War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#taps>Welcome to the jungle... 😊

JethroHUN
Csak most vettem észre mekkora egy átbaszás ez az 1.37 fejlõdési rendszer...
Végre össze kapartam az RP-t a Bf109 F-4-re... és nem vehetem meg, mert még kibaszott 3 repülõt kell a T2-es sorból kifejleszteni... na menjenek a francba.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

http://www.youtube.com/watch?v=h9uH8jbxc58&feature=youtube_gdata_player

Levytöl loptam
Látszik hogy figyelik a játékosok visszajelzéseit és a fontos hibákat egybōl javitják.Swordfish túlmelegedés,exp átnevezése,lancaster motorhang.....nyátok. Lancastert simen még egyáltalán,hb ha 2* arcadba is max 10 alkalommal ha láttam...pedig hiányzik hogy leszedjek eggyet.
ezek figyelnek!

en azon haborogtam legutobb, h europai palyan 80% teljesitmeny felett a swordfish melegedett. ami a tavolkeleti palyakon volt igazan vicces, mert ott mar 70% felett is 😊 torpedoval nem is tudtam 200 m fole menni ...
Na ez jó. Ahogy olvastam a hosszászólásodat gondoltam hogy igazán átnevezhetnék már végre ezt a hülye free xp-t amikor elég távol áll a freetõl, mondjuk konvertálható XPre.

Hát erre a mai peccs átnevezte, mától Convertible XP-nek hívják. <#nyes>

csaba90
értem, köszönöm! Kicsit a legutóbbi patchban elvesztem, hogy mi hogy van 😄
hát kár akkor azért az XP-ért, azt hittem hogy legalább azaz XP átmegy válthatóba vagy valami, na de mindegy is, mert így is van annyi váltható XP-p hogy nem tudom mikor lesz annyi pénzem 😄
akkor így hogy nincs XP csík, ugyanannyi xp-t ad a repülõ kihúzására is, gondolom.. 😊 akkor legalább ennyi jó van 😊
Köszönöm mégegyszer a válaszokat! 😊

Csaby

A kreditszerzése egyébkéént korábban sem befolyásolta az XP csík, sem semmi más, netelt csíkú géppel is ugyanúgy lehetett pénz farmolni. Most pedig már xp csík sincs, tehát a prémium géppel életed végéig farmolhatod a pénzt és fejlesztheted a következõ gépet a tech treen.

kredit az nem változott régen az xp csíkos idõben sem ahogy most sem, az mindig ugyanúgy jön 😊
Na azért ne értsd félre 😄
Külön van modul xp, gépfejlesztés xp és free xp
Ha fullos a géped akkor értelemszerûen arra a gépre nem kapsz több modul xp-t a többi ugyanúgy jön ezután is 😊

régi xp csík már nincsen bármivel fejleszthetsz gépet csak ha túl nagy a lépcsõ a két gép között akkor kevesebbet kapsz érte 😊
Nincs xp csík.

Ugyan a debriefing képernyõn ad RP-t (xp-t) a modulokra is, de jobb oldalt kiírja, hogy mivel minden ki van fejlesztve, az elveszett. De a fejlesztendõ gépre megkapod az RP-t, ahogy írja is.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

csaba90
uhh :S és még mindig van iylen XP csík? ha kihúzom akkor utána creditbõl is kevesebbet ad? mert ugye már azt nem látom, viszont nem tudom hogy létezik e még a háttérben vagy sem.. 😮

Csaby

Szerintem sehova nem megy onnantól. Free-be alapból megy egy adag minden meccsbõl.
Ha már nincs mit fejleszteni a gépen akkor egyszerûen nem ad 😊
csaba90
sziasztok!
miután kifejlesztettem egy repülõn az összes modult, akkor utána amit a géppel szereztem XP, az hová megy? a goldért váltható free XP-be teszi?

Csaby

Coral Springs
Könnyített az FM ezért olyan drasztikusan nem jönnek ki a különbségek, azt azért nem mondanám hogy minden gép ugyan azt tudja.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Arcadeban szinte minden gép ua tudja... de a többiek úgyis kijavítanak 😄

Ez a Corsair valami állom 😮 jól fordul viszonylag , elég gyors is és olyan függönyt lövök vele 😄

Ez a PUMA v mi en klán gyûjtõ v csak jó játékosok ? vagy van valami jó magyar köti ahova beférek noob ként is ? mert uncsi 1edül repkedni <#sir>
Arcade.
1 bombázót szoktam ott kinézni, de azért megyek fel odáig mert mire felérek legalább 2 vadász van hasonló magasságon.
Ez zavar, hogy hogyan tudnak más fighterek ott lenni már, mikor ennek a gépnek brutálisan jó papíron az emelkedése.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Természetesen RB-re gondoltam.

Tudom-tudom, csak reménykedtem, HÁTHA... 😊
Tavaly még mondtak ilyet igen 😊
Amúgy meg itt vannak a tankok, csak nem mindenki tud játszani velük 😄
Hoppácska

Mit is mondtak, mikor jön a GF? A PS4 verzióval párban? <#nezze>
gyerekek, tier 4-5 teljesen ki van halva...végre eljutottam idáig, aztán nem tudok játtszani...(R😎
Arcade vagy historical? Mert arcadba szerintem holt felesleges felmenni olyan magasra...1-2 bomber szokott lenni ott, a többiek mind 1500 alatt repkednek. Elég ha kicsit feljebb mész náluk.
http://warthunder.com/en/news/429/current/
Szerintem egy lényeges van.NE a csatatér felé emelkedj!Én még a messerekkel sem afelé emelkedem.A szélén zig-zag-ban.Aztán olyan 5500-6000m környékén fordulok a csatatér közepe felé.Azért kapott szét könnyen mert könnyû célpont voltál.Gondolom semmi sebességed nem volt.Kacsavadászat volt.

Megpróbálok okosat kérdezni.
Vettem 1 Aircobra-t.
Próbálok vele feljutni 5500-6000 méterre.
5100-nál 1 BF109-e úgy kapott szét alulról, hogy még emelkedés közben voltam.
Kérdésem az, hogy van-e valami trükkje az emelkedésnek?
Ahogy én csinálom:
WEP-el emelkedek élesen, hogy minél kevesebb sebességet veszítsek.
Ha elfogy beállok egy olyan szintre ahol a nõ a magasságom is és a sebességem is.
Amint ismét van újabb éles emelkedés.
Ezek olyan 800 méterek szoktak lenni.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Oké köszi szépen 😊
A késõi F és G modellekre tehetsz (a koraiakat még nem is néztem), ki kell fejleszteni, talán R1 pods néven van a modul fa jobb szélén, aztán másodlagos fegyverzetnek ki kell választani a 2x cannont. Ad 2 20mm-es MG 151/20 gépágyút a szárnyak alá. Amikor tüzet nyitsz, ezek egy nagyon kicsivel késõbb kezdenek tüzelni, mint az orrban levõ fegyverek, ezt számítsd bele.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Ugy értve kifejteni , hogy melyik messere tehetek... mi a teljes neve (pontosan a tech treen) meg ilyenek köszi 😊
Ezt a gun podos cuccot nem értem :S ki tudnátok fejteni ? 😊 köszi

http://keptarhely.eu/view.php?file=20140129v01es7rv2.jpeg

végre kezdem újra megszokni az amcsikat <#taps>
Amelyik Messer 1 sorozatból kiszed, azon vannak gun podok, a tieden meg szerintem nincsenek. Kicsit rontanak a rep. tulajdonságokon, de elsöprõ tûzerõt adnak.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Azt nem értem , hogy a messerek csomószor kiszednek 1 sorozatból bezzeg én az f-es messeremel a kacsát nem lövõm le.....

Mért van ennyi <#kocsog> rammer ??? De már sim ben is egyre többel találkozom ma....
Coral Springs
Én is preferálom a repülõket, de a világháború az nekem valahogy kiesett. A gépek 90% -át itt a játékban ismertem meg, most meg akár könyvet is tudnék írni. Persze ez még nem a vége, még jópár gép hiányzik a játékból van mit tanulni.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Egy barátom accján volt szerencsém menni mustángal... éppen azért hajtók rájuk mert ha van pilota és tudd velük repülni akkor félelmetesek <#szeret>
És szerintem a tierjük legjobb gépei közt vannak
Omrega
Mivel nagy repülõgép fan vagyok, nekem nem volt ilyen problémám, mindegyik nemzetet húzom. Mindenhol volt eleve pár kedvenc gépem. Amióta WT-zek egy csomó addig ismeretlen gépet szerettem meg. Talán azért is kezdtem a japánokkal, mert azokról tudtam a legkevesebbet. Visszagondolva minden nemzet jó kezdésre, a mostani T1 favorit csapat a németek, de ezt már írtam.

Amerikai ágon épp a musztángot fejlesztem. Az mennyire jó gép? Találkoztam már párral, de a játékban nem tûntek olyan félelmetes gépeknek, mint amennyire a világháborúban jók voltak. Van egy singlemission, ahol Mc.202-esek ellen lehet a 20-as ágyukkal felfegyverzett angol verizóval repülni. Ott persze arat.

ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld

Coral Springs
Én azt választanám amelyik a legelõrébb tart, attól függetlenül hogy az angolok az én stílusomat sem képviselik. A nicknevet meg lehet módosítani.

Mérsékelt játékkal azért 1 hét alatt összehozod egy accountra az eddigieket 😊
Igen pont a választásnál tartok csak az angolok a Tier III-is mk5b ig vannak kihuzva viszont õk meg távol álnak tõlem azzal a sok meggy mag vetõvel 😄 az amcsik meg oroszok közt meg nem tudok választani <#sir>
Válassz egyet amelyikkel a legmesszebb jutottál vagy amelyik tetszik aztán a többit hagyd 😊
Azért tier I-II az nem egy nagy áldozat 😊
Igen ... Erre most a napokban jöttem rá ... És a nagy bánatom , hogy nem 1 accon vannak 😞
és ha mondjuk beleöltél volna kb max 3-4 plusz napot egy accountra akkor ugyanott lennél most csak 1 fedél alatt lenne mindenki és a pénz is ugye 😄

Persze ha neked így kényelmes akkor pofám lapos (meg amúgy is) 😄
De minek ahhoz ennyi reg? 😞 Csak a saját melódat forgácsolod szét.

Az , hogy kiakartam választani azt a nemzetet amelyik a legjobban fekszim nekem.... és azzal a kezdõ aranyal (2napi prémium) minden nemzetet ki húztam tier II-ig
A hibámra meg már meg van a gyogyír.... mivel már kb 1 hónapja csak angol gépet láttam ezért megszokásból leállok fordulózni a cobrámal is
és ennek mi értelme? 😊
Egy a gondom ..... Igazi p51 fan vagyok , viszont mire addig elérek... és nem tudom , hogy egy kingcobra vagy egy p47 vagy egy p38 lightning milyen és ezért nem tudom eldönteni melyik regget kezdjem el 😄 mert az angól az amerikai és a japán és az orosz tech tree-im mind más más reggen vannak <#falbav>
Coral Springs
Azt mondják hogy az oroszok op -ok, ez viszont egy badarság. Nem állítom azt hogy nincs köztük op gép, de az van mindegyik nemzetnél. Az orosz gépek többsége ugyan olyan mint az amerikai társaik. Gyorsak, erõs a fegyverzetük, a használatuk se tér el úgy igazán. Meglehet azt a párhuzamot húzni mint az angol és a japán gépek között, azok meg jól fordulnak.

Hogy konkrétan a hozzászólásodra is válaszoljak, valamit rosszul csinálsz. Persze nem tudom hogy játszol, így azt se hogy mit csinálsz rosszul.

ok köszi.... amúgy azt mi okozza ha ruckykal megyek akkor akkor amcsi szedd ki és fordítva is <#help>
Coral Springs
Az Airacobra ágyúja elég pontos, viszont az meg lassú. Körülményesebb vele eltalálni valakit mint a Yak 9T -vel, de ha megszokod akkor ott ám kõ kövön nem marad. AB -n ~4000 kill -em van csak az Airacobra variánsokkal, egyedül az orosz K-1 nincs meg. Az orosz P-39N-0 pedig az egyik top gépem RB -n. Amit még érdemes tudni hogy az Airacobra egy boom n zoom gép, a legjobb ha gyorsan mész vele.

Nem hinném hogy sokkal pontosabb mint a szovjet 37mm-es, de az airacobrákon elég jó géppuskafegyverzet is van, ha kifogy az ágyú. Mondjuk annak a 37mm-esnek a tûzgyorsasága sokkal kisebb mint a szovjetnek.