War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-A bombák romboló erejét azért kérdeztem mert (konkrét Tipus Do217 M1) 4db 500kg bombával 4 oldás a bombázó zona kiszedése ,de 2db 1000kg-al csak 3 oldás.Na mármost akkor az ARado234 3db 500 kg-os bomba nagyobb pusztító erõ mint az 1db 1000kg és 2db 250kg os?? (mert ég nincs meg az 1000kg felfügesztõ)
-Még egy kérdés hol érdemes gyakorolni a gunner kézi célzást mert még nagyon nem megy??
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Itt olyan dolgokra kell inkább gondolni, hogy valaki unalmas szabad százóráiban lemodellez 3D-ben egy gépet, vagy egy pilóta fülkét, elküldi a Gaijinnak, akik azt szénné ellenõrzik hogy jó-e, és ha igen akkor a készítõ jutalmazása után beteszik a játékba (miután írtak neki FM-et, de a hír szerint ennek a megírásába is beszállhatnak hozzáértõk. A Clod-ban is állat nagy viták voltak a Spit(vagy hurri?) motorjának mûködésérõl, valaki odáig ment h lemodellezte AutoCad-ben az egész motort h bebizonyítsa igazát, tehát vannak hozzáértõ amatõrök).
Nem lesznek itt Tie-fighterek meg X-wingek a maguk ûrsiklós FM-jével és lézerágyúival, nem kell aggódni.
Hogy melyikbe akarsz belefogni az erõsen függ az igényeidtõl, a technikai hátteredtõl és a felkészültségedtõl 😊
Az AB-ban bármikor bárhonnan bekaphatsz egyet ha nem a szélén vagy a meccsnek. Az RB-re már kell tudás, de még lehet egérrel nyomni bõven, és nem nagyon vannak meglepetések az ikonok miatt. Az SB-n meg jó cucc kell (joy, headtrack minimum), és általában az gyõz aki elõbb veszi észre, elõbb azonosítja az ellenséget, a hátába tud lopódzni és az elsõ csapással kinyírja, aztán eltûnik a semmibe.
Talán ha lesz modolási lehetöség, valaki nekiül.A Total War is a modoktól lesz/lett igazán jó.
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
Az ai gunner jelenleg csak radarnak jó. Mikor elkezdenek kelepelni hátra kell ülni aztán saját kezûleg osztani az áldást, más esély sajnos egyelõre nincs. Pedig nekem is ki vannak maxolva.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Itt sem lenne akkora meló, ha nem lenne tömérdek sok gép. Szerintem ha rászabadulnak majd a rajongó modderek, ganjin 1-2 jól sikerült elemet beemel biztosan, max módosítanak kicsit rajta és oda dobnak nekik pár ezer aranyat. 😊
Ilyen gunner nézet jó lenne simre is.Nem lenne kkora trollkodás egbõl
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sajna a külsõ nézet miatt nem látszik az SB-s belsõ felfokozott helyzet. A végén mikor beelõz nehezen, de kivehetõ ahogy kacsázva befékezek, majnem' nekem jön. Nem szép, az igazi olló nem teljesen ilyen, de már túl alacsonyan voltunk. A lényeg látszik, bár a replay hibás!
Kalash, keress rá youtube-on: scissors, hátha kiad valamit.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Megcsináltatják a fanokkal a hiányzó cockpiteket. Végülis ha jó tökmind1 csak legyen végre. 😊
"Firstly, all the planes in 1.39 will be able to overheat."
Radiátorkezelés implementálással lenne ez érdekes.
Most határoztam el hogy nekiállok összeszedni a 300 lebombázott cél feladatot hogy meglegyen arra is az összes festés, de szörnyû.
Nem csak Yak hanem bármi szétszedi azokat a lapokat. 99%-ban azért kell kiugranom a gépbõl mert a hátsó vízszintes lapokat (nem ugrik be a rendes neve) egy lövéssel kikapja valaki, pedig a gépnek ettõl függetlenül egy deka sérülése nincs 😞
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
De hogy ezt megosztottad 😊<#ravasz1>#ravasz1><#csodalk>#csodalk>
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
addig köröztem a kifutón még el nem pusztult, és pont akkor fogyott ki az üzemanyag 😄
Ha jól emlékszem a németek is alkalmazták ezt a technikát ( talán a japánok is tõlük vették át )
Sok ígéretes fejlesztés jön az 1.39-el.
ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld