War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekikezdtem az amerikai vonalnak, de olyan szinten használhatatlan szemét szegény, hogy a 4x csata megcsinálása nélkül feladtam.
én úgy tudom a rammolásért nem jár semmi. akkor ez a sok rammer nyomorék minek játszik????? lehet nekik nem szólt senki????? 😊
Hát igen, ha a csapattársak nekiállnak forgolódni a britekkel... szeretnék én is hasonló ellenfeleket 😄

Akkor az ellenfél teli volt mázlistával. Képtelenség megcsinálni, ha a németek egy kicsit is a közelükben maradnak a bombereknek.
Nem tudom ki találta ki ezt, de akár be is kaphatná.

(Természetesen németekkel)

Jelentem, szégyenszemre én már vesztettem rajta 😛

Nyert már valaki RAF oldalon a "The hardest day" event-en?
Most nem azért, de nem nehéz az egy kissé? Hurricane-ek Bf 109-ekkel szemben, hát mit mondjak...Ráadásul valamiért nem esik le sok embernek, hogy az AI bombereket kéne lõni elõbb, mert baj van, ha bejutnak <#hehe>
Na csak érdekelne, hogy nyert -e már valaki azon.

Twi már csqk ilyen 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Nem mondasz hülyeséget 😊
Az elõzõ körbõl kiléptél mielõtt vége lett és ott amcsikkal mentél? 😊
Az hogy van, hogy az oroszokkal mentem, és a P39-re kaptam meg egy új cuccot?
Nem értek egyet ezzel, én mindig is jól tudtam bombázni, ha védtek rendesen, RB-n, AB-n jól megy nekem, igaz a kisebb hatósugár nehezíti a dolgot, de bomba, torpedó nekem teljesen jól használható.
Nem értem hogy van tönkretéve, nekem ab-n ugyanúgy megy mint eddig, a múltkor VAL-al kiszedtem pár pillboxot és aaa-t sõt az egyik bombám még az engem üldözõ repcsit is leszedte, bár akkor már tankokra mentem 😊, orosz attacker gépekkel még simább a menet. Rb-n Ju-88-al Málta map, kiszedtem pár arty-t - már amit a messzerek meghagytak 😞 két 50 kg-al hiteltem az egyik destroyert(mert sajna nem maradt 250 kgos bombám), majd a közeli reptéren javító Beaufortot is elkaptam pedig menekülni próbált a földön gurulva... volt még 10 bombám csak sajnos egyedül maradtam 3 spit ellen, bár egyet elkergettem, illetve észrevettem hogy az egyik a reptéren javít, próbáltam rámenni de a maradékok elkaptak. Viszont így is fun volt és lion-ban is hozott.
Omrega
Me culpa

ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld

Ez eretnekség, itt a bombereket és az 1.37-et csak szidni lehet 😊

Omrega
Fura, szerintem a bombázás az egyik legjobb része a játéknak. Mondjuk egy célmegjelölõ játékmóddal még jobb lehetne, akkor akár felderítésért is lehetne pontokat szerezni.

Én nem veszek észre nagy változást, 1.35 vége felé kezdtem el játszani.

Pont tegnap vettem meg végre a leningrádi kedvezmény miatt a He 112 B-1 -et. Gyorsan össze is pakoltam egy I. szintû német csapatot hozzá:

Ju 87 B-2, Cr.42 Falco, Bf 110 4-C, Ju 87 R-2, He 111 H-3, He 112 B-1 felállásban AB-hez.

Az egyik küldetésben pont a Ju 87-B2-el sikerült kiszednem 4 hajót. Ráadásul alap felszereltség, 1x250kg bombával. Nem tudom miért, de a kutya nem törõdött velem, így volt idõm egyesével kiszedni a hadihajókat, csak a légvédelmi lövegeket kellett folyamatosan kerülnöm.

Szerintem szimpatikus a 1.37-essel bevezetett bázis bombázás is, így a nehéz bombázók és a nehéz vadászok is megkapták a taktikai jelentõségüket.

A tankok elleni küzdelem pedig csak annyit módosult, hogy egy kicsit nehezebb õket kiszedni. Azért kis gyakorlással egy stuka medium tankok közül simán kiszed 3-4-et 1 körben, arra kell figyelni, hogy lassabbak a tankok és közelebb kell célozni hozzájuk mint 1.35-ben.

Épp ezért egy irányíthatatlan monstrummal sokkal nehezebb tankok ellen menni, de azokat nem is arra tervezték.

A He 111 H-3 például kegyetlen jó gép a kategóriájában. 8x250kg bombateherrel, majdnem ki-49-es manõverezhetõséggel ezen a szinten ûber. Minden cél ellen jó: Bázis, hajók, földi célpontok. Alapvetõen pedig strapabíró gép. Csak a védõ fegyverzetének van túl nagy holt tere.

A torpedózás milyen módon van tönkretéve?
A bombázást még értem hogyan, de amikor legutoljára játszottam WT-t, torpedózni egész jól lehetett.

A bombázás úgy háromnegyed éve tönre van téve, a torpedózás szintén. SB-n kívül nem éri meg bomberbe ülni má jó ideje.

Jó, értem mit mondasz, másképpen nem is lehet. Ettõl függetlenül zavaró, hogy nincs eredeti célzás. Arcade-ban. RB-n régen se volt.
Közben fejlesztettem egyet az egyik japó bomberen és annak sincs ilyen célzása, legalábbis Test Flightban. Nem értem mit kell ahhoz tenni, hogy legyen. Ez sehogy sem korrekt.

menj belsöböl és célozz irányzékkal
Jobb lenne az eredeti célzással, én azt mondom. Így is tudtam vízi célpontokat zúzni fele, de nagyon necces. Egyszerûen nem értem miért nincs ott a vízen a cél, és miért csak ennél a fajta torpedónál. Azt még elnéztem, hogy a Beaufighterekrõl leszedtek egy torpedót(2 volt emlékeim szerint), de még a célzást is kiszedték volna? Nemár...

b7a2 400 al 30 m röl aztán padlógáz.a mozgó cruiser orrát célzom és mikor látom a zászlókat akkor oldom
Nem, most kipróbáltam 160 km/h-val is, de nem jelenik meg. Test flight-ban mûködik ez egyáltalán?

A sebesség nem lehet gond?
Akkor ehhez a víz alá kéne bújnom?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hol lehet megnézni ezeket az adatokat, hogy melyiket honnan lehet dobni?

Torpedó típustól függ, van amit akár 300m-rõl is ledobhatsz, van amit csak 30m alatt.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

igen.irtam is egy hosszabb hozzászolást,csak eldobta az üzenetem,igy csak a 30m maradt....
Torpedó fajtától is függ, azt hiszem ezt hozták be az egyik patch-ben nemrég 😊
Én 30 m körül dobom.
Megnéztem Tutorialban, ott 30-100 m közé teszi az ideálist, de 200 környékén már megjelenik a cél és nem írja a "Too high"-t. Így nem értem mi történt nálam, de kezdem unni, hogy csak nekem vannak ilyen idióta bugjaim <#hehe>

Már majdnem a vízre szálltam le, akkor az hogy?
Ezen pöcköltek volna valamelyik patchben? Mert emlékeim szerint lazán le tudtam dobni 150 alatt is.

De, 50m az még elég magas.

Az mitõl lehet, ha torpedót akarok dobni, végig "Too high" felirat szambázik oldalt? 50 m-en ne legyen már magas neki...Vakon kellett ledobálnom két géprõl is a torpedókat, természetesen egyik se talált, de legalább jól leszedtek.
Bug lenne?

Coral Springs
Újra elõvettem RB -re a sima La-5 -t, eleinte annyira szarnak tûnt a gép hogy azt hittem nerfelték. Végülis kapott új FM -et, valamivel nehézkesebben mozog az Airacobra -nál (és mint eddig), de szarnak nem szar. Meg +100 lõszerrel több van benne.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

A Go 229 benne van a német release tree-ben szóval lehet örülni 😊

Ugyan már, ilyen ócska gépekkel jössz? Szuborbitális bombázó! 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Sõt, bõvíthetnék a német bomber ágat, úgy tudom, az ar-234 eléggé esélytelen a jetek ellen:

Le ne fagyjon a joystick az extrém -5°C-ban! 😊

nem fog javulni csak ha felmész vele 5000re 😊
Ott se sokkal jobb mondjuk de ez ilyen 😊
a g8n kezesebb, gyorsabb és tele van ágyúval 😊
Omrega
Sikerült kifejlesztenem és szolgálatba állítanom a G5N1-et, kicsit csalódtam benne, szinte katasztrófa ahogy repül, mint az 1.35-beli XP-38-as. Még AB-ben is billeg mint egy csatahajó. Ahhoz, hogy irányba állj egy lendületesebb kanyar után, kb. 40 fokkal elõbb kell jól kormányozni a gépet. Lehet, ha megvan a szárny erõsítés és motor is teljes hatásfokkal mûködik benn, akkor majd javul a gép repülhetõsége. Ennél azért többet vártam egy japán géptõl.

Omrega
A szinte szögletes mégis nagyon karakteres kabinteteje, plusz a kegyetlen jó arányai miatt bf109-es a kedvencem. 2. helyen a p47-es, azzal a brutális ovális orr megoldásával. A 3. helyezett a ki49-es.

@CoralSpings: hihetetlen, hogy a németek mennyire megelõzték a korukat. Ez a forma + hajtómû elrendezés, napjaink dornjában és igen a b2-ben köszön vissza.

szoktak a tetves bombázók riadalmat okozni 😊
fõleg ha arcon köp amire a legnagyobb esélye van ugye.. 😄
1 lövés elég, hogy megsérüljön a motor ami hát kellemetlen mert leáll a francba hosszabb-rövidebb idõ múlva viszont ami problémásabb, hogy telefröcsög olajjal az üveg.. aztán így kell hazakullogni sikeresen közben még parázva, hogy húzza ki hazáig 😄

a másik amikor nem lesz olajos minden, észre sem venni, hogy gond van csak egyre gyengébb és gyengébb lesz a motor 😊

megvan a maga bája az sb-nek 😊
Coral Springs
Az veszélyes RB -n is. Engem egyszer kigyújtott az ai, azóta nem becsülöm le a lövészét. <#smile>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Nálam az Airacobra mindent visz.

Amúgy ez lenne a legszebb ha bekerülne a játékba, valószínûleg elkezdeném tolni a német ágat is hogy megszerezzem.

A B-2 egy nagy kedvencem, futurisztikus gép.

Ja, meglepõen nagy a tûzgyorsasága annak a géppuskának.

sb-ben még a stuka is veszélyes tud lenni hátrafelé 😊

1-1 találat is tud nagy bajokat okozni úgyhogy ott tényleg óvatosan kell csinálni 😊
Ó, hát persze hogy nem. Csak a B-25, az SB-2-esek, a japán bombázók, meg a többi ami most nem jut eszembe.

a b17esen kivul viszont mas nem tud ilyet..
és a b25 meg az xp50
a legszebb a p51 mustang.számomra.