War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt le van írva, mi is volt ez....

Elvileg vissza kellett volna fizetni, persze a Hideg háború miatt ez nem valósult meg, az Oroszok megtagadták a fizetést...
Szerintem az, hogy az oroszok kitartsanak addig, amíg õk megérkeznek. Ez tuti sikerült nekik. Plusz gondolom azért nem ingyen adták nekik a technikát, megfizették azt a szovjetek rendesen.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Azt tudja valaki történelmileg mi érdeke volt az USA-nak haditechnikát adni az oroszoknak?
Coral Springs
Tudom, de a cikket nem neked küldtem. Találtam, jónak találtam, beszúrtam.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Abban igaza van hogy a gép irányítása nem megerõltetõ, viszont ha jól akarsz játszani tudás oda is kell. Nem árt ismerni néhány manõvert, nem árt gondolkozni, nem árt taktikusnak lenni. Nem mindegy hogy veszteséggel és kevés kill -el fejezed be a csatát, vagy veszteség nélkül eredményesen. Az utóbbi lehet akár egy mérce is, amit ha felállítasz magadnak mindjárt bonyolultabb a történet. Persze ki hogy áll ehhez hozzá, azt viszont nem árt megjegyezni hogy az Arcade réteg van többségben.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Ez lehetne a "siemka" definíciója is... <#gonosz1>
Ez jó cikk, de nem a joystickre gondoltam, hanem a konzolos kontrollereken levõ kicsi peckekre... Mindjárt keresek képet róla.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

"...Arcade Battle: Alkalmi játékosok gyakori kedvence. Tulajdonképpen egy könnyed szombat esti játékmód, ami fáradtan meló után is játszható. Az öt billentyûnél és az egérnél többet nem muszáj hozzá használni. Különösebb mentális megerõltetést nem jelent,..."<#nevetes1>
Prém bomber az nem ér 😊)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Ki mondta, hogy nem érdemes bomberekkel menni?<#hehe>
Coral Springs

Régen itt olvastam, hogy a kontrollert nem nagyon lehet beállítani rendesen a játékhoz. A PS-ikszboksz-valami kiadás óta próbált valaki kontrollerrel repülni?

Coral Springs
Nincsen joystick -om, még mikor kezdtem a gamepad -ot próbáltam beállítani, nem sikerült így maradt az egér. Nézelõdéshez is egeret használok.

1destroyer és egy landing craft ja és egy bázis:
)
Azért nem mindegy mit vittél ki.. AAA-t, pillboxot vagy carriert 😊

Kiképzõtisztjei? Ez egy noname újonc, mégcsak nem is a fõ PUMA klánból. Egy zöldfülût vertél le.

Vagy jobb. Korán van még 😄

Launcher ablak --> a grafikai beállítás sor melletti fogaskerék ikon --> bal oldalt az utolsó elõtti pipa.

NNa szóval itt az a lényeg,hogy 2- azaz kettõ földi célra adott ennyi villanykörtét.ez azért nem rossz.igaz prém géppel, de akkoris...
kerestem a launcherben, de nem találtam...
ok, köszi!és hogy állítom be, hogy jpegbe mentsen??
a.carkey
*két=kép

A medve nem játék.

a.carkey
Figyu!

Kimásolod a két (jpg) linkjét (jobbgomb a képen, kép URL-jének másolása), rákattintasz a kommentboxra, hogy megjelenjen a kurzor, majd megnyomod a fórumon a KÉP BESZÚRÁSA feliratot, itt a kommentbox (vagy mi a szarnak hívják) alatt, és bemásolod a megjelenõ üres helyre a jpg linkjét. SEMMI MÁST NEM CSINÁLSZ! Ezután megjelenik a képed, ha olyan helyrõl linkelted be, ami ezt engedélyezi.

Ennyi! 😊

A medve nem játék.

A launcher beállításoknál be tudod állítani hogy jpegben mentse a screenshotokat.
Amúgy mindjárt kipróbálok valamit.

Speciel én épp kérdeztem egyet, gyanítom nem csak én tudnék tanulni belõle, választ nem kaptam, gondolom elsiklottál felette (joy-al repülsz e vagy egérrel, és használsz e TiR -t vagy sem?), most is csak a manõver érdekelt volna, lett belõle kisebb flém... 😞

Tolnék én is videokat, de Arcade-ról nem nagyon akaródzik, az RB -t meg még nem igazán ismerem....
Launcherben be tudod állítani, hogy Jpeg-ben mentse.

köszi, de még így se jó., mert nem lehet nagyítani...
NNNNa ezért nem töltök fel képet!egy,hogy targa formátumba menti el ez a szerencsétlen game, 2 hogy nincs kedvem tökölni azzal, hogy a megfelelõ képfeltöltõ, megfelelõ linkjét bemásoljam...

😊)

Hát ez még mindig nem megy 😊)

" alt="" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" decoding="async" />
Majd elkezdem okádni a videóimat aztán lesz újra öröm és boldogság..xD
Biztos a tavaszi fáradtság 😊

Coral Springs
Persze ezzel tisztában vagyok, de ha jól rémlik egy éve amikor kezdtem, a napi 70-80db hozzászólás itt is megvolt flame nélkül.

Ha látnád más fórumokon egyes topic-okban mi megy. Az emberek sokkal jobban szeretnek panaszkodni/flémelni, mint az élményeiket megosztani..

Coral Springs
Amúgy ha megnézitek, ezen az egy oldalon 4 napnyi hozzászólás van, ha én nem írnék talán még ennyi sem lenne. Míg más MMO topikokban ez a mennyiség akár fél nap alatt összejön, tehát nem a 2-3 spoiler tag túl sok, hanem a topik egyre inaktívabb.

😊

Nem tudom én sem, de elbújt az ai nickneve mögé.. mnondjuk így sose lesz top név a listán 😊)

van aki szeret dicsekedni, van aki nem...
Coral Springs
Ebbõl már volt vita pár hónappal korábban is. <#smile> Akkor is elmondtam, és most is hogy nem azért osztok meg itt bármit hogy reakciókat lássak, mert nem érdekelnek a reakciók. Úgy ahogy az sem érdekel hogy engem itt mindenki egy köcsögnek tart. Nekem a fórum egy hely ahol megoszthatom a negatív vagy pozitív élményeimet, hogy az emberek mit reagálnak vagy sem az már az õ dolguk. Ennyivel is tartalmasabb a fórum, ha itt nem osztana meg senki semmit sem, elõbb utóbb kihalna. Arról viszont nem tehetek hogy ti inkább a nézõ szerepét töltitek be, és nem toltok be képet, videót, etc.

Vagyis Õ kicsoda?

Én nem is értem, hogy az most micsoda 😊
Mit kell nézni rajta?Kicsoda Õ?

Azt látjátok, hogy a csapatában ki van alul? 😄

Nem értem mi baj ezzel, leírja ha valami nagyobb élménye volt, és lehet belõle tanulni 😊