War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
én már sokszor mondtam, hogy büntetni kellene a rammolást...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A faszkalap reakciója egy röhögõ smile volt, jól elküldtem a kúrva anyjába, és még a neki állt feljebb. Szerintetek ki volt a hibás ? Én aki lekövette az enemy -t, vagy a síkagyú mögöttem aki mindenáron be akarta húzni a kill -t ?
Kezd egyre jobban elmenni a kedvem az RB -tõl, annyival különb az AB -tól hogy nehezebb valamivel, de ugyan az a degenerált állatfaj játszik ott is. Egy kezemen megtudom számolni hogy eddig hány élvezhetõ csatát repültem az A-10 -el, nagy részben inkább szétbaszott az ideg.
Hogy kitérjek a Mustang -ra is, egy másik csatában maga a fõmûsor lezajlott 10 perc alatt, az azt követõ fél órában meg egy tetves Mustang -ot kergettünk ketten de nem bírtuk elkapni. Felkergettük 10km magasra, majd ott a pálya egyik végébõl mentünk a másikba vagy 2x. Ezt követõen kis idõeltéréssel mindkettõnknek tankolni kellett, itt megpróbált a rohadék elkapni minket de nem sikerült, azt megint menekülõre fogta. Itt viszont már hibázott, beértem nagy nehezen 900 méterre, erre kiugrott a gépbõl. Volt még hátra egy földi egységünk és három enemy ai, kapkodva elkezdtük keresni az ai -t, de szerencsére megtaláltuk õket és nyertünk. Nem vertem rá egy olyat az asztalra hogy széthasadjon, á nem.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Mindenki az A-10 -et nyüstöli most, sajnos sokan nem tudják használni ezt a gépet.

Este mentem 3 kõrt a japánokkal - alig tudtam bárkit is eltalálni.
Oké nem vagyok ACe, de azért AB-n a 4-5 kill összejön átlag 2 gép árán.
Én nem tudom kikkel rak össze a gép, de egyszerûen nem lehet õket eltalálni.
Ma DE vége sikerült az egyik Zéróval végre 3 killt nyomni.
Most megint folytatódik. Most (is,mint mindig) assistokig eljutok 6-8 / game, de kill alig alig, persze én hullok, mint chemotoxos légy 1-2 találattól.
Lassan azért kezd szétbxxxx az ideg.
Kérlek titeket szavazzatok, a szavazás lényege, hogy ha eléggé felkapott lesz beteszik a Puma jelzést, illetve a magyar felségjelzést, fekete alapon fehér kereszt.
kinézetre meg tesztekre tetszik ! 😄 csak nem tudom : Ebben gondolom ennyiért nincs force feed back ugye ? De egyébként hozza a Saitek minõséget ?
Elégedett vagyok, lesznek még spitfireok bõven. 😄
itt vannak a tervek a gèpekre
De célozni ezzel sem lesz sokkal könnyebb 😄
És a gáz kar ha jól látom lecsatolható ? És windows 8-al kompatibilis ?
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
most ugyanott 13600 és kitudja mikorra szerzik be, nyáron még volt nekik pár darab raktárkészleten is..😄
A medve nem játék.
A kérdésem törölték. Még a leghülyébb kérdések is meg lettek válaszolva a mai nap folyamán, én felteszek egy értelmes fejlesztéssel kapcsolatos kérdést, és törlik. Nevetséges, most tegyek fel egy olyan kérdést, hogy miért törölték a kérdésem ? Azt már megválaszolnák ?
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
azért a csorikámnak esszébe juthattam volna délelõtt is .....
WoW , kicsit fúra joyal... ( mondjuk inkább úgy : egy 80 négyzet méteres táblát sem tudnék eltalálni vele szembõl....
a gép erõsebb de ebben is integrált intel gpu van és elmegy vele 😊
attól függ mit tud kezdeni az intel gpu a wt-vel 😊
Azért az sb sem mindig leányálom 😄 Szoktak ám hatalmas mészárlásokat végezni egyesek fõleg csapatban 😊
Legtutibb lenne ha le tudnál nyúlni egy joy-t valakitõl mondjuk 1 hétre aztán kipróbálhatnád 😊
Használható de sajnos a középre húzás elég silányul lett megcsinálva és meg-megakad ami engem nagyon idegesített 😊
plhy is szokott repülni sb-t néha, õ is olyat használ
Szép a zászló 😄
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Ha nem jõvök rá akkor isten bizony veszek egy ilyet : http://www.supergamer.hu/speedlink-competition-pro-25th-anniversary-edition-games-collection-gold-p-13783.html
Régebben játszottam vele Il-2-t, szerintem jó kis joystick, nem volt vele semmilyen problémám. Oldalra amúgy nem lehet fordítani, csak az Extreme 3d tud olyat. Elég régi fajta amúgy, lehet hogy azóta már jött ki valami jobb is. Nekem egyelõre a szekrényben porosodik, mert arcade-ban jobb egérrel menni.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius