38447
-
gstup #30928 Még egy kis plusz.A magasság kb 5500-6000 méter és a sebesség kb 330km/h.És természetesen a head on elkerülendő. -
gstup #30927 Sziasztok,
Lenne egy kérdésem.RB-n,fw 190a5-d13 és bf 109f-g2 szériákkal.Szituáció:egy p39 v. egy p63 a fenekedben van.Egyenlő magasságban indult a harcunk.Mit tennétek ellene?Irányítás az egeres,nem joy.
Köszönöm,
G -
Caterpillar #30926 Én csak annyit tennék hozzá, hogy amint azt a régi mondás tartja:
"Egy gép nem gép... Géppár alatt semmi sincs!"
-
Ry0K3N #30925 Megvan a maga hangulata annak is ha egyedül mész de sem sírom tele a fórumot a csapattársaim miatt mert el kell fogadnom hogy sokszor a csapattársaim ellen is meg kell küzdenem aka: elcarrizni az egész brigádot. -
#30924 Nekem nem kell ecsetelni mi a csapatban repkedés:) Én is szeretem ,csak mivel ÉN is teljesítmény orientált vagyok ,csak olyan csapatot tudok elképzelni ami összeszokott ,ahhoz pedig megint csak nagyon sok időt kell áldozni. Ergo az ilyen sebtében összeállt társaságok nem mindig a leghatékonyabbak. Persze pl a CLOD ban ha összeröffentünk akik már 10 en éve ismertük egymást és mind jó játékosok ,akkor a rutinnal kompenzálni lehetett az összeszokottság hiányát ,de pl én is felbaxtam nem egyszer magam azon,hogy pl a kísérőm egyszer csak eltűnt a fenébe,mert vagy nem tudott követni,vagy szó nélkül lelépett. Vagy nem értettük meg egymást.Volt olyankor vörös köd rendesen:)
De összességében valóban nagy élmény:)
-
#30923 Megnéztem. Ugyan olyannak tűnik repülésileg mint az arcad.
Félre értés ne essék eszemben sincs negatívan értékelni a dolgot,de hogy pár órát eltöltöttem ezzel a játékkal azt kell mondjam,hogy borzasztó:)))
Már ha komolyan nézem,és komolyan venném. De lévén csak szórakozás gyanánt használom,így teljesen élvezhető,mi több direkt sokkal vacakabb gépekkel próbálkozom mint amik előfordulnak ,és külön öröm ha győzök netalántán velük. De valóban ,ez ég és föld mondjuk ahhoz amit megszoktam,mondhatnám a gépek mozgása az valami nevetséges. Na de nem ekézem ,mert mint mondtam ez kikapcsolódásra teljesen jó,és ami nagy szám,hogy most valami 20 on ezres VGA van a gépemben és azzal is tökéletesen játszható. -
bgabor #30922 Valamelyik nap a többi PUMÁssal mentünk néhány órát Meteorokkal, két F3al és két F4-el. Szinte mindig Hokkaidora kerültünk be, a másik oldalon egy másik klán ellen, akik Sabrekkel és Pantherekkel jöttek ellenünk. És a csapat miatt élvezetes játék volt végig még akkor is ha sokszor veszítettünk, és ha ócska is volt a gép. (én stock F3-al voltam, akinek van, tudja hogy bűnrossz gép). Már csak a nagyobb funfactor miatt is megéri csapatban repülni. Nincs annál rémesebb amikor az ember egyedül repül és rossz napokon vele együtt van vagy két-három kompetens pilóta a random csapatban. Annó a WoTban is az volt a legrosszabb, amikor a te vért izzadtál és a csapatod mégis veszített. -
bgabor #30921 Nem kezdődik, hanem befejeződött, én mindent elmondtam amit kellett a témához.
Amúgy te hogyan állsz a játékkal, átmerészkedtél már egérrel RB-be? Elsőre nekem is szentségtörésnek tűnt egérrel repülőzni (nyilván az arcade nem számít) RB-ben, de egészen tűrhetően működik. Bár szerintem egy vérszimesnek nem fog tetszeni, mert az egér és az instructor miatt sok manővert nem tudsz kivitelezni. -
#30920 "Mellesleg Ry0K3N jól mondja, ha az embernek vannak barátai és azokkal röpköd akkor sokkal egyszerűbb, lévén hogy kevésbé vagy rászorulva a random csapattársakra."
Vica versa,mert ha meg megszokod,hogy csak magadra számíthatsz akkor nem ér meglepetés:) Persze jó csapatban repkedni,mert mint a mondás tartja egyrészt rajtad kivűl másra is lőhetnek és van kiket hibáztatni:))) -
#30919 Kezdődik:)
Hagyjátok már abba egymás baxogatását:)
Coralnak ahogy nézem nagy az egója,(jelezném ez egy jó tulajdonság szimek területén tapasztalatom szerint) ,mondjuk az is tény ,hogy nem nagyon válogatja meg a szavait:)))Kis diplomáciai érzék uraim! Az kell ide:) -
bgabor #30918 "kedves bgabor erre miféle ellenérvel tudsz előállni"
Tudod, én tehetek ám róla hogy az emberek 80%-a ostoba, arrogáns, nagypofájú, önző és öntelt.
Hogy hogynem, te magad is rendelkezel ám jónéhánnyal ezekből az előnytelen tulajdonságokból.
Mellesleg Ry0K3N jól mondja, ha az embernek vannak barátai és azokkal röpköd akkor sokkal egyszerűbb, lévén hogy kevésbé vagy rászorulva a random csapattársakra. Nekem van jónéhány az általad többször leszólt PUMÁban, így nekem ez nem probléma. Neked lehet hogy az, de nem tudlak sajnálni, kiállhatatlan emberekkel senki se szívesen szív egy levegőt, hanem elkerülik őket. Ez tény.
-
Ry0K3N #30917 Akkor meg minek rinyálsz itt mint valami fürdőskurva a csapattársaidra?
Ha nem bírod elcarrizni őket egyedül ne rinyálj miatta. -
Coral Springs #30916 Ez valami tutorial ? 200+ órát letoltam egyedül RB -ben, ezután is megleszek. -
Ry0K3N #30915 Első lépés: szerzel barátokat.
Második lépés: szakaszba hívod őket.
Harmadik lépés: sunshine and rainbows -
#30914 Én most kipróbáltam ezt az RB-t. Ez semmivel sem különbözik az arcad tól első érzésre:) Ugyan az az agyatlan lövölde:) Annyi a különbség,hogy az elavult vasamat ledarálják percek alatt:)Még a kétfedeles HE az ami jó ,mert azt legalább nem tudják lemanőverezni,igaz,hogy 5 másodperc alatt 100 an lőnek:) No meg nem egy acélos a fegyverzete de nem adjuk fel:) -
Glo #30913 Ha lenne joy-od mondanám, hogy gyere SB-t velünk, ott nincs ilyen gond. Tegnap átültünk a sötét oldalra, és az oroszokkal arattuk a Rank 1 németeket. Sztem ma is nyomunk pár kört estefelé, akit érdekel. -
Coral Springs #30912 Szétvet az ideg. Kb másfél hét kihagyás után kedvet kaptam kicsit repülni, azt nem elég hogy teljesen kijöttem a formámból, csatáról csatára megkapom az alacsony repkedő arty shooter buzikat. Jobb esetben 2 -en vagyunk fent 3-4 Spitfire -re vagy épp Mustang -ra, rosszabb esetben én vagyok egyedül azt kezdjél velük valamit.
Ha felvetem a team -nek a problémám ... ez például egy értelmes gyerek volt, ezúttal is a jó kú**a an***at.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
De ami viszi a prímet hogy harcba keveredtem egy Tempest -el, kb fél percre rá odajött egy társam is "segíteni". A dolog végén én voltam lövőhelyzetben, éltem is vele. Erre az idióta gyökér elkezdett lőni mondván hogy elloptam a kill -jét, eközben oda tartott egy Spitfire és egy Mustang. Mivan ??? Természetesen mindkettőnket kivégeztek. És ez nem Arcade, ez a Realistic Battle, 8 csatából 8 lost, kedves bgabor erre miféle ellenérvel tudsz előállni ? Azt hiszem kell ennek még egy hét pihi, mert teljesen rendben van a vérnyomásom. -
#30911 Azt tudod e ,hogy annó az oroszok nagyon szerették,jobban mint a saját masináikat. Több oka is volt ,de olvastam,hogy alapvetően a saját madaraik elég megbízhatatlanok voltak ,nem egy magától szétesett a levegőben:) Elég sűrűn:XD
No meg jó gép is volt:) -
#30910 Alapvetően két fajta irányvonal dívik ,az egyikben nagyon magas fokon szinte virtuóz módon kezelik a masinákat, ők inkább a közelharc mesterei míg a másik ág (vagy mert nem olyan ügyes,vagy mert teljesen máshogy áll hozzá) a taktikát helyezi előtérbe. És persze vannak azok akik mindkettőt jól csinálják. Viszont ebben a műfajban és most a teljes realitást értem ez alatt borzasztó sok gyakorlást igényel a dolog ,mondhatni kell egy megszállottság hozzá,hogy jó legyél.Épp ezért van az,hogy nagyon kevés azok száma akik ilyen szinten "repkednek" ,hisz nagyon sok időt bele kell feccölni,amit nem sokan engedhetnek meg maguknak,vagy egyszerűen nincs is hozzá kedvük.De tapasztalatom szerint mindkét tulajdonság kell ,hogy eredményes legyen az ember,mert a szituációk azért változnak ,és jó az ha felkészült az egyszeri juzer :) -
Coral Springs #30909 Majd egyszer rászánom magam, bár mostanában biztos nem fogok felszerelést venni. -
Coral Springs #30908 Nézem én is a Phly -nek a műsorát, de néha elképedek én is hogy egyesek miket csinálnak. Számomra annyi a vicces az egészben, hogy én úgy vagyok jó játékos hogy komolyabb manővereket nem tudok megcsinálni. Egyszerűen használom az agyamat az akciók megtervezésénél, és ezáltal mindig én vagyok fölényben. -
#30907 Azért a clod nem sfx:)
Van ott akció dúsan csak több figyelmet öszpontosítást igényel meg némi felkészülést .Mondom ki kéne próbálnod:) -
Coral Springs #30906 Ha már volt szó a kígyókról.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
sulouos #30905 Ma meglett az első 2 játékos killem SB-n. Akciódús volt. :D -
Coral Springs #30904 Pár éve még toltam az FSX -et. A Budapest - London táv egy óra ásítozás, a London - New York -ot meg ne is említsük, én a szimulátorokba nagyon hamar beleunok. Visszatérve a WT -re nekem még az RB okán is nehéz volt kompromisszumokat kötnöm, pedig az max félszimulátornak felel meg. Én jobban szeretem az akció dús játékokat, de köszönöm az elismerést. :D -
#30903 De itt iis lehet érdekességeket találni jó áron.
Na befejezem nem gyilkollak benneteket:) -
#30902 Emmegaz új saitek pedál. -
#30901 Nekem ilyen volt itt egyben van minden. -
Brenor #30900 Asszem kicsit le vagyok maradva :D
Én még ott tartok hogy joy=1 kar, a tetején két piros gomb, meg 1 a talpán. (Milyen jó is volt a C64-hez :) )
Ezen meg több gomb meg kütyü van már mint a billentyűzetemen :D -
#30899 Ez meg talán a legjobb az elérhető árúak közül. -
#30898 Na ez egy istencsászár Joy!!!! Komolyan mondom. Sose megy tönkre ,pontos . -
#30897 Veszel használtan egy joyt ami tekerős markolatú,,vagy egy kormányt és ráaplikálsz a nyélre egy farudat.Máris kész a pedál,nem kell szórakozni elektronikával satöbbivel. Mondjuk egy kormány a legjobb ,kell valami párezre,bedobozolod és kész. Ismerek olyat aki így nyomja és teljesen jó:) -
sulouos #30896 Az nem gond, nekem csak rudder kell. -
#30895 Tudod mi valahogy fordítva vagyunk:) Én neked ajánlom,hogy vegyél egy jó joyt egy pedált a fejkövetőt meg lehet csinálni házilag és próbáld ki előbb az SB-t vagy mit és utána egy komolyabb szimet.Hidd el nekem beleszeretnél,meg ahogy néztem az eszed is meg az ügyességed is megvan hozzá. Én meg már belefáradtam:) Nekem ez az idétlenkedés teljesen jólesett mostanság,bár azért nagyon rá nem fogok szokni:) Nem akarok én rákattanni erre oly nagyon:) -
twi452 #30894 Világos, akkor viszont annyi a probléma vele, hogy csak a minőségibb pedálok vannak külön gáz és fék tengelyre osztva.
Az olcsóbbaknál a 2 potméter egy tengelyt jelent így ha benyomod mindkettőt akkor szépen középen áll mintha semmit se nyomtál volna be :)
A WT-ben viszont nincs lehetőség külön megadni kettőt a rudder tengelyre mert ugye a repülős is egy tengelyen dolgozik úgyhogy sehogy sem működik autós pedállal a rudder+fék :) -
Amaymon #30893 De ő nem a rudder pedált kérdi... -
Coral Springs #30892 Nekem sincs komolyabb cuccom, csak egy egér és egy gamepad. Így a SB kilőve meg őszintén nem is érdekel, viszont az RB még az egérrel bőven játszható kategória. Ott már érvényesül a fizika, ezért ajánlottam. -
Coral Springs #30891 Hát előttem forgolódhatnak amikor lezúgok a magosbú' 6-700 km/h -val, ott a kiválasztottnak általában sanyi van. -
twi452 #30890 ha jól tudom a féket a lábfejjel lehet lenyomni külön-külön az oldalkormány pedig egy tengelyen van amik ugye ellentétesen mozognak ha az egyikbe belelépsz :) -
Amaymon #30889 Jah, tom' ... én arra értettem, hogy nem tengely körül forog, és azt szokni kell.