War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Lelõttem az elsõ vadészgépet a játékban rakétával!
Csupán 2 apró probléma volt ezzel:
-az utolsó földi célpontot lõttem
-csapattárs volt
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A japánokkal egyébként is izgalmasabb. Holtbiztos vagyok benne, hogy a találatok másképp számítanak itt.
Ennyi 1-2 lövéses killem nincs más nemzetnél csak itt.
Rendszeresen lövöm ki a zéróimmal a pilótákat.
UI: Persze itt is megvannak a meccsenkénti 5-6 assistjaim.
Szerintem vmelyik updateban ezt átállították. Ma egy dorniert üldöztünk ketten. A másik elég sokáig mögötte volt, de láthatólag sok minden nem történt a Doval. Le is esett közben. Jöttem én, kivégeztem - mégis assist.
Viszont egy égõ gépbe én lõttem bele egyet - enyém lett a kill.
Kicsit unfairnak érzem ezt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eredetileg a Ki-45 otsu Toryumat akartam húzni, mert egyszerûen nem boldogulok vele, nem érzem a fegyverzetét, de aztán véletlenül - automatikusan - egy kis bombázóval indultam neki.
Aki ismeri a B5N2-t, az tudja, hogy arcadeban kb. egy lövés bárkinek. Védekezése közelít a nullához, elsõ ágyúi, mit ágyúi, géppuskái sincsenek, és lassú mint állat. Ennek ellenére T2-es, talán mert jól manõverezik és elbír 800 kilós bombát is.
Nos, én még ilyet komolyan nem láttam amióta játszom, de a Top of the World pályán az ellenféltõl egyszerûen leszarták a gépem. A csapattárs JU-87D-jét azonnal megtámadtak, engem nem. Elsõ menetben még csak meglepõdtem amikor háborgatás nélkül 3 med tankot kinyírtam 800 kilós navy type bombákkal. De miután leromboltam két! fullos kis bázist 9 telitalálattal (az elsõnél még egy 250 kilóst egy saját JU-87 pajti ledobott), mondhatjuk tökegyedül, és még akkor se jött rám senki, mentem a repterük felé, bár látva, hogy a légvédelmet mennyire megerõsítették (fõleg a destroyereknél látom, amikor egy kis szigetnél három ÁLL egy kupacban) nem tûnt életbiztosításnak, de már a vége felé jártunk, közel álltunk a gyõzelemhez. Viszont még ott is le tudtam bombázni két med tankot, mire "végre" rám jött egy ellenséges ruszki gép.
Nem tudom, hogy nem szedett le, mit akart, de a végén még beírta nekem killnek a statisztikában, miközben az adatlapomon nem írta be, de ezek szerint leesett, talán csak "kicsit" találtam el, mert nem írta 1xsem, de miközben "mûrepültem" a bombázóval elõle, valahogy meghalhatott, mert a legvégén az 5 med tank mellett ott volt egy repcsi is. Ilyet még 1x nem láttam.
Csak sima prém, semmi dupla.

A medve nem játék.
Meg persze a használat módja se mindegy, ezeknél a gépeknél mindenképpen tartalékolni kell az energiát. Csak hullámvasutazásra jók, ha valaki nekiállna velük 1500 méter alatt forgolódni, akkor semmi esélye nem lenne senki ellen.
Legjobb emelkedési érték, és a legjobb energia visszaforgatás. Ennyit tudnak.
De baromira nem szabad velük leállni harcolni. Airacobra szerintem jóval jobb repülõ abban a tierben, gond nélkül megvertem német gépeket ha nem volt túl nagy magassági elõnye.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
beszálltam a fedezékbe 😄

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Az utolsó frissítés óta nem figyeltetek meg szokatlan dolgokat?
Velem ma délután fordult elõ hogy üldözök egy gépet 2-300m-re vagyok tõle, nincs kiírva se a gép típusa se a játékos neve se semmi majd kb 1000m-es magasságban egyszer csak eltûnik, szellem gép vagy mi ez? 😄
A másik az hogy mintha a lövedékek is átmennének egyszerûen az ellenségen, úgy hogy semmi sebzést, még egyáltalán találatot sem okoznak, ez valami bug vagy mi lehet? Korábban nem volt ilyen.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Annó mikor még nem volt a (szemétláda drogos) öcsémnek saját képe, még az én gépemre volt kötve az X52 -ese, és én is sokat toltam online az IL2 1946 -ot.
Folyton ilyenekkel mentem: BF-110G?, A-20, B-25(G/H/J? már nem emléxem 😊), B-24, B-17... Néha IL-2, BF-109F/G, Ju-87. 😊
Az A-20 -at meg a B-25 -öt szinte mindig nehéz vadászként használtam, és xarrá szopattam az ellent. 😊
Nagyon hasonlít erre a játékélmény (úgy tûnik, mintha valamely fejlettebb IL2 motoron futna a gém), bár nekem nincs Joy. -om.
Így egérrel is szépeket repülök, bár még csak az AB -t próbálgatom.
Megnézném néha a lelõtt pilóták fejét, mikor azon kapják magukat, hogy egy A-20 szedte õket ki Stealt lõszerrel 😄
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Ott elég ha egy 12,7-es lövedék eltalálja máris jóváírják a nevemre.
Bezzeg az ellenfélnél vért izzadok a 5000db assist mellett....
valaki megtudná mondani , hogy a dõlését a joynak , hogy állíthatóm ? mert lehet csak nem tudom , h csavarozom utána döntöm vagy a csavarral döntöm 😄 a fej hosszat tudtam állítani meg a magasságot de a többi kifog rajtam xd (illetve félek , hogy eltöröm 😄 ) Valaki megmondaná , hogy kell állitani a rúd dõlését és a fej dõlését ?
Sikerült leszállnom egy hordózóra joy-al , lassan tudok menni vele csatába 😄
a messereket meddig szopóág húzni ? az f4 trop-tól már viselhetõek lesznek ?
A medve nem játék.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
fel szállok repkedek.... azt az autót testflightban nem találom el XD , leszállásnál meg megcsókolom a kifutópályát 😄
külsõbõl nekem annyira idegennek hat az egész, nem bírom megszokni 😄