War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ozzyehh
bár már kihúztam e spiteket, persze még nem a végén járok de azokat is szeretem, szal nagyon agyalok a dolgon 😄

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Természetesen a játékban nem fogócskáznak úgy a zerókkal mint a filmben 😄
Viszont ha egyszer sikerült vele magasságot gyûjteni onnantól jól lehet velük melózni 😊
Ozzyehh
hah 😄 pápá britek😊

p-40esek benne van természetesen 😊

Ozzyehh
mert ha benne azonnal rerollolok amcsi ágra 😄

Ozzyehh
Valaki válaszoljon nekem 😄 , már évek óta érdekel egy gép típus, amikor elõször láttam próbáltam utána keresni de sehogy nem találtam, tehát az a bizonyos gép amit keresek a Pearl Harbor címû filmben volt az a vadász amivel Ben Afflec és a másik színész nevét nem tudom, szálltak föl és szedték le a japánokat! valaki tudja esetleg a gép típusát nevét? és vajon benne van a játékban??

darki81

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

JethroHUN
Gondolom akkor az alap 20k javítási költséget is szereted a C-ben.<#vigyor3>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

a.carkey
Istenem, hogy mekkora különbség van a három Corsair között!!! 😄

Az elsõ, az "A" még csak-csak, talán mert a leggyorsabb a maga tierjében, de azon kívül, hogy Pappy Boyington õrnagynak ez volt a Black Sheep Squadronban és ez által számomra nagyon "fontos" gép, kb. semmire sem jó, mert egy lövéstõl ha a farkát találják el, már meg is döglik, pláne ha Tier III-as gépek ellen kerül be.
A második, a "D", na azt nem tudom mire készült, mert az ezer fontos bombáin kívül a Hellcat két 500 fontossal és rakétákkal is egyben sokkal jobb nála, kb. mindenben (ennél is ott van a farok probléma, sõt, ennél jelentkezik igazán vészesen).
De ez a "C", ez valami roppant durva gép már defaultként is. Tudom, hogy valójában nem volt túl nagy hajde, de roppant kellemes repülni, különösen hogy meg kell néznie a népnek, hogy mi jön vele szembe, és sokszor már késõ a felismerés, hogy ez nem hat 12,7mm-es Browning, hanem négy 20mm-es cannon ... 😄

A medve nem játék.

Eagle16
Értem, tehát ahol több altípus is van egy gépen belül, ott nem fontos mindet kifejleszteni a továbblépéshez. Köszi a választ!

Kis szinten elég gyorsan megy a fejlesztés, sokszor elõbb megvan a következõ gép, minthogy meglegyen az összes új modul a régi repülõre.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Nem, már most is fejlesztheted az IL-2est, és meg is tudod venni utána.

Eagle16
Ki kell fejlesztenem a többi Su-2-t is ahhoz, hogy megvehessem majd az Il-2-est?

Persze hogy nem, viszont ha az embernek összegyûlik pár óra, netán a veterán achivmentig eljut akkor már van gógyija, és ha nem retardált akkor bele fog jönni RB-be, ahogy én is.
Eagle16
Minden hétvégén 4x RP van általában? Még nem játszok nagyon rég óta ezzel, csak feltûnt hogy eddig talán mindig (?) 4x-ezés volt hétvégente.

És most is az lesz:

" Special event "Curling" starts on Feb.21st 1 pm GMT (5am PST)
From Feb. 21st 1 pm GMT (5am PST) till Feb.24 6am GMT (6pm PST)
x4 Research Points for the first victory in a day!"

Remek gép, csak nem egy full kezdõnek, és nem Arcadeba. Az amcsi gépek elég trükkösem kezelhetõk. Ja, és olyanre ne menj rá vele aminek egynél több motorja van.

Csak nem egy p63 😊 .Nincsen természetes ellenfele. 😊

Coral Springs
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

csaba90
viszont szép 😄 meg gyors 😄 csak nehéz vele lelõni bár mit is.. bombázókat nagyon meg se próbáld :S viszont Realisticben vagy másban úgy tudom jobb...

Csaby

WinT
Másnál is megjelentek a mai patch után a gépek "bombaválasztó menüiben" (de hülye kifejezés ez) olyan bomba opciók amik korábban nem voltak ott, de 0 darabot ír mennyiségnek pirossal viszont lionért fel tudom õket tölteni. Ez micsoda?
Akkor kifogtam a legszarabb repülõt, fasza! 😄
csaba90
csak nem Arcade-ban 😄 azzal csak assistokat tudsz gyûjteni...

Csaby

Ha most kezded a játékot, akkor rögtön a mély vízbe kerülsz a tier 4-el 😄 De állítólag elég jó gépek a Mustangok.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Sziasztok!

Szerintetek jó választás volt ajándékba kapott prém repülõ Amcsi P-51D-20 Na /Mustang/ 4 szintû ?
WinT
Tudom, ezerszer elmondták már itt a nálam sokkal jobb játékosok, mégis mindig belekeveredek valahogy. 😊
Ott is tudsz persze, csak a éppen gépek nem úgy viselkednek ahogy kéne, nagyon nem. Így aztán nem mész messzire az ott szerzett tapasztalatokkal.
Ahogy a gépre és a lõszerre vigyázásra sem szoktat rá.

Semmi ellen nem megyünk head ont, mert vagy meghalsz vagy gyõzöl ugyan, de alaposan megsérül a gép. Egyik sem elfogadható egy jó pilótának.

Csak megy a sipákolás amikor a bombázó is ugyanazt megcsinálja mögötted mint te 😄
Ugyanez a véleményem, ott is tudsz mindenféle manõvert csinálni, max nem szakadsz szét és nem esel át (olyan könnyen).
Ozzyehh
1. A bug in Arcade battles where bases had reduced HP fixed
tessék ezért ment a rinya egy hétig 😄 fixed

Eagle16
Update 20.02.2014 (1.37.45.67)

1. A bug in Arcade battles where bases had reduced HP fixed
2. Spotter behavior in Korsun fixed
3. Several client crashes fixed.

Fura Alak
Nem tudom a statisztikáimat fejbõl, de ma is volt egy csatám, ahol (mindkét csapat) sûrûjébe berepülve 4 kill -t szedtem össze A-20 -al... <#violent>

Stealth FTW! <#eplus2>

Et a gazsi tényleg ilyen agyhalott? Iwo Jima speciál 2 napja. Épp csak usa-jap nem játszható..Nem hiszem el hogy nem direkt csinálják<#falbav>
Coral Springs
Lévén hogy nekem az Arcade volt az alapozó ez egy badarság. De valószínûleg nem én vagyok az egyetlen, aki AB 100-200+ óra után ment RB -be.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Nem a kill az ami számít, hanem az arányok. Nem mindegy hogy pl 10 kill -t 1-2 csatából hozol össze, vagy mondjuk 5 -bõl. Nem mindegy hogy 1-2 géppel, vagy behozol hozzá egy kisebb hadsereget. Akinél jók az arányok azok ésszel játszanak, aki ésszel játszik az (elvileg) helyt áll RB -n is.

WinT
Sose fogom megtanulni, hogy Beaufighter ellen nem megyünk head-ont...
Nem azért kérdem csak... Basszus én már jóideje játszok (igaz volt 1,5 hónap kihagyásom meg volt, hogy csak úgy hébe hóba) de már kb fél éve nem mentem arcade-ba. Mondjuk én csak a Japánokat húzom ott is 3-as vagyok csak. Mindegy azon akadtam ki, hogy valakinek van 12k killje, és RB-n nem tud mit kezdeni magával. Nekem van 780 felszállásból (ebbõl 128 R😎 123 AB és 71 RB killem. Nem tartom magam jó játékosnak sõt, de azért furcsa látni, hogy valaki 12.000 killel csak szenved RB-n. Én is csak azt tudom tanácsolni, hogy gyakorolj. Elejétõl kezdve emelkedj, és ne menj rá olyan ellenfélre ami nagyon alacsonyan van. Kivéve ha az összes alacsonyan van. 😊 Head on-t kerüld el, és próbálj közel maradni a társakhoz. Lõszerrel spórolj ha olyan géppel mész amiben kevés van (pl A6M széria de a Ki-61-ekkel küldheted neki. Bár csak ésszel.) Én általában úgy szívom meg, hogy nagyon elõre megyek, és mindig rámjönnek ketten hárman. Na errõl leszokóban vagyok már, de nehéz tartani a sebességet Ki-61-el miközben emelkedek+sebességet gyûjtök. Esetleg nézz videókat, meg kérdezz itt. De szerintem majd belejössz Te. Mondjuk többet repültél HB-ban mint Én 😄 Amúgy ha több ágat húzol az nem jó. Ne a sok meg a jó gépekre menj rá, ismerd meg a gépet, tanulj meg vele játszani, és szeresd 😊 Én sem hagytam ott az 1-es Ki-43-asom, repülgetek vele vígan hiába vannak 3-as gépeim. Plusz nem minden vadász jó fordulózásra meg erre arra. Ezért mondom, hogy ismerd meg a gépeket. Az jó ha megismered más nemzetek gépeit is, és felméred, hogy na most ez jobban fordul mint Én akkor ez ellen más taktika kell. Vagy szimplán nem állsz le vele fordulózni (tipikus példa A6M széria). Mondom majd belejössz...
Sherman0070
Na meglett a Ta-152 😄
Hb-ban nagyon troll 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sajna jah...
Lehetne neki akár egymillió arcade killje is, az Arcade csak egy FPS szerû játék repülõkkel, semmi köze a légiharc-tudáshoz, mint ahogy az õ példája is remekül mutatja.

12.000 killed van Arcade-ban?
De azért köszönöm mindenkinek!
Azt mondjuk lehet fel kellett volna tûntetnem, hogy csak HB-ban vagyok iszonyat szar 😊 majd 12k felszállásom van arcadben kb ugyan ennyi killel. Lehetne több is de elsõ acc és nem 2õt mentem bomberral. 😄
Ezeket pedig akár ide a GYIK-ba is be lehetne linkelni. Igaz angol, de roppant hasznos:

Az alapok. Nemzet választás, menü, fejlesztések, crew pontok stb..

Tutorialok, Custom csaták, Árkád csaták és feladatok stb.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Ezeket a videókat lesd meg, sokat lehet belõlük tanulni.

EnTak amúgy csinál most egy sorozatot, "How to play the game" néven, a következõ videóiban már benne lesz az RB is valszeg.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Menjél velük többet, sokkal többet. Ennyit tudok mondani.

Mentem én velük is amcsik lehagynak mint a szart angolok kifordulnak és megeszenk. 😊
Van már vmi 200 csatám HB-ben és still kibaszott szar vagyok 😄
Erõsen javaslom hogy egy barátságos, könnyû gépet válasszál a HB-val való ismerkedésre. Hagyd a németeket, oroszokat és az amerikaiakat is egyelõre.
A japán A6M2/A6M3 Reisent ajánlanám. Azokkal repülj. Mire kimaxolod õket HBban, lesz némi fogalmad az egészrõl és lesz sikerélményed is bõven ami a továbbiakra hajtson. Sima fordulóharcos gépek, a legközelebb állnak az Arcadeban megszokott játékstílushoz. Õk fodulnak a legjobban és jó a fegyverzetük is.

flaps. hazsnáljam ne, miylen állásban mikor. mit csináljak ha a magassági elúõny az ellenél van. Bár esetmeben midnegy így is úgy is meghalok. 😊
Na vki mondhatna nekem pár trükköt vmi értelmes videó tutorial, hogy hogyan boldoguljak HB-ban mert kikúrt balfazs vagyok hozzá.

Hibáim:
Nem tudok optimálisan fordulni. Vagy põofázik az instruktor és ráng a gép vagy... ennyi 😊
Turn fightba keveredek megdöglök
Megyek a magasba de vki mindig van felettem kiszúr és megdöglök
Az ellen mögött maradni... nem megy lásd 1. pont.
Ha mögém jönnek megdöglök mert esélytelen hogy kiforduljam mert fingom nicns mit csináljak. Barrel roll amit próbálgatok de egérrel sztem hátrányban vagyok vagy nem tudom irányítani rendesen mert instruktor insturkot.

A másik. Egyes gépekkel mit csináljak? Német vs Orosz. Én midnegy melyik odlalon megyek megkúrnak. Mivel emelkedjek mivel ne melyikkel mit csináljak fingom nincs.

De lehet csak simán kurva balfazs vagyok hozzá és a büdös életben nem fogok repülni. 😊
Herold
Ezt nem tudom, milyen játékmódra értetted, de nekem AB-ben elég szépen irtják az ellent a gunnerek. Az accuracy és precision kb. 50-60 %-on áll és van rajta 30 bónuszpont.