War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Elkezdtem fejleszten az elsõ FW-ot az ágán.
Valaki tudna segíteni, hogy tudnám gyorsan fejleszteni, mert most alig megy.
Szerintem. Persze lehet egyedül is, de ahhoz sok tapasztalat kell.
Nyilván ez egyébként minden szituációra igaz.
Amúgy nem a Messerek "elrontása" a probléma, hanem hogy a többi gépet nem velük együtt "rontják el" (tesznek alá nagyjából helyesen mûködõ FM-et).
Egyébként, láttam olyan postot anno itt, ahol az volt a kérdés, hogyan érdemes alacsonytámadni, szóval akár még hasznos is lehetne egy ilyen.
Na ez lesz a legnayobb királyság!!
From January 25th 06:00 GMT to January 28th 06:00 GMT War Thunder presents special:
x4 RP gain for the first victory for each nation
30% special discount for all premium Soviet and German planes
30% RP conversion discount for ALL nations
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mentem egyet a másik oldalon is most a hayabusaval 😊
annyira azért nem csavarták le a lion-t tier I-es cuccal szép kis suska ez 😊

az elsõ hurri mocskos egy dög 😄
õk dugóhúzóba erõltették magukat olyan alacsony sebességnél fordulgattunk én meg kidobtan a landing flaps-et és még kényelmesen szinte egyhelyben fordulgattam mindenféle rángatás vagy rázás nélkül 😄

Ezt sem értem mit akar jelenteni:

És elindul a csík. Ne szívasson már, ezeket régebben kifejlesztettem már végig.
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/79356-developers%E2%80%99-diaries-new-progression-system/
Na nekem eléggé feltûntek a változások, nagyon sok minden más lett. Nem is értem hogy kell fejleszteni, azért bubog, hogy az elõzõ tier nincs kifejlesztve(kérdem én, akkor hogy van meg a következõ tier?).
Meglepve kell tapasztaljam, hogy egy rakat fejlesztésem elveszett, a fullos gépeim stock-ra minõsültek, ennek hála default lõszerekkel kell lövöldöznöm. Sõt, az egy Spitfire-el úgy engedett be csatába, hogy nem volt benne lõszer, öröm volt a ravaszt kattintgatni üresen...
Szóval a kérdés: ez miért van?
Hivatalos forumon van leirás kontrollerekröl,tapasztalatokról.