War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Totál nem számít a nem fullos gép! Ugyanakkor mekkora poén beülni egy nyílegyenesen menõ, totál gyanútlan fószer mögé, hogy aztán egy 1 sec bursttel vége legyen a történetnek...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Nem gondoltam, hogy ennyire 1ügyû tudok lenni.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
rb-re, sb-re csak azt nézi amit így aktiválsz 😊
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Lenne 1 olyan kérdésem, hogy RB módban hogyan választja ki a rendszer, hogy mivel megyek.
3 gépem van:
Német 2es Bombázó, attacker, Dive bomber.
Bombázó elit, de azzal olyan csatákba rak ahol az ellen bombázóik kellene gyakni és a földi célpontok mozognak.
Attackerrel nem sikerült még RB-ben mennem.
Yu-meg még annyira alap, hogy használhatatlan.
Van-e valami trükkje, hogy azzal a géppel menjek amivel szeretnék?
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Akkor vegyél fel videót Susarc, vagy küldj el replayt. Errõl szól a forum. De nekem ez a gép nagyon nem tûnik verseny képesnek azokkal szembe ahova teszi.
Elárulom neked a prémium Spitfire az utolsó csavarig azonos a brit tier4-es Mk IX Spitfireel. És ez a gép a legjobb propelleres gép a játékban. A tier3-as verzió mindössze annyiban különbözik tõle hogy nincs hozzá 150 oktános üzemanyag, így valamivel gyengébb a motorteljesítménye.
Csak kihoztad a játék egyik legjobb gépét szarnak. Nem kéne neked másik játékra áttérni?
RB-n nem lehet vele mit csinálni. Már meg van rá az összes teljesítményt befolyásoló cucc, de ugyan olyan rossz. Ahogy ez repül, semmi keresni valója mustangok, La7-ek és Bf G-2 elleni harcban. 300-nál többel nem lehet ezekkel menni... 400-nál letilt a csûrlõlap és meg sem lehet mozdulni a géppel kb.
Horizontális harca sem jó: I. senki nem fog leállni velem fordulózni amikor úgy otthagyhat, hogy még pislogni sem tudok. II. Bármi lefordul, mert instant belassulok amint fordulni kezdek... (igen még a 300-nál is jobban...) "kézifékkel, majd WEP-pel még a Kingcobra is gond nélkül betudja húzni elém az orrát... és szét is lõtt. La5FN-rõl nem is beszélve.
1.37 óta lehetetlen rank 2-nél nagyobb spitfire-rel játszani. Mk1 és Mk2b még jó azok a gépek ellen a hova bekerül, de feljebb lévõk eléggé reménytelenek.
Valamit állítók a motor teljesítményen mert a béka segge alatt van.
A prémium Mk 9 persze tökéletesen mûködik...
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
A végére egyedül maradtam 3 ellenség ellenében, mindet leszedtem, de az utolsónak sajnos sikerült a kerekével érinteni a repteret még a halála elõtt, így az a szalmaszálnyi ticket csíkunk már nem adott idõt a visszafoglalásra.
Új személyes rekordom (elõzõ 13 gép volt), bele se merek gondolni, mennyit adott volna, ha megnyerjük.
ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld
Viszont heavyfigter ágon meg pont az az érzésem, hogy mikor dornierben ülök akkor egy szétszedhetetlen vadállat gépben vagyok, viszont a beufigrtert pedig egy viccnek érzem. Pedig nagyjából hasonló a 2 gép karakterisztikája.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
azt meg látjuk most, hogy mit csinál a gépekkel a 4x20mm 😄

Sokat , szombaton egy srác behozott egy prém. Dórát...nos flakpanzerel ahogy beért 1km belülre elkezdtem sorozni , szépen ki is ütöttem az engine-t aztán zuhant is lefelé.
És ez még csak egy szimpla flak volt , nem is Wirbelwind . 😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Most meg bemegyek a halálsugaras vagy gépágyús, rakétás orosz gépekkel, és röhögök, hogy egy Ki-10 egy lövés...
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..