War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a németeknek volt jónéhány agymenésük...
Coral Springs
Mennybõl az angyal.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

a.carkey
Ha már kifejlesztettem, használom. Legalábbis próbálom.

A medve nem játék.

B3 az fun gép, 13 lõszer az jó esetben 10 heavy tank, ha hagynak érvényesülni. De a B2 a HVAP 30mm-el hatékonyabb, és jó a légi célok ellen is.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Csak angol természetesen. Angolokat és a japókat húzom, némettel nem nagyon zúztam még.

Nem tudom, én azóta nem repülöm a B3-ast mióta kiderült hogy a B2-es már a 30mm-es ágyúval is ki ut lõni minden célpontot, még a heavy tankot mega light pillboxot is. Így aztán nincs sok értelme repülni az egytonnás 75mm-es ágyúval megterhelt, 13 lõszerrel ügyködõ B3at.

a.carkey
Nem tudom kinek van, de akinek van, nem vett észre olyat, hogy valamit változtattak a HS-129 B3-on? Eddig faszántosan szétkapta a med tankokat oldalról APval, meg kb. mindent, ami erõsen páncélozott volt, még a Heavy Tankot is hátulról/felülrõl, meg a Pillboxot, sõt, még sebezte a csatahajót is, bár utóbbinál szerintem csak szerencsém volt, mert pont olyanba találhattam bele, ami benne van a sérülésmodelljében.

Viszont most egyszerûen képtelenség vele repkedni, pedig ugyanazt a fegyverösszeállítást használom. Kilõni bármit vele pedig lutri.

A B2 az szuper fõleg repcsik ellen, de a B3, nos, az valami katasztrófa lett. 😞

A medve nem játék.

Angolokkal próbáltad? Vagy csak német természetesen?

a.carkey
Ilyen alapon prémnek mehetne a németekhez a Ju-287 és a HE-111Z.

A medve nem játék.

Na ez a Málta event már sokkal barátibb, itt még nyerni is lehet <#hehe>

A prém gépeket csak Test flightban tudod kipróbálni, de ott akármennyiszer.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

A bombázókat nagyon meg lehet szívatni vele, meg a head onban támadókat, ha sikerül betalálni.

A "kemény" földi célokra (bunker és tankok) meredek szögbõl rácsapással, kis gyakorlással egész jól lehet aratni. Egyszerre mindig csak egyet, és csak 1-2 rakétával. Az Il-2 ~132mm-es rakétái akár kettõt is kilõnek, ha egymás mellett vannak, a 82mm-esekkel meg szinte telitalálat kell.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Coral Springs
Jahogy, elsiklottam afelett hogy te prémium gépeket akarsz próbálgatni. <#hehe> Természetesen nem, mert ahhoz szolgálatba kéne állítani.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

én ilyen aa, armored car, light tank, ezeket szoktam lõni vele. Bombákat meg hagyom a pillboxra meg a med tankokra.
És ott ki lehet próbálni a prém repülõket?
Coral Springs
Elsõsorban tapasztald ki a távolságokat és a rátartást, tapasztalat nélkül semmit nem érnek a rakéták. Másodsorban bombázókat érdemes célozni vele, földi egységeket, a vadászgépeket meg felejtsd el. Utóbbihoz rengeteg tapasztalat kell, szerencse, és az impact késleltetést sem árt beállítani.

Coral Springs
Csinálj costum battle -t, ott beállíthatsz magadnak akár 44 enemy bot -ot is.

Akkor megpróbálom okosan:
Fighterek ellen gondolom nem a leghatásosabb, mivel ahogy ficánkol könnyen kitér.
Jól gondolom?
Vagy mi az a távolság ahonnan érdemes használni?
Tapasztaljam ki?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Köszi a múltkori bnz tippeket. Malta mapon mindkét f4-emmel mentem, figyeltem hogy ne keveredjek fordulóharcba, bár csak assistokat kaptam (a célzást még gyakorolnom kell...). A végére még bementem he111-el is pillboxra meg destroyerre vadászni és még 1 hurri is esett.
hülye kérdés = hülye válasz...😊))
Gyanítottam, hogy ez lesz a válasz.
köszi

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

meg kell tanulni célozni vele, és akkor bármi ellen jó.
Földi vizi célok és repülõk ellen
Lenne 1 kérdésem.
Rakétákat mik ellen érdemes használni?
Földi célpontokat nem sebez, csak karcol.
Repülõt meg esélytelen.

Jönnek majd a patchekkel.

A linkelt képen lévõ repülõk mikor jelennek meg(ami még nem jelent meg)? Vagy ezek szépen sorban jönnek majd a patchekkel? A Ju88P sorozatra fájna a fogam 😛.

Az elme az önmaga saját helye és önmagában alkothat Mennyet Pokolból, Poklot Mennyből.

darki81
<#hehe>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Szegény, biztos örülne ha beköszönne oda a 37mm rendet tenni... 😄

Ne vitatkozzatok, mert rátok küldöm Alexandr Sztevanovicsot és a duplacsövû halálosztót!!<#violent><#violent><#violent>

Na errõl beszélek!Chaika tier III-ban.elég sokáig bírta amúgy a csóka!😊
ja kösz, viszont itt azért picit dárgább a gold egységára, igaz többet is ér.
30 nap prémium itt 2000 arany csirke. 😊
És 1 hónap prémium itt mennyi arany? 2500 szintén, mint wot?

Amcsi ágon még nincs meg a cobra, de a yak9t meg van és nem tetszik. Bombázok ellen jó, de vadászok ellen nekem nem jön be. Viszont a 20mm-eresk jól szoktak duruzsolni, pláne ha 2+ van belõlük 😄
gyerekek nagyon szar most az euro árfolyam(gondolom az ukrán balhé miatt), ne most vásároljatok...
Csak nekem vannak optimalizáltsági problémáim? Nem mondom hogy bika gépem van, de eddig teljesen normálisan futott. Kb az új patch óta van hogy 10-15-re is leesik az FPS, úgy hogy még a grafikát is lejjebb vettem.
p29 = p39
5000 gold = 25 euro
2500 gold = 14 euro

nekem nincs boomerangom, de most akcios a p29es az oroszoknal, az nagyon utos joszag.
Szóval 25 Euro.... -.-'
25€
Nekem speciel a Typhoon jobban bejön, igaz még nem sokat repültem vele....
Mondjuk a Typhoonos csomag kb 6000 Ft, ad ugye 2 hét prémiumot is és még van 2000 arany, amibõl vennék egy boomerangot, és még maradna is 1000+ gold

Míg a másik verzíóban kellene vennem 5000 goldot, hogy megtudjam venni a Mustangot és egy Boomerangot, viszont maradna kb 2000 gold.

Mennyibe kerül egyáltalán 5000 gold? Most nem tudok bejelntkezni, mert melóhelyen vagyok és nem tudom fejbõl a jelszavamat.
Na most már végképpen nem tudom melyiket vegyem meg majd <#idiota>
Jacek
Húúúú.. áááááá... pfff😄

Köszönöm szépen, igyekszem felfogni a leírtakat <#circling>
<#mf1><#pias>

Jacek
Szeretem az ilyen internetes jósokat,meg a megmondó embereket..... egyébként tenyérbõl is tudsz jósolni vagy csak friss csirkevérbõl?
Lehet hogy én fröcsögtem ezután a nagy segítség után csak tudod érdekes hogy pl. a hivatalos fórumon azt látom hogy az elsõ hozzá szólás nem egybõl egy oltás meg belemagyarázás... na errõl ennyit..

f24sg
Typhoon 1/b late (eddig) a legjobb gép nálam, 61% feletti win rate, szinte csak HB-k alapján.

Tök durva, hogy még a prem. Mustang MkI-et is felülmúlja, pedig elõtte meg amaz volt a tuti gép, ha egy vérnyomáscsökkentõ kört akartam.
Legalább egoista ne lennél, a seggberúgást én fogom kapni...

Egyébként én megpróbáltam, többször leírtam (igen nem elsõre ó borzalom... Remélem nem hagy örök nyomot 😞 ), de rád jött az önérzetes bálkirálynõ hangulat, és mondhattam akármit, csak fröcsögtél... Biztos nehéz neked most, szerintem menj el csajozni, vagy legalább keress fel egy megfelelõ weblapot. <#pias><#szomoru1>
Jacek
Tudom hogy szar ha nem tudsz mit mondani, segíteni basztál inkább egybõl személyeskedtél és én vagyok a helikopter....

cifuról meg annyit hogyha simán hozzá szólok bármihez 1 hónap... na bummmmm

Ehh, SG nem szereti a Dropbox linkeket... 😞