War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Sabre olyan furán néz ki az alsó szárnya miatt, mint egy "hasra esett fóka", az F-80C sasorrú, a Panther tényleg szép. 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

ha lesznek nagyobb bomberek is, akkor RB-n azok is használhatatlanok, mert még a b25-el is problémás a felszállás a rövid repterekrõl, nagyobb gépekkel meg egyenesen LEHETETLEN..(Yer,B17)
a mig15 szép??khm.izlések és pofonok.sztem messze az usa gépek a legszebbek, és a leg "fickósabb" kinézetüek!
Coral Springs
Az elõzõ rendszerben az amerikai ágat kihúztam a 19 -es szint kb 3/4 -éig, kb 1 millió XP kellett volna a 20 -as szinthez. Az oroszokat pedig 12 -es szintig toltam ki. Egy forintot nem költöttem még a játékra. Én úgy fejlõdök hogy masszívan csinálom a kill-eket, néhány szar napomat leszámítva zsinórban jönnek az eredményes csaták.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

De legalább szép. 😄 És szépen kocognak az ágyúi.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Coral Springs
Részben erre értettem, a másik pedig hogy vonatkoztassunk el a MiG-15 -tõl, mert op mint a fene.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Szerintem arra értette, hogy egy Yak-9T-vel ha jól célzol, van idõd 2-3 találatra is, de egy MiG-15-el olyan gyorsan húzol el a cél mellett, hogy szerencse ha 1 37mm-es talál. Az meg sokszor nem elég.

mindenki pénzel jut el tier5 be.gondolom még neked is van min. 1 prém géped nem?😊
már bocs, de csak a saját nevedben nyilatkozz ilyeneket.23-37mm az nem rossz bomberek ellen...lehet neked csak az usa jetek vannak meg,az tényleg nem nagy tûzerõ.
Egy Wellingtonnak is van értelme RB-n? Mert ugyan megvan, de arcade-ben tényleg használhatatlan lett. Amikor még pár hónapja játszottam vele, kevésbé jutott eszükbe a fightereknek feljönni hozzám és megenni, de megesett az is nem egyszer, hogy géppuskával szedtem le a rám támadókat. Ahogy néztem, most nem sok esély van erre.

Coral Springs
Most lehet megfogsz lepõdni azon amit mondok, egy Yak 9T -vel könnyebb leszedni egy bomber -t, mint egy jet -el. <#wink>

A másik dolog, hogy tier 5 -ben leginkább olyan játékosokat látok, akik pénzel jutottak odáig, és nem játékkal.

aki eljut tier5-ig,az nem fog beállnbi a b17 mögé, fõleg nem jettel.jak9 is szétszed egy b17et, nemhogy mig15...
Coral Springs
Tegnap de mérges voltam (A😎, amikor a Yak 9T -vel egy MiG-3 ellen fordulóztam 3-4 ezren, azt kb 2 perc múlva elkezdett lõni egy köcsög I-15. Ez se véletlenül mászott fel oda azzal a szarral. Egy ideig leszartam, de csak nem hagyott nyugodtan fordulózni, így elhagytam a helyszínt.

Nem mondom, hogy baj lenne, csak biztos, ami biztos, inkább megkérdezem.

Kösz az infókat <#eljen>

Meg 5 percen belül kiderül ha látod, hogy egy szabályos 4-es kötelék jön szembe veled xD
Nem köti a játék az ellenfél orrára hogy ki kivel van egy szakaszban. Ha klánosak akkor a klántagjukbõl úgyis látod hogy együtt vannak.

Értem. És azokat miért nem látom, akik ellenem vannak rajban? Vagy látnom kellene valahol azt is?

Akik veled egy squadban vannak, azoknak a neve zöld.

Egy squad max. 4 fõs lehet, prémiummal vagy anélkül is.

Lenne két kérdésem. A squad jelzés szándékosan nincs jelölve, vagy csak én nézek be valamit?
Hány fõs szakaszt lehet még "ingyé'" csatába vinni?

Coral Springs
Arcade -ban valóban nincs, de RB -n és SB -n ez már nem mondható el. Már RB -n is láttam olyat hogy egy B-17 lelõtt 3-4 vadászt, SB -n meg elvileg lelõhetetlen. Nekem van tapasztalatom ebben, viszont a játékosok nagy részének meg nincs, és beáll a bomber mögé freekill -nek.

oops..
Tier II felett nem sok értelme van a bombereknek, sajnos pillanatok alatt széttépnek...
Coral Springs
Ötösbe szerintem a B-52 férne be, a B-29 szerintem semmivel nem tud többet a B-17 -nél, legalábbis a játékban nem fog többet tudni.

a.carkey
Egyesek annyira ocsmányra tudják festeni a gépüket ...

A medve nem játék.

Én ismerkedem vele, de eddig a héten 2x próbáltam ki, kb 70k-t kerestem, fordulgat, bár engem is meglepett mennyire nem olyan mint vártam, BnZ-t nekem bírja, próbáld 600 alatt tartania sebességet, mert akkor jól viseli, amit még ajánlok, hogy ha fordulót tudod kerülni inkább a sajáton lévõ gépet lõdd mert az úgysem figyel így enm is tér ki, de 2 meccs után ezt tapasztalom, illetve Stealth lõszerrel vidd, nagyon hatékony és kevés lövedék is elég kárt okoz, így csak 1-2mp célra tartás kell jókor és garantált kill.
Tehát hibajavítás: "azt a 7 tonnás fenevadat".

Ez a Typhoon... nagyon megváltozott. Próbáltam vele RB-n bohóckodni valamit. Történetesen egyedül maradtam egy La-5 ellen. 600 felett kvázi irányíthatatlan, tehát BnZ kilõve. 350 környékén próbáltam fordulózni vele, és hát... Szóval nincs neki combat flaps-e, csak landing, azzal még el lehet játszani, de újabban úgy fordul mint egy jól megrakott kályha. A sérülést ugye eddig se nagyon bírta, most az egyik szárnyamat közepesen pirosra peccintette a Lavocska, rögtön kibillent a fordulásból, szép egyenesen bele a földbe. Lehet hogy tényleg ilyen támadógépnek kéne használni, csak ahhoz meg az a 2 bomba (amit mellesleg egyszerre old) elég kevés. A fegyverzete a kedvencem, a gép teljes szélességében szétszórt 4 hispanó úgy dobálja zt a tonnás fenevadat, mintha valami permetezõgép lenne. Ja, és a WEP úgy 5s alatt fõzi meg a motort.

Van valakinek ilyen prémium Typhoonja? Mit kéne vele csinálnom? A Tempest is ilyen lesz?

a.carkey
Azért kérdeztem, mert el nem tudom képzelni, hogy mit tudhatNA majd. Egyelõre a japán ág bomberjei amelyek bejöttek, mert - izé - érdekesek. A Yer-2, az Yer-2. Tele vannak bombával és eltûnik a célpont. De a japánoknál érzem elõször, hogy iszonyat mit bírnak egyes típusok (pl. KI-49 IIa), még default kivitelben is. Aztán gépágyú van rajtuk, és bár bombák terén lenne mit fejlõdniük, azért brutál amit elbírnak más típusokkal szemben. Ezért sem tudom elképzelni mit tud majd a B-29? Szóval beteszik, tehát érdemes fejleszteni a US bomber ágat.

A medve nem játék.

Meg tudnátok mondani, hogy miért nem érek utol egy Beaufortot egy FW-vel?
Kellett tenneme gy félkõrt a térkép kõrül mire meglett + piros lett a szárnyam
Ezután egy Blenheimmel spwnolt a gyerek - ráfordulok, szinte egybõl kilövöm - õ is engem.
Azért ez bosszant... :I

Megnéztem tesztrepülésen, olyan mintha egy gömb alakú vízmérték lenne, egy valamennyire átlátszó gömb, félig töltve valami folyadékkal. Lényegében mûhorizont.

Feldobtam az Il-2 topikban, hátha ott tudja valaki. Már komolyan érdekel 😄

Csak tipp, de szerintem a kabintetõ (vész)nyitó.

Sehogy sajnos, az már elúszott az update-el 😊
Ma akartam csinálni egy videót a múlt heti rekord killjeimrõl, de azt írja a játék, hogy régebbi verziójú replayt nem tud visszajátszani? Mitõl van ez, és hogy lehetne megnyitni a régebbi replayt?

Nem lehet, hogy valami fapados mûhorizont? Mert a mûszerfalon az nincs, ahhoz meg elég modern gép, hogy ne legyen rajta. Van rajta keresztben egy csík, ami egybeesik a horizonttal.

Szerintem a csúszás miatt van felkasztva. Ilyen golyó van a mûhorizontban is (középen a 2. mûszer alsó része), viszont célzás közben oda lenézegetni nem szerencsés, így viszont jól látható perifériából is, hogy ha csúszik a gép.
ötös tierben semmi értelme nincs bombereknek.a jetek pillanatok latt leszednek...
Én csak annyit tudok, hogy valahogy valami valamire vetítve van. Kösz az infót 😄

A célkereszt az kolimátoros, vagyis alulról vetíti fölfelé, ugyanúgy mint a T-72 lgv. géppuska irányzékánál. De hogy mi lóg be azt én sem tudom, lehetne akár plüss dobókocka is:-)
orosz wunderbaum 😊
Talizmán? 😄

Dehogy is. Hagyományos bombázó lesz nagy bombateherrel, gondolom négyes/ötös tierben.

Szerintem a célkereszt vetítõ része, de ez csak tipp. Hasonlót láttam a He-162-ben is.

Na bazz... Akkor a yer-2-k mennek a süllyesztõbe, ezzel majd atomot is lehet ledobni.

Szerintem valami ultramodern szovjet helymeghatározó rendszer (amerre lóg a gömb, arra van a "lefelé"). <#vigyor>

Mi lehet ez a középen belógó kis "diszkógömb"????
Be bizony! <#vigyor>

Ezen a release treen rajta van, szerintem be fogják tenni.

Kép

Persze, és vihetsz velük FATBOY-t...mondjuk ha a Sabre-kat betették, ennyi erõvel lehetne b29 is.nekem tettszene!😊))