War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Hol van még rakéta orosz T1-en kívül sima vadászon (tehát nem attackeren és bombázón)?
Múltkor 2 gépemet beáldoztam h CAP-eljek egy repteret - vagyis elõtte eltakarítsak róla 3 tankot. De nem volt értelme a team nem segített
A medve nem játék.
Sokkal szórakoztatóbb a messzereket fordulóharcra kényszeríteni és gyak. könnyedén lekapni õket.
De úgy általában a head on -t ne reklámozd, itt senki se preferálja. Jó kört mentél, de bármelyik idióta szembemenésnél elbukhattad volna.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Az F2 különösen jó a 15mm-es MG151-el, 200 lõszer van hozzá és nagyon jó a ROF-ja, bár tény hogy bombázók ellen nem az igazi. Vadászok ellen viszont szuper, sok kritikus sebzést lehet vele csinálni mert gyorsan köpködi kifelé a lõszert.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Bugle, spitfire mk5b, 5 német player lelõve. Köztük 1 me 410-es szembetámadással, a másik 4 pedig F szériás messzer volt. Kemény 1x kellett leszállnom újratölteni, akkor már 2v3-as felállásban voltunk, a végén kettéváltunk: a barátom ment elkapni a prém wllingtont én pedig mentem a kettõ messzerrel megküzdeni. 3000 méter magasan találkoztam a kettõ német kollégával akik szoros kötelékben repültek és megpróbáltak szembetámadni egyszerre. Ez olyan jól sikerült hogy már a szembetámadásnál leszedtem mind a kettõt durván 15 mp különbséggel a 20mm lõszerének a felének a felhasználásával.... Utána pedig mentünk az ellenséges reptérre lekapni az utolsó prém wellingtont ami éppen újratöltött. 😄
Igazából miután megvan az elsõ kettõ belõle - maradnék a Typhoonnál és a Spit V/B nél.
azoknál egyszerûen tényleg elég pár találat és hullanak.
A FW-nél (nekem) még mindig kevés a pár találat.
Lassan meglesz az elsõ FW-m, abban van még egy kis reményem, de nem túl sok.
Mivel a német gépek elõnye emelkedésnél jönne ki, az meg pont szét van barmolva arcade meccseken, így szerintem értelmetlen szenvedni velük.
Én beléphetek a játékba akármikor, elején végén, közepén - holtziher h az esetek 80%-ban a bombát sem tudom ledobni, mert PONT ott terem egy kibaszott vadász.
Lehetek akármilyen magasan
Persze ha én megyek fel vadászni az esetek 80%-ban valaki head to head lelõ, vagy egyszerûen pont nem kezdenek bombázóval.
Pont azért mert ha "nagy nehezen" betalálok, legalább 1 lövéstõl málik is szét a másik gép.
Most a Bf109 G-cel volt egy remek élményem.
szarrá lõttem egy B25-öt - sajnos 4 CH után is repült - engem simán ledurrantott egy F 109-es.
Az esetek felében "elkapom" a fonalat. Csak túl nagy a szórás. Vegy megy és 5-9 kill vagy nemm egy és 1-2 Persze 1 5-6 assist mindig megvan
És egyszerûen már szétbasz az ideg, hogy ha én üldözök egy gépet akkor lõhetek bakker mindenhova kõrbe, kõr elé a tököm hegyére is - még mindig nem esik le, ha én próbálok meglógni - az esetek nagy részében gakorlatilag ki is ugorhatok a hunting elején mert nincs esélyem.
Most 30. szinten vagyok túl jók az ellenfelek (illetve én gyenge 😊 )
Azért azt mentségül tegyük hozzá, hogy a különbözõ országok mindenféle fegyverei elég eltérõen viselkednek, amiatt nehéz az egészet egyben megszokni. Egyes gépekre rágyúrni könnyebb, mint ide-oda ugrálva próbálkozni.
Pl Yakokon(már amelyiken) is, Airacobrákon is 37mm ágyú van, mégis, a Cobra olyan szinten sokkal jobban kézre áll és jobban érzem, hogy azzal képes vagyok egylövéses killre, míg Yakkal meg jellemzõen rámegy egy célpontra az összes ágyúlõszer, mire az lemegy...
Jaj, izé, igen, sikerült összekevernem, köszi a javítást.
Erre rá kell érezni megtanulni nem lehet, maximum tisztában lenni a karika jelentõségével. Aki meg 200 óra után se érzett rá... <#nemtudom>#nemtudom>
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
fasza lomha szar gép, amire felszálltam ezek már 12ezer méterre voltak...
4-es géppel többre megyek jetek ellen mint ezzel a lomha szarral.. kb ennyi! <#merges3>#merges3>
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Elsõ lépésként beállítod, hogy a gépágyúid lõvonala mekkora távnál keresztezze egymást. Érdemes ezt arcade módban 5-700 méter köré rakni (mert ott teszi ki a kis leading markert), realisticon inkább olyan 300 körül van értelme, mert messzebbrõl úgysem lõsz.
Onnantól meg két eset van, realisticon kiveszed a stealth lõszert, úgy érzésre elé lõsz, és figyeled a tracercsíkot, és az alapján korrigálsz.
Árkádban meg van a géped célkeresztje, ami követni akarja az egérrel irányított karikát. Azt kell ráügyeskedni a gép elé pakolt leading markra. Azt kell még ezzel kapcsolatban tudni, hogy a mark az ágyúk sebességére van belõve _amíg abban van lõszer is_. Tehát olyan gépen, ahol ágyú és géppuska is van, a géppuska nem fog találni, amikor az ágyú igen, és fordítva (legalábbis kis célpontok esetén). Amikor kifogy az ágyú, akkor a marker elõreugrik úgy, hogy a géppuska találatát mutassa.
Az is fontos, hogy a marker a _pillanatnyi_ sebességbõl és irányból számol, ha közben a célpont manõverez, akkor az befolyásolja, hogy az akár halálpontosan a markerre lõtt lõszer talál-e (nyilván).
Hát kb ennyi a tudománya a dolognak, de legtöbbször úgyis érzésre megy, fõleg közelrõl. Messze lévõ, egyenesen repülõ célok esetén segít csak igazán, amikor kikapcsoltam árkádban is, csak messzire "sznájpolásnál" hiányzott.
Vki meg tudná mutatni?
Az elõbb láttam egy posztot, ahol 4000 modul RP, 9000 gépfejlesztõ RP és 110K SL-re írták, hogy kevés 😊)
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Nesze neked, free Givaway akció, a WT most jól megmutatta hogyan is kell ezt csinálni.
tehát gyakorlatilag pénzt kérnek a játékért, és ha fizetek érte lehetnek elvárásaim.
Na akkor most olvasd el újra, értelmezd, és aztán fuss neki megint!
1.) Vagy nem tudsz gépelni, vagy nem tudsz olvasni, vagy kevered a szezont a fazonnal... <#banplz>#banplz>. WoT és nem WoW, nem mind1.
2.) A WoT a release -hez képest alig változott (én béta óta tolom).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De tényleg, nem rinyálni kell, hanem kihasználni a kiegyensúlyozatlanságát.
Menj az imba gépekkel, azt' csókolom.