38447
-
twi452 #32128 mennyivel menőbb "kabalaállat" lenne mint a bugyuta csigájuk..:D
Gaijin the Warrior Raccoon
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
bgabor #32127 Aha. Vagy akik az amcsi jeteket akarják kihúzni emberi idő alatt, úgy hogy közben még rendes pénzt is keresnek. Nem kell a süket duma, nem mindenkinek van ideje napi öt órát War Thunderezni.
Nyilván a legjobb Forma 1-es versenyzők alatt is azért van a legjobb kocsi a mezőnyben, mert más kocsival nem tudnának eredményket elérni. -
Coral Springs #32126 Az lehet, mondjuk én próbáltam és még mindig elég easy mod -nak tartom, nem véletlenül van velük tele az Arcade és a Historical. A Shiden Kai, a Zero, a Spitfire mind olyan embereknek való, akik más gépekkel nem képesek tartósan eredményt elérni. -
Amaymon #32125 Ha már a teszt szerón van akkor napok vagy max 1-2 hét kérdése. -
lexlutor #32124 ebbe a hirbe meg aza vicces, h azt irjak az 1.39 releasekor lesz elerheto.. h az mikor, az nincs ott. koszonjuk a hirt :) -
Amaymon #32123 A repair cost időleges lesz, mint a németeknél. Addig amíg ki nem találják hogyan balanszolják szalonképesen őket valamelyik következő major peccsben. Mondjuk gazsi megtapasztalhattuk sosem balanszol igazán inkább a lehetőségekhez képest élvezhetőbbé teszi a szembenállást. Jobb, mint a sci-fi blueprint-ek. GF-ben már most látszik, hogy hasonló elvet fognak követni. -
vajakos21 #32122 Shiden kai is új fm-et kap, sebességéböl is vesznek le....viszont repair costot emelik...gaijin kompenzal... -
bgabor #32121 Amellett hogy megvannak a maga gyengéi, én a mai napig a legjobb propelleres gépnek tartom a Shiden Kai mellett, nagyon szeretem az enyémet repülni. -
Glo #32120 Az USA prém Spit9 se olyan jó mióta rendes FM-et kapott. -
bgabor #32119 Szerettetek az amcsi prémium Spifire ellen repülni? A Gaijin reméli hogy igen mert jön a szovjet prémium spitfire. No comment, azt hiszem. -
Glo #32118 17:30-23:00, elvileg. -
#32117 Mikor lesz nyitva? -
Glo #32116 Ma nyitva lesz a Dev, akit érdekel. -
Amaymon #32115 Ott baromi nagy segítséget jelenthet mikor nincs tájékozódási pontod, de az állásszöget érzed, ha a G-t nem is.
Összességében szerintem hátrány hasonlóan, mint a force feedback-es kormány multiban, mert csak összezavar azzal szemben akinek nincs. -
Sith #32114 Próbáltam a freetracket 3rd personban hányingerem lett tőle 2 perc alatt (szó szerint), valahogy az agyam nem tudta feldolgozni hogy a gép balra megy én jobbra nézek vagy nem tudom :) -
jocking #32113 Azért így elég nyomorék, hogy third person nézetben használták... -
Glo #32112 G erőket meg szimulálhatná a biztonsági öv szorítása.
Mondjuk ha lezuhansz akkor szokott mutatni 20-30G-t is, az lehet leszedné a vállad XD -
Amaymon #32111 WT-ben csak hátráltatna, de biztos fun. Talán egy "valódi" szim-ben érdekes lenne, de szvsz ott is csak single playerben, ott király lenne egy VR satyakkal. -
twi452 #32110 valami kétfedelessel beleülsz aztán megrángatod árkádban xDD -
Sith #32109 Vajon mennyi idő után hánynánk össze...? -
#32108 Vajon mennyibe kerülhet egy ilyen? :D -
Glo #32107 Must have! :D -
twi452 #32106 menő :) -
capa07 #32105 -
Glo #32104 Itt szoktak megjelenni a hírek róla, ha kinyit -
twi452 #32103 ennek nincs menetrendje
1-1 nagy patch előtt néhány napon beengedik az embereket pár órára tesztelni
valami forum post biztos van róla a hivataloson -
#32102 És mikor lesz nyitva? -
twi452 #32101 mert nincs nyitva :) -
#32100 Amikor be akarok lépni Dev szeróra mért írja azt hogy az én accountomra még nincs aktiválva? -
Coral Springs #32099 Igazad van, felőlem állhat még ott akár 20-30 évig. -
#32098 "-20% for purchase of all jet aircraft" -
jocking #32097 Nem hiszem, hogy az alumínium túl könnyen elrohadna... -
Coral Springs #32096 És hagyják ott elrohadni ? Tiszta szégyen. Legalább kiállítanák valami normális helyen, a felújítást meg sem említem. -
Amaymon #32095 de jól leírtam
*****Csúcsidőben mindig akad elég. :D -
Amaymon #32094 Csúcsidőben mindig bőven akad van elég. -
lexlutor #32093 ez a sulyozas addig jo, amig van eleg jatekos, ha nincs, akkro uygis osszerakja majd oket. -
twi452 #32092 igen az összes sabre, mig-15 meg az utolsó panther és meteor 8.7et kaptak
az alsó jetek meg 7 körülit van ami 7 alatti úgyhogy simán lehet, hogy sikerül nekik kettéválasztani a tier 5-öt :)
illetve talán a tier 4es propisok is sokkal jobban járnak ugye :) -
bgabor #32091 Szemmel láthatóan igen, a kezdő jeteknek lejjebbvették a battle tierjét, míg ha jól értelek, a top tiereknek bevezették a 8.7-es battle tiert. Talán nem is fognak találkozni többet. -
jocking #32090 Akkor lehet, hogy nem lesz több (vagy legalábbis kevésbé gyakran) részem He-162 vs MiG-15 bis csatában? :D -
twi452 #32089 na felnyomták a top jeteket 8.7-es BR-re úgyhogy valamit azért akarnak kezdeni ezzel a senki nem játszik a jetekkel problémával :)
próbálnak bevezetni egy topdog jet tiert burkolva :)