War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Corall jó játkos,DE az már sok belõle,hogy naponta 8x kell nekünk!! megerõsítenünk ebben a postolt SS-ok által.....

Coral Springs
Eddig se szerkesztettem a képeimet, ezután sem fogom. Amit írtál az jogos, ezért sem akarok fokozni.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Engem egyáltalán nem érdekel, hogy magyar volt e vagy sem, "az áteséses szopókanyalókát" -ra lettem volna kíváncsi....
Igen.Ezen én is mosolyogtam. 😊

Azért eléggé porig aláztad 2 hsz-el lejjebb.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Coral Springs
Nem. Magyarokat gyilkolni nem erényem, a "harctéren" ha lehet akkor megadom a tiszteletet a honfitársaimnak. Ettõl független meglepett a dolog.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Videó nem lesz róla esetleg? 😊
Coral Springs
Sokat isznak a PUMA kiképzõtisztjei ? <#nevetes1> A magyar sráccal maradtam 1 vs 1 -ben, de úgy benyalta az áteséses szopókanyalókát hogy el se hittem. Mire felfogta hogy baj van már késõ volt.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

a.carkey
Betették a Bostont a britekhez. 22,8-as RoC-al. 😊 Az Arado után ez már döfi. Négy 500 fontost bír el ...

A medve nem játék.

Coral Springs
A rekordom 8 kill az F2A-3 -al Iwo Jima -n, 7 kill pedig többször is volt, az 5-6 kill -es csatáimat meg már meg se osztom.
Nem vagyok nagy durranás, a vérprofi játékosok megszoktak izzasztani, de az átlag játékosok észjárása számomra már nem kihívás.

valaki meg tudja mondani miért nem tudok belépni a flots eventbe. bejutok a gépekig de ott azt írja válasszak gépet. a japán van meg de hiába kattintok rá nem történik semmi!?
12 ground killre adott 45k liont, nem rossz.
a.carkey
Gondoltam lesz valami europééééér megoldás. 😊

-Apa FPS-el játszik?
-Áh, Apa csak bombáz ...

A medve nem játék.

7 kill rb-n? Agyhalottak voltak az ellenfelek? Mondjuk az én messzereimet is megszívatja bármelyik aircobra... lehet hogy nem kéne erõltetnem a németekkel az rb-t?
Egérgörgõ alapból, ha meg nem akkor rakd a contols/basicnél a mouse wheelt zoom axisra. Bombaoldásnál meg szétvered a kioldógombot. <#smile>

Kipróbáltam, nekem úgy tûnik ez ilyen kis tieres pénzfarm gép. 700 goldért SpitfireI-el egyezõ battle tier besorolás, 500%os reward és 124%-os XP bónusz(tehát dõl a pénz és kétszer olyan jól hozza az XP-t mint egy tier4 nonpermium gép). 4 darab külön oldható 250kgos bomba(bombacélzó van) és négy elõreirányuló meggymagköpködõ AAA lövöldözérsre. Toronyban két további meggymagköpködõ hátul.

Valakinek biztos jó vétel lesz, én egy prém A-20asnak jobban örültem volna, az amerikai fegyverzet sokkal impozánsabb. Mostmár csak az érdekelne hogy az amcsi A-20G miért attacker ha a brit Havoc és Boston attacker/bomber.

a.carkey
Ne haragudjatok már, de lehet valamivel visszazoomolni a külsõ nézetes gépekrõl vagy fix a nézet? Dorniernél marha nagy az a gép ...

Bombázásnál van olyan gomb, ami az összes bombát ugyanakkor oldja?

A medve nem játék.

Ja megvan. Hát ez csak egy átnevezett Havoc MKI.

Csak én nem látom ingame?

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/100570-january-the-23rd-a-20-havoc%E2%80%99s-first-flight/

Gyûjtõknek 😊

Tényleg, kösz!

Nekem megvan az F9F5, azzal már szedtem le RB-n Mig9-est meg Mig15-öt is, igaz nem 1v1-ben hanem kb 3v3-ban voltunk. Totál más repülést igényel. Egy Sabre-t követtem felszállás után Korea mapon, úgy mentünk elfele a térképrõl mintha zsinóron húztak volna minket kifele a csatatérrõl. Aztán olyan 6000 magasan és 700-al visszafordultunk, és akkor jött az összetûzés.

Ha csak bemegyek egyenesen emelkedve mint a propellereseknél akkor tuti sealclubbing lett volna.

Mondjuk a Mig15 nagyágyújának még így is rossz hangja volt 😊)

War Thunder
By popular demand, The "Floats!" event has been prolonged till Jan.24th 11am GMT (3am PST). Have fun!

+1 nap 😊
Nálam is már csak azok a sabre-k vannak hátra, aztán majd összejön egyszer vagy nem, pont nem érdekelnek 😄
Coral Springs
Ha lenne az amerikaiaknál is egy legalább tier 3 -as prémium gépem, meglenne kb 2 hét alatt az elsõ Sabre. De annyira nem fogott meg a jet vs jet mûsor hogy beruházzak rá, ha meg néha kedvem van arra ott a Panther.

Glo (#29120) > P-39N-0 Airacobra (SU) amit az oroszoknál használok. Nem sokaknak van meg szerintem.

Uhh, nagyon reggel van még, hirtelen azt hittem az orosz prémamcsi, valaki itt múltkor linkelgetett róla pár képet/videót, a Sabre le se esett >.<

tier II-vel fejleszti a maxi gépet
ekkora ugrásnál nem fog sokat adni de sok kicsi sokra megy 😄
Erre a teljesítményre hh 605 RPt adott? Vagy a prémgép szorzóját külön adja hozzá?

Coral, Te az oroszoknál melyik gépet használod? A P39-et vagy a P63-t?

Coral Springs
Csak a szokásos.

Az eventek között van, ma délig lehet rajta nyomulni. Sztem is nagy fun 😊

és hogyan lehet részt venni benne???????
Ez a boatplanes-es event, egy pénzbánya az egész, már 120k-t kerestem 😄 Pedig 1 órája játszom.
Ezt speciel tudom, a többi pár fórumozóéval egyetemben, akik szoktak videókat feltenni ;-). Mindig megnézem, merthogy nem csak Grlmz-tõl lehet ám okosságokat ellesni, hanem tõletek is, nem is keveset.... ;-)

Engem mindenki ismer a hírhedt unalmas frb videós próbálkozásaim miatt..xD
Bár nem sûrûn fogsz velem találkozni a játékban mert most már kb hetente ha egyszer feljárok.. 😊

Csodabogar amúgy 😊
Egyébként Mechwarrioral is szoktam játszani, ha idõm engedi (azaz pár havonta), ott megoldottuk azt, hogy a fórumozók megadták a játékban használt nickjüket. Esetleg itt volt hasonló ötlet, próbálkozás? Alkalomadtán jó lehet együtt röpködni, ha összevet egy-egy ismerõssel a MM meg a szerencse.

Na, akkor úgy legyen még jó sokszor <#integet2>

Eddig kétszer kerültem az ufokkal szembe két bukó lett, igaz öltem 4 gépet 3-2 arányban a két meccs alatt, de így is fölényeaen nyertek mindkétszer.
inkabb arra meseljen valaki, milyen az uj mini-patch. orosz ufokat ha jol lattam megvagtak vegre, ugye?
JethroHUN
Talán figyelni kéne azt a kurva chatet... Együtt emelkedtünk, 3000 akárhánynál jelent meg alattam a spitfire kb 1500m -re. Mert az a reisen a csapatunkból már a partoknál volt, de õ nem is ment magasabbra 1000-nél. Még a rohadt rádió parancsot is rányomtam, hogy megyek támadni. Te meg gondolom emelkedtél tovább, ergo látnod kellett a P40-et, mert az nagy magasból jött le. Sõt olyan mértékben biztonságban érezte magát, hogy mi után zuhanásból elhibázta, már landing flaps-sel kanyarodásban lõdd szét.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Jethro: Én Téged innen már elküldtelek a Halál f***ára de persze Te visszajöttél, hogy ööö...minek is? Na m1. Pont MOST játszottam veled Én is egy meccset, itt a csapattársam voltál. Elõször nem ugrott be a HEXHUN. De aztán...

Na a következõ történt: Nem tudom drága barátom mit mûvelt, de egy ilyen kérdést intézett hozzám, hogyaszondja: Isten f*száért nem vagy képes segíteni b*zdmeg. Oké, hogy lement az idiótája a spitfire-el meg a P40-el meg egy másik géppel a víz fölé harcolni...KB 1000M-RE!!!!! Oké, ezt még elnézem...de basszus. HAYABUSA-VAL? Ennyire bátor vagy? Vagy ennyire pro? 3-an mentek rád azt vártad, hogy segítek? Az elején azt láttam, hogy ketten vagytok egy spitre, mondom nem lopok killt. Aztán látom még mindig nem nyírtátok ki (két Hü...hayabusa.) ennek pedig az lett az eredménye, hogy a drága P40 lement fentrõl, és kiszedett téged gondolom. Nem láttam tisztán, épp sebességet gyûjtöttem. Ja, és belsõ nézetbõl játszom. Namármost miután meggyõzõdtem arról, hogy 3v2 van lementem segíteni. Mind a három gép rámjött Te meg írsz egy ilyet, hogy miért nem megyek segíteni. Oké, az elején tényleg nem mentem de majd biztos TÉGED foglak figyelni drága barátom egész meccs alatt amikor sokkal fontosabb dolgaim is vannak. Ha meg ellopom a killed az a baj... Direkt nem mentem rá a spitre mert láttam, hogy rajta vagytok ketten. Ha meg mondjuk bepötyögöd a chatbe, hogy segíts akkor biztos, hogy odamegyek. Vagy azt, hogy Kazu gyere már velem a spitre mert a p.cs Hayabusa-val nem fogok bírni vele. Azt mondtam volna oké. Legközelebb akkor tudasd a szándékod amikor még nincs baj, ne akkor amikor már a halakkal úszkálsz. Ennyit errõl.
Ez lemaradt.

Azok után hogy berakták simán mehetne. 😊

Tutajosok elõnyben!
http://warthunder.com/en/news/418-Floats-special-event-en
BORovszkij? 😄

Grabowsky? Akkor szerintem már találkoztunk párszor in-game. 😄

Szerintem ne idegesítsd fel magad rajta, annyit nem ér. Ismerjük már mint a rossz pénzt, elhisszük. 😄

Hallottál már olyanról, hogy elfogyott a lõszer? Éppen a seggedben voltam, osztottam a meggymagot rád, mikor enne köszönhetõen megmenekültél. Akkor. <#eplus2>
Ha gondolod, elmentett replay-ból mindenki láthatja az esetet, felvettem fraps-el. Gondolván arra az esetre, ha hazudozni támadna kedved, csak hogy mindenki láthassa, hogyan támolyogsz felhõrõl-felhõre <#wave> ...

Nem adom fel a reményt.