War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Herold
Ezt fejtsd ki, mert nem egészen értem. A többi játékosnak II-es gépe volt.

+/- 1 rank eltérés lehet.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

darki81
az a gj balance 😄 :/

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Herold
Ha egy rank III-as gépet (II-185 M82) látok egy rank II-es játékban, az cheat vagy bug?

Ott van a gond, hogy ez a megvétel elõtt nem látszik. A gép adatlapjában az van, hogy 30 mm. Egy szó nincs benne róla arról, hogy "ja bocs, csak azután 30 mm, hogy kifejleszted az R1 mod.-ot"...

JethroHUN
Nincs ebbe semmi szemétség, amíg nem fejleszted ki a R1 modification-t addig csak egy 20mm-es lesz. A teszt repülésnél meg be lehet állítani, hogy referencia (összes fejlesztés) adatokkal akarod-e kipróbálni vagy a jelenlegi felszereltséggel.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Észrevettem egy érdekes (egyszersmind szemét) dolgot. Ha kifejlesztesz egy gépet, és fejlesztés elõtt még kipróbálod, akkor a próbán (és az adatok között is) az adott gép legjobb fegyverzete van feltüntetve. Erre jó példa a Bf-109 G6 és a G10. 30 mm-es ágyút ír a játék, viszont ha megveszed, akkor 20 mm-essel kapod. Egyébként az említett gépek a 20 milis gépágyúval szinte sz@rt se érnek, a 30 milissel viszont a legjobb német gépek közé tartoznak.

OFF:
Érdekes, én azt olvasom lépten-nyomon, hogy a Warthog a csúcs. De ezen nem fogunk összeveszni. 😊
(Egyébként meg összességében Saitek párti vagyok, és korábban tuti azt ajánlottam volna bárkinek. Júniusban teljesen sokkolt, hogy az olcsó kategóriában ár/érték arányban a TM viszi nálunk a pálmát 😊 ).
Akkor ebbe belenyúltál :S
Legalább annyi eszük lenne hogy lekorlátozzák a számukat. Ha mondjuk két darab 262 lehetne német oldalon akkor semmi baj nem lenne. De így, kinek van kedve propisokkal egy csapat Komet/262 ellen repülni? Persze hogy az amcsi jelöltek nem tolonganak. Gaijin a géniusz...

Khmm, Thrustmaster. Ma jött meg a Hotas, most van idõm kipróbálni. Gyári hibás, az 1-es gomb (a ravasza) nem mûködik. Nem ám a 129. soha nem használandó vacak gomb, hanem az, amit a legtöbbször használ az ember egy lövöldében :-).
Kék halált haltam :-)...

Ehm.
68 német és 6 amerikai várakozó a Ruhr Eventen. 😄

Nekem pont úgy tûnik, hogy ha már legalább egy crit benne van az ellenségben, utána hiába pötyögtetik meg, ha magától zuhan le, enyém a kill. Persze ha leszedik a szárnyát vagy valami hasonló, akkor nem.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Gondolom sok jelentkezõ lesz amerikai oldalon. He-162-õt persze nem lehet vinni. 😞

HB eventen lehet német jetet vinni aki szeretne Ruhron.Lehet elsö és uccsó alkalom...:-)
Rendben köszi 😊 de csak akkor csinálja ha a wt-bõl alt+tab-al lépek ki :/
Keresd meg a WhoCrashed nevû programot, aztán idézz elõ kékhalált. Ha ez után lefuttatod, az megmondja, hogy melyik alkalmazás akadt össze.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Én azért fogom ezt a játékot abbahagyni, mert a faszom ki van az assistokkal.
Én nem tudom, hogy számolja a találatokat, de egész egszerûen rendszeres, hogy rommá lövöm az ellent - odatéved egy gyökér - egy lövés és övé a kill
A tököm ki van ezzel

Errõl annyit hogy a Saitek gyártja a legjobb joystickokat a piacon, legalábbis a szimulátoros közösség ezt mondja. A Thrusmaster se rossz, de nem Saitek szint. A Logitech meg vicckategória. Legalábbis én mindig ilyen véleményeket hallottam, személy szerint nem hiszem hogy így lehetne általánosítani, mert például nyilvánvaló hogy az egyik cég belépõ szintû modelljét übereli a másik cég prémium modellje, stb.

Rendben kösz , a jövõben figyelek erre , azt mi okozza ha a win8-nál alt+tab-ozok akkor win8-as kék halált kapok ?
Úgy 60-asnál már egész tûrhetõ. Amúgy is háromnál többet nem szabad lõni vele egy sorozattal. Arra való hogy az ember nagyon közelrõl lõjön néhányat vele, minden másra ott a négy .50es géppuska.

"megint annyit mondanék , hogy saitek... Igen sznob vagyok mert nekem megéri ezt az árat a felirat 😊"

Nem sznobság én nagyon megszerettem már vagy fél éve nyúzom SB-n, strapabíró, pontos.
Rendben 😊
nem kell 10-es sorozatokat leadni vele, úgyis szór mint az állat. 1 lövés, 2mp szünet, megint egy. Közben meg lehet az .50-essel masszírozni a delikvenst.

<#eljen><#nevetes2>

Fura Alak
Nem kell a ravaszon ülni, és nem fog beakadni! 😛

Ugyanúgy lehet kikapcsolni a felhõket ahogyan az ellenséges repülõket is.

31-es a weapon maintance de a a10-es 37-ese még mindig beragad néha :/ hányasra húzzam , hogy ne ragadjon be ?
De a gyerek amikor látta , hogy rá vagyok állva akkor bezzeg futott mint a nyúl ... csak közbe egy bf109 es me csipet én meg leütöttem az égrõl....
darki81
<#hehe>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Ne lehet , valahogy kikapcsolni a felhõket ? mert krva idegsítõ most is tök jó kör 1 assis , 1 kill (rb) és akkor egy köcsög fw190 bulykár a felhõben majd mikor háttal vagyok neki lekap -_-
Coral Springs

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Azt is észrevettem 😊)

Mert ? <#mf1>
JethroHUN
Te mivel játszol amúgy RB-n? Egérrel?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Viszont rád külön odafigyel az egész ellenséges csapat és azon versenyeznek ki tudja lelõni a embert 😄
Engem nem mernek <#eplus2><#miaz>

http://keptarhely.eu/view.php?file=20140206v00eqw8uz.jpeg

vélemény ? Csak így lazán mondom elkezdem a németeket húzni 😄
az az 1 dead is abból lett , hogy nagyban kergetek egy peashootert erre a csapat társam telibe rammolta a bal szárnyaimat...
tudom arcade de eluntam a historicalt 😄
Coral Springs
Én ilyenkor egybõl csinálom a manõvereket, és kerülök a delikvens hátába. Azt csinálja a sok gyökér hogy okkal vagy ok nélkül besunnyognak a picsádba és lelõnek. Te meg nézel hogy ez most mi volt, fõleg ha borsos a géped javítása. De még a figyelem ellenére is sikerült nagyjából egy hete lelõnie egy majomnak, körülbelül 3-4 perccel azután hogy közösen lelõttünk (én kaptam a kill -t) egy Bf 110 -et. Megvárta a rohadék amíg nagyban elfoglalom magam, esélyem se volt.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Írj PM-et Draughert-nek, biztosan felvilágosít. Én nem vagyok klántag, csak tudom, h õk foglalkoznak ilyesmivel, elég profin.

Jelentkezni hogyan ? 😊

@Paladin : Lehet de nekem a saitekek a rat 9-es egerem óta favoritnak számítanak 😄
Vicces, mert a "márkasznobok", akik hajlandóak felárat fizetni mondjuk egy Sony feliratért, inkább a sokkal patinásabb Thrusmastert szokták favorizálni az "olcsó keleti"-nek titulált Saitekkel szemben 😉
De hát ízlések és pofonok ugyi... 😊 Rosszul nem jársz a Saitekkel sem (bár anno a gaming egerükkel nem voltam kibékülve), régi álmom egy X52 😊

Nekem is volt olyan, hogy felszálltam a srác elõtt, majd lesek hátrafele és jön jön, közeledik.. és végül beszól, hogy figyeljek már, mert majdnem nekimentem 😄

"Bocs, hogy ilyen közel repülök Ön elõtt" 😊)

Coral Springs
Velem az is megesett egyszer hogy egy társam kötelékben szeretett volna menni, számomra viszont gyanús volt ahogy közeledett és lelõttem. Majd kattogott hogy ezt miért, mondom szólhattál volna elõbb is a szándékodról, én már nem bízok senkiben sem.

Pumák

Nincs valami magyar squad aki egy tanulófélben lévõt is befogadna ? 😊
ts , skype meg ilyenek nem gond 😄
Akkor sajnálom helytelenül fogalmaztam 😊 SZÁMOMRA NEM EGY kategória 😊
nekem a saitek olyan egér , joy , stb mint gépbõl a sony 😄 ha laptop akkor az nekem sony 😊 sajnálom a helytelen fogalmazást

@coral : Nem vagyok az a nagy tk-s de amikor lángosra lövõm a peshkát õ meg talán 1-et hitelt bele akkor eldurran a pumpám...Tehát lángol akkor ér óda bele lõ és az övé.... -_-
Tegnap kör elején meg csak úgy szándékosan lelõ a csapattárs.
Kérdezem hogy ez mire volt jó, õ meg csak kérdõjeleket írt.
Szeretem az ilyeneket... :/

azért a TM-re nem mondanám, hogy rosszabb márka lenne mint a saitek, akármelyik árkategóriát nézzük erõsen versenyeznek egymással 😊

de használd egészséggel 😊
Tud, de felesleges. Az automata rendszer megoldja.