War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaaaaa, hát biztos, így már logikus
Szerintem az csak 1 csatára szól.
Vagy tévedek?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

A mustang Mk1a éri meg jobban + egy boomerang, vagy Typhoon advanced pack. Vagy ez az advanced pack csak szûz accounntra használható fel?

Köszi!
Ha veszek egy prémium repülõt, és veszek 100 goldért egy backup planet, akkor az ugyanúgy hozza a lóvét és az XP-t, mint az alapgép? Tehát gyakorlatilag 2 gépet veszek így? 😄
Jacek
plus úgy magyarázol hogy nem is olvasol.... igen a forumokon olvasható IP-ket teszteltem plusz linkeltem egy amszterdami netspeedet ami reggel és most is ugyan azt mutatja😄DD szóval inkább ne magyarázd a bizonyítványod...

Jacek
Játszhatod itt az eszed de nézzük... én ide jöttem és szaroztam ezért volt olyan a stílusod amilyen..

Elsõ postom:
"Kérdésem lenne, másnak is fos a ping? napközben még elmegy elmegy de este 100+ ami kicsit nevetséges... régen sem volt über de 50-60 volt...

Ami infót találtam a serverrõl az nem sok, van egy ip pingplotteral néztem fos.... de most azt sem tudom hogy franciáknál van vagy hollandban, ha a franciáknál már értem hogy mért szar... "

Válaszod erre:

"Érdekes, szóval azt akarod mondani, ha több embernél jó, nálad viszont nem, akkor a többi ember hazudik és tuti, hogy a szerverek nem bírják?

Hmmmmm"

Igen csak úgy süt belõle a segíteni akarás:😄DD De inkább leírod hogy én hazudok és mindenkinél über fasza minden(igaz az officál agyig sírással hogy szar a ping és packetloss mint az állat)

Annyira nem zavar csak ne akard már úgy be állítani a dolgot mintha annyira akarnál segíteni .. tisztán látszik a sûltparaszt hozzá állásod... én ezt írtam te ezt rá ennyi..

Még mindig nincs értelme vagdalkozni, leírod, hogy szar, válaszolnak ebben a stílusban, hogy de nem az, erre fröcsögsz, hogy mindenki szar... Nekünk ugyan mindegy, hogy segítünk e vagy sem, nem fogok álmatlanul aludni, hogy neked nem megy, ezt nyugodtan elhiheted, sõt Glo sem fog eret vágni magán.

Egyébként egybõl 4 IP cím is van, gondolom mindet letesztelted jó alaposan a pingplotterrel mert az "biztos nem szar"....
Valamint leteszteltél más holland IP címeket is referenciának,gondolom ÉN.

<#worship>
Jacek
Nem csak pingplotteral teszteltem....😊 az biztos szar... na errõl ennyit folytathatod áldásos tevékenységedet majd a officál fórumot olvasgatom itt meg mehet tovább a szarban dagonyázás meg a lekezelés...😄 bye..

Ha fröcsögsz nem lesz jobb, utána néztél már a szerver IP címeknek? Pingelted õket CMD-bõl reggeltõl? Tesztelted úgy igazán mérhetõ adatokat produkálva?

Ezek nélkül senki nem fog tudni segíteni, ha nem tapasztalják a hibát...

A WG felvetésedre reagálva, igen bírja, fõleg hogy egy hete minden este azt olvasom, hogy "megint lerohadt az EU1..." <#hehe><#gonosz1>
Jacek
Még erre válaszolok, idézd az elõzõ hozzá szólásaimban ahol én barmiért is okolok bármit vagy bárkit??? légy oly kedves... valószínûleg nem fog menni mert nem írtam ilyet...

Egy problémát írtam le , mivel EU szerverû online játékban ami lövölde ráadásul.. nem túl jó a 100+ ping... tehát ezt próbáltam megkérdezni hogy ennek mi lenne az oka..

Válasz 1: mindenkinek jó retardált vagy..
Válasz 2: jó az minek akarsz jobbat...

THX..!!! a sokat szidott wargaming fos mobil nettel is tud 60-as pinget amikor 200000-en vannak rajta...

Ground crew -> Reload

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Melyik crew skillre kell nyomni skill pontokat ha azt akarom, hogy a bombázók/Zuhanó bombázók esetén a bomba reload csökkenjen?
Jacek
De talán hagyjuk is itt abba.. rájöttem túl nagy elvárásom volt ebben a fórumban...😄

Hát nemtom, én viszonylag amatõr vagyok ebben a tekintetben, csak párezer online repült órám van, de ha lelõttek még sose kezdtem el azt firtatni, hogy nem volt jó a ping a hoszt meg közöttem. Valahogy mindig kilyukadtam arra, hogy a másik jobb, szerencsésebb, taktikusabb volt. De majd mostantól elkezdem bevenni ezt is a számításba 😊)

Jacek
Szerinted nincs rá??😊) akkor talán nem kellene ebben a témában értekezned.. mint a netes játék meg a ping... OMG...

Jacek
Az hogy nem ugrálnak a gépek nem jelent semmi.... de mivel Q1 óta multizom van némi fogalmam a pingrõl...

És, amúgy a ping milyen hatással van a játékélményedre? Csak kérdezem 😊

Jacek
Nagyon megszoktam már hogy itt kõparasztok az emberek...

Kérlek ezt fejtsd ki bõvebben, mégis mit értesz német ill. holland ping alatt?

Egyáltalán milyen neted van és hol laksz?
Ha a hivatalos verziót akarod hallani, a pingnek nincs hatása a játékélményre, max a packet loss-nak, amikor elveszik egy-egy csomag. Nekem 150-es pinggel is simán játszható, nem ugrálnak a gépek. Esetleg kérdezz rá a netszolgáltatódnál, hogy mi az oka a dolognak, de kétlem, hogy bevallanának bármit is.

Jobb? 😊

Jacek
Elismerem nem valami über de ez telik a T-home vdsl-tõl 30/5-õs a net

A fórumon azt írják Amszterdamban van a szerver... csak a miheztartás végett ugyan ezt mértem reggel is amikor a gaméban 5x volt a pingem.. és most is ugyan azt amikor 100....

Azért el lehetne gondolkodni ezen a kõparaszt hozzá álláson hogyha valaki la ír egy problémát akkor az nem lehetséges mert másnak jó.. no comment...

Jacek
Mondjuk SG fórumon mit is várna az ember.. te annyira nagy Gajginosnak vallod magad ezt volt a segítség? lol....

Jacek
Mért akarsz te a számba adni szavakat? szeretem az ilyen internetes jóstehetségeket.. felvázoltam egy problémát...

Márpedig hogy a szerverlétszám emelkedésével emelkedik a pingem... miközben se a németországi/hollandiai pingem nem emelkedik ennyi..

- Engem gyíkká változtatott!
- ??!!
- De már elmúlt!

<#nyes>

Érdekes, szóval azt akarod mondani, ha több embernél jó, nálad viszont nem, akkor a többi ember hazudik és tuti, hogy a szerverek nem bírják?

Hmmmmm <#fejvakaras>
Jacek
Természetesen csak EU szerver van kiválasztva...

Jacek
Igen biztos.. reggel 5x ping.. 25k player 65... most van bent 35k 95... no comment...

Fellner
Bírja simán mostmár 51-52k ember ül fent a szerókon, nekem csak akkor van 50-nél több ha orosz vagy amcsi szerón játszok eu-n kb 40-50-es a pingem.

Omrega
A tier besorolás + sikerességed alapján sorsolja össze a játék az embereket. Alapból van 3 legénységed (érdemes legalább 5-re felfejleszteni). Így 3 különbözõ géppel indulhatsz csatában. Ha már több géped van mint 3, de csak 3 legénységed az nem gond.
Amikor kifejlesztesz egy gépet akkor meghatározhatod, hogy melyik legénységnél állítod szolgálatba (ez lionokba kerül, magasabb tierû gépeknél egyre többe).

Egy legénységnél - úgy tekinetek rájuk mint 1-1 század - több gép lehet szolgálatban, de csata elõtt ki kell választani, hogy melyikkel induljanak.

Pld. német ágon van 4 legénységed <1><2>❤️><4>, és a következõ gépeid vannak:

reserve: He 51 A-1, B-1, C-1, <1,2,3,4>
T1: CR.42.CN <1>, He-112 V5 <2>, Bf 110 C4 ❤️>
T2: Bf.109E <4>, Do 217 J-1 <1>

akkor , ha csupa kétfedelüvel akarsz repülni:

CR.42.CN <1>, He 51 A-1 <2>, He 51 B-1 ❤️>, He 51 C-1 <4>

utána viszont T2-ben szeretnél játszani átvariálod a kiosztást

Do 217 J-1 <1>, He-112 V5 <2>, Bf 110 C4 ❤️>, Bf.109E <4>

így lesz 2xT2-es és 2xT1-es géped, amit egy AB ( Arcade Battle )-ben felhasználhatsz.

Az a lényeg, hogy repülések között tetszõlegesen variálhatod a gépeket, arra meg majd rájössz, hogy milyen taktika rejlik a crew-k kiosztásában.

Fejlesztésnél meg mindig ki kell választani melyik gépet fejlessze egy adott nemzet, amikor kifejlõdött utána megvásárolhatod.

ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld

darki81
valaki német event? írjatok privátba 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Kedves Pilóták!

Korábban belekezdtem a játékba de abbahagytam, most újrakezdtem.

Szóval lenne egy pár dolog amit nem értek, de elsõ és legfontosabb ezek közül a tier besorolás!<#wilting>

Szóval ha esetleg valaki összefoglalná a lényeget mert nem igazán vágom, hogy mi lesz akkor amikor a hangáromban lesznek I-es II-es és III-as gépek is???<#wow3><#nemtudom>
Jacek
Most például pingelve és a játékban is jó.... este nézem majd .. de elég gáz hogyha a server nem bír 40k playert...

Jacek
+ hogy most gameserver ip vagy az oldalé na ez is jó kérdés de egy hígfos az egész...

Jacek
Kérdésem lenne, másnak is fos a ping? napközben még elmegy elmegy de este 100+ ami kicsit nevetséges... régen sem volt über de 50-60 volt...

Ami infót találtam a serverrõl az nem sok, van egy ip pingplotteral néztem fos.... de most azt sem tudom hogy franciáknál van vagy hollandban, ha a franciáknál már értem hogy mért szar...

Omrega
A headtohead rammolás nem igazán zavar. Az a legparásabb amikor nyitásnál neked jön valaki, meg persze amikor fél órája üldözöl valakit és egy segítõkész csapattag elsõnek téged soroz meg, utána meg még neked is rongyol, a cél meg nevetve repül tovább.

Tegnap kicsit ízelítõt kaptam a trollkodásból, bf110-el nyitottam, de pont felhívtak, így emelkedõ pályára állítottam, mire vissza értem valahol jó magasan jártam, gyorsan elkezdtem süllyedni, hogy valami történjen, és egy rakás lassú vadászgép között találtam magam, mert pont a vadász start pont felett járhattam. Gyors lövöldözés, egy kis fordulózás és 5 gépet leszedtem, az egyiket talán a farok lövész mire leszedtek, pedig semmit nem trükköztem, nem volt nagy kerülgetés. Még jó, hogy tier I-ben nincs a németeknek a bf110-bõl több verziójuk, mert 1 is pusztító + a sérülést is jól bírja + 8x50kg bomba teher.

Azért egy erõsebb motorral felszerelt 110-est T2-ben el tudnék képzelni.

ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld

Ha a balance kell akkor menj sima RB-t, ha a történelmi hûség akkor Eventet. Mindenki megtalálja a neki valót 😊

egyszerû lenne a megoldás:minden rammolásért pénzbüntetés.rögtön mindenki jobban odafigyelne. amúgy elkerülhetõ a dolog:nem játtszol AR-ben, nem mész bele headtohead-be, és távol maradsz a csapattársaidtól..
www.warthunder.com
Egyébként szoktak lenni másmilyen eventek is, vagy csak ezek? Tegnap mintha láttam volna valami japót, de már pont nem tudtam bemenni rá.
Persze nem bánnám, ha ezeket valahol meg lehetne elõre tekinteni, hogy mikor mi lesz(ha van ilyen egyáltalán, mert sehol nem találom).

Jaj, mintha a spiteket annyira félteni kéne... 😊 Ha olyan ül bele, aki tud repülni, a Messereknek elég nehéz dolguk van. Fõleg hogy az E-3 elég nehezen kezelhetõ (legalábbis úgy hallottam).

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Mennyire bõven elég az a 3 sorozat...Tényleg semmi dolguk nincs, mint a második hullám bomberei környékén maradni és instant gyõzelem.

De oké, ha nem a balance a cél, akkor játsszon vele a hóhér. Pedig egész jó ötletnek tûnt ez a mód, de így szerintem felejtõs.

Az event célja nem a balance, hanem inkább a történelmi pontosság. A WT fórumon is volt már szó róla, hogy a Spitfire Mk IIb-t betegyék az angolokhoz, de a fejlesztõk nemet mondtak rá, mert akkor még nem állt hadrendben.

Amúgy a német 20mm-eseknek kb. 3 sorozatnyi lõszerük van... Kivéve a repképtelen Bf-110-et, ami tényleg csak a legfakezûbb angolokat képes elkapni.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Coral Springs
Ha jól tudom az event történelem alapú, tehát nem a balance az elsõdleges szempont.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Ezen gondolkodtam egyébként, hogy mit lehetne oda engedélyezni, a Beau lehet tényleg sok lenne. De akkor egy magasabb Spit-et nyugodtan megengedhetnének, ha már az ellen tele van 20 milis canonokkal...

Coral Springs
Hát lehet hogy neked is ez természetes, nekem nem, engem felbasz. De kár is szót fecsérelni rá, mint írtam engem ez csak low tier -ben érint, és ott is csak akkor ha nem az F2A-3 -al vagy a P-40 -el megyek. Máskülönben én mindig úgy kezdem a csatát hogy kiválok a noob tömegbõl, azt követõen az én játékomat senki se baszhatja el.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

darki81
én is pont leszedtem volna az ellent, erre nekem repül a csapattársam, utána meg letékáznak persze véletlen, ám jobban odafigyelhetnének..
Viszont nem kell annyira komolyan venni ezeket a dolgokat 😊
ez ilyen ez 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Coral Springs
Engem ez a dolog kizárólag akkor érint ha low tier -ben játszok, ott nem tudok a stílusomban játszani. A másik hogy engem nem az enemy szokott lerammolni, hanem a saját társaim. Tegnap az egyik csatában 3 enemy -vel fordulóztam amit túléltem, majd az egyik társam aki elvileg segíteni jött hátulról megküldött. Irónikus. Egy másik csatában már majdnem kivégeztem az egyik enemy -t, egy teljesen félreesõ helyen fordulóztunk, nem volt a közelben senki. Azt egyszer csak egy durranás, a gépem megpördült, egy kék került elõ a semmibõl, még nem igazán jöttem rá hogy mi is volt az elképzelése, én minden esetre túléltem, õ nem. Egy harmadik csatában meg egy szitává lõtt géppel tartottam hazafelé, amikor szintén a semmibõl egy durranás, egy kék oldalba vágott.

Ezek mind-mind olyan dolgok amik amúgy kegyetlenül tönkre vágják a játékélményt, a másik ökör meg lehet hogy vihog rajta egy jót, vagy spontán leszarja mert neki így természetes.

en nemreg mentem vissza kimaxolni oket, de a wildcatek a 2-3kg/sec-es burstel, tier1ben, elkepesztoen durvak. a legemlekezetesebb az volt, amikor egy ju88nak egyszeruen lefureszeltem a szarnyat egy sorozattal.
Nyertem már, de talán 2x. Régebben mintha lett volna beaufighter is az angol oldalon, na akkor semmi esély nem volt németekkel nyerni...
a.carkey
Én nem tudom mi volt ma, de jó sokadjára lett meg a 4x-es szorzóval a brit ág. Az is úgy, hogy pár pont volt csak mindkét oldalon, és az enemy Yer2-t, ami hadihajókat bombázott mivel elfogyott a lõszerem, pont mielõtt ledobta volna bombát, nekimentem. Tehát a rammingnek néha azért van értelme.

A medve nem játék.