War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kiadásra, tehát végsõ verzióra tervezik a bombázó fülkéket, viszont a model és cockpit szerkesztõvel amit 1.39-re terveznek tehetséges modellezõk megcsinálhatják ezeket, így ha Gajin is minõséginek tartja bekerülnek, így õk is idõt spórolnak és tudnak fontosabba dolgokra figyelni, hisz tudjuk, viszonylag kis gárda dolgozik náluk.
a bombák borzalmasan broken romboló erõvel rendelkeznek...1 tonnás bomba szerintem 4-5 harckocsit is kikéne ,hogy vigyen itt meg 5m-el arrébb dobot a tanktól csak HIT-et kapsz.....

kössz 😊
csinálsz custom battlet sok ai val és be a közepébe.vagy missiot csinálsz és ott minden ai téged akar úgyis.
Nincsenek legyengítve az orosz gépek, magas szinten elég decens gépeik vannak, a La-7B, La-9, Yak-3P, Yak-9P-t senki se becsüli alá. Egyszerûen többet kell gyakorolnod. Akkor kapásból tudnád például hogy a Spitfireeknek a végsebessége és a zuhanás közbeni sebessége a gyenge pontja.

nekem ami többször bevált Spit ellen ha nem tudom ki fordulni, földig nyomom a gépet WEP el egyenes vonalban lehagyod a Spitet mert végsebességre nagyon lassú nem egy Purshit gép.Majd ha elég távolság van Újra probálkozok.
-A bombák romboló erejét azért kérdeztem mert (konkrét Tipus Do217 M1) 4db 500kg bombával 4 oldás a bombázó zona kiszedése ,de 2db 1000kg-al csak 3 oldás.Na mármost akkor az ARado234 3db 500 kg-os bomba nagyobb pusztító erõ mint az 1db 1000kg és 2db 250kg os?? (mert ég nincs meg az 1000kg felfügesztõ)
-Még egy kérdés hol érdemes gyakorolni a gunner kézi célzást mert még nagyon nem megy??
A Total War modolosa csak pèlda volt. A lövész-pilota kabin kidolgozásra gondoltam én is.
A tavalyi nagyon állat volt 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

nana mindjárt itt az április kitudja most mit terveznek 😄
Hja, de a TotalWar nem egy MMO. Mire összeszednéd azokat, akiknek ugyanazok a modok vannak fent meg is õszülsz..

Itt olyan dolgokra kell inkább gondolni, hogy valaki unalmas szabad százóráiban lemodellez 3D-ben egy gépet, vagy egy pilóta fülkét, elküldi a Gaijinnak, akik azt szénné ellenõrzik hogy jó-e, és ha igen akkor a készítõ jutalmazása után beteszik a játékba (miután írtak neki FM-et, de a hír szerint ennek a megírásába is beszállhatnak hozzáértõk. A Clod-ban is állat nagy viták voltak a Spit(vagy hurri?) motorjának mûködésérõl, valaki odáig ment h lemodellezte AutoCad-ben az egész motort h bebizonyítsa igazát, tehát vannak hozzáértõ amatõrök).

Nem lesznek itt Tie-fighterek meg X-wingek a maguk ûrsiklós FM-jével és lézerágyúival, nem kell aggódni.

Ha összehasonlítási alapot akarsz akkor az AB=kocsmai tömegbunyó, az RB(H😎= karate verseny, az SB(FR😎=nindzsák harca.

Hogy melyikbe akarsz belefogni az erõsen függ az igényeidtõl, a technikai hátteredtõl és a felkészültségedtõl 😊

Az AB-ban bármikor bárhonnan bekaphatsz egyet ha nem a szélén vagy a meccsnek. Az RB-re már kell tudás, de még lehet egérrel nyomni bõven, és nem nagyon vannak meglepetések az ikonok miatt. Az SB-n meg jó cucc kell (joy, headtrack minimum), és általában az gyõz aki elõbb veszi észre, elõbb azonosítja az ellenséget, a hátába tud lopódzni és az elsõ csapással kinyírja, aztán eltûnik a semmibe.

Gunerre felesleges pontot rakni.A bomber gunner belsö nézet meg szerintem soha nem lesz ha gazsin múlik.Mindenki külsöböl játszik,igy felesleges idö és pénzköltés.Frbre jó lenne,de azok meg le vannak...
Talán ha lesz modolási lehetöség, valaki nekiül.A Total War is a modoktól lesz/lett igazán jó.
na most ,hogy ezt elmondtam 1 shotoltam egy vadászt a másiknak meg levágtam a szárnyát......kb hetek óta elsõ gunner killjeim LOL

srácok melyik az a játékmód amiben általában játszani szoktatok? nem tudom, hogy HB-t játszak e vagy RB-t, ha fejleszteni szeretném pilóta tudásom 😄

“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”

Valszeg õk is gunnerbõl lõttek rád 😊

Az ai gunner jelenleg csak radarnak jó. Mikor elkezdenek kelepelni hátra kell ülni aztán saját kezûleg osztani az áldást, más esély sajnos egyelõre nincs. Pedig nekem is ki vannak maxolva.

engem 1 km rõl azonnal kilõnek,kilövik a motort,leszakítják a szárnyat,de az én 900-as ACE meg EXPERT crew-om baxik még elkezdeni is lõni! ellenben azonnal halnak amint beülök én a gunner helyre......

én már annak is örülnék,hogy a szájbaveretes gunnerjeim akik kivannak maxolva elkezdjenek LÕNI!!!!! ha az ellenfelem lõtávolba ér!!!

Coral Springs
Szóval ez a rajongói tool nem egy olyan dolog lesz, hogy mindenki szétalakítja magának a játékot ? Így jobban hangzik, mert már azt hittem...

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Ezt az ollózást leginkább azok szopják be akik türelmetlenek. Ha a Bf 109 felhúzza, majd visszacsap rád esélyed sincs lévén hogy õ van magassági fölényben, te pedig jelentõsen lelassultál a manõverezéshez. Ehelyett nagyon le akar lõni de nem tud, az-az elkövet egy orbitális hibát.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

BoS-ban is hasonló gunnert csináltak IL-2-esre.

Itt sem lenne akkora meló, ha nem lenne tömérdek sok gép. Szerintem ha rászabadulnak majd a rajongó modderek, ganjin 1-2 jól sikerült elemet beemel biztosan, max módosítanak kicsit rajta és oda dobnak nekik pár ezer aranyat. 😊
http://www.youtube.com/watch?v=5ykr0yTWLpk
Ilyen gunner nézet jó lenne simre is.Nem lenne kkora trollkodás egbõl
Ollózással rövidíted az egyenes haladási sebességet azzal, hogy jobbra-ballra kanyarogsz esetleg közben vissza veszel az RPM-bõl és flaps is mehet. Relatív hirtelen lassulsz a mögötted levõhöz képest. Van egy példám rá, de SB-rõl. 2 db 109E közé kerültem P400-al, ALL IN-re mentem, hogy legalább egyet leszedjek. Akit üldöztem sikerrel kiiktattam, aki engem üldözött az alá megpróbáltam befordulni hátha valamikor elveszít a cockpit takarása miatt. Nem jött be így flaps ki, kacsázás, elõzés, kill.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sajna a külsõ nézet miatt nem látszik az SB-s belsõ felfokozott helyzet. A végén mikor beelõz nehezen, de kivehetõ ahogy kacsázva befékezek, majnem' nekem jön. Nem szép, az igazi olló nem teljesen ilyen, de már túl alacsonyan voltunk. A lényeg látszik, bár a replay hibás!

De nem szokták addig erõltetni hogy megmekkenjen, legalábbis ellenem. Elég feltûnõ hogy alig tud repülni. 😄

Kalash, keress rá youtube-on: scissors, hátha kiad valamit.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Nem csak elgyengül. Konkrétan karburátor halál van sok negatívra (Spit I-II). Ha nem sikerül újraindítani akkor annyi...
Nekem is lenne egy kérdésem, én pont spitekkel vagyok, melyiket éri meg jobban tolni az RB-t vagy a HB-t? valaki mesélne egy kicsit? köszi!😊

Nem, realisticben tolom.Ollózás mit jelent?Biztos ismerem a manõvert, de nem ismerem ezt a megnevezést.Nem hiszem hogy korai Spitek lennének, sõt szerintem magasabb gépeket rak be ellenem, mint az elvárható lenne.Vagy nem tudom.De a Spitfire egy dolog, szinte minden gép ellen magatehetetlen vagyok, ha el is találom õket, mögém jönnek végül és egy rövid sorozattal kilövik a pilótát, felgyújtják a gépet, letépik a szárnyat.Idegesítõ...
Ha arcade-ról van szó, próbáld õket a csapattársak felé vonni, és valahogy kerüld el a tüzüket. A La-5 realistic módban (ha nem keverem össze más géppel) ki tudja ollózni a spiteket, és RB-ben a korai (Mk I és II) Spitek motorja elgyengül negatív G hatására. A kései spitek ellen (legalábbis nekem) csak az ima segít.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

"tools to create user aircraft models and cockpits (without FM tuning tools yet)"

Megcsináltatják a fanokkal a hiányzó cockpiteket. Végülis ha jó tökmind1 csak legyen végre. 😊

"Firstly, all the planes in 1.39 will be able to overheat."

Radiátorkezelés implementálással lenne ez érdekes.
Sziasztok!Igazából kíváncsiságból írok ide, hogy megkérdezzem az "orosz" pilótákat, hogy szerintük is mélységesen le vannak gyengítve ezek a gépek, vagy csak én vagyok ilyen béna?Néhány hónapja játszom már, nem vagyok egy kimondottan jó játékos, de nem egy gépet lelõttem már, az utóbbi idõben viszont alig érek el sikereket.MIG, és Yak, és La-5 ös gépeim vannak, de fõleg az amerikai, és angol gépekkel szemben esélyem sincs.Gyorsabbak, kevesebb idõ alatt fordulnak, nagyobb tûzerõ stb.Különösen a Spitfire okoz fejfájást.Mit lehet tenni ha egy ilyen alattomos szörnyeteg mögém tapad?Bármi jó tanács?
A fejlécben levõ GYIK-ben benne van, hogy milyen célponthoz mennyi bomba kell.

Hali! hol tudom meg nézni hogy melyik bombának mekkora a romboló ereje???
Azért nem egy bonyolult szerkezet.., addig el sem indítod a játékot amíg valaki szájba nem rágja 200 oldalban, hogy ez micsoda? 😄
Kiválasztasz egy gépet amit fejleszteni akarsz, és rányomsz a fán a gépnél a Research gombra. Innentõl minden géppel, amivel repülsz, ezt a gépet fogod fejleszteni. Ami a fában közvetlen elõtte van azzal jobban fejleszted, de nem erõszak, bármit lehet bármivel. A leggyorsabb, ha azonos Rankon levõ géppel fejleszted, különben Rank eltérésenként 10% a levonás van.

Foxy0
engem az érdekelne hogy hogyan kell használni a tech fát

Az a gép egy rémálom 😄
Most határoztam el hogy nekiállok összeszedni a 300 lebombázott cél feladatot hogy meglegyen arra is az összes festés, de szörnyû.
Nem csak Yak hanem bármi szétszedi azokat a lapokat. 99%-ban azért kell kiugranom a gépbõl mert a hátsó vízszintes lapokat (nem ugrik be a rendes neve) egy lövéssel kikapja valaki, pedig a gépnek ettõl függetlenül egy deka sérülése nincs 😞

„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna

Herold
Nemcsak a fogalmazás, rengeteg elírás és helyesírási hiba van a site szövegében.

jah aztán ** nám az egészet 😄 nagy volt az a wii-s rész

Fura Alak
Ja, lefagyasztanád magad mint Cartman, hogy 2546 -ban ébredj?? 😄

Sajnálom, mély depressziót és ürességet érzek 😞 😄 na de félre a tréfát kivi vagyok az 1.39-re

darki81
tényleg szar lehet neked 😄

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Her Laca
Ez legyen az életben a legnagyobb bajod, kívánom neked.
De hogy ezt megosztottad 😊<#ravasz1><#csodalk>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

a legrosszabb érzés srácok amikor itt csücsül az új gépetek mellettetek egy dobozban és a videó kártyára kell várni, hogy megrendeljed a jövõhétvégén és már annyira játszanád a játékot movie grafon, hogy azt kívánod bárcsak lehibernálnának jövhét péntekig 😞 amúgy jól vagyok<#banplz>

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

darki81
sikerült 1v1-ben lehoznom lõszer és üzemanyag nélkül 😄
addig köröztem a kifutón még el nem pusztult, és pont akkor fogyott ki az üzemanyag 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

JethroHUN
Amúgy ezt a patch mikor jön kb?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Fura Alak
A németek találták ki, ezért is a neve "Schräge Musik" (srég zene).

Omrega
A ki45 - felfelé tüzelõ ágyúját sokszor hiányoltam, mert az egyik kedvenc japán gépem volt, minimális lõszerrel és 2x250kg bombával. Jó párszor nem tudtam felemelkedni vele idõben a bombázókig, de így alulról majd lehet vele tarolni.

Ha jól emlékszem a németek is alkalmazták ezt a technikát ( talán a japánok is tõlük vették át )

Sok ígéretes fejlesztés jön az 1.39-el.

ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld

Írta Patkány4face, forrás.. khm.. 😊) Ilyen bénán kevesen fogalmaznak 😊)

darki81
Fejlesztõi Napló: 1.39 llllllll

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

EU és RU szervernél vedd figyelembe hogy munkanap és délelõtt van!

egy catalina es minden mas reserverd p26os a csapatban. tuloldalon ket hurrican.. menjenek a paicsaba evvel a szar mm-el.