War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmmmmm"
Ez az elsõ válaszod😄D Te itt egybõl azt állítod rólam hogy én lehazugozok minden hozzá szólót, miközben te szóltál elsõnek hozzá😄DDDDDDD komolyan mondom nem vagy semmi...
Mivel úgy látom te értesz hozzá de mégsem akartál segíteni hanem egybõl trollkodtál...
Gondolom fárasztó lett volna le írni hogy esetleg mit csináljon az ember😄DD ennyit a te nagy segítõ szándékodról😛 Gondolom elõre tudtad hogy ha paraszt leszel akkor én is😄DD OMG😊))
Mi lenne, ha nem boldogítanál minket?
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
"Kérdésem lenne, másnak is fos a ping? napközben még elmegy elmegy de este 100+ ami kicsit nevetséges... régen sem volt über de 50-60 volt."
"Most például pingelve és a játékban is jó.... este nézem majd .. de elég gáz hogyha a server nem bír 40k playert... "
Ebben benne van, hogy nevetségesnek tartod, valóban az, de ettõl még a hiba nálad van... És nem, bármily meglepõ, nem a szerver nem bírja a 40k+ playert
Istenem, Cifu ezért seggbe fog rúgni, de imádom mikor valaki megpróbálja megmagyarázni a saját hülyeségét... 😄DDD
Mindemellett, szajkózod a pingplottert, de egy "tracert" parancsot kiadni CMD-bõl már derogál, hogy kiderüljön hol van a szerver, sõt ha ennyire nem vagy "pro" akkor elég beírni egy keresést, "Where is this IP from" és voi la, lesz egy országod is hozzá.
Persze az, hogy teszteld CMD-bõl, reggeltõl estig, vagy legalább ide bevágj egy exportált eredményt abból a csoda softwarebõl ami megmondja, hogy "Márpedig, de szar!", noh azt nem, csak segítsünk, mert csak, ha nem tudjuk akkor fanboyok vagyunk.... Óóóóóó
Mindamellett, megmosolyogtató volt, ahogy privátban elküldtél a faxba, de inkább letiltottalak. Jobb az úgy mindenkinek.
Másrészt, a tény, tény marad. Neked szar, másnak jó, szóval a hiba nálad van. <#nezze>#nezze>
Hallgass ránk, úgy 150ig itt nem gáz a "magas" ping.
Nézzük ez volt a kérdésem..
"Kérdésem lenne, másnak is fos a ping? napközben még elmegy elmegy de este 100+ ami kicsit nevetséges... régen sem volt über de 50-60 volt...
Ami infót találtam a serverrõl az nem sok, van egy ip pingplotteral néztem fos.... de most azt sem tudom hogy franciáknál van vagy hollandban, ha a franciáknál már értem hogy mért szar... "
Ez a válasz..
"Érdekes, szóval azt akarod mondani, ha több embernél jó, nálad viszont nem, akkor a többi ember hazudik és tuti, hogy a szerverek nem bírják?"
Ez hol találkozik azzal amit te most írtál? Én elhiszem hogy sok a elvakult fanboy de azért álljon már meg a menet, kezdõdik ott hogy nem szidtam semmi max a franciákat😊
Csak megkérdezem szerinted ez a válasz az hogy kiderült hogy másnak jó a pinge??? Egyébként nem zen hisztizek hanem egyes emberek mentalitásán... pl. a tieden is.. ivel nyomokban nem tartalmaz igazságot amit írtál az elõbb szóval te is vissza mehetsz anyuci szoknyája mögé...
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Én nekem most lesz fullos a Typhoon late, de nem gyõzött meg, a négy gépágy ú ellenére is egy középszerû gépnek tartom.
Egyébként test flightba kár, hogy nincs 2-3 bot, akire lehetne lõni...
Mi elmondtuk a véleményünket, Te azt mondtad elhúzol. Ehelyett még mindig itt picsogsz a gány Thome szolgáltatóddal.. asszem ez mindent elmond 😊)
Menj a hivatalos fórumra, aztán öntsd ki ott a szíved. Az itteni sajnálkozás meg szitkozódás annyit ér, mintha a Margit hídról a Dunába kiabálnád.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Ráadásul még a fejlesztéseket is lelõtték a különadó miatt szóval van ahol reménytelen a javulás jó ideig.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
De mondjuk tõled nem vártam mást mint valami baromságot behánysz ide...
Ez az én netem, egy alap 2500 Ft -os Digikabel, router -el elosztva.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A játékban EU szerveren 10-15 ping -em szokott lenni általában, az US szerveren 100 körül. A hiba az ön készülékében van.
Sajnos nem csináltam screenshotot róla, de megdöbbentõ volt!!!
Ja, mindez RB-ben.
talizmán / tartalék repülõgép
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle