War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kemény hogy a Gaijin nem képen EGYETLEN kiegyensúlyozott event csatát se csinálni. A kedvencem eddig a múltkori Ruhr volt, ahol a német oldalon engendélyezték a jeteket, számkorlátozás nélkül. Nem tudom ki csinálja ezeket a csatákat de rohadtul tehetségtelen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Teszem hozzá, ez nem baj, a valóságban is így volt.... 😊
Az angoloknál már meg tudom csinálni amit te írtál, 3.3-as BR-û gépekkel farmolok a 3.7-esekre, de addig nem lépek szintet (nem veszem meg õket) amíg nem lesz legalább két darab 3.7-es gép kifejlesztve.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Mondjuk én prémiummal nyomom meg prém gépekkel, lehet, hogy "normál" módon túl sok így a grind.
Még csak most töltöttem le, és lenne máris egy kérdésem. Már van másfél perce lõttek és próbáltam nem lezuhanni, mikor földet értem, de nem robbantam fel. Tudtam lõni, és csak annyit írt ki, hogy kiszállok a jármûbõl 5..4..mp múlva. Ilyenkor mi van?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Most lett meg az elsõ Ki-45, azt beraktam az egyik kétfedelû helyére végre...
Egyik másik ág se volt ekkora szívás, sokkal nagyobb volt a gépválaszték kis szinten.
A medve nem játék.
csak br pont a különbség köztük 😊
Az viszont tény, hogy ha most kéne kezdenem a játékot, hamar lepattannék róla. Nagyon gáz lett a T1, ha reserve gépekkel kéne küszködnöm a régi T3-4-es gépek ellen, asszem nem sokáig tartana a lelkesedésem...
Kíváncsi lennék az újpléjer lemorzsolódási arányra az "új" rendszerrel, hányan jutnak ki a játékot kipróbáló játékosok közül T1-bõl...
Azt hittem ugyanolyan világbajnok lesz mint az A-26/Do-217, de így értéktelen.
Tényleg ennyire le hülyült a player állomány ???? --_--
Sikeresen kickeltek a csatából tk miatt.... ennél már csak azt szeresem jobban amikor a rakéta sorozatomba bele szállnak....
És más nemzetre is lehet rakni gunpodot?
Köszi am!
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Elõször csak néztem, de miután másodszor is megcsinálták velem, fogtam magam, és lezuhantam. Be is írta neki friendly killnek. Utána fogtam a legszarabb gépem, és hopp, belezuhantam a gépébe (ált. az ilyenek mindig a legjobb gépükkel jönnek ki elõször, tehát külön szopás nekik már a kör eleje is), és letaroltam.
A medve nem játék.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Naná, hogy csobbantak. De ezt már eljátszották velem ma 1x, csak akkor egy FW-190A5el lõttem éppen egy Wellingtont ...
A medve nem játék.