War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
na viccet félre téve... elkezdtem újra a ruckykat... melyik prémium gép éri meg náluk ???? És a yak szériáról valaki ???? repülési taktika ????
elõre is köszi szépen 😊 még mindig csak az angolokat és az amcsikat ismerem úgy ahogy , szóval még fogok feltenni hülye kérdéseket , bocsi érte
Közel négyszázezer amerikai nõ vett részt a második világháborúban, akik a legkülönbözõbb feladatokat látták el. Közülük többen életüket adták hazájukért mégis csak évtizedekkel a háború vége után ismerték el õket.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
0:30-ál ha csak úgy ránézek nem mondanám meg, hogy játék. Elég élethû.
Megjárta a II. világháborút, Koreát, Vietnamot, a B-17 -tõl kezdve a B-52 -ig repült mindennel lövész / mechanikusként. Tagja volt a WT közösségnek is mint az egyik legöregebb játékos, 91 éves volt.
Tegnap ismerkedtem meg a játékkal és nagyon tetszik hogy nem csak arcade módban lehet játszani ( eztért is hagytam abba anno a WOT planet).
Mivel még nagyon új vagyok, és szeretnék jobban halani a "fejlõdéssel" nem önképzést szeretnék...tudnátok ajánlani egy klánt ahová ujoncokat/kezdõ, ámbár nagyon eltökélt játékost felvesznek?
Anno IL2 vel játszottam...és örülök hogy most is van egy játék ami online.
Köszi
Elõtte pedig Me-110-essel toltuk a meccseket, volt dupla kill és akadt olyan meccs is mikor 10 ground kill meglett a kicsikével... Egész használható gép szerintem, fõleg alacsonytámadásra jó a két motor miatt.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A LaGG-3 viszont nem volt jó, nem is szerették.
"LAkirovanny Garantirovanny Grob" -nak csúfolták, annyit tesz: "Lakkozott Garantált Koporsó" <#hehe>#hehe>
Egyébként a korai Il-2 teljesen fém volt, késõbb a félszárnyakat cserélték fára, és nem kicsit javított a teljesítményén.
ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld
A bf110 mint nappali vadász valóban nem volt a legjobb, de éjszakai vadászként elõszeretettel használták.
Az is igaz, hogy ahhoz képest, hogy mennyire sok repült p38-asból a világháború alatt, itt csak 1 normál verziója van, azt is ritkán használják. De ugyanez igaz a bf110-re , meg egy rakat másik gépre, vagy arra, hogy a p47-esenek nincs extra skinje a p40-esnek meg egy rakat van.
Mondjuk nem érheti szó a ház elejét, mert irdatlan sok gépet lemodelleztek, és idõvel biztos még többet fognak. Talán emiatt is szerencsés ez a rendszer, mert így nem csak elõre, de visszafelé is lehet fejleszteni a fában.
Mindenesetre örülök, hogy sikerült ellõni a motorodat!😊))
Amúgy útálom az FW190-eket, rohadék ribancok!!!😊))
Ha a német messzerek nem kezdenek el artyra vadászni és az angol vadászok a tenger felett irtják a rohamcsónakot akkor könnyen nyerhetõ ez a map.

George Lucas is vett át ezt azt a németektõl 😊)
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."