War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A cobra 37-ese lassabb pl egy orosz 45 õsnél .... De ha szaggatottan lõsz vele és csak biztos célpontra akkor nagyon nagy fegyver elõny jelent....
Én is ha üldözök a cobrával akkor használom a 37-est hogyha az ellen fordul és a teljes gép lapját látom magam elõtt tisztán mert akkor 1 maximum 3 lövés az illetõ...
Na ne haragudj de te most egy olyan dologba akarsz bele menni amibe nem kéne....

Amit vettem vaio kimondottan multimédia játék a boltban is megmondták itt a hangsúly nem a laptopon van.. hanem azon , hogy 100/1 hibásan készül és ebbe futottam bele , a szervizesek is megmondták , hogy nem lett volna semmi gondja a játékokkal (ac4 , bf4 stb..) ha nem lett volna pontatlanul az alaplapra illesztve az vga ,

"Még ha közel ugyanolyanok a specifikációi mint ami az asztali gépben van, akkor is rosszabbul teljesít a laptop játékoknál mint az asztali gép. " hát erre nem vennék mérget.... Ez laptop függõ és OP függõ ez sok mindentõl függ egy program futását kismillió dolog befolyásolja nincsen 2 egyforma futó környezet....

Én most nem is ezt a témát akartam hánytorgatni vagy bármi egyszerûen megpróbáltam segítséget kérni... De akkor elnézést kérek , az elõzõ hsz emért.{PEACE}
El-eltalálom õket, csak az ellenségnek gondosan mellészór és az 5-6. gránát találja el, de ha egy csapattárs kerül elé, egybõl szétveri.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Teljesen alapvetõ dolog hogy a laptop nem váltja ki a az asztali gépet ha játékról van szó. Még ha közel ugyanolyanok a specifikációi mint ami az asztali gépben van, akkor is rosszabbul teljesít a laptop játékoknál mint az asztali gép.

Coral Springs
Hát ha nem találsz el vele semmit akkor nehezen hiszem.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

De az fosni fogja a pénzt! 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Coral Springs
De amúgy érdekes hogy megy a versenyfutás a Kingcobra -ért, közbe meg szidjátok a 37mm -es puskát. Azon nem 37mm -es lesz ?

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Nos számomra az event véget is ért.... ismét lemaradtam a prém cobráról....Én hülye pár hete eladtam az asztali gépet és vettem egy sony vaio fit 15e-t erre ma megadta magát a laptop (2 hetes gép volt) elfüstölt az alaplap.... 10 perce jött kb a sony futár mondta , hogy alaplap hiba nem volt rendesen rá rakva az alaplapra a 740gt kártya ezért a foglalta az vga-nak konkrétan meg égett , 4-5 nap a javítás.... a netbookon meg nem fut a wt...

Esetleg valaki nem tudna segíteni ? Mert most 2 nap alatt képtelen vagyok keríteni egy gépet <#sir><#rinya> pedig már 2meg volt az eventnek a negyede , így vegyen az ember sony-t....
Coral Springs
Eddig a legtöbb kill -t RB -n az F4U-1c -vel csináltam, 255 kill -t. Ezt az event alatt döntöttem meg az orosz P-39N-0 -val, az jelenleg 263 kill -el vezet. Én azt mondom hogy megszokás kérdése, vagy épp emberre válogatja. Nagy kedvencem a 4 x 20mm mert olyan mint egy fûrész, de ám ha ráérzel a 37mm -re az olyan mint ha kisebb bombával dobálóznál, akit eltalál az egybõl meghal függetlenül attól hogy vadász vagy egy bombázó. Persze ha nem érzel rá akkor hamar ellövöd a 30 -as tárat a semmibe, akkor vagy kitartasz a tapasztalatszerzés mellett, vagy választasz másik gépet.

Ilyen ha ráérzel a 37mm -re, és ugyan így leesik akár a B-17 is, 1-2 golyó egybõl öl.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Azt néztem én is, csak a P-400 nincs benne az eventben.

Én ezért csípem sokkal jobban a P-400ast a P-39eseknél, vadászgépek ellen a 20mmes sokkal hatékonyabb a 37mmeseknél. Plusz ugye remélem néztétek hogy s 37mm-es ágyúk szórása mekkora a játékban amíg maxra nem fejleszted(new 37mm cannon). Elég az hozzá hogy amíg nem maxos, 300 méternél (0.30) távolabbról teljesen felesleges lõni vele.

Az F és G szériás 109-esek motorja szó szerint másodpercek alatt melegszik 25°C-ról 115-re, az E-k jók, de azokat fél kézzel kimanõverezik a kobrák. Legalábbis engem 😄

Hát ez nevetséges 😄D Üldözöm az ellenséget, lövöm fél órája, nem akar megdögleni, egy pillanatra átrepül elõttem a társam, és véletlen kap a 7 millisbõl, lezuhan (már elõtt is zuhant és égett, azért suhant át elõttem), és büntit kapok amiért lelõttem 😄DDDDDDDDDDDDDd Ezt bezzeg egybõl megadja nekem, aztán a gépet amit üldöztem ,egy másik társam lerammolja.. komolyan ez már szánalmas.

Nem értem miért erõltetitek ami nem megy? Ha annyira nem jön be a 39/63, akkor ott van a 109, benne van az eventben.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Érdekes, hogy az a nyamvadt 37mm-es trágyadomb nem talál el semmit, de ha nem figyelek és egy csapattárs több mint 1km-re elõttem átrepül a tüzemen, azonnal szétkapja... A fene vigye el õket, tettek volna bele egy 20mm-es gépágyút, semmi baj nem lenne ezzel a géppel.

De az is vicces, hogy a sok idióta belerepül a pofámba, én meg csak megkarcolgatom a 20 millisekkel, de az persze mindig lelõ

Hát én nagyon szívesen elcserélném az E-3-mam egy cobrár, nem értem, hogy nálatok mi a baj. Engem úgy hasítanak ketté/fordulnak/emelkednek le, ahogy kell...

JethroHUN
Csak játékos számít és, folyamatosan német top gépek ellen tesz az MM. Értelmetlen szopás az egész...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Ez a 39Q az event kezdete ota egy FOS már egy a20g turetje le szakítja a szárnyam kb 3 lövésbõl.....
Minden gép bele számít amit cobrával lõsz le... én is csak 4/27-nél tartok amúgy... tuti nem lesz meg MEGINT a tavalyi sem lett meg.....
JethroHUN
Nekem baromira nem lesz meg.... vmi pro megcsinálhatná nekem. Nem tudok Bf109 G2ket és társait lelõni az airacobrával...

Tegnap 5körül kezdtem neki, közben volt vacsora, gyerekfürdetés, borozgatás stb, este 11-re megvolt a 26kill, szóval meg lehet csinálni, van még rá 2 nap.
Jah lehet valakinek ez új infó, de a botok nem számítanak bele az achiba...

Oké akkor nem én vagyok a hülye kb a messerek pod nélkül is 1 sorozatból nyesik le a szárnyaimat....
23 kill-t van még esélyem össze szedni ? <#help>
JethroHUN
Én is ugyan ezt említettem, természetesen le lettem hülyézve azonnal.

3 azaz HÁROM killem lopta el egy szaros SBD-3 3 killemet , végre lett volna egy tényleg jó köröm erre 1 kill 2 asisst és kb 20 crit és ua ennyi hit
Imádom, hogy a szétlõtt gépek crashelnek, és véletlen se ad killt érte... Most meg az volt hogy lecritteltem a gépet, az leszállt a földre, és csak szimplán eltûnt elõlem, csak simán kilépett, killt meg nem kaptam... eszem megáll ettõl a játéktõl...

Az a legjobb, amikor részemrõl nem is áll fenn a kill steal esélye, kergetem már percek óta az ellent, ctitical is betalál, aztán lelövöm a szárnyát. Erre lõni kezd egy buzi csapattársam, hogy pofátlanul kill steal-eltem. Eszem megáll, hogy a csávó 41-es szinten van, és ilyet állít, amikor õ alig sebzett valamit azon a rohadt gépen, lényegében majdnem akkor ért oda, amikor kilõttem az ellen szárnyát.
Hogy ezeknek a balfaszoknak minden online játékban fel kell bukkanniuk, na az a bosszantó.

Egy véletlen double friendlys killért ugye nem kaphatok bannt ? (nem szándékosan történt)
Ok köszi... Ha Sajt_HUN valaki elõl is kikapna egy killt akkor elnézést kérek elõre is<#falbav>
Event van, ilyenkor a motor nélkül, zuhanó gépet is ellövik elõled... Próbálj úgy játszani, hogy egyedül vagy, nem várj segítséget, ha kapsz akkor az meglepetés, örülj neki, de inkább próbálj mindent magad megoldani...
Valaki írjon pls egy gyors talpal-ott nekem mit kezdjek magammal most rb-n mert játszhatatlan.... ha killeznék és már lángom 50% ban ellopják ha rajtam vannak 2 en még csak véletlen sem jõnek segíteni... és még a saját cs.társam is kilõ csak , hogy megszerezze a killemet....
Oroszoknál t4-ben most elég sok a kobra 😊
Special nál
Persze csak fel kellett tennem a kérdést, és meg is találom... Pedig már tegnap is nézelõdtem mindenfele...

Achievements fülnél hol találom ezt az akciót?

én inkább majd este, vagy holnap játtszom, mikor kissé lejjebb megy az õrület...arcadet soha többet nem fogok játtszani, az tuti...
Hogyne, aztán jön egy profi nagy magasságról energiafölénnyel és leszedi az összes fûnyíró idiótát. Százszor inkább az RB mint az Arcade agymenés a tömegjelenetekkel meg a több élettel, ami miatt senki se ügyel se a gépére, se semmire.

Banyek 10 perce üldözöm a g2 est mert ... be érem erre telibe puszilja a földet , na most már pipa vagyok.....
Agyhalál van ilyenkor RB-n...rosszabb mint az arcade...mindenki középre megy és ott kergetõzik egy 500m-es körön belül..
Coral Springs
Ez így szokott lenni. Amikor nem kell segítség akkor nyüzsgés van, amikor meg egyszerre 3 enemy -vel forgolódsz sehol senki. Majd feltolok replay -t arról hogy nyírtam ki 3 Kingcobra -t, miközben a csapattársam kergette az ai -t onnan 20km -re. Én megnyerem egyedül is a csatát, hisz ez nálam természetes. A faszom kivan hogy RB -re is csak a gyökerek járnak.

Na végre 😄 van 2 killem <#gonosz1> egy head on os hülye gyerek 6 rakétát kapót a levegõben robbant... a másikat meg hátulról a 37 esel
Mondjuk kill steal ment/megy most is. Elõbb lángoló yak-9-rõl lefordultam, erre a hõs csapattárs tempest-tel széttépi a levegõben, kaptam az asistot érte.. Küldtem felé egy figyelmeztetõ sorozatot (1-2talált is), megköszöntem a kill stealt, aztán lelõtt 😊.
Coral Springs
Én is RB -n csináltam meg az orosz oldalon, a szokásos event -es agyfasz volt megint, majd szétbaszott az ideg. <#wilting> <#levele> A saját légvédelem kivégez engemtõl a hülye team -en át a Kingcobra flood -ig volt minden ami szopás. Részletekbe inkább bele se megyek mert holnap reggelig tartana, még a jet vs jet csatákban sincs olyan kaotikus állapot mint most a tier 2-3 -ban. AB -n csak egy kört mentem, az nem volt rossz de ilyenkor általában ott se piti mûsor szokott menni (régen ott csináltam minden event -et).

ezt már nem értem... ab , rb , sim mindenben 1 sorozatból kapják le a 39Q-m szárnyait....
Köszi.... Csak azt nem értem , hogy a gyereket telibe kapom hátulról (rb-ben) 2 rakétával betaláltak mert láttam... és semmi repült tovább...
a következõt lövõm a 37 esel olyan 4-5 be talál az ellõt 8-9bõl semmi csak nem is füstöl pedig 2 criticalt adtam neki aztán a kövi messer (gun pod nélkül) 1 sorozatból kapót ki hátúlról....
Eygszerû, 200-kill kell, összesen, az achi. fül alatt is így számolja. Az arcde killeket egyesével, az rb (x8), sb(x15) eredményeket pedig felszorozza, a lényeg, hogy a végén 200-kill legyen meg, hogy melyik módban az mindegy, csinálhatod vegyesen is.
Reggelt mindenkinek 😊 ha ölök kb 15 öt rb-ben és 15+x=27 ha x az ab csatákban lelõtt akkor azok arányosan össze adódnak ?
Úgy látom, ha megvan a 27-kill azonnal megadja a prém kobrát, nem kell megvárni az akció végét. Este 26 killnél mentem aludni, most reggel gyorsan beleraktam a hiányzó killt, és meg is kaptam a gépet, ott van a hangárban.