War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már eljut odáig valaki,hogy gondolkodik is közben az nagyon jó.
Nekem azok a legemlékezetesebb csatáim,ahol tapasztalt ,ügyes ellenfelekkel hozott össze a sors. Volt nem is egyszer,hogy 10-15 percig kerülgettük egymást ,és a végén vigyorogva kiegyeztünk döntetlenben😊 Én ezeket élveztem a legjobban. Ismerek nem egy arcot akit már a stílusa után felismertem ,(tudtam,hogy nagyon jó) és biza szorult a harc közben a segglikam😊 De ahogy beszélgettünk ,õk is hasonlóan vélekedtek rólam.
Viszont volt olyan is akin láttam,hogy örül ha egyenesben tudja tartani a vasat ,és úgy döntöttem hagyom a fenébe, nem éreztem volna örömet ha ledarálom.
Csak egyvalamitõl durrant el az agyam. Ha le és felszállás közben lõttek. Én annál undorítóbb dolgot el nem tudok képzelni.
Volt egy srác a Clod ban ,na az elõszeretettel baxogatta a felszálló gépeket.Mondjuk van ilyen több is. Egyszer én is sorra kerültem. Lett vörös köd,írtam neki ,hogy ez azért nem úriemberhez méltó, de csak vigyorgott. No utána hál istennek összehozott vele a jó sorsom többször is ,még úgy is,hogy 4 en voltak ellenem,mindig lekalapáltam az égrõl,még ha lezuhant is lõttem.Olyankor mindig megemlítettem neki a sérelmemet,és hogy meg kéne tanulni repülni is. Végül is hasznos volt a nevelés ,mert leszokott a könnyû prédák keresésérõl😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
nem is beszélve arról,hogy nézzétek meg ,de bugosak a 2 motoros gépek Me410,DO 217,Tu2 stb......jobban fordulnak mint egy vadász szinte energia vesztés nélkül....mi a rákfene van már megint?????
Ha a klasszikus szemtõl szembe esetet nézzük ,akkor az van,hogy minél nagyobb sebességgel (ezért kicsit megnyomja az ember a vasat lefele) elsuhan a 2 gép egymás mellett (mert szembe én nem lövök ha nem muszáj) és utána elkezdek felfelé tendálni,figyelembe véve a legjobb emelkedési szöget ahol jól megtartja a gép a sebességét. Ha az ellen lenyomja ,és ráadásul még fordul is közben ,nincs az a gép ami utánam tud jönni.Ez egyszerû fizika. Természetesen az energiákat át lehet váltani egymás között,,úgy mint a sebességet magasságra ,de ha egyszer lenyomja valaki akkor már csak nehezen tud visszakapaszkodni a kiinduló magasságra ,vagyis ha vissza is ér ,ott már csak kaffog. Persze ez a valóságra igaz,vagy egy olyan szimre ahol ezek a dolgok jól le vannak szimulálva.
Itt mint olvasom ezek nem nagyon mûködnek ,hisz mindenfajta energia vesztés nélkül (mint itt valaki írta is) megfordul és utolér ) ami közel azonos teljesítményû gépek esetében lássuk be lehetetlen😊
Tapasztalatom az,hogy ha már van egy 500 méter magassági elõnyöm ,és arra vigyázok is akkor foroghat a delikvens ahogy akar ,neki már harangoztak.
Mondom én csak okoskodok itt ,lévén ebbe a játékban semmi tapasztalatom sincs ,így lehet azon dolgok amiket én evidenciának veszek itt teljesen fölöslegesek. Például a CLOD ban arra is figyelni kellett milyen szögben emelkedik az ember ,milyen sebességgel. Ha nem volt tisztában az ember ezekkel ,érhették meglepetések,mert érzetre ment fölfelé a vas ,de jószerivel majd egy helyben vánszorgott,és alulról jóóól utol tudták érni.
Egy biztos amúgy. És ez megmásíthatatlan igazság a légi harcban. Az a tuti ,ha magasabban van az ember fia😊Én ha megláttam egy kontaktot szintben ,azonnal elkezdtem emelkedni ,sose mentem vele szembe ,ha kellett tettem kitérõt ,de kényesen ügyeltem erre mindig. Ha így cselekedtem ,mindig gyõztem,vagy legalábbis elmenekült az ellenfél.😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Itt az elején valami látszik belõle, viszont az XP-50 az egyik legjobban forduló gép így talán harcba se kellett volna szálljak vele.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
1;
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2; Mindig az az OP cucc amivel téged lõnek le
😊
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Vajakos:
Nem a klánnal volna gond, elvégre az van, igaz nem a WT -n belül, de akikkel játszanék, nem akarnak RB vagy akár SB-ben repülni, vagy ha igen, akkor más nemzeteket húztunk, patt helyzet. És igazából lusta is vagyok belõni a rendszert... <#vigyor3>#vigyor3>
A medve nem játék.
T4-es Német sorom: 36 Hit 12 Crit---> ez elég volt 1 KILLRE!! és 3 assistra....10000 lion! LOL / "korrekt" a reward rendszer prém nélkül:S/ és 6200 a javítás.......KÖSZÖNJÜK!!!
mondanom se kell akibe belelõttem vagy már lángolva zuhant INSTANT oda poppolt a semmibõl egy teammate és szedte el a killt...szánalmas szar a játék komolyan mondom! egyszerûen megöli a lelkesedést.....az utóbbi 1 hónapban pár órát játszottam összesen, az ilyenek miatt....,de most megint jegelem egy jó ideig!
Nem értem a koncepciót,hogy a bunkó élõsködõ prosztó szarokat tápolják! derékszögben zuhan lefele az enemy égõ motorral és még 500 méteren belelõ a parasztja és kapom az assistot.....ANYÁTOKA GAIJIN!
sry,de kikészûltem
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Árkád....,de ilyen nincs!!!!!! ilyet egy qrva jet sem gyorsul
Sokáig szemeztem vele, de megvettem.
Ez a prém gép a szintjén elég gyors, és röhej, de még remekül is fordul, pedig tömve van fegyverzettel. És nagyon "szarja a pénzt". Én ugyan a játékban hallottam róla elõször, de mindig tanul újat az ember. Szerintem más is, mert nem nagyon láttam senkit ezzel nyomulni, viszont nem tudják, hogy miként álljanak hozzá. Fogalmuk sincs milyen fegyverzete van, és kicsit félve támadják meg 1vs1ben, ami jó. Ha kilövik és égni, mit égni, lángolni kezd, még akkor is képes repülni, de úgy, hogy irányítani is tudom. Ilyet eddig még nem tapasztaltam.
(BTD-1)
Viszont ma találkoztam egy olyan buggal (vagy hack?) - nem követem -, amilyet eddig még nem láttam. Nem írta ki az ellen géptípusát, sem a nevét, semmit, csak egy piros pontot láttam, hogy elsuhan mellettem. Utána már láttam a nevét, de míg rámcsapott, másodpercekig nem, sõt, még amikor követni nem kezdtem, akkor sem egészen csak amikor földközelbe kerültünk.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
MOCSKOSHÉTSZENTSÉGVERNÉSZÉTAFEJÉTAZABAROMÁLLATFEJLESZTÕAKINEMKÉPESÉSZREVENNIHOGYMEGÖLIKAJÁTÉKOTAZZALHOGYSZÉTLEHETBASZNIAREPTERETENNYIIDÕALATT!
Repülõ tankok.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Kesvencem mikor 4-4 ellen van (+ai) és az enemy egy team....hab a tortán ha top klános
Azért SB módban nem nagyon mennek 4000 fölé, mert szimplán nem lát le. Ott eléggé takarékos, megfontolt az energiaharc (ismétlem megint magam). Ütõdöttek persze ott is vannak, meg könnyen be is lehet nézni a helyzetet a játék gyorsasága miatt. Nem CloD szintû, de sokkal kiegyensúlyozottabb, mint RB-n.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Sõt! Volt egy srác ,már meg nem mondom a nevét ,az MIG 3 al mindenhol valami istenverte ügyes volt. Szidtuk is eleget😊
Amúgy már letettem a lantot én is . Eladtam mindent. Nem repkedek.
Talán majd egyszer ,(bár nem hiszem) újra nekiállok. Sok volt az a tízen akárhány év.
és igen pl nekem is romlik a szemem és nekem is gúúúúvad😊
A videóidon mindig gúvad a szemem, hogy hol az enemy, mert max sejtéseim vannak, meg néha a felhõ háttér, aztán csók 😊)
A legtöbb esetben a BnZ egy körig tart, csak azt kell túlélni, aztán jön a turn-n-burn játék, amit meg az él túl akinek jobban fordul a gépe.
Sajna (vagy szerencsére?) a játékban nem a taktikai zsenik nyomulnak.