War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végre össze kapartam az RP-t a Bf109 F-4-re... és nem vehetem meg, mert még kibaszott 3 repülõt kell a T2-es sorból kifejleszteni... na menjenek a francba.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Levytöl loptam
en azon haborogtam legutobb, h europai palyan 80% teljesitmeny felett a swordfish melegedett. ami a tavolkeleti palyakon volt igazan vicces, mert ott mar 70% felett is 😊 torpedoval nem is tudtam 200 m fole menni ...
Hát erre a mai peccs átnevezte, mától Convertible XP-nek hívják. <#nyes>#nyes>
hát kár akkor azért az XP-ért, azt hittem hogy legalább azaz XP átmegy válthatóba vagy valami, na de mindegy is, mert így is van annyi váltható XP-p hogy nem tudom mikor lesz annyi pénzem 😄
akkor így hogy nincs XP csík, ugyanannyi xp-t ad a repülõ kihúzására is, gondolom.. 😊 akkor legalább ennyi jó van 😊
Köszönöm mégegyszer a válaszokat! 😊
Csaby
Külön van modul xp, gépfejlesztés xp és free xp
Ha fullos a géped akkor értelemszerûen arra a gépre nem kapsz több modul xp-t a többi ugyanúgy jön ezután is 😊
régi xp csík már nincsen bármivel fejleszthetsz gépet csak ha túl nagy a lépcsõ a két gép között akkor kevesebbet kapsz érte 😊
Ugyan a debriefing képernyõn ad RP-t (xp-t) a modulokra is, de jobb oldalt kiírja, hogy mivel minden ki van fejlesztve, az elveszett. De a fejlesztendõ gépre megkapod az RP-t, ahogy írja is.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Csaby
Ha már nincs mit fejleszteni a gépen akkor egyszerûen nem ad 😊
miután kifejlesztettem egy repülõn az összes modult, akkor utána amit a géppel szereztem XP, az hová megy? a goldért váltható free XP-be teszi?
Csaby
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Ez a Corsair valami állom 😮 jól fordul viszonylag , elég gyors is és olyan függönyt lövök vele 😄
Ez a PUMA v mi en klán gyûjtõ v csak jó játékosok ? vagy van valami jó magyar köti ahova beférek noob ként is ? mert uncsi 1edül repkedni <#sir>#sir>
1 bombázót szoktam ott kinézni, de azért megyek fel odáig mert mire felérek legalább 2 vadász van hasonló magasságon.
Ez zavar, hogy hogyan tudnak más fighterek ott lenni már, mikor ennek a gépnek brutálisan jó papíron az emelkedése.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Amúgy meg itt vannak a tankok, csak nem mindenki tud játszani velük 😄
Vettem 1 Aircobra-t.
Próbálok vele feljutni 5500-6000 méterre.
5100-nál 1 BF109-e úgy kapott szét alulról, hogy még emelkedés közben voltam.
Kérdésem az, hogy van-e valami trükkje az emelkedésnek?
Ahogy én csinálom:
WEP-el emelkedek élesen, hogy minél kevesebb sebességet veszítsek.
Ha elfogy beállok egy olyan szintre ahol a nõ a magasságom is és a sebességem is.
Amint ismét van újabb éles emelkedés.
Ezek olyan 800 méterek szoktak lenni.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
http://keptarhely.eu/view.php?file=20140129v01es7rv2.jpeg
végre kezdem újra megszokni az amcsikat <#taps>#taps>
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Mért van ennyi <#kocsog>#kocsog> rammer ??? De már sim ben is egyre többel találkozom ma....
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
És szerintem a tierjük legjobb gépei közt vannak
Amerikai ágon épp a musztángot fejlesztem. Az mennyire jó gép? Találkoztam már párral, de a játékban nem tûntek olyan félelmetes gépeknek, mint amennyire a világháborúban jók voltak. Van egy singlemission, ahol Mc.202-esek ellen lehet a 20-as ágyukkal felfegyverzett angol verizóval repülni. Ott persze arat.
ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld
Azért tier I-II az nem egy nagy áldozat 😊
Persze ha neked így kényelmes akkor pofám lapos (meg amúgy is) 😄
Hogy konkrétan a hozzászólásodra is válaszoljak, valamit rosszul csinálsz. Persze nem tudom hogy játszol, így azt se hogy mit csinálsz rosszul.