War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a baj hogy az egész játék idegesítõen kiegyensúlyozatlan
Nézem a mai RB event csatát...
Kemény hogy a Gaijin nem képen EGYETLEN kiegyensúlyozott event csatát se csinálni. A kedvencem eddig a múltkori Ruhr volt, ahol a német oldalon engendélyezték a jeteket, számkorlátozás nélkül. Nem tudom ki csinálja ezeket a csatákat de rohadtul tehetségtelen.

P63 nak nem a rep.tulajdonságaival van baj.Jó az fm-je ( azt mondják,én nem értek hpzzá) A tier ès br besorolása alacsony.109 e1-e3 al rendszeresen összerak vele.Van köztük 4 év
Coral Springs
Ez ám a bölcs válasz amikor megkérded a gyökerektõl, hogy mi a faszért nem csinálnak semmit miközben ott van a fél enemy team a picsádban. Meg a noob. Az már más kérdés ha engem lelõttek volna akkor õk is mennek a levesbe, más harcképes ember nem nagyon volt a team -ben. Nagy koponyák játszanak ezzel a játékkal RB -ben is. Amúgy meg hülyeség amit állít az A-10 -rõl.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Tapasztalatlanság, a gép és fegyverzetének nemismerete, kétségbeesett döntések, mást ebbõl nem sikerült leszûrnöm. <#wink>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Az A-20 is egyszerre oldja a szárnyak alól a bombákat.
Teszem hozzá, ez nem baj, a valóságban is így volt.... 😊
Ezt a szívást, Ab-n kergetem a messzeremmel a He111-et, mellémcsapódik még egy társ de ketten sem bírunk vele, közben meg süllyedünk folyamatosan, egyszercsak megjelenik két orosz vadász, gyorsan tiplizek a bazis felé, de így is kapok egy sorozatot, aztán inkább a másik társra mennek hogy a bombert védjék. Sikerül egybõl leszállnom megy a visszaszámlálás, de látom hogy jön egy A20, amikor kb. 1 km-re ér nyomok egy padlógázt és sikerül kicsit odébb gurulonom de így is megsérülök (2mp volt még hátra) amikor a helyemre csapódik a gyökér gépe. Megint fél perc, de már jön egy p63 és nem kegyelmez. A saját reptér felett spawnolok, pont alattam a p63 megy egy yak és egy beaufighter. Leborítok hogy legalább az eggyikre rácsapjak, erre a beau felkapja az orrát és pont a gépágyúk elé kerülök.... és ekkor nyomtam egy esc-et 😞
Coral Springs
Ezt én furcsálltam pár napja, azt hittem hogy valami beállítási gond. Korábban az F2A-3 -ról mintha külön is le lehetett volna oldani a bombákat, bár a RB -ben sokáig nem használtam bombával a gépet így fogalmam sincs hogy ez melyik patch -el változott. AB -n továbbra is külön lehet oldani.

Eagle16
Na igen, de nem fogok reserve gépekkel farmolni 2.7-es BR-û gépekre 😄 Mert a japánoknál kb. ott lehet összerakni egy minden ágon kiegyensúlyozott összeállítást elõször, amúgy meg nagy kavar az egész, az egyik ágon 1.7-rõl rögtön 2.7-re ugrunk, aztán máshol 1.7-rõl csak 2.0-ra, a nehézvadász ágon meg az elsõ gép 2.3-as...

Az angoloknál már meg tudom csinálni amit te írtál, 3.3-as BR-û gépekkel farmolok a 3.7-esekre, de addig nem lépek szintet (nem veszem meg õket) amíg nem lesz legalább két darab 3.7-es gép kifejlesztve.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Jim Morrison
ja, azt hitte már nyomnom kellett volna valamit^^ köszi!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

A gépek reward és research százalékai az irányadóak, és de, többet kapsz nagyobb gépekkel.

Szerintem érdemesebb mindig az ELÕZÕ szintrõl fejleszteni az újat, mert akkor folyamatosan mehetsz a tier legerõsebb gépeivel, nem pedig egy magasabb szinten szopsz egy jó géppel, meg sok szarral.

Mondjuk én prémiummal nyomom meg prém gépekkel, lehet, hogy "normál" módon túl sok így a grind.

semmi letelik az idõ és jösz másik géppel
Jim Morrison
Hello!
Még csak most töltöttem le, és lenne máris egy kérdésem. Már van másfél perce lõttek és próbáltam nem lezuhanni, mikor földet értem, de nem robbantam fel. Tudtam lõni, és csak annyit írt ki, hogy kiszállok a jármûbõl 5..4..mp múlva. Ilyenkor mi van?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Én csajkával nyomom az a legnagyobb orosz gépem a sorba 3 reserw-vel, mégis 6-7-8 szintû gépek ellen vagyok sorozatosan (elnézést br 3-3.3 szintû). Szóval az MM bõven a rakás sz.r kategóriába sorolnám. A másik érdekes dolog, hogy egyáltalán nem tapasztalom, hogy egy nagyobb szintû géppel ugyanazért a pl. medium tankért vagy light pilot boxért több pontot meg pénzt kapnék, pedig régen úgy volt.
Eagle16
Azt tudom, csak amíg nincs kifejlesztve több gép, addig kb. a Ki-43 az egyetlen értelmes gépem.

Most lett meg az elsõ Ki-45, azt beraktam az egyik kétfedelû helyére végre...

Egyik másik ág se volt ekkora szívás, sokkal nagyobb volt a gépválaszték kis szinten.

a.carkey
Várjál! Nálam eddig az a csúcs, hogy bombázok Pe-2vel, és a fejemre hullik egy saját bomba. Nem tudom mi ért oda hamarébb, de a Pe-2 205 sem lassú zuhanórepülésben. 😊

A medve nem játék.

A legjobb betett géped alapjûn vagy besorolva a matchmaker, által értelemszerûen.

azaz 1 br pont, csak elkopott a mondatomból elõbb 😄
akkor nem reservel "mentél" corsair ellen hanem ki-43al 😊
csak br pont a különbség köztük 😊
Eagle16
Én most kezdtem el a japánokat, az elõbb reserve kétfedelûvel mentem F4U és társai ellen 😊 Amíg nincs meg több gép addig ez így is marad, a Ki-43 miatt már BR 3.0-akat is látok simán.

Pedig még az orosz T1 a legjobb, ott lesz késõbb kb mindenre rakéta, meg a Csajka halálsugár géppuskái iszonyatmód darálják a kis szar kétfedeleseket.

Az viszont tény, hogy ha most kéne kezdenem a játékot, hamar lepattannék róla. Nagyon gáz lett a T1, ha reserve gépekkel kéne küszködnöm a régi T3-4-es gépek ellen, asszem nem sokáig tartana a lelkesedésem...
Kíváncsi lennék az újpléjer lemorzsolódási arányra az "új" rendszerrel, hányan jutnak ki a játékot kipróbáló játékosok közül T1-bõl...

Srácok, megszereztem a Tu-2S-t és csalódottan tapasztaltam hogy a két 250/500 kg os bomba a száryak alatt van, így egyszerre oldja õket a gép, tehát taktikai szempontból ez gyakorlatilag egy csak bomba. Akinek megvan a gép, a bombarakasz fejlesztés mennyit fog változtatni ezen? Van a gépnek egyáltalán belsõ bombakamrája?

Azt hittem ugyanolyan világbajnok lesz mint az A-26/Do-217, de így értéktelen.

LoL mára be is fejeztem..... kickelt a csatából... lövöm a gyereket , beaufighter vs he111 , lángol , bejön elém egy mkI egy mkIIb és egy mkVb spiti... eredmény : mind a 3 téká.... az mkVb kért tõlem elnézést jót is nevetem , a másik 2 meg noobozik.....

Tényleg ennyire le hülyült a player állomány ???? --_--
Sikeresen kickeltek a csatából tk miatt.... ennél már csak azt szeresem jobban amikor a rakéta sorozatomba bele szállnak....
HS-129-re felmegy 37mm-es gunpod is. De valóban, sokan nem szeretik a gunpodokat mert RB-ben és SB-ben durván lerontják a messzerek repülési tulajdoságait... amik alapból is a legrosszabbul forduló vadászgépek a játékban.

Ha nem csak arcad-ban repkedsz akkor vedd figyelembe hogy rontják a gép tulajdonságait.

Azta k*[email protected]át úgy már nem is tûnnek alulfegyverezve a BF109esek tier3-ban, ha azokra mondjuk lehet rakni. Haza megyek meló után, akkor átnyálazom ezeket a techtreeben 😊

És más nemzetre is lehet rakni gunpodot?
Eagle16
Nagyobbak. Német gépeken 20 és 30mm-esek.

Na jó tudni 😄 És ezek nagyobb kaliberek inkább, vagy kisebbek?

Köszi am!
Igen, általában R1 a neve a német gépeken.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Ez pluszban unlockolható néhány gépnél, mint a rakéták az IL-2-re????
Szárny alatti gépágyú gondola.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Lenne egy kérdésem! :/ Mi az a gunpod? Még kezdõ szinten vagyok és csak arcade battlet játszok...
JethroHUN
Az Ultimate troll verzó meg kb napokig elveszi az ember kedvét a játéktól. Berepül elém, lenyúlja a killem, én meg kapom a TK büntetést. <#rolleyes>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Egyébként velem is gyakran eljátsszák ezt, régebben volt olyan nap, hogy -20k összejött a friendly kill büntikbõl. Viszont én is úgy tartom, hogy aki olyan hülye, hogy berepül a tûzvonalamba, az viselje a következményeket. <#zavart1>

Nem kell a lángoltatással szórakozni, elõ kell venni a Bf-109 G10-et, és legjobb barátját, Maschinenkanone MK-108-at. Azzal egyszer megszórod, és pukk, volt-nincs Yer-2. <#vigyor>

a.carkey
Amivel arcadeban találkozom még az, hogy kezdünk, és szinte azonnal belém lõ egy sorozatot valamelyik csapattárs. Pont annyira sérülök, hogy már szar legyen, de még nem esek le.

Elõször csak néztem, de miután másodszor is megcsinálták velem, fogtam magam, és lezuhantam. Be is írta neki friendly killnek. Utána fogtam a legszarabb gépem, és hopp, belezuhantam a gépébe (ált. az ilyenek mindig a legjobb gépükkel jönnek ki elõször, tehát külön szopás nekik már a kör eleje is), és letaroltam.

A medve nem játék.

Engem elsõre meglepett picit. Az feltûnt, hogy nagyon veszti az energiát. Majd figyelek a jövõben, h van e kereke. 😊
Coral Springs
Ezt egy hete csinálhattam, nem tudtam hogy van még last man standing award. Általában nem szokta megadni.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Coral Springs

Kis szinten sajnos ez van, most kerül valaki a játékba hülye, hülyéskedik vagy csak ismerkedik vele, RB ban kicsit jobb a helyzet.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Éppen ezért legtöbbünk nevelési célzattal tovább lõ ilyenkor, dögöljön csak meg az illetõ és hadd tanulja meg hogy nem repülünk bele a csapattárs tûzvonalába. <#vigyor>

Kis szintû arcade hatalmas rage, oda idegekkel lehet beülni, próbálj Rb-n menni, orosz verik azon szinten a mezõnyt (máshol is), szerintem jól tudsz majd fejlõdni ott.
sajna kezd csalódás lenni ez a játék a számomra. most kezdtem az oroszokat felhúzni. reserwekkel és 1 csajkával vagy rammer nyomorékok között kell játszanom a saját szintemen (igen ritkán), vagy 5-6-7 szintel nagyobb gépek ellen. köztes csata még nem volt.
a.carkey
Az emberek egy buta killért mi mindenre képesek. Lángoltatom a yer2t erre két maki is odamegy, hogy "megnézze" és még belelõjön, miközben én éppen lövöm egy Hs-129B2 30milisével ...

Naná, hogy csobbantak. De ezt már eljátszották velem ma 1x, csak akkor egy FW-190A5el lõttem éppen egy Wellingtont ...

A medve nem játék.

A núbok is bemehetnek RB-be, mint látható. 😄

Láttam én is egy barmot, nagyba örvendezett, hogy õ olyan pro hogy kidobja bombát letöri kereket és majd lelõ mindenkit, jah szarrá lõtte egy I-185 aztán elkezdett sírni hogy nem tudja lerakni a gépét mert nincs kerék...
Az a dúrva, h csinálják RB-ben. Elsõre tud meglepetést okozni. 😊
Utólag ránéztem és nincs, ez volt a legnagyobb. <#zavart1>

Nem éppen historical és ha túl is élnéd nem tudsz rendesen leszállni, nekem eszembe nem jutna ezzel baromkodni.