War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oké köszi , azt hittem pontos az a 45 õs 😞 egy air cobra 37-ese pontosabb nála ???? Mert nem tudom , hogy a jenkiket vagy a ruckykat húzzam :S
Coral Springs
A Yak 9T nekem egy nagy kedvencem, mert gyors és pontos az ágyúja. Gyakorlatilag ha elkezdek vele sorozni valakit, nincs az az elkerülõ manõver amivel megússza. A Yak 9K már nem annyira, mert rendkívül pontatlan az a 45mm -es ágyú. Hiába a nagy kaliber, ha körbelövöd vele az enemy -t. Darabosan kell vele lõni, de a harc hevében erre nem mindig tudok figyelni, én legalábbis. Viszont ha megszokod az se rossz gép, sõt.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Csak a Yak-9-eseknek van olyan nagy kaliberû ágyú beépítve, és (talán) az UT-ba lehet választani 20 vagy 23mm-est helyettük. A Yak-7B, Yak-1B és a Yak-3-asok egész jól felszereltek, bár repülni nem sokat repültem velük.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Valaki imádja a Yakokat, én nem túlzottan. Szerintem nem túl optimális a fegyverzetük. Ugye mindenki oda van a Yak9-esért a 37 meg 45mm-es ágyúk miatt, hát én nem. La sorozat szerintem sokkal vadabb a 20mm-esekkel és a baromi jó repülési tulajdonságokkal. Bár ha jól emlékszem van egy Yak, talán a tier3 legutolsó Yakja, ami 3x20mm fegyverzetû. Na az még nincs meg, de az biztos komoly!!
Én is ugy akarok repcsizni az mkVb-el mint a NAGY ÉS ANNÁL IS NAGYOBB George Beurling

na viccet félre téve... elkezdtem újra a ruckykat... melyik prémium gép éri meg náluk ???? És a yak szériáról valaki ???? repülési taktika ????

elõre is köszi szépen 😊 még mindig csak az angolokat és az amcsikat ismerem úgy ahogy , szóval még fogok feltenni hülye kérdéseket , bocsi érte
Coral Springs
Elfeledett hõsnõk.

Közel négyszázezer amerikai nõ vett részt a második világháborúban, akik a legkülönbözõbb feladatokat látták el. Közülük többen életüket adták hazájukért mégis csak évtizedekkel a háború vége után ismerték el õket.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Nagyon jó videó. Ügyesek.
0:30-ál ha csak úgy ránézek nem mondanám meg, hogy játék. Elég élethû.
Coral Springs

Coral Springs
Rest in Honour and Peace W.D. Smith

Megjárta a II. világháborút, Koreát, Vietnamot, a B-17 -tõl kezdve a B-52 -ig repült mindennel lövész / mechanikusként. Tagja volt a WT közösségnek is mint az egyik legöregebb játékos, 91 éves volt.

Üdv!

Tegnap ismerkedtem meg a játékkal és nagyon tetszik hogy nem csak arcade módban lehet játszani ( eztért is hagytam abba anno a WOT planet).
Mivel még nagyon új vagyok, és szeretnék jobban halani a "fejlõdéssel" nem önképzést szeretnék...tudnátok ajánlani egy klánt ahová ujoncokat/kezdõ, ámbár nagyon eltökélt játékost felvesznek?

Anno IL2 vel játszottam...és örülök hogy most is van egy játék ami online.

Köszi

Mai záró meccs eredménye: RB-n 3 kill japánok ellen Spirfire Mk1-essel... Jól esett. 😄

Elõtte pedig Me-110-essel toltuk a meccseket, volt dupla kill és akadt olyan meccs is mikor 10 ground kill meglett a kicsikével... Egész használható gép szerintem, fõleg alacsonytámadásra jó a két motor miatt.
Nem nagyon volt választásuk, hidd el 😊)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

A La-5 -öt szerették a pilóták, a magasság csökkenésével egyre inkább elõnyben volt minden téren a német kortársaihoz képest, ráadásul tény, hogy a keleti fornt felett a csaták döntõ többsége 5000m alatt zajlott, ott pedig igazán jól teljesített.

A LaGG-3 viszont nem volt jó, nem is szerették.
"LAkirovanny Garantirovanny Grob" -nak csúfolták, annyit tesz: "Lakkozott Garantált Koporsó" <#hehe>

Egyébként a korai Il-2 teljesen fém volt, késõbb a félszárnyakat cserélték fára, és nem kicsit javított a teljesítményén.
Coral Springs
A játékban még elvagyok vele, de irl bele nem ülnék. <#nevetes1>

Lényegében egy LaGG-3, csak jóval erõsebb motorral, ahhoz képest pedig nem nagyon változtattak rajta, szóval igen, rétegelt lemez a drága... 😊
Coral Springs
Ez az La-5 a fából készült gépek egyike ? A szárnyon egy méretes területen le van kopva a festék, alatta meg fa van. (A skin szerint.)

Köszi!
Lehet. Leszállsz, megvárod míg letelik a repair time, aztán "Leave plane", ekkor kitesz a briefing képernyõre, és ott tudsz váltani. Aztán Go to battle gomb 😊

Lehet hogy hülye kérdés, de ha leszállok javítani lehet módosítani a fegyverzeten - bombák/rakéták?
Nem ártana tudnunk hogy te mivel mész. Egyébként a fordulás a gyengéjük akárcsak a messzereknek, nem fordulnak.

Engem folyamatosan szivatnak az FW-k, de nekem nincs, így nem tudom mik a gyenge oldalai..
Én 109esbe az E fölött nem ülök bele, annyira nem csípem õket. Az FW A5 jobb.

Amilyen jó gépnek tartottam...Német ágat csináltam elsõnek.Szóval repültem már nem egy fw típussal.Nincs sok esélye.Rosszul emelkedik és fordul.Lassú.Két dologban jó,nagyon stabil zuhanásnál és erõs fegyverzete van.Csak ez kevés a gyõzelemhez! 😊 Ezért is van hogy sok head on megy FW-vel.Mert máshogy nincs esélye. 😊 Bízik a 2-4 gépágyúban. 😊 Akkor már inkább a 109-es.

Omrega
Mármint az XP38-ast? Már 1.35 óta megvan, adják a USA Csendes-óceáni küldetés sorozatához, viccesen az volt az elsõ amerikai gépem és eleinte nagyon macera volt, mert állandóan a mai T4-nek megfelelõ kategóriába sorolt be vele, és akkoriban tényleg szörnyû volt a FM-je

ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld

Amúgy én is így vagyok a fockewolfokkal...félelemmel vegyes útálat...
köszi!!😊Vegyél egyet, majd ha jobb lesz az eeuró, aztán próbáld ki!😊)
Omrega
Hmm. egy repülõ téglánál sokkal jobb, én szeretek vele repkedni. Persze ismerni kell a határait, T3-ban is simán megállja a helyét.

A bf110 mint nappali vadász valóban nem volt a legjobb, de éjszakai vadászként elõszeretettel használták.

Hehe 😊 Mikor megláttam hogy van egy olyan XP a játékban, már görcsbe állt a gyomrom, és mikor elkezdtél üldözni... mondom akkor inkább egy roham döntsön a sorsunkról 😄 Ha legközelebb majd XP-t látok, akkor gondolok rád 😄

az xp38 továbbra is csak egy repülõ tégla maradt sajnos...a Bf110 meg az életben sem volt túl népszerû, már az angliai csatában leszerepelt...
Omrega
Az 1.37 miatt érdekesen alakulnak a fejlesztéseim, például nincs kifejlesztve a p400, p38 mert az átálláskor már volt kobrám meg thunderboltom is. Sokan írják, még a hivatalos fórumon, hogy javítani kellene a p38-as repülési modelljén, de én úgy veszem észre, hogy az az 1.37-ben az XP38-asnál legalábbis megtörtént.

Az is igaz, hogy ahhoz képest, hogy mennyire sok repült p38-asból a világháború alatt, itt csak 1 normál verziója van, azt is ritkán használják. De ugyanez igaz a bf110-re , meg egy rakat másik gépre, vagy arra, hogy a p47-esenek nincs extra skinje a p40-esnek meg egy rakat van.

Mondjuk nem érheti szó a ház elejét, mert irdatlan sok gépet lemodelleztek, és idõvel biztos még többet fognak. Talán emiatt is szerencsés ez a rendszer, mert így nem csak elõre, de visszafelé is lehet fejleszteni a fában.

Névre nem emlékszem annyira mérges voltam, de a térkép stimmel, hogy rohadnál meg Te....😊))))
Mindenesetre örülök, hogy sikerült ellõni a motorodat!😊))
Haha 😄 Sicilyn volt 😄, ha emlékeznél, a játékban ugyanaz a nevem 😄

Na, csak nem én voltam???Pont tegnap történt velem ugyanez az xp50 el, egy FW ellen😊))
Amúgy útálom az FW190-eket, rohadék ribancok!!!😊))
Nekem német oldalon is nagyon bejön ez a map, He111-el nagyot lehet kaszálni és a messzereket is egyre jobban érzem, bár airkill ma sem sikerült azért néhány találatot/kill assistot összehoztam, és ma sikerült egy spitet is kimanõvereznem, velem egymagasságon volt utolsó angolként és még 2-3 társ emelkedett a közelben, kb 3-4 óra felõl jött felém amikor úgy 600m-re ért, leborítottam, aztán pár függõleges manõver (looping vagy mi?) után már én voltam lõhelyzetben. Sajnos mindig kifordult, de azért egy hit összejött mielõtt a társak széttépték...
Ha a német messzerek nem kezdenek el artyra vadászni és az angol vadászok a tenger felett irtják a rohamcsónakot akkor könnyen nyerhetõ ez a map.
Tegnap egy olyan nagyon vigéckedett, aztán azt hitte jó ötlet head-ont játszani az FW-m ellen 😄 csak sajna a darabokra szakadás elõtt még sikerült ellõnie a motorom :/

Egyértelmûen csíter gép, és nemrég még tier 2-ben mehettél vele!!!😊))
Ez jóóó.Nagyon jóóó! <#eljen><#worship><#nevetes1>

Gaijinéknak sikerült megoldani a turboproblémát😊))
kezdõ jetek, akarommondani
az egyik legjobb prém gép, egy vadállat!!!jobban emelkedik, mint a ketdõ jetek!BNZ-kívûl semmire se jó!😊))
Xp-50-es.Megvettem.Undorító.Rb-n folyamatos wep-el megyek és még nem sikerült sem a vízet sem az olajat túlmelegíteni.Mindennél jobban emelkedik.Ami érdekes,mert elvileg 1 db készûlt belõle és az is felrobbant a turbo miatt. 😄

Az amcsik a Sabret az oroszok meg a MiG-15öt építették teljesen erre a formavilágra alapozva.

Meg is döbbentek a szövetségesek, mikor megtalálták a félkész "csodafegyvereket".A németek teljesen megelõzték a korukat, volt irányítható levegõ-levegõ rakétájuk, ballisztikus rakétájuk, sugárhajtású gépeik, stb..Aztán jó le is nyúlták pl. az oroszok az fw ta 183- ból csinálták a mig15-öt...
az a Ta-183 az nem a jenki sabre? 😄, a P-87 meg az a prém csítgép szintén a jenkiknél? 😄

A Gigant megvalósult, sõt már 42-ben repült. Csak a játékban nem sok értelme lenne szegénynek.

George Lucas is vett át ezt azt a németektõl 😊)

Az agymenésekbõl lesznek az olyan gépek, mint az F-117 vagy a B2.

Hát igen, volt mit ellopni a háború végén tõlük.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Valahogy kell fejlõdni 😊