War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként csak olvasgatni szoktam, de azért érdekes hogy mindenkinek a másik oldal az op 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Száz ilyen videót linkelhetnénk.vagy felbaszod rajta magad, vagy elfogadod, hogy vannak idióták a világon...
SB-t próbáltad már?😊)
Coral Springs
Végig jött mögöttem kb 2-300 méterre, mindenképpen látnia kellett. Csak ugye RB -n sem a team munka a fõ szempont, az ipse megzavarodott a zuhanó gép láttán. Egy kibaszott kill -ért akár áttaposnak rajtad, tier 1 -tõl tier 5 -ig. Az ész sehol sem dominál.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

bad luck.te nem láttad õt, elvileg neki látnia kellett volna téged, de mégse látott.
én már sokszor mondtam, hogy büntetni kellene a rammolást...
Coral Springs
Az agyfasz ma is folytatódott, csak hogy egyet kiemeljek.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A faszkalap reakciója egy röhögõ smile volt, jól elküldtem a kúrva anyjába, és még a neki állt feljebb. Szerintetek ki volt a hibás ? Én aki lekövette az enemy -t, vagy a síkagyú mögöttem aki mindenáron be akarta húzni a kill -t ?

Kezd egyre jobban elmenni a kedvem az RB -tõl, annyival különb az AB -tól hogy nehezebb valamivel, de ugyan az a degenerált állatfaj játszik ott is. Egy kezemen megtudom számolni hogy eddig hány élvezhetõ csatát repültem az A-10 -el, nagy részben inkább szétbaszott az ideg.

Hogy kitérjek a Mustang -ra is, egy másik csatában maga a fõmûsor lezajlott 10 perc alatt, az azt követõ fél órában meg egy tetves Mustang -ot kergettünk ketten de nem bírtuk elkapni. Felkergettük 10km magasra, majd ott a pálya egyik végébõl mentünk a másikba vagy 2x. Ezt követõen kis idõeltéréssel mindkettõnknek tankolni kellett, itt megpróbált a rohadék elkapni minket de nem sikerült, azt megint menekülõre fogta. Itt viszont már hibázott, beértem nagy nehezen 900 méterre, erre kiugrott a gépbõl. Volt még hátra egy földi egységünk és három enemy ai, kapkodva elkezdtük keresni az ai -t, de szerencsére megtaláltuk õket és nyertünk. Nem vertem rá egy olyat az asztalra hogy széthasadjon, á nem.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Persze, ez fõleg a mostani akcióban jött ki, a végtelen WEP-es cobrák ledurrogtatták a Messereket, mert jobban emelkednek, jobban fordulnak, csak a nagy G-t nem bírják jbban, mint a messerek, akik mellékesen kb. 20s alatt melegszenek túl. Tényleg, nerfelni kéne õket.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Menj il2 eventet...az direkt ruszkiknak készült.
JethroHUN
Nyugodtan átnevezhetnék ezt a játékot NaziThundernek... Vicc, hogy 90% a németnek nyernek minden RB meccset...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Coral Springs
Kiesett hogy kevés az üzemanyag, pont volt egy jelöletlen reptér a közelben. A társam befejezte a mûsort.

Mindenki az A-10 -et nyüstöli most, sajnos sokan nem tudják használni ezt a gépet.

Tegnap este óta kinlódok.
Este mentem 3 kõrt a japánokkal - alig tudtam bárkit is eltalálni.
Oké nem vagyok ACe, de azért AB-n a 4-5 kill összejön átlag 2 gép árán.
Én nem tudom kikkel rak össze a gép, de egyszerûen nem lehet õket eltalálni.
Ma DE vége sikerült az egyik Zéróval végre 3 killt nyomni.
Most megint folytatódik. Most (is,mint mindig) assistokig eljutok 6-8 / game, de kill alig alig, persze én hullok, mint chemotoxos légy 1-2 találattól.
Lassan azért kezd szétbxxxx az ideg.

Puma

Kérlek titeket szavazzatok, a szavazás lényege, hogy ha eléggé felkapott lesz beteszik a Puma jelzést, illetve a magyar felségjelzést, fekete alapon fehér kereszt.
Eddig egy speedlink black widowst nyüstöltem, attól fényévekkel jobb. Nem sok sb-t mentem eddig de ab-rb-re is ezt használom, nekem nagyon bejött.
Oké , köszi és erre a kicsit sci-fi joyra tud vki valamit ? http://firstshop.hu/termek/24207/saitek_cyborg_f_l_y_5_stick#!prettyPhoto
kinézetre meg tesztekre tetszik ! 😄 csak nem tudom : Ebben gondolom ennyiért nincs force feed back ugye ? De egyébként hozza a Saitek minõséget ?
Köszönöm! 😊
Elégedett vagyok, lesznek még spitfireok bõven. 😄
http://warthunder.com/en/game/releasetree

itt vannak a tervek a gèpekre
Valaki nem tudja hogy terveznek-e még spitfire-okat berakni a játékba? Csak mert a jelenlegi techtree elég vicces. Szerintem rossz választás volt berakni a mkIX-et 2x. Jobb lett volna ha inkább a 4-es zárásának beraknak egy griffon motoros csapott kabintetõs változatot, úgy lett volna méltó a Spitfire széria fejlõdése/lezárása.
Természetesen ez már nem a csak winxp-n mûködõ korszakban készült 😊
De célozni ezzel sem lesz sokkal könnyebb 😄
8.1-el is ?
oké köszi , szóval akkor jó 😊 És minden tengelye meg van (z meg stb)
És a gáz kar ha jól látom lecsatolható ? És windows 8-al kompatibilis ?
amiket én linkelgettem saját sb-s videókat azok mind hotas x-el vannak 😊
És jó ? sm-et játszol vele ?
Felment az ejuró..

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

durva, most megnéztem, júniusban vettem itthon 11400-ért
most ugyanott 13600 és kitudja mikorra szerzik be, nyáron még volt nekik pár darab raktárkészleten is..😄
Az is a Gaijin játéka...

Én kari elõtt újítottam 1 thurstmaster T-flight hotas x-et az amazon.de jóvoltából. Az akkori árfolyamon 2-3 ezerrel volt olcsóbb mint a legjobb árgép ajánlat. Mondjuk még jobban jártam volna ha ottani ismerõs címére küldetem, mert így 27%-os áfával számoltak... Most 39.36 ojróért vesztegetik, amiért megvettem az hogy a gázkar részt le lehet szedni és van elegendõ gomb is.
a.carkey
Válaszuk: "Ne promózz más játékot!" ... mely elszívhatja a playereinket ... 😊

A medve nem játék.

Coral Springs
A hivatalos fórumon a kérdések résznél megkérdeztem, hogy lesz-e a jövõben egy Star Conflict -hoz hasonló hangár megoldás a játékban.
A kérdésem törölték. Még a leghülyébb kérdések is meg lettek válaszolva a mai nap folyamán, én felteszek egy értelmes fejlesztéssel kapcsolatos kérdést, és törlik. Nevetséges, most tegyek fel egy olyan kérdést, hogy miért törölték a kérdésem ? Azt már megválaszolnák ?

Köszi szépen 😊

Ime házi megoldás , apple mindenkinek : itt a link ha ez a nyü nem tenné be -.- http://keptarhely.eu/view.php?file=20140201v01exem42.jpeg

http://keptar]
Nekem volt egy régi Cyborg 3D-m, azzal nyomtam il2-ben. Olyan 4 évet bírtak a potik.

JaJa 😄 de mégsem sikerül.... Ezek a cíborg sitek x mitom milyenek megérik az árukat ?

Pedig videón nézve milyen könnyûnek tûnik 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Jelentem a hadnagy uraknak a játék futtik low-on 1024x768-on 36fps-el.

azért a csorikámnak esszébe juthattam volna délelõtt is .....
WoW , kicsit fúra joyal... ( mondjuk inkább úgy : egy 80 négyzet méteres táblát sem tudnék eltalálni vele szembõl....
Oké köszönöm akkor azért kölcsön kérem tõle hátha 😄
mondjuk ez alapján lehet rá esély, tényleg elmegy egy pirítón is talán 😄

a gép erõsebb de ebben is integrált intel gpu van és elmegy vele 😊
jó kérdés 😊
attól függ mit tud kezdeni az intel gpu a wt-vel 😊
Ha elfutna akkor 10 percen belül tudnék játszani mert havernak 2 gépe van és felajánlta , hogy amíg a sonyim vissza jõn kölcsön adná , és akkor a joy-t is elkérném tõle
Havernak van 3d proja majd kölcsön kérem . http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/dell/inspiron-3521-151763-p153059725/ ezen el futna a játék very lowon ?
Remélem nem fogod megbánni 😊
Azért az sb sem mindig leányálom 😄 Szoktak ám hatalmas mészárlásokat végezni egyesek fõleg csapatban 😊

Legtutibb lenne ha le tudnál nyúlni egy joy-t valakitõl mondjuk 1 hétre aztán kipróbálhatnád 😊
Oké köszi szépen akkor marad az attack 3d pro , És most már a következõ hétre a pofám lapos a kérdéseket illetõen <#kuss>
Na azzal meggyûlt a bajom amíg megvolt 😊
Használható de sajnos a középre húzás elég silányul lett megcsinálva és meg-megakad ami engem nagyon idegesített 😊
Oké köszi még ezt néztem : http://www.genius.hu/?insidepwd=&menu=950&poz=02&id=00000319&csoportid=00000005
grmlz azzal játszik, igaz õ ugye rb-t nyom vele 😊
plhy is szokott repülni sb-t néha, õ is olyat használ
Oké kösz de az a baj nem szívesen vennék használtat nálam ez egy fajta paranoia :/ viszont olyan 10 és 25 között keresgélek van ebben az ár résben jó ? a force feedbek el hagyható de ha van nem zavaró , amiket eddig találtam : http://gaming.logitech.com/hu-hu/product/extreme-3d-pro-joystick nagyon tetszetõs , alkalmas lenne sm csatára ?

Szép a zászló 😄
darki81
kihúztuk a zászlót <#vigyor4>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Vegyél egy használt X52-t, az egy 10-esbõl megvan. Több gomb van rajta mint amennyi kell, 3 tengely, potik stb. Én azzal tolom SB-n, néha még gépet is lövök.

Nem tudom milyen joy kell nekem sm-re HElp 😄
Ha nem jõvök rá akkor isten bizony veszek egy ilyet : http://www.supergamer.hu/speedlink-competition-pro-25th-anniversary-edition-games-collection-gold-p-13783.html
a sógorom mondta régen milyen sírás volt amikor az akkori mm 0-1 gépeket 2-3 szintûekkel kezdte összerakni. azt mondta lehetetlen lag ellen repülni pl. egy cr42vel. vajon mit szólna most amikor ugyanez már nem lagokat jelent, hanem spiteket, bf109Eseket meg sorolhatnám. már csak nevetek amikor Do217 meg Beaufighter jön velem szemben és egy gombnyomással az egész csatából kilépek. de megpróbálok csak mosolyogni rajta, és remélem, hogy mire én jutok el arra a szintre nem jetek ellen kell majd repülnöm
Köszönöm a válaszodat 😊 én már sm battlera keresek joy-t mert nekem az rb kimarad egérrel nem szeresem.. viszont az IL2 nagyon szeretem és kötelezõ darab szerintem (az összes) , csak a jó öreg trustmaster joy nem kompatibilis a wt-vel.
Eagle16
A WT-ben csak az arcade-ot próbáltam ki eddig, és csak egérrel...

Régebben játszottam vele Il-2-t, szerintem jó kis joystick, nem volt vele semmilyen problémám. Oldalra amúgy nem lehet fordítani, csak az Extreme 3d tud olyat. Elég régi fajta amúgy, lehet hogy azóta már jött ki valami jobb is. Nekem egyelõre a szekrényben porosodik, mert arcade-ban jobb egérrel menni.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius