War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Viszont ha egyszer sikerült vele magasságot gyûjteni onnantól jól lehet velük melózni 😊
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Az elsõ, az "A" még csak-csak, talán mert a leggyorsabb a maga tierjében, de azon kívül, hogy Pappy Boyington õrnagynak ez volt a Black Sheep Squadronban és ez által számomra nagyon "fontos" gép, kb. semmire sem jó, mert egy lövéstõl ha a farkát találják el, már meg is döglik, pláne ha Tier III-as gépek ellen kerül be.
A második, a "D", na azt nem tudom mire készült, mert az ezer fontos bombáin kívül a Hellcat két 500 fontossal és rakétákkal is egyben sokkal jobb nála, kb. mindenben (ennél is ott van a farok probléma, sõt, ennél jelentkezik igazán vészesen).
De ez a "C", ez valami roppant durva gép már defaultként is. Tudom, hogy valójában nem volt túl nagy hajde, de roppant kellemes repülni, különösen hogy meg kell néznie a népnek, hogy mi jön vele szembe, és sokszor már késõ a felismerés, hogy ez nem hat 12,7mm-es Browning, hanem négy 20mm-es cannon ... 😄

A medve nem játék.
Kis szinten elég gyorsan megy a fejlesztés, sokszor elõbb megvan a következõ gép, minthogy meglegyen az összes új modul a régi repülõre.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

És most is az lesz:
" Special event "Curling" starts on Feb.21st 1 pm GMT (5am PST)
From Feb. 21st 1 pm GMT (5am PST) till Feb.24 6am GMT (6pm PST)
x4 Research Points for the first victory in a day!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Csaby
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Szerintetek jó választás volt ajándékba kapott prém repülõ Amcsi P-51D-20 Na /Mustang/ 4 szintû ?
Ahogy a gépre és a lõszerre vigyázásra sem szoktat rá.
tessék ezért ment a rinya egy hétig 😄 fixed
1. A bug in Arcade battles where bases had reduced HP fixed
2. Spotter behavior in
3. Several client crashes fixed.
Stealth FTW! <#eplus2>#eplus2>
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Hb-ban nagyon troll 😄
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Az alapok. Nemzet választás, menü, fejlesztések, crew pontok stb..
Tutorialok, Custom csaták, Árkád csaták és feladatok stb.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
EnTak amúgy csinál most egy sorozatot, "How to play the game" néven, a következõ videóiban már benne lesz az RB is valszeg.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Van már vmi 200 csatám HB-ben és still kibaszott szar vagyok 😄
A japán A6M2/A6M3 Reisent ajánlanám. Azokkal repülj. Mire kimaxolod õket HBban, lesz némi fogalmad az egészrõl és lesz sikerélményed is bõven ami a továbbiakra hajtson. Sima fordulóharcos gépek, a legközelebb állnak az Arcadeban megszokott játékstílushoz. Õk fodulnak a legjobban és jó a fegyverzetük is.
Hibáim:
Nem tudok optimálisan fordulni. Vagy põofázik az instruktor és ráng a gép vagy... ennyi 😊
Turn fightba keveredek megdöglök
Megyek a magasba de vki mindig van felettem kiszúr és megdöglök
Az ellen mögött maradni... nem megy lásd 1. pont.
Ha mögém jönnek megdöglök mert esélytelen hogy kiforduljam mert fingom nicns mit csináljak. Barrel roll amit próbálgatok de egérrel sztem hátrányban vagyok vagy nem tudom irányítani rendesen mert instruktor insturkot.
A másik. Egyes gépekkel mit csináljak? Német vs Orosz. Én midnegy melyik odlalon megyek megkúrnak. Mivel emelkedjek mivel ne melyikkel mit csináljak fingom nincs.
De lehet csak simán kurva balfazs vagyok hozzá és a büdös életben nem fogok repülni. 😊