War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A medve nem játék.
Nem vagyok nagy durranás, a vérprofi játékosok megszoktak izzasztani, de az átlag játékosok észjárása számomra már nem kihívás.
-Apa FPS-el játszik?
-Áh, Apa csak bombáz ...
A medve nem játék.
Valakinek biztos jó vétel lesz, én egy prém A-20asnak jobban örültem volna, az amerikai fegyverzet sokkal impozánsabb. Mostmár csak az érdekelne hogy az amcsi A-20G miért attacker ha a brit Havoc és Boston attacker/bomber.
Bombázásnál van olyan gomb, ami az összes bombát ugyanakkor oldja?
A medve nem játék.
Gyûjtõknek 😊
Nekem megvan az F9F5, azzal már szedtem le RB-n Mig9-est meg Mig15-öt is, igaz nem 1v1-ben hanem kb 3v3-ban voltunk. Totál más repülést igényel. Egy Sabre-t követtem felszállás után Korea mapon, úgy mentünk elfele a térképrõl mintha zsinóron húztak volna minket kifele a csatatérrõl. Aztán olyan 6000 magasan és 700-al visszafordultunk, és akkor jött az összetûzés.
Ha csak bemegyek egyenesen emelkedve mint a propellereseknél akkor tuti sealclubbing lett volna.
Mondjuk a Mig15 nagyágyújának még így is rossz hangja volt 😊)
By popular demand, The "Floats!" event has been prolonged till Jan.24th 11am GMT (3am PST). Have fun!
+1 nap 😊
Glo (#29120) > P-39N-0 Airacobra (SU) amit az oroszoknál használok. Nem sokaknak van meg szerintem.

ekkora ugrásnál nem fog sokat adni de sok kicsi sokra megy 😄

Bár nem sûrûn fogsz velem találkozni a játékban mert most már kb hetente ha egyszer feljárok.. 😊
Csodabogar amúgy 😊
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Na a következõ történt: Nem tudom drága barátom mit mûvelt, de egy ilyen kérdést intézett hozzám, hogyaszondja: Isten f*száért nem vagy képes segíteni b*zdmeg. Oké, hogy lement az idiótája a spitfire-el meg a P40-el meg egy másik géppel a víz fölé harcolni...KB 1000M-RE!!!!! Oké, ezt még elnézem...de basszus. HAYABUSA-VAL? Ennyire bátor vagy? Vagy ennyire pro? 3-an mentek rád azt vártad, hogy segítek? Az elején azt láttam, hogy ketten vagytok egy spitre, mondom nem lopok killt. Aztán látom még mindig nem nyírtátok ki (két Hü...hayabusa.) ennek pedig az lett az eredménye, hogy a drága P40 lement fentrõl, és kiszedett téged gondolom. Nem láttam tisztán, épp sebességet gyûjtöttem. Ja, és belsõ nézetbõl játszom. Namármost miután meggyõzõdtem arról, hogy 3v2 van lementem segíteni. Mind a három gép rámjött Te meg írsz egy ilyet, hogy miért nem megyek segíteni. Oké, az elején tényleg nem mentem de majd biztos TÉGED foglak figyelni drága barátom egész meccs alatt amikor sokkal fontosabb dolgaim is vannak. Ha meg ellopom a killed az a baj... Direkt nem mentem rá a spitre mert láttam, hogy rajta vagytok ketten. Ha meg mondjuk bepötyögöd a chatbe, hogy segíts akkor biztos, hogy odamegyek. Vagy azt, hogy Kazu gyere már velem a spitre mert a p.cs Hayabusa-val nem fogok bírni vele. Azt mondtam volna oké. Legközelebb akkor tudasd a szándékod amikor még nincs baj, ne akkor amikor már a halakkal úszkálsz. Ennyit errõl.
http://warthunder.com/en/news/418-Floats-special-event-en
Ha gondolod, elmentett replay-ból mindenki láthatja az esetet, felvettem fraps-el. Gondolván arra az esetre, ha hazudozni támadna kedved, csak hogy mindenki láthassa, hogyan támolyogsz felhõrõl-felhõre <#wave>#wave> ...