War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah jó, egészségetekre... <#mf1>

Jacek
Figy te eddig is nagy segítség voltál... eléggé leszerepeltél viszlát... a nagy Gaijinos....

Jacek
"Érdekes, szóval azt akarod mondani, ha több embernél jó, nálad viszont nem, akkor a többi ember hazudik és tuti, hogy a szerverek nem bírják?

Hmmmmm"

Ez az elsõ válaszod😄D Te itt egybõl azt állítod rólam hogy én lehazugozok minden hozzá szólót, miközben te szóltál elsõnek hozzá😄DDDDDDD komolyan mondom nem vagy semmi...

Jacek
Ja egyébként ezzel itt megint magadat ástad jó mélyre...

Mivel úgy látom te értesz hozzá de mégsem akartál segíteni hanem egybõl trollkodtál...

Gondolom fárasztó lett volna le írni hogy esetleg mit csináljon az ember😄DD ennyit a te nagy segítõ szándékodról😛 Gondolom elõre tudtad hogy ha paraszt leszel akkor én is😄DD OMG😊))

Jah, mindenki hülye, csak Te vagy helikopter, már mondtam..

Mi lenne, ha nem boldogítanál minket?

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Dehogynem,

"Kérdésem lenne, másnak is fos a ping? napközben még elmegy elmegy de este 100+ ami kicsit nevetséges... régen sem volt über de 50-60 volt."

"Most például pingelve és a játékban is jó.... este nézem majd .. de elég gáz hogyha a server nem bír 40k playert... "

Ebben benne van, hogy nevetségesnek tartod, valóban az, de ettõl még a hiba nálad van... És nem, bármily meglepõ, nem a szerver nem bírja a 40k+ playert

Istenem, Cifu ezért seggbe fog rúgni, de imádom mikor valaki megpróbálja megmagyarázni a saját hülyeségét... 😄DDD
Jacek
De nem is ez volt itt már a lényeg😊 Mivel segítséget nem kaptam csak egybõl egy bunkózást ahogy kell... azóta meg azt magyarázza hogy én vagyok a bunkó😊 Érdekes világot élünk😊

Jacek
Egyszerû ember vagy te már megmondtam.. a kérdésemre adott válaszod elmondott mindent a stílusodról, erre persze nem tudsz válaszolni azóta személyeskedsz😊))

Szerintem megbeszétünk mindent a témáról amit emberileg lehetséges volt.

Azért annyira nem áshattad bele magad, mint mondottam, 4 cím is van, és keresni sem kell hozzá, csak elindítani a resource monitort a taskmanager alól...

Mindemellett, szajkózod a pingplottert, de egy "tracert" parancsot kiadni CMD-bõl már derogál, hogy kiderüljön hol van a szerver, sõt ha ennyire nem vagy "pro" akkor elég beírni egy keresést, "Where is this IP from" és voi la, lesz egy országod is hozzá.

Persze az, hogy teszteld CMD-bõl, reggeltõl estig, vagy legalább ide bevágj egy exportált eredményt abból a csoda softwarebõl ami megmondja, hogy "Márpedig, de szar!", noh azt nem, csak segítsünk, mert csak, ha nem tudjuk akkor fanboyok vagyunk.... Óóóóóó

Mindamellett, megmosolyogtató volt, ahogy privátban elküldtél a faxba, de inkább letiltottalak. Jobb az úgy mindenkinek.

Másrészt, a tény, tény marad. Neked szar, másnak jó, szóval a hiba nálad van. <#nezze>
Jacek
Várjál már én nem most kezdtem játszani😊

Jacek
Még jó hogy szerinted😊 de örülök hogy azért az idõmet még én osztom be😄

Szerited igen, de mi tapasztalatból beszélünk. 😄
Hallgass ránk, úgy 150ig itt nem gáz a "magas" ping.

Menj csajozni, vagy inni, annak több értelme van szerintem 😊

Jacek
Hûû de megmondtad😄DD tárgyilagos és korrekt😄DD Ha már ennyire vágod a témát lássuk😄DD

Nézzük ez volt a kérdésem..
"Kérdésem lenne, másnak is fos a ping? napközben még elmegy elmegy de este 100+ ami kicsit nevetséges... régen sem volt über de 50-60 volt...

Ami infót találtam a serverrõl az nem sok, van egy ip pingplotteral néztem fos.... de most azt sem tudom hogy franciáknál van vagy hollandban, ha a franciáknál már értem hogy mért szar... "

Ez a válasz..
"Érdekes, szóval azt akarod mondani, ha több embernél jó, nálad viszont nem, akkor a többi ember hazudik és tuti, hogy a szerverek nem bírják?"

Ez hol találkozik azzal amit te most írtál? Én elhiszem hogy sok a elvakult fanboy de azért álljon már meg a menet, kezdõdik ott hogy nem szidtam semmi max a franciákat😊

Csak megkérdezem szerinted ez a válasz az hogy kiderült hogy másnak jó a pinge??? Egyébként nem zen hisztizek hanem egyes emberek mentalitásán... pl. a tieden is.. ivel nyomokban nem tartalmaz igazságot amit írtál az elõbb szóval te is vissza mehetsz anyuci szoknyája mögé...

És te komolyan reggel 9 óta ezen hisztizel? Elõször kijelented, hogy szégyen hogy gazsiék szerverei nem bírnak el 50 000 játékost, majd amikor kiderül, hogy másnak meg jó a pingje, te hirtelen elfelejted hogy ilyet mondtál, és kontrából lehülyézed a másikat. Nem hazudtoltad meg magadat. A babaházban nem ilyen sz*r a ping, lehet vissza kéne menni, nem? 😊

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Jacek
Heroes VI-ban nem lényeges😊)) de ha megoldható te is a maximumot szeretnéd kihozni a vasadból nem? WOt-hoz valóban nem annyira lényeges szerintem a repülõs részhez jobban kel...

Erõsen játékfüggõ, mennyire fontos a ping. Egy FPS-ben nagyon, a WoTban kevésbé. Ebben a játékban meg kényelmesen el lehet lenni 100-150 körüli pingel is. Csak a packet loss maradjon alacsonyan. Emiatt ne problémázz.

Jobbnak jobb, csakhát a battle rating besorolás az nem ugyanaz. Meg a szorzó az ereményekért.

Én nekem most lesz fullos a Typhoon late, de nem gyõzött meg, a négy gépágy ú ellenére is egy középszerû gépnek tartom.

Tegnap megvettem a Tempest MK V-öt,full stock de RB-ben már így is egész használható volt abban a pár csatában amit mentem vele. Prém Typhoon megfelelõje az Typhoon MK1/b late is bejön, szeritnem jobb mint a prém, ez legalább nem melegszik.
Köszi! Nagyon rákattantam, most az angolokra és tier2 vége felá járok, de szeretnék egy boomerángot is szerintem, gondolom a 2. jobb.

Egyébként test flightba kár, hogy nincs 2-3 bot, akire lehetne lõni...
Jacek
Egyébként te nem véleményt mondtál, hanem a haverodnak kontráztál mint jó fórumtrollhoz illik.. nyugodtan olvasd vissza...

Jacek
Ez nem shooter? ez is újdonság😊) szerintem kicsit el vagy tévedve a játéktípusok terén... mint ahogy szerinted online nem számít a ping😊

Kicsit el vagy tévedve.. ez nem a Counter strike, ahol a bajnokságban 0,0001 ezredmásodperc különbséggel dõl el, hogy ki osztja és kapja a heccsátot 😊

Mi elmondtuk a véleményünket, Te azt mondtad elhúzol. Ehelyett még mindig itt picsogsz a gány Thome szolgáltatóddal.. asszem ez mindent elmond 😊)

Menj a hivatalos fórumra, aztán öntsd ki ott a szíved. Az itteni sajnálkozás meg szitkozódás annyit ér, mintha a Margit hídról a Dunába kiabálnád.

Jacek
Egyébként nincs ploss egyszerûen felmegy 100 fölé, de egyébként megnyugodtam mert megtudtam hogy nem számít.. egyszerûen a játékélményben ez nem egy mérvadó tétel😄 eddig abban a tévhitben voltam hogy onlineshooterben számít😄DD

Jacek
Fõleg az tetszett amikor megszakértetted hogy online játékban nem számít a ping😄DDDD innentõl azt hiszem eléggé mérvadó lettél😄DDDD

Jacek
Jól megmondtad brüühüühüü.. a nagyember...

Jacek
Már most is csinálja 105 a pingem, miközben hollandokhoz ugyan az maradt...

Ha napközben jó a net/ping, és este kezd el vacakolni, akkor lehet a szolgáltatód is a ludas, este jön a csúcsidõ, terhelt lesz a hálózat, ezért magasabb a pinged. Invitel hasonló hibákat generált, csak nálam még tetézte azt este folyamatos netszakadással, csomagvesztéssel csúcsidõben.
Hagyd Coral, mindenki hülye.. csak õ helikopter. Szóval, hagyd.

Jacek
+ fõleg az hogy olyan tárgyilagos vagy😊

Jacek
Hányni te hánytál de nagyot de még az sem ült.... mondjuk te már bizonyítottál eleget....

Coral Springs
Most van idõm visszaolvasni a fórumot, komoly a mûsor amit idehánytál. <#wilting> Faék vagy öreg mint a székelykapu, de talán még az is bonyolultabb.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Gondolom inkább a fejlesztéseket lõjék le mint a vezetõi prémiumokat. 😄 Nem kell félteni az ilyen cégeket meg a vezetõiket.

Jacek
<#taps>

Coral Springs
És ahhoz docensi kell, hogy felfogd végre, ha itt mindenkinek normálisan mûködik a játéka de a tiéd nem, akkor nálad van a probléma ? Továbbá ahhoz se hiszem hogy IT végzettség kell, hogy tudjad az internet nem egy faék találmány, hanem rengeteg összetevõbõl áll, ami befolyásolhatja a sebességet, ping -et, stb. Te idejöttél, echte kijelentetted hogy szar a szerver mert nagy a ping -ed. Azóta is azt próbálod bizonygatni.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Typhoon pack meglévõ accon is használható. Hogy melyik éri meg jobban? Tesztflight-ban próbáld ki mindkét gépet, Typhoon hamar melegszik, talán jobban emelkedik, a Mustang viszont mehet végtelen wep-el, nagyon lassan melegszik fel.
Jacek
Hagyjad már ennyit tud, csináltam egy screent a szaros T-Home DSL-rõl... 30/5-ös..

Torzonborz
Itt a nagy büdös Magyarisztánban van ahol csak az van , vagy még az se. 😞
Ráadásul még a fejlesztéseket is lelõtték a különadó miatt szóval van ahol reménytelen a javulás jó ideig.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Valaki, nagyobb tapasztalattal rendelkezõ?
Jacek
Tudod az vesz igénybe T-Home szolgáltatást ahol csak az van bármilyen érdekes.... ehez docensi kell? Mint leírtam máshol jó.. még a fos wotban is...
De mondjuk tõled nem vártam mást mint valami baromságot behánysz ide...

Coral Springs
Én is felvázolok egy problémát. <#gonosz1> Egy ótvar T-Home neted van, nem tudom hogy ki vesz igénybe még T-Home szolgáltatásokat, egy nagy átverés, lehúzás. Továbbá lehet még probléma hogy szar a modem, szar a router.

Ez az én netem, egy alap 2500 Ft -os Digikabel, router -el elosztva.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A játékban EU szerveren 10-15 ping -em szokott lenni általában, az US szerveren 100 körül. A hiba az ön készülékében van.

Olyan nekem is volt, de õt squadban hozták be, és ott a squad top gépe alapján sorsolja be õket csatába.

lehet,hogy jól összeszedték, de múltkor pl. prém p47essel mentem (tier III, 3,7 rating) és volt a csapatban egy HE-51-es!!!(tier I, 1,3 rating)
Sajnos nem csináltam screenshotot róla, de megdöbbentõ volt!!!
Ja, mindez RB-ben.
Hivatalos fórum post, szerintem itt nagyon jól össze van szedve a lényeg, és még több is! 😊
Most, hogy mondod, egészen megjött a kedvem hozzá! Lehet még egy letöltést is elindítok WT közben, csak a ping kedvéért! <#gonosz1>
Jacek
Nagy csávó vagy...

Nem is tudom, azért egy sört lehet meg kell innom lefekvés elõtt 😊)

valaki el tudja mondani vagy tud adni egy leírást ahol meg lehet nézni hogy mûködik a matchmaking? mert ugyebár van a repölõknél "rank" és "battle rating" Most a példa kedvéért vannak gépeim amiknek a rankja 2, a battle ratingja pedig 2.0 -3.3, akkor ezzel az összeállítással milyen szintû ellenségekkel megyek?
Nem tudom, én is kezdõ vagyok, de valahol láttam.
talizmán / tartalék repülõgép

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle