War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coral Springs
És az USA mit csinált, csinál a mai napig ? Egyes gépei máig német alapra épülnek, arról nem is beszélve hogy kiszipkázza a tudósokat a világból.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

darki81
mindegyiknek van elõnye és hátránya, szerintem jó ez így

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Egyre erõsebbek a németek.... p47 esbõl kb 500 lõszert lõttem a gyerekbe (bf109 g2) meg se karcoltam , megfordul és 1 sorozatból kivégzett....
mikor nerfelik egy kicsit õket ? -_-
Az ám. És a változatosság kedvéért ennek a LA-15nek a hajtómûve az angol Rolls Royce Derwent másolata, míg a MiG-15 hajtómûve a Rolls Royce Nene másolata. Orosz high tech, tudjátok. <#vigyor>

Jajj,Istenem.Persze. <#falbav>

Fura Alak
Millió más.

Fura Alak
Mert pl. kilövi a pilótát, és a gém szerint az a Joker..... 😞

Például ? a grafikusoknak mi jobb dolguk lenne ?
Nagyszerû.Egy újabb orosz jet.De minek?Természtesen világháború utáni...Lenne jobb dolguk is.

a.carkey
tedd vissza egérre! Legbalabb fül.

A medve nem játék.

Valamit elbuzeráltam a beállításokban és most mousejoytickot érzékel ha egérrel megyek.... mit állítsak vissza , hogy megint az a kis körös megoldás legyen ? 😄
Igen, igen. Nem elég, hogy jobban emelkednek de még 1000 méterrõl is indulnak. Mindegy. Szeretem a kihívásokat. Csak hát egy jó messzer pilóta ellen 1v1-ben semmi esélyed nincs, csak akkor ha nálad a magassági fölény.
Ennél az eventnél a britek a reptéren kezdenek, az amúgy is sokkal jobban emelkedõ németek meg a levegõbõl. Ez többnyire eldönti a csatát a németek javára. Ha randomba dobja be a gép, én már régen nem szállok fel Britain térképen hanem rögtön lépek is ki.

A Yak-9T és K is fel van szerelve 37-45mm-esekkel.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

yak 9?
Ma a Brit eventen az Mk 1-es spitemben üldögélve rákellett jönnöm a messzerek felsõbbrendûségére, pláne ha a pilótájuk nem adja fel az energia harcot. a meccs közepére 4 vs 4 felállásban maradtunk, a végére pedig 1 vs 1 ben voltam egy messzerrel. Az egész 60 perces csatát végignyomtam. Nem tudtam vele mit kezdeni, õ rám csapott, én kifordultam elõle, õ tovább emelkedett én meg nem tudtam követni. Ez ment az utolsó 12 percben. Ráadásul a meccset is buktuk, hiába tartottuk a várost meg még voltak bunkereink.
darki81
Fejlesztés alatt: Repülõgépek és Fegyverzet kezelés
La 15 <#ijedt>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Kivéve a cobrákat persze.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Tehát a jet Migek.
Másiknál nem látok 37mm ágyút.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

a.carkey
Komolyan, sok hülyével találkoztam már, de olyat még nem láttam, hogy 4000 fontos ledobása után jövök vissza egy Wellingtonnal, mögöttem egy Yak-9K, felettem 1 km-en belül három saját gép, szembe velem egy magasságban jön kettõ, más enemy sehol, kérem, hogy segítsenek, még a célpontot is megjelölöm nekik, erre a szembe jövõk mindketten két különbözõ irányba, a felsõk tovább a semmibe, én meg szedjem le a TIER IIes fedélzetijével a Yakot. Naná, hogy vesztettünk, mert rajtam kívül senki sem bombázott le semmit.

A medve nem játék.

bármelyik 37mm vagy afeletti tökéletes erre.
Az oroszoknak van olyan gépe, amely kimondottan bombázó vadász?

JethroHUN
Ez a battle of britan event ez baromság... értelme nincs mert csak a szopás megy a német gépek ellen.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Kérlek mondjátok meg, hogy mmiért van az hogy rommá lövök egy AR2-õt, minden motora ég, szinte már zuhan - és mégis egy másik gépé a kill? Aki CSAK PÁR HIT-ET ÉRT EL RAJTA?

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/101602-tactical-map-freeze/?hl=%2Bmap+%2Bfreeze#entry1900349
mapfagyás?nálam semmiféle fagyás nincs szerencsére.lehet nálad van a hiba.
Ezzel a hülye map fagyással is csinálhatnának valamit..
A különbözõ kaliber kezelés már régi álmom 😊 Írtam is régen....mondták, hogy soon .Remélem a dupla mustanghoz két pilóta kell 😊
Iwo jima event ...b24 troll day..Glo, Twi 😊

Another fighter-bomber variant was the Mosquito FB Mk XVIII (sometimes known as the Tsetse) of which 18 were purpose-built and 27 converted from Mk VIs. The Mk XVIII was armed with a Molins "6-pounder Class M" cannon: this was a modified QF 6-pounder (57 mm) anti-tank gun fitted with an auto-loader to allow both semi- or fully automatic fire. 25 rounds were carried, with the entire installation weighing 1,580 lb (720 kg). In addition, 900 lb (410 kg) of armour was added within the engine cowlings, around the nose and under the cockpit floor to protect the engines and crew from the heavily armed U-boats which were intended to be the primary target of the Mk XVIII. Two or four .303 (7.7 mm) Browning machine guns were retained in the nose and were used to "sight" the main weapon onto the target.

A Mosquito jó lesz, a mostani is egy vadállat vadászgép, csak azzal repülök mostanság. Az nagyon jó lesz hogy végre tüzelhetünk majd külön a különbözõ kaliberû fegyverekkel!

Minden tekintetben feljlettebb az E szériánál. Erõsebb motor, páncélozás. A szárnyakból az orrba került fegyverzettel egyszerûbb célozni, nem kell visszatérni a bázisra ha besül az egyik szárnygépágyú(asszimetrikus recoil ugye, korai gépágyús Spiteknél nagy probléma volt). A gépágyú lõszermennyisége több mint 3X olyan hosszú tüzelésre elég mint az E verzión.

Az F4tõl kedzve a játékban is jó gép lesz.

ó ne aggódj, minden update-be fér egy yak 😄
hát ez a bajom nekem is😞

köszi pirdi,de az kevés,hogy menõ volt real lifeban....itt elég csírke:S

Ahet
Kivételesen Lavochkin jön. <#vigyor2>
Currently in development - new aircraft and features

The gods have disconnected you ...

JethroHUN
Az F-1 nem sokra. Kb csak assistom van vele... 60 ammoból nagyon ritkán bírtam darabokra lõni bármit is. Két MG meg dísznek van.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Egyszerûen fejlettebb volt az Emil sorozatnál, áramvonalasabb, erõsebb motorral, légcsavartengelybe szerelt gépágyúval. Ha jól emlékszem, a páratlan számúak rendelkeztek túlnyomásos fülkével de az gyakran meghibásodott.
Azt hiszem erre mondják, hogy a történelmet a gyõztesek írják.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

a.carkey
Ez idén a 70. évfordulóra ugye elindul?

A medve nem játék.

az F1/F2-es 109-es BF mégis mire jó?:S

Torzonborz
Mondjuk az kérdés hogy az AF modellezõ csapat foglalkozik a GF-el is vagy arra külön bagázst alkalmaznak.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

nem fér bele mert dolgozni kell az új yak variánsokon 😄D
Torzonborz
Na most nem azért de szerinted egy modellezõ/grafikus mit csináljon a játkon ? Õk nem programoznak semmit , nem csinálnak FM-t , DM-t se mást.
Ha belefér az idejükbe akkor miért ne csinálják meg ezeket is ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Köszi szépen!
igazad van,de nem azt mondtam, hogy ez a legfontosabb, csak azt, hogy jó lenne ez is...
Úgy nézd hogy amíg ilyesmikkel tökölnek addig sem dolgoznak fontosabb dolgokon a játékban. Nem véletlenül very low priority náluk a teendõk listáján ez. A géppuskatorony belikeléséhez meg gratulálok, ha minden géppuskatorony belsõ nézetét lemodelleznék mondjuk egy B-17esen akkor gyakorlatilag a gép teljes belsejét egybefüggõen meg kéne alkotni 3Dben, ez egyetlen gépnél is többhetes munka, nemhogy altípusokkal együtt majd 50 bombázónál.

Szerintem dolgozzanak inkább a valóban fontos dolgokon a játékban, már az is szép eredmény hogy a vadászok és könnyûbombázók cockpitje le van modellezve, amikor a SB játékosokon és egykét RB fanatikuson kívül a kutya nem repül belsõ nézetben, mert csökkenti a hatékonyságot.

Persze. Rányomsz a Spitre, és alul a Research gombot megnyomod. De amit a Beaura fejlesztettél az ott marad, azokat a pontokat nem lehet áttenni.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

átklikkelsz a fejleszteni kivánt gépre, és azt fogja tovább fejleszteni.ennyi
a mig i-185-ös kimaxolva is ennyire melegszik?
Ha kiválasztottam egy gép kifejlesztését akkor azt visszatudom vonni valahol? Teszem azt Búsfájgter helyett inkább spitet fejlesztenék. Köszi!
figyeltétek a kis táblát:"do not handle the machine gun" bruhahaha!!!<#violent><#violent><#violent>