War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Head on ellen meg minden ellen a legtutibb ha felfele tendál az ember . Én szerintem lefele térni ki az nem jó. Valahol csináltam is egy videót.
Meg is van. Ez asszem jól érzékelteti amit mondok.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Glo Mesterem😊 Ha valaki BnZ zik az nem fog beülni mögé,(már ha van egy csepp esze) . Kanyaroghat reggelig a megtámadott gép,de ha van ideje a ficaknak akkor elõbb utóbb leszedi. Persze feltételezve,hogy tudja is mit csinál ugye😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Head-on ellen a legjobb, ha kb 1,5 km távból elhúzod felfele (vagy lefele) és oldalra.

A BnZ ellen meg az a jó taktika, ha mindig próbálod a lecsapó gép alá behúzni a gépedet. Ha türelmetlen akkor követni fog, intenzívebb zuhanó manõverre kényszeríted, ezzel elégeti az energiáját.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Her Laca
Nem repülsz szembe😊 BnZ ellen? Kifordulsz. Ha jó az ellen aki csapkod ,elõbb utóbb úgyis leszed,egyszerûen nem tudsz (más se) annyi ideig koncentrálni ,és mint mondottam ha tapasztalt a ficak akkor 2-3 rácsapás után már tudni fogja ,milyen manõvereket szoktál csinálni és õ is ehhez igazítja a támadását. Max annyit tehetsz,hogy amikor rád repül,egy palásttal kivéded és ahogy húz tova te ráállsz utána lõsz . Aztán vagy sikerül,vagy nem. De a legjobb ha te vagy fent😊 Az a biztos.

Head on ellen mi a legjobb manõver, vagy hogy lehet a legkönnyebben megúszni?
Ugyanez a kérdésem BnZ ellen is.

Õk rosszat klikkeltek be véletlenül 😊

Ki volt az a 3 no?!Hogy törjem el a kezét! 😊

csaba90

Csaby

Fegyverrel kényszerítenek, hogy Biathlonozz? 😊

Azt mondjuk én is érdekesnek tartom, hogy bár elvileg olyan a rendszer, hogy adott szintû gépet berakhat annál a szintnél eggyel feljebb, vagy lejjebb (pl. tier 3-at rakhat be tier 2-be vagy tier 4-be), viszont nálam még egyszer sem fordult elõ, hogy a tier 4-es gépeimmel tier 3-as csatába rakjon. Tier 5-be simán, volt olyan, hogy az ellenfél csapatában mindenki jettel volt, marha sok esélyem volt.

PLaci
Basszák meg már a fejlesztõk... Nem azért lõnek le, mert olyan ügyesek lennének, hanem MERT NYÍLEGYENESEN MEGY A GÉP, akármit csinálok!!!!! Csakis akkor, mikor lõnek rám!

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

WinT
Azt a kreatív elmét amelyik szerint fun ötlet lesz ezen a Biathlon eventen egymás seggében spawnoltatni az ellenséges játékosokat, remélem soha többé nem engedik a játék közelébe.
nem lenne vele baj,de engem agyaggalambnak tesz be a fos 2 es gépeimmel 4x 20 milis állatok közé😛az a baj😛

Nekem szerencsére hamar meglett 5 gyõzelem.
Elmúlt 2 napja nem sikerült 25 meccs alatt a 10

a.carkey
Akinek van jetje, melyik oldalon repül az a jet, amit elsõnek érdemes kifejleszteni?

A medve nem játék.

ÉLVEZEM A JÁTÉKOT!!

megyek az F1 BF-jeimmel 7.62 meg 13 mm....és 4x 20 milis typhonok jönnek....meg yak 3p

MM direkt szopat? full 2-es gépek vannak nálam! a legdurvább 3.3-as és 4.7-es 5-ös T 3 ellen megyek egyfolytában!! SZOPJON LE A GAIJIN MOSTMÁR!!!!!!!!!!

Azokat eddig se kellett félteni 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

a.carkey
Az nem, de a rombolók nagyon feljavultak.

A medve nem játék.

Pedig a cargo shipeknek csak kis ágyúik vannak, nem olyanok amik a lelket kirázzák az emberbõl. Vagy az is megváltozott?

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

A rombolós AAA rész valóban kemény lett....

A rombolós részt alátudom támasztani múltkor 2 db B5N2-vel mentünk rá egy cargo shipekbõl álló 6 hajós éppen horgonyzó kötelékre. A társamat azelõtt leszedték hogy egyáltalán bombát tudott volna oldani én pedig csak 1-et tudtam oldani és már zuhantam is le.
a.carkey
Sok mindent megváltoztattak az új patchel. Pl. ritka lett az a pálya amikor három hadihajó úszik egymással szembe, ill. irreálisan erõs légvédelmet kaptak a rombolók amikor egy csoportban úszkálnak vagy csak éppen álldogálnak. Négy romboló egy kupacban megtámadásuk esetén még egy gyors gépet is képesek leszedni még mielõtt az rájuk repülne.

A medve nem játék.

A tankos topikba linkelte be valaki, de lehet hogy valakinek itt is hasznára válik.

Schiessfibel

Ez visszatérõ hiba, volt már olyan hegyes térkép, ami játszhatatlan volt a "déli" oldalról, mert MINDEN vadászt egy sziklafal elõtt startoltatott... (ez, a mostani verzió sincs messze ettõl)

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Plusz általában akad pár hülye, aki a lezuhant gépedet még pár oroszlán reményében meglövöldözi, amivel legalább elpocsékolja a lõszerét, alacsonyan marad és jó eséllyel belekeni magát egy fasorba 😄

sérült gépet érdemes larakni egyben, és megvárni a csata végét, mert így kapsz egy kis xp-t is, és nem kell kifizetned a javítást se.
RB-n kell játszani gyerekek.
PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
jah, és AB

PLaci
Na most pipa vagyok!

Fjords, B-25J-1

Mennék bombázni, de látom, hogy spawn után 1 másodperccel már min. 2 vadász van 5km magasan, inkább az érkezõ IL 4 -nek adok egy kis ólmot.
Újabb IL 4 jön, de 1km -el felettem van. Hiába próbálok utána emelkedni, tartja a különbséget, bár azért néha a felsõ lövész megpróbálja megsorozni... <#vigyor>
Már-már feladnám, mire LEBORÍT! <#eplus2> De nem ha nem menne lefele, akkor is mennék arra, mivel hirtelen megjelenik egy La-5 mögöttem 1200m-re... <#gonosz3> Az IL 4 -et elveszítem szem elõl, a vadász sem jön utánam, pont a repterünk felett vagyok. Újra meglátom az IL 4 -et, de sajna csak egy assist -ot kapok.
Meglátok egy Messzert 5km-re egyedül, a semmi közepén, majd közeledik.... <#vigyor1> Rárepülök, kicsit forgolódunk: Kill <#bdead><#nyes>
Kicsit szívok a leszállással (hülye hegyek), de végül sikerül. Repair, reload, és...

Most jön az abszolút poén! <#wow1>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem a reptéren spawnolok újra, hanem a levegõben! Szembe egy sziklafallal!!!!!4négy
B++++
Mi a fene???

sajna ez is lassan a wot szintjére süllyed, talán annyi elõnye mégis van, ha az elsõ perctõl látható, hogy nyomorékokkal vagy összesorsolva még ki tudsz lépni büntetlenül.
WinT
Úgy értem, kevesebb-e a repair költség a csata után, ha lerakom egyben a gépet. Harc közben vágom, hogy reptéren lehet csak javíttatni.
Herold
Szerintem csak reptéren javítanak.

WinT
Ha kivégzik a gépem, de még irányítható - pl. megdöglött a motor - akkor javítás szempontjából érdemes szenvedni vele, hogy lerakjam egy darabban valami elhagyott szántóföldön vagy ugyanannyiba fáj mintha simán kiugranám belõle és sorsára hagynám?
inkább egy ilyen mint egy kóreai háborúban használt jet😛

Nem hiszem, hogy bekerül, szerintem ez fórumról van, mondjuk next speculation thread-bõl.
Még egy vh. utáni gép?Gondolom milyen tierbe raknák...

Gottfried
Köszi!

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Amíg össze nem akad egy nagy energiával bíró yoyo-zós német 109-es bnz géppel, aki finom íveken mozog, akkor szopás. Bár ez RB(hb)-n igen ritka.
A defaultnál mindig jobb az universal vagy air target lõszer. A stealth a legerõsebb de abban nincsenek nyomjelzõk, ami probléma lehet a célzásban. Így stealthet csak akkor szoktunk betölteni ha van másodlagos fegyverzet amibe lehet tenni universalt, abban van nyomjelzõ is.

A Spitfire pont nem boom and zoom, hanem fordulóharc gép. Nem különösebben bonyolult vele a játék még HB-n sem. Jön az ellen, elkerülöd a head ont, belefordulsz a fenekébe és lelövöd. A japán Zerok kivételével az összes gépet lefordulod vele.

Gottfried
A lõszerekkel érdemes variálni?
Elég sok lehetõség van de nem tudom hogy van e értelme lecserélni az alap összeállítást.
HILFE! 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

kicsit pontosabban kérdezz.milyen játékmód, melyik spit?A spitek nem éppen BnZ gépek, fõleg RB-n, ahol marha könnyen szakad a szárnyuk..
Nem mindegy milyen gép ellen milyen spittel?
darki81
4x szorzó = 1 AI élt, írtam a gyereknek hogy azt majd utoljára ölje meg, elõtte azt a sok kisautót lõjük le, erre a gyerek csak azért is le akarja szedni, de mivel nem ment neki vagy csak kifogyott a lõszere, õ úgy gondolta hogy inkább belerammol 😄
hát, azt hiszem az emberiség megérett már egy világvégére.. 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Ozzyehh
Srácok spitfire-el mi a taktika hb-ban? boom and zoom? és ha igen valaki elmagyarázná, hogy hogy kell kivitelezni?😊 köszönöm

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

PLaci
Grrrrr....... a fórum elküldte dev/null -ra egy hosszú írásomat.... <#rinya>

Mindegy, szavak helyett itt egy replay, egy számomra élvezetes csatáról: Replay

OMG OMG!