persze ez az én egyéni személyes véleményem, vessen magára aki figyelembe veszi 😄
Coral Springs
Mondani akartál valamit ?

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Megint...
Trükk nincs, simán amelyik gépet látod azt teszi be, hogy más sloton mi van tökmindegy. Az lesz RB-n amit kiválasztasz, semmi trükk nincs.
Amelyikre rákattintasz és megjelennek az ikonok felette az az aktív géped.
rb-re, sb-re csak azt nézi amit így aktiválsz 😊
Coral Springs
Én se csípem bgabor kollégát, de ez esetben igazat kell adjak neki. Te leszaroztad a játék egyik legjobb gépét, de az utóbbi napokban a repülõk úgy kb 90% -át. Erõs a gyanúm hogy nem a gépekkel van itt a baj.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Üdv!
Lenne 1 olyan kérdésem, hogy RB módban hogyan választja ki a rendszer, hogy mivel megyek.
3 gépem van:
Német 2es Bombázó, attacker, Dive bomber.
Bombázó elit, de azzal olyan csatákba rak ahol az ellen bombázóik kellene gyakni és a földi célpontok mozognak.
Attackerrel nem sikerült még RB-ben mennem.
Yu-meg még annyira alap, hogy használhatatlan.
Van-e valami trükkje, hogy azzal a géppel menjek amivel szeretnék?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Vicces látni, hogy akkor még World of Planes volt a játék címe 😛

JethroHUN
bocsi... elfelejtettem, hogy hashtag érzékeny az oldal 10. hsz

JethroHUN
Vagy itt van a #10 hsz. abban a topikban, pontosan ugyan azt írja le amit én is. És az novemberi poszt, akkor még a közelében sem voltam ennek a gépnek. A szárny nem szakadt még le nekem, az emelkedési értékkel sincs bajom, de többi bizony igaz.

Akkor vegyél fel videót Susarc, vagy küldj el replayt. Errõl szól a forum. De nekem ez a gép nagyon nem tûnik verseny képesnek azokkal szembe ahova teszi.

JethroHUN
Nem kéne neked abbahagynod mások folyamatos baszogatását? Próbáld ki teszt repülés mind kettõt. Vagy ott a hivatalos fórum, van pár topik amiben ugyan azokat írják le amit én és mindegyik december körüli dátumos, akkortájt jött az 1.37 is.

MK9 no1 legjobb propis gép tesa😛

Lol, no comment.
Elárulom neked a prémium Spitfire az utolsó csavarig azonos a brit tier4-es Mk IX Spitfireel. És ez a gép a legjobb propelleres gép a játékban. A tier3-as verzió mindössze annyiban különbözik tõle hogy nincs hozzá 150 oktános üzemanyag, így valamivel gyengébb a motorteljesítménye.

Csak kihoztad a játék egyik legjobb gépét szarnak. Nem kéne neked másik játékra áttérni?

JethroHUN
A Spitfire F. Mk 9 borzalmas repülõ... már a rohadt árkádra kellett vissza mennem, hogy egyáltalán RP-t szerezzek alkatrészekre. De még oda sem való...
RB-n nem lehet vele mit csinálni. Már meg van rá az összes teljesítményt befolyásoló cucc, de ugyan olyan rossz. Ahogy ez repül, semmi keresni valója mustangok, La7-ek és Bf G-2 elleni harcban. 300-nál többel nem lehet ezekkel menni... 400-nál letilt a csûrlõlap és meg sem lehet mozdulni a géppel kb.

Horizontális harca sem jó: I. senki nem fog leállni velem fordulózni amikor úgy otthagyhat, hogy még pislogni sem tudok. II. Bármi lefordul, mert instant belassulok amint fordulni kezdek... (igen még a 300-nál is jobban...) "kézifékkel, majd WEP-pel még a Kingcobra is gond nélkül betudja húzni elém az orrát... és szét is lõtt. La5FN-rõl nem is beszélve.

1.37 óta lehetetlen rank 2-nél nagyobb spitfire-rel játszani. Mk1 és Mk2b még jó azok a gépek ellen a hova bekerül, de feljebb lévõk eléggé reménytelenek.
Valamit állítók a motor teljesítményen mert a béka segge alatt van.

A prémium Mk 9 persze tökéletesen mûködik...

Valószínûleg majd feltöltöm, csak hát 20 perces csata volt, úgyhogy valamennyire majd vágni kell a replay-t (bár nem sok olyan pillanat volt, amikor ne lõttem volna valamire😄).

tegnap elmagyarázták, 1-200 csatámmal reserw gépekkel a játék ha úgy veszi akkor én jó játékos vagyok és nagyobb kihívás elé állít. a nagyobb kihívás az, hogy régi tier szerint számolva 4-5-6 szintû gépek elõtt lehetek agyaggalamb. hát ez aztán a kihívás. csal 1 dolgot nem értek. magasabb szintû géppel ugyanaz a pl. medium tank megsemmisítése egyre több pontot és ezüstöt ad. akkor ha én "csúcs" játékosként agyaggalambot játszok 3x 4x erõsebb gépek ellen és nem a saját tieremben azért miért nem jár magassabb pont????
darki81
szép! megnézném youtubon 😛

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

ez topikrekordnak néz ki! GRATU!!!!!!

Tier I. gépekkel sokkal élvezhetõbb a játék, nem kell szívni a javítási költségek miatt...
A végére egyedül maradtam 3 ellenség ellenében, mindet leszedtem, de az utolsónak sajnos sikerült a kerekével érinteni a repteret még a halála elõtt, így az a szalmaszálnyi ticket csíkunk már nem adott idõt a visszafoglalásra.

Új személyes rekordom (elõzõ 13 gép volt), bele se merek gondolni, mennyit adott volna, ha megnyerjük.

Coral Springs
Én jóideje szimultánba tolom az orosz és az amerikai ágat, ez a kettõ hasonló karakterisztikájú gépekkel rendelkezik, de se fegyverzet, se repülési tulajdonságok terén nem vettem észre különösebb differenciát. A kétfedelesek azok op -ok már a kezdetek óta, meg most feltápoltak egy-két gépet amit ráadásul mindenki flood -ol, ám ilyet nem csak az orosz gépek esetében láttunk már.

Omrega
Érdekes, én annak örültem, hogy a Dorniereket gyorsan elfelejthetem, mert úgy repülnek mint egy tégla ( vagy csak nekem nagyon nem álltak kézre ). Az is igaz, hogy a Beufightert se kedvelem túlságosan, az XP38-asnak a repülési modelljén sokat javítottak, nem is értem miért tier2-es. Annál sokkal jobb gép. Bár nincs nagy páncélzata az tény.

ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld

Coral Springs
A pilóta skill -nél a két legfelsõ közül az egyik a látótávolság, tehát ha ki van fejlesztve távolabbról kap jelölést az enemy. A másik a radar látószöge, érdemes fejleszteni mert az olyan meglepetéseket elõbb észreveheted, mint amikor felülrõl valaki lecsapni készül rád. De akár oldalról is akadhat valaki, akit meg mondjuk a Naptól nem látsz, etc. Ez a két skill amióta játszok (1 éve) ezt jelenti, az utóbbi patch -el csak a nevüket változtatták meg.

Nekem is jobban adja a spitfire, mint a BF. Azért a spitfire baromi jól fordul simán a nyomában lehet maradni a repülõknek, míg a BF-en baromi kevés néha a 7.7, mert kevés idõd van a célzáshoz.

Viszont heavyfigter ágon meg pont az az érzésem, hogy mikor dornierben ülök akkor egy szétszedhetetlen vadállat gépben vagyok, viszont a beufigrtert pedig egy viccnek érzem. Pedig nagyjából hasonló a 2 gép karakterisztikája.
Múltkor én is írtam, aztán még hülyének is néztek itt 😄 De akkor legalább nem csak én tapasztalom meg ezeket a csodákat 😄

menjél te is oroszokkal!amúgy igazad van, tegnap egy la5 utolérte a prém p47-esemet, pedig papíron 200kmh gyorsabb...orosz opság van, ez van. de hát mit vársz, oroszok csinálták a gamet...bf-ben is az m16 volt az istenkirály fegyó, mert az meg amcsi játék.
JethroHUN
Szánalmas ezek az orosz gépek... nevetséges, 100x olyan jók mint bármi más... A másik 4 nemzet gépeinek minden jó tulajdonságát ötvözi (nem kamu... ááá) Le gyorsul, le fordul, le emelkednek bármit... A fegyver sebzésük legalább 10x-esére van növelve. Mig3-15 (BK) lever dive-meg emelkedésbe? Hagyjuk már... majdnem 1km magassági elõnyöm van... rá repülök, kitér... (te túl is repülök, mert jóval gyorsabb voltam) és persze h mögém kerül azonnal... 600 km/h- val emelkedek 90°-ban WEP-pel, maxra fejlesztett Bf109 F-1. Gond nélkül utol ért és ledarált 100 méterrõl. Nem kamu amúgy...

mindenesetre remélem lesz értelmesen kitalált tank vs repülõ harc is, és erre a medium bomberek lesznek a legalkalmasabbak. gondolom nem mindenki flakpanzerrel fog menni, mivel a fõ ellenség ott lennt a tank lesz, és az ellen mire mész flakpanzerrel?
Mondjuk még olyan messzinek tûnik, hogy rendesen kész legyen ez a rész is... majd kitalálnak mindent szépen
Torzonborz
Egyébként szerintem AB-ban sokkal inkább kell majd a tankistáknak a gyors vadászoktól tartani amiken nagy kaliberû gépágyú van és legalább egy 100kg-os bombát is tudnak cipelni.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

😊

azt meg látjuk most, hogy mit csinál a gépekkel a 4x20mm 😄
így van és a p-47 ellen már nem biztos, hogy a tankos srácoknál csak flakpanzer lesz 😊
Torzonborz
" Kiváncsi vagyok mit tud tenni egy flakpanzer, "

Sokat , szombaton egy srác behozott egy prém. Dórát...nos flakpanzerel ahogy beért 1km belülre elkezdtem sorozni , szépen ki is ütöttem az engine-t aztán zuhant is lefelé.
És ez még csak egy szimpla flak volt , nem is Wirbelwind . 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

megláttjuk. én várom már a tankok elleni csatákat.remélem jól lesz balanszírozva.
Az kb olyan lesz, mintha egy vadásszal mennél szemtõl szembe. Jönnek majd szembõl a 20mm-es lövedékek.

Ground forcesben nem pont a b17-eseket gondoltam tankok ellen, hanem mondjuk a p47,IL2, peshka, stuka ágat. pont azokat a gépeket, amiket most semmire se lehet használni, viszont a valóságban igen hatékonyak voltak szárazföldi erõk ellen. Kiváncsi vagyok mit tud tenni egy flakpanzer, ha 6-700 kmh-val rázuhanok és megspékelem 4-5 rakétával...
JethroHUN
Visibility mér nincs, 1.37-ben lett helyette az awareness.

Naja, irtózatos szopás lett most a játék eleje. Nem kezdenék most neki, pedig régen kedvencem volt a kétfedelesekkel bohóckodás.
Most meg bemegyek a halálsugaras vagy gépágyús, rakétás orosz gépekkel, és röhögök, hogy egy Ki-10 egy lövés...

JethroHUN
Jah, a keen visonnal ellentétben azt befolyásolja, hogy az iránytûn mikor jelennek meg a célpontok amikor nem feléjük nézel.

a légtérfigyelés az az awereness, nem? a visibility meg a láthatóság.végül mindkettõ jó dolog!
A visibility nem a rejtõzködés, hanem a pilóta/lövészek légtér figyelési képessége.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

nekem van 5 maxos lövészem a b25-höz,de tök felesleges volt ráköltenem.sokkal hasznosabb a visibility, hogy ne vegyenek észre, és a weapon maintence.
JethroHUN
1.37-ben a gunnereket teljesen "kikapcsolták" sosem lõnek. Legalábbis nálam nagyon ritkán. Elõtte már 1 km-re lévõ gépre is lõttek.

Omrega
Lehet akkor átrakom V-re a lövész pozíciót, hogy gyorsabban tudjak váltani, az F6 túl messze van.

Nem igazán számít a mennyiségük, sõt még a célpont választásuk se mindig szokott jól sikerülni. Ha elkezdenek kelepelni ülj át hátsó lövészbe, aztán te magad szórd az ellenséget, sokkal jobb a hatásfoka.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Omrega
Már most is nagyon élvezetes bombázókkal repülni. Gyakran már a célig eljutni is kihívás. Van, hogy érdemes egy nagyobbat kerülni. Kinek hány képzett lövésze van? Én még csak 2-nél tartok az amerikai és a japán oldalon is. Elég sok crew exp kell, hogy mind a 10 toronyban jók legyenek. Megéri-e egyáltalán erre költeni pontokat?

Coral Springs
Ne legyél te ebben olyan biztos. <#smile> A játékosok által irányított tankok csak 2-300 méterrõl kapnak jelölést, így a 3-4km -en kezdõ bombázók ebbõl kb semmit nem fognak látni. Azt meg felejtsd el hogy te majd elkezdesz ott lent hangyászni, még egy Flakpanzer -nek is easy target leszel ha megsoroz a 20mm -es gépágyúval, arról nem is beszélve hogy minimum a nyakadba akad 2-3 vadász.

Jók lesznek azok a bomberek hidjétek el, ha megjön a groun forces!<#hehe><#hehe><#hehe>