War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fura Alak
Megnézném, hogy B-17F helyett egy G -t hogy próbálna szembõl be ... <#eplus2>
Kár, hogy nincs (még?) bent a G...

a.carkey
Az olyan.

A medve nem játék.

Lehet hogy igazad van, és szükség volt rá, de ez akkor is a ló túlsó oldala. Egy 1937-ben kijött kétmotoros gép, papíron(wiki) 549 km/h-s vízszintes végsebességgel nem megszokott teljesítmény. De ilyennek tartom a fókák túlzott rolling speed nerfjét is. A játékegyensúly miatt túlzásokba esnek.

Azért ha összeveted a régi teljesítményét pl. a német éjszakai vadászokkal, akkor egy picit, de csak egy egészen picit röhejes, hogy az A-20 bármit otthagy egyenes vonalban, ha valami mégis utoléri, akkor lelövi a francba a lövészeivel, vagy ha esetleg olyan kedve van, lefordulózza, plusz alig lehet lelõni, mert kétmotoros (azoknak meg a játékban sokkal több kárt kell okozni a leeséshez). Ja, és emellett tier 5-ös volt? Tehát mehet nyugodtan a géppuskákkal vagy egy szál 20mm-essel megrakott vadászok ellen. Nem csoda hogy ez lett a vége.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

szembõl meg oldalról támadni szegény szerencsétlen B17-eseket.. hát van neked szíved? <#eplus2>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

A TwinMustang megint csak érdekes lesz. Legalább nem baj ha pilotot lõnek 😄, van másik! Húúú az a sok Spit... <#nyes>

Coral Springs
Látom szétbasz titeket az unalom. B-17 megerõszakolása AB -n és RB -n, meg valami Mustang vagy valami olyasmi.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Nézz körül a "GYIK" ban.Sok kérdésre választ kapsz.De ha mégse, kèrdezz nyugodtan,csak pontosan leirva mi érdekel.
Namost ez azért tûnik kényszermegoldásnak a fejlesztõk részérõl, mert elvileg az A-20 maga idejében roppant korszerû gép volt, meghaladta a korát. Annyira kiemelkedõ volt a mozgékonysága és a sebessége, hogy csináltak belõle éjszakai vadászt is, P-70 jelzéssel.

Foxy0
Na úgy döntötem le szedem a játékot el is kezdtem vele játszani de mikor e tech fához értem kicsit megakatam,mert más mint a wowp-é nakkor ennél hogy van?

akarom kérdezni nem tudja valaki hogy a németeknél késõbb az Arado 234 kap még egyéb változatokat???
Itt is arra használták.ahogy az sb2 -t bau -t is
PLaci
Ééééééés, megvan a 4. gunner! 😄
(B-25J-1)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
Én IL-2 1946 -ban A-20 -al és B-25J -vel mentem trollkodni, ha elérhetõek voltak.
(értsd: heavy fighter -ként használtam õket.)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

darki81

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

A tégla nem repül, az A-20 igen. Az a gép megérdemli amit kapott, kelljen is vele vonatozni, mint akármelyik másik bombázóval.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

PLaci
Mai gyöngyszem: AB, B-25J-1. 6000 méter felett bombázgatok, megjelenik tõlem kb. 1km -re egy Yak-9, és .... messzirõl 1 lövéssel az ÖSSZES kormányfelületet ellövi!!!! <#falbav>

PLaci
Nem kell úgy fordulnia, de az A-20 -nak akkor sem úgy kéne repülnie, mint egy tégla....

csaba90
😄 speciál nekem is bejon hogy a németek kapják a MIG-et 😄
viszont annak a sok spitinek nem örülök -.- kb mindegyik nagy részben ugyanaz... elég lett volna belõle kettõ is, és másik két gép lehetett volna a G4 meg a G14...

Csaby

Ó Je!
Pedig becsszó nem lobbiztam érte Gaijinéknál...

ki45 ön is van( már játèkban is csak nem használható).Van videó ahok veterán bemutatja hogy használták.Sajna nem talàlom.Itt sok értelme nem leszvaz ai gunnerek miatt.Északa használták radarral bekuszva az ellen alá.De berakták had ōrüljenek...amig rá nem jönnek hogy hasztalan.A japók meg kaptak ki43 at....az alapot.
A jeteknek se ger-se japó fanok nem örülnek..Akkor ruszkit v. usat vinnének.Normális mm-br kell.
http://www.youtube.com/watch?v=EvdKDt5gZMg
pl:
Do-217-ekrõl hallottam, de majd kiderül.

a.carkey
Mely gépeknek van Schräge Musikjuk?

A medve nem játék.

a.carkey
Áh, hogy ez most jön. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Ez a japó Ki-45 tei felfelé nézõ ágyúja? Azt lehet külön mûködtetni és célozni vele, vagy mi a fene ez? 😄

A medve nem játék.

a.carkey
hehe 😊

A medve nem játék.

Igazi katasztrófa, a 12 tonnás bombázóval nem lehet lefordulózni a vadászgépeket. 😄

PLaci
Még egy indok, hogy sajnáljam magam amiért én csak 1.37 óta játszom....

Van néhány nagyon durván emelkedõ propis gép a játékban, kijönnek a különbségek.

vadász-vadász.....

Úgy hogy a levegõbõl indulnak? A bombázók minden mapon és náhány mapon a nehézvadászok is.

Végre! Végre meglépték az elkerülhetetlen lépéseket és lesz valóban használható end game jet tartalom! Állat!
Ahogyan a négygépágyús Griffon motoros Spitfireek is, sok szovjet gépet fogunk atomjaira szedni velük már érzem! 😄

A többi meg, Squadron battle, user created content, külön fegyvervezérlés... hát csorog a nyálam. Az tuti hogy nagyon fontos mérföldkõ lesz ez a peccs a játék történetében!

a kör kezdése után 20 másodperccel hogyan tudnak egyesek +2-3000! méterrel felettem lenni úgy,hogy én is emelkedek kezdés óta?

az utolsó bizodalmam a legénység fejlesztése volt. de most meglett és a plussz képesség pontokkal is használhatatlan szemét maradt. sajnos az amcsi ág KUKA. melyiket érdemes még húzni az oroszon kívül???
Hiába csak géppuskák, nagyon nagy a tûzgyorsaságuk (ezek már nem a kis szintû gépek pok-pok géppuskái), és a jetekre a legkisebb karcolás is komoly hatással van, és (abból amit eddig láttam) elég könnyen gyulladnak. A C változat hajtómûve sokkal nagyobb tolóerõt tud leadni, mint a német jetek, vagy az F-80A (ami többé-kevésbé kortársa a németeknek), ezért feltûnõen gyorsabb náluk. Kb. a Komet tarthatja vele a lépést, de ugye csak rövid ideig.

hát nem tudom de ezt borzasztóan elrontották. totál élvezhetetlen lett. lehet nézek valami mást
JethroHUN
Az F-80C Shooting star annyira jó? Mit ér jetek ellen az a 6 .50 cal amikor minden máson gépágyú van. Brittel vagyok a legközelebb a jetekhez, de amit eddig a meterokról olvastam az eléggé kiábrándító.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
Gondolom ez az LF. Mk. IX-es. Az biztos jó. Tier 4-es még nincs meg. De attól még a tier3 sorban lévõ 3 spitfire nem túl jó. Vb/trop már jól emelkedik, de fordulásban nem annyira jó. A Vc hát az a Vc... A F. Mk. IX. meg iszonyat lassú, jól emelkedik(3k méterig) és manõverezhetõ de valami horribilis az energia felhasználása.

Tényleg kíváncsi leszek rá, hogy a Sabre vs Sabre vs Sabre vs MiG-15 vs MiG-15-bõl mi fog kijönni. Bár a Thunderjettel meg a La-15-el valamit javíthatnak a felálláson.

Az F-80A-nak meg külön örülök, lesz mi ellen menni a német jeteknek, nem csak a "kicsit" erõsebb F-80C ellen. Persze attól még Sabre-ek ellen mennek majd mint eddig, de na.

Õ még nincs tisztában vele,de én már tudom hogy halott szegény😊 a kép az átesése elõtt készült 1-2 sec-el😊)

azzal a mocsok fekete szárnyu spittel még 7 gépet vakartam le....undorító! kicsit ferdén állt vizszintes repülésben,de sok vizet nem zavart még fekete szárnyal sem a manõverezésben....so broken

JethroHUN
A twin mustang mégis milyen beteg elme szüleménye lehetett... kíváncsi vagyok, hogy a 4 új copy-paste spitfire közül melyik fog érni bármit is.

próbáld IL4-el vagy Wellingtonnal....azokkal még légibemutatón is indulhatsz AB ben😄😄

B6R3.....egy gyerek úgy szétcsinálta a menetet vele,hogy mondom megnézem ez WTF....hát nagyon kemény!

Herold
RB-re és SB-re külön fizikai modellt csináltak? Ott másképp repülnek a gépek?

A legutóbbi peccs óta nem mûködik vadászgépként, sokak nagy bánatára..

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

ha nyomja valaki a20 amcsi bombázóval meg tudja mondani miért szar? már kifejlesztettem mindent rajta, mégis irányíthatatlan.
Coral Springs
Azon agyalok hogy mit jelent ez a User created content a gyakorlatban.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Én játszok AB -t és RB -t is, egyrészt mert mindkettõ tetszik, másrészt így megvan a balance. Ha agyamra megy az egyik, akkor tolom a másikat.

Developers Diaries 1.39

jön a német mig 15, sabre meg a japán sabre 😄