War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom ki találta ki ezt, de akár be is kaphatná.
Most nem azért, de nem nehéz az egy kissé? Hurricane-ek Bf 109-ekkel szemben, hát mit mondjak...Ráadásul valamiért nem esik le sok embernek, hogy az AI bombereket kéne lõni elõbb, mert baj van, ha bejutnak <#hehe>#hehe>
Na csak érdekelne, hogy nyert -e már valaki azon.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Én nem veszek észre nagy változást, 1.35 vége felé kezdtem el játszani.
Pont tegnap vettem meg végre a leningrádi kedvezmény miatt a He 112 B-1 -et. Gyorsan össze is pakoltam egy I. szintû német csapatot hozzá:
Ju 87 B-2, Cr.42 Falco, Bf 110 4-C, Ju 87 R-2, He 111 H-3, He 112 B-1 felállásban AB-hez.
Az egyik küldetésben pont a Ju 87-B2-el sikerült kiszednem 4 hajót. Ráadásul alap felszereltség, 1x250kg bombával. Nem tudom miért, de a kutya nem törõdött velem, így volt idõm egyesével kiszedni a hadihajókat, csak a légvédelmi lövegeket kellett folyamatosan kerülnöm.
Szerintem szimpatikus a 1.37-essel bevezetett bázis bombázás is, így a nehéz bombázók és a nehéz vadászok is megkapták a taktikai jelentõségüket.
A tankok elleni küzdelem pedig csak annyit módosult, hogy egy kicsit nehezebb õket kiszedni. Azért kis gyakorlással egy stuka medium tankok közül simán kiszed 3-4-et 1 körben, arra kell figyelni, hogy lassabbak a tankok és közelebb kell célozni hozzájuk mint 1.35-ben.
Épp ezért egy irányíthatatlan monstrummal sokkal nehezebb tankok ellen menni, de azokat nem is arra tervezték.
A He 111 H-3 például kegyetlen jó gép a kategóriájában. 8x250kg bombateherrel, majdnem ki-49-es manõverezhetõséggel ezen a szinten ûber. Minden cél ellen jó: Bázis, hajók, földi célpontok. Alapvetõen pedig strapabíró gép. Csak a védõ fegyverzetének van túl nagy holt tere.
ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld
A bombázást még értem hogyan, de amikor legutoljára játszottam WT-t, torpedózni egész jól lehetett.
Közben fejlesztettem egyet az egyik japó bomberen és annak sincs ilyen célzása, legalábbis Test Flightban. Nem értem mit kell ahhoz tenni, hogy legyen. Ez sehogy sem korrekt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hol lehet megnézni ezeket az adatokat, hogy melyiket honnan lehet dobni?
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Ezen pöcköltek volna valamelyik patchben? Mert emlékeim szerint lazán le tudtam dobni 150 alatt is.
Bug lenne?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Ott se sokkal jobb mondjuk de ez ilyen 😊
a g8n kezesebb, gyorsabb és tele van ágyúval 😊
@CoralSpings: hihetetlen, hogy a németek mennyire megelõzték a korukat. Ez a forma + hajtómû elrendezés, napjaink dornjában és igen a b2-ben köszön vissza.
fõleg ha arcon köp amire a legnagyobb esélye van ugye.. 😄
1 lövés elég, hogy megsérüljön a motor ami hát kellemetlen mert leáll a francba hosszabb-rövidebb idõ múlva viszont ami problémásabb, hogy telefröcsög olajjal az üveg.. aztán így kell hazakullogni sikeresen közben még parázva, hogy húzza ki hazáig 😄
a másik amikor nem lesz olajos minden, észre sem venni, hogy gond van csak egyre gyengébb és gyengébb lesz a motor 😊
megvan a maga bája az sb-nek 😊
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Amúgy ez lenne a legszebb ha bekerülne a játékba, valószínûleg elkezdeném tolni a német ágat is hogy megszerezzem.

A B-2 egy nagy kedvencem, futurisztikus gép.

1-1 találat is tud nagy bajokat okozni úgyhogy ott tényleg óvatosan kell csinálni 😊