War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WinT
Csal, az világos, de pontosan mit csinál? Célra tartja a gépet automatikusan, vagy jelzi az a második célkereszt, hogy pont ide kellene lőni? Az érdekelne mit segít ha valaki feltelepíti?
SigS
Csal pont

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

WinT
Ez a videó vajon valódi lehet? Ha az mit csinál egy ilyen program? Nem egészen világos mit is látok.
AIexx
mire berakott rb csatába, 7 perce ment a játék, na mi maradt nekem?
Utoljára szerkesztette: AIexx, 2015.05.26. 18:42:27
az amerikaiakkal játszók többsége annyira buta és tehetetlen, tisztelet a RITKA kivételnek, hogy az már hihetetlen. Képtelenek vagyunk nyerni, csatánként átlagban lehozok 2-3 gépet a stock f8f1b-vel (bivaly egy gép, amennyire az elődje szar volt ez annyira jó), de nem elég, mert nem jönnek rá, hogy a b-17-24-29-nek leáldozott (de mással még ennyire sem tudnának érvényesülni, akkor kérdezem én, hogy miért nem árkádoznak, vagy játszanak valami mást) gyakorlatilag free kill a németeknek és sokszor a csapat fele bombázó de ráadásul sokszor kill nélkül végzik mert mire odaérnének leszedik őket. A másik véglet, mikor bejönnek vadászgéppel és vagy az első akciónál földbe csapódnak, összetörik a gépet vagy elkezdenek a 20mm-el a játék elején könnyű bunkert lövöldözni. És én még azt hittem, hogy az orosz játékosok a degeneráltak...

AIexx
Ki a király!?
2 maradtunk (egy prém p47 -essel) 8 ellenfélre, 1-et kriteltem, a csávó belopta, a többi meg..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ha tudok replayt, csinálok..
Master91
Kicsit tanácstalan vagyok, melyik használhatóbb?
Bf-109 E 3, F 1, F2 ? 3.0-n vannak, de melyiket kéne használni?

SM 79 ből is van 3 darab, mondjuk rá nézésre nem nagy számok, nem hiszem hogy megérné lecserélnem a Ju 88 A4-esemet ezekre, úgy hogy itt He111 H6 lesz.

AIexx
Attacker...
Sherman0070
Gondolom Gaijin verte magát a 70. évfordulóra hogy a németek vesztettek de Berlinre már a kurva Me262 nem mehetett Eventsben...

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Egy újabb èrv a sim mellett
:-)
Lehet kettèfejeltem volna a monitort ha velem esik meg
1:47 😄D
AIexx
japcsik bekaphatják..
A research-olást valaki elmagyarázná nekem?
én 9 árkádos tankgyőzelem után megkaptam.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

azt írja valahol, hogy még mennyi kell a 9 győzelemhez annál a 70-es festésnél? vagy csak, ha kész egyből megadja?

váó 😄 nem az embert számolja hanem a géppuskákat, ez de szemét megoldás.

lehet nekiállni grindelni 240 xp pontot egy újabb "lövészre"

PLaci
Az Me 410 -esben ül egy lövész, mely 2db távvezérelt géppuskát kezel. A gazsi megoldása:

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Akkor mondjuk legközelebb ne azt írd, hogy sehol semmit nem írnak róla...

na az első 300-ban kellett benne lenni a 4v4-es versenyben, azok mehetnek ebben az 1v1-ben
AIexx
figyelj: azért írtam ide, mert angolul nemtudok, ezért vártam tőletek segítséget, érted? nemjutottam előrébb..
pedig az item shop-ban kéne lennie
eddig is ott voltak a ticketek amikor ilyen verseny volt
AIexx
ott a top1000 megvolt, kaptam title -t.. na?
Only those players that qualified from 4v4 tournament may take part in it.

Ez meg van?

AIexx
kéne venni valami ticket, de nemtom honnan..
Sehol semmit...
A leírást elolvastad már?

AIexx
ez meg mi a fasz? honnan lehet ilyet szerezni? inventoryban nincs, sehol semmit nem írnak róla..
Igen :-)

WinT
Gondolom igen a válasz, de azért megkérdezem: Van még nekem hátra olyan 30 nap a prémium előfizetésből. Ha most a leárazás alkalmából rádobok még egy kilencven napost, akkor azt hozzáírja a meglévőhöz ugye?
AIexx
van ez a 1v1 és mindig ahányszor rákatt, kidob a server.. rejected.. mi az ok? (jó géppel indulok..) valamit kell még hozzá?
Utoljára szerkesztette: AIexx, 2015.05.08. 20:05:57
Eagle16
Ez a P-40-es egy akkora szar hogy hihetetlen. Ennél gyengébb motorja lenne, leesne az égről. Nem tudom mit keres 3.0-ban.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

-30% leárazások amcsiknál briteknél és a ruszkiknál.... az a prém orosz p-40E1 nagyon kínálja magát.....

Sherman0070
Kezdek belejönni az Me262-be. (első 150%-os booster, második 75%-os)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

IL2-vel együtt 18 kill??? 😄 habár amilyen turbólézerágyúk vannak rajta(37mm) még egy birodalmi csillagromboló is elpirulna mellette.

AnuluWork
Nekem semmi bajom a dominationnal ... 😄

Adott egy +500% RPs bonusszart, és majdnem kigyúrtam egy meccs alatt a két utolsó szovjet repcsit ami még nem elit. 😄

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Master91
egész nap Air Dominitaionba dobál be, és már baromira gyűlölöm !
AnuluWork
Uhh. Nem toltam mostanában a nemrég bejött szovjet repülőtechnikát, de ez az IL-2 (1941) egy brutál cheater gép a saját tierjében. Az, hogy milyen fegyverzete van, egy dolog, de amit ez a gép kibír. 😄 Én kérek elnézést a BRje miatt. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Nohab
Első lépésként fel kell töltened youtubra. Majd azt elküldeni neki. A videói végén beszél a beküldés pontos menetéről.
Sherman0070
Igaz amikor 20 szint volt akkor szó szerint aranyból fel lehetett vásárolni az összes szintet és azzal az összes gépet adta...

Sherman0070
Am nem értem Gaijin mért teszi azt a gépet be prémiumba ami bent van sima treeben is. Hamarosan akinek van pénze csak megveszi a prém gépeket amik ugyanazt tudják mint a tech tree-ben szereplők.
Tankoknál is ez. Oroszokat ki sem kell fejleszteni. Minden ott van Prémiumban ami ér valamit. T-26tól IS-2ig minden értelmes tank prémiumban bent van.

<#vigyor3>

Sherman0070
Rank4-ben P47. Ugyanazt tudja mint a 3-as csak BF K4-ek ellen megy... ha fizetnének max akkor játszanék azzal a géppel.

prém tank helyet berakhatták volna Bostwick p47-ét..... nagyon állatul néz ki.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.05.02. 17:24:57

AIexx
Végre meglett az 1000. !!! 😊
Sherman0070
Nekem se nagyon jön össze, csak néhány géppel tudok játszani 😄

Master91
Orosszal 3.0 fölött vagyok, jó ha ott első 3 ba végzek már AB-be 😄 nem vagyok jó pilóta, nem szoktak össze jönni a dolgok

Sherman0070
Told realisticban valami jó géppel és neked is annyi fog jönni 😄

Master91
felrobbanok az irigységtől, én tankosba ha jó köröm van hozok 40 ezret kb. bónuszok nélkül

repülősbe 2.0 körül játszom, ott ha nagyon jól össze jön minden jön ~15-20k, és 1# helyen vagyok

erre itt meg jönnek nektek a 100-200 ezrek, meg őrülök 😄
Sherman0070
Itt a meccs eredménye is.