War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
hasonlítsd már össze a két gép sebességét...
Yak 9 vs FW (a 2. számú FW)
Látom, h 5000m-en kilõvi szembõl a társam, na megbosszulom.
Fordulóban kapom el, csak 1-2 találat éri és elkezdi nyomni "hazafelé".
Én utába.
Rövid(!) idõn belül 2 km távra hagy le. (Tényleg ennyivel gyorsabb?)
Visszafordul head to head és game over a Yakomnak. Én talán meg sem karcoltam.
Ez most komoly h a FW ennyivel gyorsabb?
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Repteret hogy kell elfoglalni RB-n? Mivel egy tegnapi csatában már csak egy ai gép maradt ellenfélnek, gondoltam behúzok egyet, viszont hiába dekkoltam a reptéren, sehogysem foglaltam. Kilövöldöztem a környéken az összes földi célpontot, de úgy sem. Holott az egyik feladat is ez lett volna, hogy legalább egy repteret foglaljunk el.
Ennek mi oka lehetett?
Hát 3 arcade bukó után már nagyon akartam azt az 1 db 4x-t tegnap, úgyhogy jött a jól megszenvedett ajándékgép és tádáá, egy AI Zero, és egy player Ki-49 aki viszonylag jól bírta az ütéseket, tetszett, hogy próbált a fordulékonyságával idõt nyerni magának, sikerei is voltak 23 forduló erejéig, de aztán már számítottam rá, mikor lecsaptam negyedszer, bekapott egy szárny végi találatot (stealth lõszert használok 20mm Hispanoban), a jobb aileron azonnal leesett, onnantól már csak a kegyelem döfés volt hátra, sajnos mivel jól fordulta el a rácsapásaimat így ki is fogytam lõszerbõl, utána meg köröztem a sziget körül várva, hogy egy repteret befoglalunk, de végül megnyerték a srácok mielõtt kifogyott volna az üzemanyag.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Megsétáltattam kicsit a Panther -t is ha már van, elég jól adja a zsetont. A társam egy P-40 -el jött be velem, õ lelõtt egy Vampire -t. <#eljen>#eljen>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Addig nincs gond amíg nem érsz az ellenséges botok közelébe utána viszont elkezdesz egyet üldözni és onnantól kezdve amíg le nem lõnek addig mindig 4-5 ai a seggedben lesz folyamatosan és nem mennek át más célpontra csak rád vadásznak 😄
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld
Csaby