War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a németeknek volt jónéhány agymenésük...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Viszont most egyszerûen képtelenség vele repkedni, pedig ugyanazt a fegyverösszeállítást használom. Kilõni bármit vele pedig lutri.
A B2 az szuper fõleg repcsik ellen, de a B3, nos, az valami katasztrófa lett. 😞
A medve nem játék.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A "kemény" földi célokra (bunker és tankok) meredek szögbõl rácsapással, kis gyakorlással egész jól lehet aratni. Egyszerre mindig csak egyet, és csak 1-2 rakétával. Az Il-2 ~132mm-es rakétái akár kettõt is kilõnek, ha egymás mellett vannak, a 82mm-esekkel meg szinte telitalálat kell.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Fighterek ellen gondolom nem a leghatásosabb, mivel ahogy ficánkol könnyen kitér.
Jól gondolom?
Vagy mi az a távolság ahonnan érdemes használni?
Tapasztaljam ki?
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
köszi
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Rakétákat mik ellen érdemes használni?
Földi célpontokat nem sebez, csak karcol.
Repülõt meg esélytelen.
Az elme az önmaga saját helye és önmagában alkothat Mennyet Pokolból, Poklot Mennyből.
Ne vitatkozzatok, mert rátok küldöm Alexandr Sztevanovicsot és a duplacsövû halálosztót!!<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Na errõl beszélek!Chaika tier III-ban.elég sokáig bírta amúgy a csóka!😊
Amcsi ágon még nincs meg a cobra, de a yak9t meg van és nem tetszik. Bombázok ellen jó, de vadászok ellen nekem nem jön be. Viszont a 20mm-eresk jól szoktak duruzsolni, pláne ha 2+ van belõlük 😄
2500 gold = 14 euro
nekem nincs boomerangom, de most akcios a p29es az oroszoknal, az nagyon utos joszag.
Míg a másik verzíóban kellene vennem 5000 goldot, hogy megtudjam venni a Mustangot és egy Boomerangot, viszont maradna kb 2000 gold.
Mennyibe kerül egyáltalán 5000 gold? Most nem tudok bejelntkezni, mert melóhelyen vagyok és nem tudom fejbõl a jelszavamat.

Lehet hogy én fröcsögtem ezután a nagy segítség után csak tudod érdekes hogy pl. a hivatalos fórumon azt látom hogy az elsõ hozzá szólás nem egybõl egy oltás meg belemagyarázás... na errõl ennyit..
Tök durva, hogy még a prem. Mustang MkI-et is felülmúlja, pedig elõtte meg amaz volt a tuti gép, ha egy vérnyomáscsökkentõ kört akartam.
Egyébként én megpróbáltam, többször leírtam (igen nem elsõre ó borzalom... Remélem nem hagy örök nyomot 😞 ), de rád jött az önérzetes bálkirálynõ hangulat, és mondhattam akármit, csak fröcsögtél... Biztos nehéz neked most, szerintem menj el csajozni, vagy legalább keress fel egy megfelelõ weblapot. <#pias>#pias><#szomoru1>#szomoru1>
cifuról meg annyit hogyha simán hozzá szólok bármihez 1 hónap... na bummmmm