War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak annyit tudok mondani hogy az FW-k nagyon lassú gépek.De tudom ajánlani az amerikai ágat! 😊

Her Laca
Mint minden játékban ,úgy gondolom itt is a többség az ösztönbõl nyomja.
Ha már eljut odáig valaki,hogy gondolkodik is közben az nagyon jó.
Nekem azok a legemlékezetesebb csatáim,ahol tapasztalt ,ügyes ellenfelekkel hozott össze a sors. Volt nem is egyszer,hogy 10-15 percig kerülgettük egymást ,és a végén vigyorogva kiegyeztünk döntetlenben😊 Én ezeket élveztem a legjobban. Ismerek nem egy arcot akit már a stílusa után felismertem ,(tudtam,hogy nagyon jó) és biza szorult a harc közben a segglikam😊 De ahogy beszélgettünk ,õk is hasonlóan vélekedtek rólam.
Viszont volt olyan is akin láttam,hogy örül ha egyenesben tudja tartani a vasat ,és úgy döntöttem hagyom a fenébe, nem éreztem volna örömet ha ledarálom.
Csak egyvalamitõl durrant el az agyam. Ha le és felszállás közben lõttek. Én annál undorítóbb dolgot el nem tudok képzelni.
Volt egy srác a Clod ban ,na az elõszeretettel baxogatta a felszálló gépeket.Mondjuk van ilyen több is. Egyszer én is sorra kerültem. Lett vörös köd,írtam neki ,hogy ez azért nem úriemberhez méltó, de csak vigyorgott. No utána hál istennek összehozott vele a jó sorsom többször is ,még úgy is,hogy 4 en voltak ellenem,mindig lekalapáltam az égrõl,még ha lezuhant is lõttem.Olyankor mindig megemlítettem neki a sérelmemet,és hogy meg kéne tanulni repülni is. Végül is hasznos volt a nevelés ,mert leszokott a könnyû prédák keresésérõl😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sajnos sokan nincsenek tisztában a legalapvetõbb dolgokkal sem. Mindig fogom a fejem, mikor olyanokon megy a csata, hogy miért nem emel jobban a fóka mint xy gép 20 fokos szögben 240-et tartva, pedig a történelmi leírások szerint..

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

errõl beszéltem én tegnap! fizikai képtelenség,hogy egy kanyar után utólérjen és ráadásul folyamatos energia veszteséggel hött felém,mert alulról támadt én meg vizszintben toltam neki,hogy még véletlen se lassuljak.....

nem is beszélve arról,hogy nézzétek meg ,de bugosak a 2 motoros gépek Me410,DO 217,Tu2 stb......jobban fordulnak mint egy vadász szinte energia vesztés nélkül....mi a rákfene van már megint?????

Her Laca
Na várjunk egy pöttyet azért😊
Ha a klasszikus szemtõl szembe esetet nézzük ,akkor az van,hogy minél nagyobb sebességgel (ezért kicsit megnyomja az ember a vasat lefele) elsuhan a 2 gép egymás mellett (mert szembe én nem lövök ha nem muszáj) és utána elkezdek felfelé tendálni,figyelembe véve a legjobb emelkedési szöget ahol jól megtartja a gép a sebességét. Ha az ellen lenyomja ,és ráadásul még fordul is közben ,nincs az a gép ami utánam tud jönni.Ez egyszerû fizika. Természetesen az energiákat át lehet váltani egymás között,,úgy mint a sebességet magasságra ,de ha egyszer lenyomja valaki akkor már csak nehezen tud visszakapaszkodni a kiinduló magasságra ,vagyis ha vissza is ér ,ott már csak kaffog. Persze ez a valóságra igaz,vagy egy olyan szimre ahol ezek a dolgok jól le vannak szimulálva.
Itt mint olvasom ezek nem nagyon mûködnek ,hisz mindenfajta energia vesztés nélkül (mint itt valaki írta is) megfordul és utolér ) ami közel azonos teljesítményû gépek esetében lássuk be lehetetlen😊
Tapasztalatom az,hogy ha már van egy 500 méter magassági elõnyöm ,és arra vigyázok is akkor foroghat a delikvens ahogy akar ,neki már harangoztak.
Mondom én csak okoskodok itt ,lévén ebbe a játékban semmi tapasztalatom sincs ,így lehet azon dolgok amiket én evidenciának veszek itt teljesen fölöslegesek. Például a CLOD ban arra is figyelni kellett milyen szögben emelkedik az ember ,milyen sebességgel. Ha nem volt tisztában az ember ezekkel ,érhették meglepetések,mert érzetre ment fölfelé a vas ,de jószerivel majd egy helyben vánszorgott,és alulról jóóól utol tudták érni.
Egy biztos amúgy. És ez megmásíthatatlan igazság a légi harcban. Az a tuti ,ha magasabban van az ember fia😊Én ha megláttam egy kontaktot szintben ,azonnal elkezdtem emelkedni ,sose mentem vele szembe ,ha kellett tettem kitérõt ,de kényesen ügyeltem erre mindig. Ha így cselekedtem ,mindig gyõztem,vagy legalábbis elmenekült az ellenfél.😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Coral Springs
Felfele azért nem szoktam menni mert sebességcsökkenéssel jár, és aki szembejön veled kivégez. Minél nagyobb a sebesség annál kevesebb az esély hogy eltalálnak, az esésbõl szerzett energia pedig felhasználható az enemy hátbatámadására.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Én azonos magasság, vagy kevés különbség esetén az esetek többségében lefelé indulok meg, és gyakorlatilag a védjegyemmé vált a játékban egy két-három fogásból álló manõver. Ezzel gyakorlatilag úgy kerülök a másik picsájába hogy azt hiszi menekülök, sokan mire észbe kapnak már késõ. Nagyon egyszerû lenne amúgy ezt kivédeni, de mivel azt hiszik hogy menekülök mindig utánam jönnek, megpróbálnak eltalálni, fatális hiba.

Itt az elején valami látszik belõle, viszont az XP-50 az egyik legjobban forduló gép így talán harcba se kellett volna szálljak vele.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Szerintem itt is igaz a két örök szabály:
1;
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

2; Mindig az az OP cucc amivel téged lõnek le
😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

La5FN++ a leggyilkosabb (ha beüt), Spit Vb-c a legkényelmesebb. Zero a legtrükkösebb, mert kicsi a támadási ablak ideje, de pörög, mint a búgócsiga. usa gépek a legjobb energia cellák. Amcsi módra nagy sebesség + sok lövedék, vagy nagy romboló erõ (corsair). Germán mindenbõl van egy pici valamelyik szinten. Lehetne sorolni minnnnn' OP 😄DD
Ne mondj már ilyet, tudod hogy a németek OP-k! 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Persze ez nem válaszol meg semmit, de a La-7 majdnem egy tonnával könnyebb mint a Fw-190 D-9, és a motorja is erõsebb bõ 80 lóerõvel.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Csak annyit tudok hozzátenni hogy La-7-ét(csak tapasztalat alapján,mert nincsen meg)gyorsabb mint az FW.A másik.Ha német géppel egy szinten vagy az ellenfeleddel,akkor nincs sok esélyed...

Próbáld ki, squadban valakivel, nagyon más élmény, és nem nagyon lesz esélye a többi vérpistinek lelõni elõletek...

Vajakos:

Nem a klánnal volna gond, elvégre az van, igaz nem a WT -n belül, de akikkel játszanék, nem akarnak RB vagy akár SB-ben repülni, vagy ha igen, akkor más nemzeteket húztunk, patt helyzet. És igazából lusta is vagyok belõni a rendszert... <#vigyor3>
A másik prém gép a Pe-2-205 tud még ilyet, bár az a valóságban is rendelkezdett bomba célzókészülékkel, igaz azt is eredetileg zuhanóbombázónak tervezték.... 😊
a.carkey
Jaja. Nem tûnik el a célkereszt, és szét se csúszik akárhogy ficánkolsz. Más gépnél nagyon nem láttam még ilyet. 😊 Ja, és baromi gyorsan tölt újra még sima legénységgel is. Remek gép.

A medve nem játék.

na mára ennyi a szopóvonatra nem csak utasként kerültem ma fel hanem egyenesen én vagyok a mozdonyvezetõ😄

T4-es Német sorom: 36 Hit 12 Crit---> ez elég volt 1 KILLRE!! és 3 assistra....10000 lion! LOL / "korrekt" a reward rendszer prém nélkül:S/ és 6200 a javítás.......KÖSZÖNJÜK!!!

mondanom se kell akibe belelõttem vagy már lángolva zuhant INSTANT oda poppolt a semmibõl egy teammate és szedte el a killt...szánalmas szar a játék komolyan mondom! egyszerûen megöli a lelkesedést.....az utóbbi 1 hónapban pár órát játszottam összesen, az ilyenek miatt....,de most megint jegelem egy jó ideig!

Nem értem a koncepciót,hogy a bunkó élõsködõ prosztó szarokat tápolják! derékszögben zuhan lefele az enemy égõ motorral és még 500 méteren belelõ a parasztja és kapom az assistot.....ANYÁTOKA GAIJIN!

sry,de kikészûltem

Én is megvettem, és tényleg nagyon disznó, nahmeg készülök a Skyraiderre vele... <#nezze><#taps> Jahhés, ugye zuhanásból is és level bombingból is pontra lehet vele bombázni ami elég menõ (arcade)....
a.carkey
Vannak érdekes dolgok.

A medve nem játék.

PLaci
KI-43-II -vel volt egy ilyen "égõ" csatám. Húztam a csíkot rendesen! 😊

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

költõi kérdés: 500-al megyek vizszíntesen 3000 méteren FW D12.....500 méterrõl alulról jön szembe egy La7 dodegeolom a head on-t megyek tovább egyenesen....gyerek utánam fordul szinte instant:S /tehát laikusként ledarálja az összes energie-t ami egyébként is lófax mert ugye alulról húzta fel rám.../ szóval utánam kanyarodik majd elkezd közeledni mint a picsa és 10-15 sec-el késõbb 600%% méterre van és szétlõ....az milyen? azt hogy kell? én miért nem tudok még 1 év után se ilyet?

Árkád....,de ilyen nincs!!!!!! ilyet egy qrva jet sem gyorsul

TUDOD mit tudtam hozzátenni a játékhoz???? felemelkedtem 4000 méterre és beletudtam lõni egy critet egy Lancasterbe és ennyi b+........undorító!!!!

a.carkey
Na, van egy új kedvencem.

Sokáig szemeztem vele, de megvettem.

Ez a prém gép a szintjén elég gyors, és röhej, de még remekül is fordul, pedig tömve van fegyverzettel. És nagyon "szarja a pénzt". Én ugyan a játékban hallottam róla elõször, de mindig tanul újat az ember. Szerintem más is, mert nem nagyon láttam senkit ezzel nyomulni, viszont nem tudják, hogy miként álljanak hozzá. Fogalmuk sincs milyen fegyverzete van, és kicsit félve támadják meg 1vs1ben, ami jó. Ha kilövik és égni, mit égni, lángolni kezd, még akkor is képes repülni, de úgy, hogy irányítani is tudom. Ilyet eddig még nem tapasztaltam.

(BTD-1)

Viszont ma találkoztam egy olyan buggal (vagy hack?) - nem követem -, amilyet eddig még nem láttam. Nem írta ki az ellen géptípusát, sem a nevét, semmit, csak egy piros pontot láttam, hogy elsuhan mellettem. Utána már láttam a nevét, de míg rámcsapott, másodpercekig nem, sõt, még amikor követni nem kezdtem, akkor sem egészen csak amikor földközelbe kerültünk.

A medve nem játék.

Herold
Csak ha nagy nehezen felkecmergek 1500-ról 5000 m-re a repterünk fölé egy vadásszal, és épp nem akar senki ott bombázni az ellenféltõl, akkor elcsesztem egy csomó idõt, 0 pontot szerezve. Ugyanez a helyzet a bombázók védelmével, mivel önmagában a kíséretre nem ad pontot.

a.carkey
Azért az utolsó patch óta sokkal könnyebb megsemmisíteni a bázisokat, mint korábban. A reptérrel utána még elszöszöl az ember, de azért az 1:32 tényleg baszott rövid.

A medve nem játék.

Már több (magyar és külföldi) videóban is ecsetelték, hogy az 1.37 óta fennálló "bázissz@rrábombázós" probléma nem a program hibája. Egyszerûen annyi történt, hogy a játékosok b@sznak rá a bombázókra, akik így s*ggbe dugott bal kézzel tudnak elrepülni a bázisokig, ahol aztán röhögve szétszedik õket. Megoldás: olyan csapat kell, aki foglalkozik a bombázókkal.

1:32 másodpercet játszottam..........és vége a körnek!

MOCSKOSHÉTSZENTSÉGVERNÉSZÉTAFEJÉTAZABAROMÁLLATFEJLESZTÕAKINEMKÉPESÉSZREVENNIHOGYMEGÖLIKAJÁTÉKOTAZZALHOGYSZÉTLEHETBASZNIAREPTERETENNYIIDÕALATT!

http://www.twitch.tv/phlydaily

Itt a cikk is.
Repülõ tankok.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

ezek betegek!😄

Az a nem mind1.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

lejárt a prémiumom / most nem vettem ,mert haragszom a játékra😄/ szóval prém nélkül rohadtul null szaladósra vagy minimális haszonnal lehet játszani a játékot bakker! mocskok😛😊

Van pár ember aki simezik wt.hu-n.Nézz kōrül ott.Be se kell lépni klánba ha nem akarsz.
Kesvencem mikor 4-4 ellen van (+ai) és az enemy egy team....hab a tortán ha top klános
Jah, SB-n általában squadok mennek, azok ellen tényleg nehéz.. Ott csak a meglepetés ereje marad 😊

El kéne kezdeni, de be kéne lõni a TiR -t meg az x45 -öt hozzá, csak egérrel egyszerûbb leülni, 5 perc csitt-csatt és kész is... Ráadásul nincs is kivel menni, márpedig egy gép nem gép. :/
"Hehe, ez már nem a 12000m -en krúzoló Messerek játéka..."

Azért SB módban nem nagyon mennek 4000 fölé, mert szimplán nem lát le. Ott eléggé takarékos, megfontolt az energiaharc (ismétlem megint magam). Ütõdöttek persze ott is vannak, meg könnyen be is lehet nézni a helyzetet a játék gyorsasága miatt. Nem CloD szintû, de sokkal kiegyensúlyozottabb, mint RB-n.
Jim Morrison
Miért van az, hogy nekem mindenkit 1-2 percig kell lõnöm (folyamatosan hitelek), de mikor engel lõnek 3 lövésbõl knocked out? pilóta fejlesztésnél utolsó kettõ képességre nyomok mindig...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Her Laca
De te mindig kitérhetsz. Egyszerûen úgy manõverezel,hogy még véletlenül se tudjon szembe jönni. Azért az nem egy bonyolult dolog,mindig kettõn áll a vásár szemberepülésnél. Én nem szeretem ,max csak akkor csináltam amikor már minden mindegy volt és a gépem már alkalmatlan volt a hazakecmergésre ,a kollega meg csak baxogatott,na akkor szembe,oszt 50-50% ,hogy ki gyõz. Vagy mindketten mentünk a levesbe😊 De ezt hosszú pályafutásom alatt max ha 10-20 szór ha megcsináltam. Én elfogadhatatlannak tartom az 50-50 % ot😊 Jobb szerettem mindig ha én 99% elõnyben voltam. Az 1% az ellenfélnek meg udvariasságból volt megadva.

Köszi! Mondjuk ha Vérpistike jön rád teljesen szembõl és semmi áron nem tér ki elõled, akkor már más a szitu...

Ha esetleg 42nd volt a neve elõtt akkor van tippem... 😉
Her Laca
Na azok voltak a szép idõk jut eszembe😊 Bár megjegyzem azért ott már a MIG ek volt ,hogy jóóól megmogyizták az embert.
Sõt! Volt egy srác ,már meg nem mondom a nevét ,az MIG 3 al mindenhol valami istenverte ügyes volt. Szidtuk is eleget😊

Voltak Gagarinok már akkor is.. 12ezren kummogtunk a Mig-ek után.. és csak nem sikerült õket beérni, de nem is távolodtak. Már azon filóztunk, hogy megfagyott-e vajon a vodka a kabinban, mert csak akkor fognak lejjebb menni XD

Her Laca
<#love11><#eljen>

Ja itt az elõbbi csak teljesen magyarázat nélkül😊

Én tudom, az sem kizárt, hogy te is lõttél rám, csak akkor én még MiG-3 -ban ültem 10000m -en mondván ennél feljebb már nem jöttök, te meg G2 -es Messerben Sztálingrád felett VEF -en... 😛
Her Laca
Még jó. Lehet majd egérrel meg billel néha én is bejövök idétlenkedni.
Amúgy már letettem a lantot én is . Eladtam mindent. Nem repkedek.
Talán majd egyszer ,(bár nem hiszem) újra nekiállok. Sok volt az a tízen akárhány év.
és igen pl nekem is romlik a szemem és nekem is gúúúúvad😊

Igen, de mivel ez egy kill orientált játék, ahol az kap sokkal több rewardot aki lelövi a gépet, ezért senki nem fogja otthagyni a prédáját, és addig öli amíg az le nem esik. A horda szemlélet is megvan, bejön az elsõ ellenfél, mindenki lezúz rá, hogy nehogymár másé legyen a kill. Te meg ott maradsz azokkal, akik késõbb jönnek be.. mert emelkedtek.. és magasan vannak.. és sokan.. <#szomoru1><#vigyor5>

Sebaj, én élvezem 😊

A videóidon mindig gúvad a szemem, hogy hol az enemy, mert max sejtéseim vannak, meg néha a felhõ háttér, aztán csók 😊)

Her Laca
Nem kell ahhoz 12000 lenni,hogy BnZ zen valaki. Ha egy 1000 el feljebb van ,akkor azt csinál és akkor amikor és amit akar ,a kiszemelt delikvens meg csak tekeregni tud. ha valaki tényleg energia harcol ,akkor az alant levõnek nincs esélye,(ez nemzet ,gép független) mert ugye míg a szerencsétlen tépi alant,hogy kikerülje az áldást ,úgy kopik az energiája ,képtelen lesz egy ellentámadást kivitelezni,míg ha okos a támadó akkor õ mindig visszanyeri a kezdeti energiáját és magasságát. Vagy nem?😊)

Hehe, ez már nem a 12000m -en krúzoló Messerek játéka... <#nezze><#hehe>
Her Laca
Ah bakker 😊 Ezt mindig kihagyom a számításból,mikor megpróbálok segíteni ,oszt egy kicsit osztani az eszet😊

Itt beül 😊)

A legtöbb esetben a BnZ egy körig tart, csak azt kell túlélni, aztán jön a turn-n-burn játék, amit meg az él túl akinek jobban fordul a gépe.

Sajna (vagy szerencsére?) a játékban nem a taktikai zsenik nyomulnak.