War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi szépen és sm battlera milyen ? Értem ezalatt reakció készség , oldalra fordítás....
Eagle16
Nem, ilyen van nekem is, nincs benne force feedback.

Ebben van: link

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

http://www.rbnet.hu/prod/jatek_vezerlok-254/logitech_wingman_attack_3_joystick-25533

ez az a logitech attack 3d amelyikben már van motor ? (arra az ellentartós cuccra értem)
az fasza, már értem miért nem találkozok velük(eventen kívûl..)
Megy , ott volt elrejtve a papírokon apró betûvel , hogy csak a Cseheknél van vaio szerviz <#nezze>
Megy Mordorba a drágaszág? 😄
Az F és a G még hamarabb melegszik.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Na éppen 1 perce hívtak a sonyi-sok.....Csak szerda este csütörtök delelõt tájt kapom vissza a drágaszágot mert elkel küldeniük a csehekhez mert csak náluk tudják szervizelni ezt a típust <#rinya><#action>
Sebaj nem hiszem , hogy minden mecsen ott lennének....
Ez alatt értsem a jeteteket ? -.-
Bf109 e3 fullra kimaxolva is túlmelegszik 2 perc wap után?(R😎
Ja,ja.annyit hallasz, hogy:..Trrr,Trrrr, és meghaltál...<#violent><#violent><#violent>
Ott már jön olyan gép is aminek "ég" a hátulja, de nem azért mert meglõtték ..
Cudar ????
de hát "ingyen" van 😛 xD
ráadásul tier 4-ben már elég cudar ám a vadászat!😊))
..én is ezt akartam mondani...
Akkor meg minek kéne a prém P63? 😊 Azzal is ugyanúgy kell vadászni 😊)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Szerinted mennyi esélyem van rá, ha árkádon se megy a vadászat 😄
Van rá 3 nap.. Na jó, már csak 1,5.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

de amugy ezen is 250 + 250 % os a jutalom ugye ?
25 gépet kellene lelõni Rb-n egy questhez? 😄
Összesen nem lõttem még ott 25öt 😄
Nincs valami quest ami a bombázóknak kedvez? 😄
a többi cobrát se használom nagyon, ezt se használnám...
Persze, ha amúgy sem használod utána a gépet, felesleges menni érte. Én a karácsonyi gépekkel vagyok így, megvannak, de az usa-val még nem is repültem.
Német gépekkel is lehet repülni, én spec kis szinten E-1el megyek, és pár óra alatt meglett a fele, ma a másik fele is meglesz úgy érzem.
Ma szinte minden pályán közép tájt 3000 van egy boly és annyi kb.
csak röpködtem az AA-között, amig fönnt mindenki egymással volt elfoglalva..életem legkönnyeb meccse volt.
grat hozzá <#eljen>

Ennyit az ventrõl, ezt most mentem peskával...mondjuk a 4szeres szorzó az jól megdobta!
Elfogadom a véleményedet de ha egyszer nem szeretem se azt a gépet se a vele járó stílust akkor inkább nem erõltetem feleslegesen magamat. 😊
[/off] Ment válasz és még egyszer köszi .[/off]

A mostani prém gép szerintem többet ér mint a karácsonyi kettõ, és negyed annyi munka van vele.
Én a karácsonyit sem csináltam meg, nem volt hangulatom hozzá és azért érdemes megjegyezni hogy én úgy vagyok vele hogy ez nekem hobbi szóval akkor csinálom mikor van hozzá hangulatom és akkor is csak RB-n az egyik barátommal (mindig együtt repülünk + közben TS-en beszélgetünk). Régebben összeszedtem pár száz repült órát az IL-2-õben szóval a gépeket és a taktikákat ismerem, utána pedig már csak élvezni kell az egészet (oda figyelek rá hogy lehetõleg ne lõjenek le a meccs végére).
Egy totál normál meccsen általában ketten összehozunk 3-6 killt, ami szerintem nem is olyan rossz arány úgy hogy mindig összedolgozunk (értsd: ha az egyik megsérül és/vagy kifogy a lõszerbõl és haza kell repülnie akkor a másik mindig hazakíséri és vigyáz rá, ugyanígy a sima repülés is szoros kötelékben történik és ha célpontot észlelünk akkor mindig megbeszéljük hogy ki csapjon rá és ki biztosítson..stb).
Én se csinálom az eventet.minek?a karácsonyit végigcsináltam, talán ha egyszer kétszer repültem az új gépekkel kipróbálás erejéig, aztán kész. Van orosz prém p63, az nekem elég...
Nah, amúgyis mindegy, utolsó meccsemen sikerült összehozni 3 killt, szóval megvan a 27 D:

Eagle16
Azért ezt a nyomorult ködöt vissza lehetne fogni, 100m-re nem lehet ellátni néha a pályán pályán.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Én eltudnám magamat sírni a laptop miatt :/ fõleg most az event miatt
ráadásul sok az agyhalott messeres akiket halomra tudnék lõni <#falbav>
Egyetlen elõnye és egyben hátránya van a mostani eventnek: teli van agyhalottakkal az RB... Sok-sok ingyen célpont a spitfireomnak. 😄
Hát aki akarja csinálja, aki nem az nem. Én is eluntam.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Az lemaradt hogy csak RB-n tolom, az AB-t már régebben abbahagytam...
Most õszintén csak én nem tolom az eventet nagy hévvel? Van messzerem és cobrám is mégsem megyek a közelükbe se mivel nem szeretem õket, s így nem szopatom magamat feleslegesen, pénz van szarásig és ha RB-zni akarok akkor még mindig a spity a legjobb... Bár a p-40 illetve a p-47 is túl jóféle killeket hozni. 😄
[/off] Szia dobtam egy pü-t...[/off]
Bár ha 200-nál megadta, akkor valószínû hogy elírták a hírben.

Nah akkor mindjárt letesztelem, papíron húztam a strigulákat, most tartok 22-nél.

volt valami peccs?? 55-60 fps-em van,de olyan mintha 5 se lenne.......fasza

Nem számoltam, hogy 27 kellett-e hozzá, csak az achi-nál láttam, hogy még 8 hiányzik, az 1 kill rb-n, ezért írtam, hogy 26 megvolt. Lehetséges, hogy csak 25 kell.
Szerintem túl kel teljesíteni 2-vel mert itt a fórumon már vki megcsinálta reggel és írta is , hogy elõzõ nap 26 volt neki és reggel szerezte meg az utolsót
Aki megcsinálta az nem számolta véletlenül, hogy akkor végül is 25 elég volt-e, vagy tényleg túl kell teljesíteni kettõvel? 😄

Ez már bennem is felmerült de szerintem valahogy mégis csak csal azzal az rb 8x-szal a játék 😊
Máté94
RB-n nem csak 25-öt kellene lelõni? Ha 8x egy kill és 200-at számol az Achievement mérõ akkor az 25x8.