War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Érdekes, én azt olvasom lépten-nyomon, hogy a Warthog a csúcs. De ezen nem fogunk összeveszni. 😊
(Egyébként meg összességében Saitek párti vagyok, és korábban tuti azt ajánlottam volna bárkinek. Júniusban teljesen sokkolt, hogy az olcsó kategóriában ár/érték arányban a TM viszi nálunk a pálmát 😊 ).
Kék halált haltam :-)...
68 német és 6 amerikai várakozó a Ruhr Eventen. 😄
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Én nem tudom, hogy számolja a találatokat, de egész egszerûen rendszeres, hogy rommá lövöm az ellent - odatéved egy gyökér - egy lövés és övé a kill
A tököm ki van ezzel
Nem sznobság én nagyon megszerettem már vagy fél éve nyúzom SB-n, strapabíró, pontos.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
vélemény ? Csak így lazán mondom elkezdem a németeket húzni 😄
az az 1 dead is abból lett , hogy nagyban kergetek egy peashootert erre a csapat társam telibe rammolta a bal szárnyaimat...
tudom arcade de eluntam a historicalt 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
@Paladin : Lehet de nekem a saitekek a rat 9-es egerem óta favoritnak számítanak 😄
De hát ízlések és pofonok ugyi... 😊 Rosszul nem jársz a Saitekkel sem (bár anno a gaming egerükkel nem voltam kibékülve), régi álmom egy X52 😊
"Bocs, hogy ilyen közel repülök Ön elõtt" 😊)
ts , skype meg ilyenek nem gond 😄
nekem a saitek olyan egér , joy , stb mint gépbõl a sony 😄 ha laptop akkor az nekem sony 😊 sajnálom a helytelen fogalmazást
@coral : Nem vagyok az a nagy tk-s de amikor lángosra lövõm a peshkát õ meg talán 1-et hitelt bele akkor eldurran a pumpám...Tehát lángol akkor ér óda bele lõ és az övé.... -_-
Kérdezem hogy ez mire volt jó, õ meg csak kérdõjeleket írt.
Szeretem az ilyeneket... :/
de használd egészséggel 😊