War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy tévedek?
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Köszi!
Elsõ postom:
"Kérdésem lenne, másnak is fos a ping? napközben még elmegy elmegy de este 100+ ami kicsit nevetséges... régen sem volt über de 50-60 volt...
Ami infót találtam a serverrõl az nem sok, van egy ip pingplotteral néztem fos.... de most azt sem tudom hogy franciáknál van vagy hollandban, ha a franciáknál már értem hogy mért szar... "
Válaszod erre:
"Érdekes, szóval azt akarod mondani, ha több embernél jó, nálad viszont nem, akkor a többi ember hazudik és tuti, hogy a szerverek nem bírják?
Hmmmmm"
Igen csak úgy süt belõle a segíteni akarás:😄DD De inkább leírod hogy én hazudok és mindenkinél über fasza minden(igaz az officál agyig sírással hogy szar a ping és packetloss mint az állat)
Annyira nem zavar csak ne akard már úgy be állítani a dolgot mintha annyira akarnál segíteni .. tisztán látszik a sûltparaszt hozzá állásod... én ezt írtam te ezt rá ennyi..
Egyébként egybõl 4 IP cím is van, gondolom mindet letesztelted jó alaposan a pingplotterrel mert az "biztos nem szar"....
Valamint leteszteltél más holland IP címeket is referenciának,gondolom ÉN.
<#worship>#worship>
Ezek nélkül senki nem fog tudni segíteni, ha nem tapasztalják a hibát...
A WG felvetésedre reagálva, igen bírja, fõleg hogy egy hete minden este azt olvasom, hogy "megint lerohadt az EU1..." <#hehe>#hehe><#gonosz1>#gonosz1>
Egy problémát írtam le , mivel EU szerverû online játékban ami lövölde ráadásul.. nem túl jó a 100+ ping... tehát ezt próbáltam megkérdezni hogy ennek mi lenne az oka..
Válasz 1: mindenkinek jó retardált vagy..
Válasz 2: jó az minek akarsz jobbat...
THX..!!! a sokat szidott wargaming fos mobil nettel is tud 60-as pinget amikor 200000-en vannak rajta...
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Egyáltalán milyen neted van és hol laksz?
Jobb? 😊
A fórumon azt írják Amszterdamban van a szerver... csak a miheztartás végett ugyan ezt mértem reggel is amikor a gaméban 5x volt a pingem.. és most is ugyan azt amikor 100....
Azért el lehetne gondolkodni ezen a kõparaszt hozzá álláson hogyha valaki la ír egy problémát akkor az nem lehetséges mert másnak jó.. no comment...
Márpedig hogy a szerverlétszám emelkedésével emelkedik a pingem... miközben se a németországi/hollandiai pingem nem emelkedik ennyi..
- ??!!
- De már elmúlt!
<#nyes>#nyes>
Hmmmmm <#fejvakaras>#fejvakaras>
Amikor kifejlesztesz egy gépet akkor meghatározhatod, hogy melyik legénységnél állítod szolgálatba (ez lionokba kerül, magasabb tierû gépeknél egyre többe).
Egy legénységnél - úgy tekinetek rájuk mint 1-1 század - több gép lehet szolgálatban, de csata elõtt ki kell választani, hogy melyikkel induljanak.
Pld. német ágon van 4 legénységed <1>1><2>2>❤️>3><4>4>, és a következõ gépeid vannak:
reserve: He 51 A-1, B-1, C-1, <1,2,3,4>1,2,3,4>
T1: CR.42.CN <1>1>, He-112 V5 <2>2>, Bf 110 C4 ❤️>3>
T2: Bf.109E <4>4>, Do 217 J-1 <1>1>
akkor , ha csupa kétfedelüvel akarsz repülni:
CR.42.CN <1>1>, He 51 A-1 <2>2>, He 51 B-1 ❤️>3>, He 51 C-1 <4>4>
utána viszont T2-ben szeretnél játszani átvariálod a kiosztást
Do 217 J-1 <1>1>, He-112 V5 <2>2>, Bf 110 C4 ❤️>3>, Bf.109E <4>4>
így lesz 2xT2-es és 2xT1-es géped, amit egy AB ( Arcade Battle )-ben felhasználhatsz.
Az a lényeg, hogy repülések között tetszõlegesen variálhatod a gépeket, arra meg majd rájössz, hogy milyen taktika rejlik a crew-k kiosztásában.
Fejlesztésnél meg mindig ki kell választani melyik gépet fejlessze egy adott nemzet, amikor kifejlõdött utána megvásárolhatod.
ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Korábban belekezdtem a játékba de abbahagytam, most újrakezdtem.
Szóval lenne egy pár dolog amit nem értek, de elsõ és legfontosabb ezek közül a tier besorolás!<#wilting>#wilting>
Szóval ha esetleg valaki összefoglalná a lényeget mert nem igazán vágom, hogy mi lesz akkor amikor a hangáromban lesznek I-es II-es és III-as gépek is???<#wow3>#wow3><#nemtudom>#nemtudom>
Ami infót találtam a serverrõl az nem sok, van egy ip pingplotteral néztem fos.... de most azt sem tudom hogy franciáknál van vagy hollandban, ha a franciáknál már értem hogy mért szar...
Tegnap kicsit ízelítõt kaptam a trollkodásból, bf110-el nyitottam, de pont felhívtak, így emelkedõ pályára állítottam, mire vissza értem valahol jó magasan jártam, gyorsan elkezdtem süllyedni, hogy valami történjen, és egy rakás lassú vadászgép között találtam magam, mert pont a vadász start pont felett járhattam. Gyors lövöldözés, egy kis fordulózás és 5 gépet leszedtem, az egyiket talán a farok lövész mire leszedtek, pedig semmit nem trükköztem, nem volt nagy kerülgetés. Még jó, hogy tier I-ben nincs a németeknek a bf110-bõl több verziójuk, mert 1 is pusztító + a sérülést is jól bírja + 8x50kg bomba teher.
Azért egy erõsebb motorral felszerelt 110-est T2-ben el tudnék képzelni.
ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld
Persze nem bánnám, ha ezeket valahol meg lehetne elõre tekinteni, hogy mikor mi lesz(ha van ilyen egyáltalán, mert sehol nem találom).
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
De oké, ha nem a balance a cél, akkor játsszon vele a hóhér. Pedig egész jó ötletnek tûnt ez a mód, de így szerintem felejtõs.
Amúgy a német 20mm-eseknek kb. 3 sorozatnyi lõszerük van... Kivéve a repképtelen Bf-110-et, ami tényleg csak a legfakezûbb angolokat képes elkapni.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Viszont nem kell annyira komolyan venni ezeket a dolgokat 😊
ez ilyen ez 😊
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Ezek mind-mind olyan dolgok amik amúgy kegyetlenül tönkre vágják a játékélményt, a másik ökör meg lehet hogy vihog rajta egy jót, vagy spontán leszarja mert neki így természetes.
A medve nem játék.