War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
szóval elindítom és most meg beenged -.- hát beszarás hol jó hol nem jó... mint a rendõrnek az irányjelzõ -.-
Csaby
Ez probléma volt valakinek? hogyan oldható meg?
amit a gaijin tippelt azok közül mindegiyket kipróbáltam egyik sem jött be :S
a baj az hogy van olyan nap mikor egyszer nem adja be és gond nélkül tudok bejelentkezni, ma pl viszont egyszer tudtam, most egy órája próbálkozom és semmi, bejelentkezésnél mindig ez az üzenet jön be :S
kikapcsoltam már tûzfalat vírusirtót is mindent, vírusirtót vagy 3-szor lefutattam és semmi komolyat nem talált, ami volt azt kezelte :S
Csaby
ha spitivel vagyok ugyanez van, viszont head ont azt kerülni kell minden gép ellen vele :S
realisticben pedig én nem tudom még kihasználni a BF elõnyeit, csak egy jó meccsem volt vele akkor is kettõ killt szedtem össze :S
spitivel rá lehet fordulni mindenre, meg ki is lehet fordulni általában egy hirtelen kifordulás elég szerintem 😊
Csaby
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
b+ gazsi...
Én sose mondtam,hogy vízszintesen kell megfordulni 😊 Mondhatnám tág a tér ami manõverezésre alkalmas. Ha mögötted észreveszel valakit ,persze nem túl közel ,akkor fogod felhúzod a vasat majd egy dobott orsóval már is szembe mész ,így még gyûjtöttél egy kis magasságot is amit arra használhatsz,hogy növeld a sebességed vele szemben. Elsuhansz mellette és megint ugyan ez . Ha meg mögötted van szorosan,akkor olló,palást orsó,vagy kibillented valamelyik irányba a vasat és ha beelõz akkor vissza. De ezek már a veszett fejsze nyele megoldások,lévén elbaxxa az ember az energiát és ha van esze a másiknak egyszerûen csak felhúz és támadgat amíg le nem lõ. Van egy tanulságos videóm na mindjárt megkeresem. Ott igen szorongatott helyzetben voltam,de ismétlem ahhoz ,hogy ezt túlélje az ember szerencse is kell,meg a másik türelmetlensége.
Ez itten
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Néha majdnem azt mondom, hogy hiányzik a DCS, de rájövök hogy nem, még ezek a 10-20 perces instant action sessionök is soknak bizonyulnak... 😊
Amivel õ nyomja azzal inkább SB-ben kéne tolnia. Õ tudja.. ha õ abban teljesedik ki, akkor miért ne. Semmi baj azzal, ha valaki ott jól érzi magát. A baj azokkal van, akik utána ide járnak kiönteni a szívüket..
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Õ élvezi, hiába mondom neki, hogy az RB klasszisokkal jobb... <#szomoru1>#szomoru1>
Játsz RBt. Én több mint egy éve nem voltam Árkád csatában, nem hiányoznak a marhaságok amik ott vannak.
Az arcade SZÁNDÉKOSAN nem reális vazze, azért nevezik Árkádnak, mert a végletekig le van egyszerûsítve az egész, hogy az ott játszó egyszerû játékosoknak megfelelõ legyen. Realizmust a Realistic Battle játékmódban találsz(figyeled a nevét?). Ha meg szimulátoroknak megfelelõ valósághûséget akarsz akkor a Simulator Battlet válaszd.
Ez olyan mintha vennél egy guminõt aztán írnál a gyártónak hogy ez nem akar fõzni, bármit is mondasz neki. <#nyes>#nyes>
Szóval mindig szembe fordulni!!!!
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Az oroszokból meg elegem van, számomra játszhatatlanok (La5, La5F, Yak9T, K) de szerintem csak én vagyok béna( természetesen). Az La-val hiába találom el, csak koppan rajta(universal), inkább visszatérek Rank 1-re. Na meg a másik, hogy mindig a vízszintes lapátot találják el.
Próbáljátok ki a ME410-et! szinte energia veszteség nélkül lehet vele fordulózni!!!!
De volt olyan is amikor a Dongósok rám szóltak asszem olasz Map volt,hogy most már elég legyen mert õk is szeretnének már lõni valamit. Míg õk leálltak az ellenféllel fogócskázni ,én csak repkedtem a fókával ide oda és lõttem mindenre ami elém került. Még a 262 est csipáztam ,mert azzal meg senki sem ért utól😊
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Akik meg RB vagy SBn játszanak és értenek is hozzá azok nem panaszkodnak, pláne nem ilyen gyermeteg stílusban mint amilyen szöszeneteket itt lehet olvasni.