War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Eléggé hatékonyan néha, könyörtelen kis dögök 😄
Feljegyeztük Hexhunt, ha RB-ben találkozunk vele, rommá lõjük. <#vigyor>#vigyor>
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Egyszer nagyon megnéznék egy olyan videót, ahol lehet látni, RB-ben az egér hogy és mennyit mozdul a manõverek közben... 😮
Amúgy teljesen használható lett RB -n az amerikai Airacobra is, meglepõdtem hogy milyen jó FM -et kapott. <#eljen>#eljen> Egy dolog nem változott, ugyan olyan idióta csapattagokat kapok az amerikai oldalon mint ahogy eddig. Vannak akik még felszállni se tudnak, a maradék meg lövi az arty -t. Még jó hogy egy frankó géppel betudok vállalni egyszerre két enemy -t is, persze én se vagyok Isten, ennél több már nekem is problémás.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Csak szólok, van ilyen. Úgy hívják, hogy "flaps", a játékban alapértelmezetten az "f" billentyû megnyomásával lehet bekapcsolni, próbáld ki egyszer, tetszeni fog. Az F6F egyik jellegzetessége, hogy 300 körüli sebességnél, vagy alatta is ezzel a kis csodával elég jól eltekereg a levegõben, még egy olyan fakezû alatt is, mint én.
Így 38 évesen nem sok kedvem van ilyen kis butákkal vitatkozni, mint becses személyed, de ez egy kicsit kiütötte a biztosítékot nálam, ilyen alpári módon lefröcsögni engem, meggyanúsítani csúnya dolgokkal. Méghogy hekkelek. Ha tudnám, hogy kell, se tenném, nem kell az ahhoz, hogy egy ilyen "nagytudásút" akármikor lenyomjak. Pont. <#action>#action>
A többiektõl elnézést kérek a kis közjátékért. de nem akarhatjátok, hogy a kisfiamon meg a kis feleslegemen vezessem le a frusztrációmat <#worship>#worship><#hawaii>#hawaii> ... <#vigyor>#vigyor>
Csak hogy ne tagadhasd le, Te vagy HEXHUN, utánanéztem, én Grabowsky néven repkedek. A fórumon ismernek már Téged, mint a rossz pénzt, de most már én is a nagy többség véleményén vagyok Rólad...

Amúgy az eddigi tapasztalataim alapján a PUMA tagok többsége nem éppen nagytudású játékos, rengeteg idióta helyzetbe belemennek, eddig a legtöbb csatámban az elsõk között haltak meg. Persze vannak olyan játékosok is akik tudják a dolgukat, esténként szoktam squad -ba tolni az egyik taggal, õ csatában olyan mint ha lenne egy tükörképem. De elsõsorban a PUMA egy tömegklán, szóval az általad leírt dolognak nincs jelentõsége.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
össze kéne hasonlítani 😊
A legrövidebb út egy új gép eléréséhez az ha az elõtte lévõ géppel megyek?
A zerok is nehezen forognak nagy sebességnél már.Majd mindenen állitottak.
persze leírni könnyû és tudom milyen amikor az ellenséges csapat 80%-a fent van a te csapatodból meg max 2-3 ember 😄
ilyenkor szoktam hagyni az rb-t egy idõre mert csak felnyomja az ember agyát
aztán megjön a kedvem az sb-hez ott meg a 3-4es squadokat szoktam mindig megtalálni xD
igazi eredményesség akkor van ha tényleg tudsz csapatban menni 2-3 emberrel még
így már a legtöbb probléma megoldható általában és nem az arty/aaa géppuskázó emberekre vagy utalva akik lent matchboxoznak 😊
de az la-5ök is beakadnak, legalábbis nálam sokszor elõfordult, hogy komoly terhelésnél megáll az orsózás, joy-nál nagyon szépen kijön húzom elindul az orsó aztán beakad és megy tovább egyenesen pedig majdnem felborítom a botot az asztalon 😄
aztán lehet, hogy csak az én la-im enyém gyári hibásak de sokszor elõfordult már 😄
Ami jobban zavar, hogy belenyúltak a manõverezésébe is. Ahogy Jethro mondja, valóban és érezhetõen visszavettek a nagyobb sebességnél történõ mozgásokból. Elcsodálkoztam, hogy mit mûvelt nemrég, gyakorlatilag nem engedte, hogy rendesen forduljak vele, érezhetõen blokkol, pedig itt nem 600-700-as sebességrõl van szó, jóval kevesebb is elég volt. Ki tudja, lehet, hogy így a reális, nem errõl van szó, csak arról, hogy lényegesen korlátozottabb lett, mint volt.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
persze az ellenfelek is bénák voltak 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tessék pedig én nem vagyok ügyes 😊