War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coral Springs
Ez jó dolog, de a legjobb az ha valaki egy egész csatán át terrorizál ezen gépekkel, és nem hal meg az elsõ néhány percben. <#wink>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

a.carkey
Repülöm a Ki-45 szériát, van 96om is, és a 102t is most kezdtem el fejleszteni. 😊

A medve nem játék.

Coral Springs
Azt is próbáljátok ki hogy 2km, 500m, bum-bum szól a 37 -es és a bombázónak vége. Szerintem ez jobban megdobja a játékélményt. <#gonosz1>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Engem a L4D 2 ragadott el, meg a sok Steam achievement ami hozzá van. Néha nem árt kicsit pihentetni a pilótákat. <#vigyor0>

a.carkey
😊

A másik érzés, hogy bombáznál. Már csak 2km, 1,5km, 1km, 500m ... AAA 😊

A medve nem játék.

MEgvan az az érzés, hogy üldöztök több perce AB-ban egy bombázót 1-2 találat mgvan - végre lõtávolba kerül.
900m-800m-700m... ujjam az egérgombon megfeszül - bang bang bang - beköszön hátulról egy Aircobra.
Fordulnék felfelé utána, de esélytelen, leesik az orrom, meglátom a bombázót - talán azt még elkaom, de nem.
A cobra ismét lecsap és darabokra hullok
A csatának meg vége.

Az jó kis oldal rengeteg mod van. Én szimplán meguntam a skyrimet, már nem volt kedvem modokkal szenvedni csak megnéztem egyet kettõt. Majd valamelyik VR szemüveggel elõveszem, akkor lesz az igazi fun.
Én is most szereztem be a Skyrim Legendary Edition-t, most teszem föl én is. Egy ideig az lesz a fõ téma nálam is, azt hiszem. Kezd egy kicsit monotonná válni a WT, nem szeretnék beleunni, annál ezerszer jobb...meg nem volt még idõm a hotas-szal se sokat nyomni, bele kellene jönni abba is. Szóval újra gyerek vagyok most egy kicsit :-), de jó ez így :-)

Ki mondta, hogy nem tudok? 😛

Pocokmarci
Szakaszba lehet hívni barátokat és akkor úgy kezel titeket a játék aztán együtt rak be csatákba.

pl. felveszed barátlistára ott jobbkatt a nevén és megtalálod a menüpontot
beírod a keresõbe a nevét, felveszed barátnak és invite to squad.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Hello! Valaki eltudná nekem mondani hogyan lehet baráttal egy csatába játszani? mindent végig néztem a játékban de sehogy nem birom behívni ismerõsömet közös csatába! Valaki tudja hogy kell?
Köszönöm! Ha még fõzni is tudnál...<#vigyor2>
Érdemes valamelyik oldalt kiszemelni és a szárny belsõ oldalát célozni nem a törzset. Akkor szárnykrit, pilótakrit és motorkrit-re is van esély ha belemozdul.
Ozzyehh
Egy valami nem tiszta lövöm mint az állat az ellent hitel is, de nem akar meghalni😄 mások meg alig pár lövésböl megölnek?! spit mk II vel vagyok..

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Eagle16
3.3-as gépekkel berakott 4.7-es csatába ez a ....

Nem ártana ezen finomítani még. Egyetlen 15mm-es gépágyúval (?) ne kelljen már B-17-esek ellen menni...ezzel még egy vadászgépet is nehéz lelõni, nemhogy bombázót. BnZ-hez tökéletes, alig pár száz lövés és leesik minden -.-

Csak azt láttam egész csatában hogy bazi nagy bombázók zuhannak a bázisom felé folyamatosan. Lelõttünk egyet, jött helyette kettõ. El tudom képzelni hogy mi mehet magas szinten a csillió féle Yer-el...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Még mindig ger-rus sim van??...Marad a rome2....bár a Skyrim se rossz,most hogy szóbakerült.(off; módot honnan szeded?)
Tier 4-ig mindegyik jó. P-38, F4U a-d nem annyira. (imho)
Az F2A-3-as Buffaloval nem járhatsz rosszul, de kinek mi jön be. Nekem az elsõ Corsair nagyon tetszett, meg a P-47, ha sikerült vele elég magasra jutni. Jónak mondják a P-40-et, a P-39-eket, a P-63-akat is, meg a Mustangot és a Hellcatet.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Kifogás, kifogás, az mindig van 😄

Ozzyehh
Átpártolnék az amcsikhoz valaki megmondaná melyik gépet érdemes megcélozni?😊

Áh már vagy 2 hete nem mentem egy kört se, nincs mostanában igazán kedvem hozzá 😊
Csak mindig elolvasgatom amit írtok ha erre járok aztán ennyiben ki is merül a wt nálam 😄

Sajnos most elhatároztam h ideje nekiülni a skyrim-nek, felpakoltam hozzá kábé annyi modot amik megtetszettek mint maga a játék és most sajnos beszippantott a dolog 😄
Twi, nincs kedved csatlakozni? He.112 B-1.

Megint FRB, megint rendkívüli lelkesedéssel vetettem rá magam az összes csapattársra, míg az ellenfél játékosai sorban lezuhantak 😞

a földön kanyarodik is 😄
Ha már ilyen szép kifejezéseket használsz, mint barrel roll, akkor már nem illene arról is megfeledkezni, hogy a repülõgép az fordul, nem kanyarodik.

A stealth-et csak az ágyúhoz írtam. A géppuska tracerei mutatják, kb. hova szór az ágyú. Az ágyú kevéske lõszerét romboló gránát helyett nyomjelzõre cserélni pazarlás.

JethroHUN
Az kihagytam, hogy: nem muszáj mindig a maximum fordulási sebességgel kanyarodni mert rettentessen megeszi a sebességed. Találd meg a megfelelõ ívet.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
RB-n semmiképp ne tegyél bele stealth-et addig amíg nem vagy teljesen biztos a célzásban.

Emelkedj amennyit csak tudsz harc elõtt. Harcban a magasságod az energiád és piszkosul elfog fogyni, ez nem amcsi gép ami kb ugyan oda vissza tud zoomolni, vagy német ami meg jól emelkedik. Mindig próbálj meg vissza gyorsulni 320-ig legalább. Csald lejjebb a feletetted lévõ gépet a a BnZ támadásai folyamatos kikerülésével. Ha azonos a magasságod akkor szemtõl szemben egy barrel roll(egérrel kivitelezve eléggé esélyes, hogy nem sikerül jól és találatot kapsz, de haj jól csinálod akár még rá is tudsz lõni) manõverrel kitérni, ha az ellenfeled irányt vált akkor fordulj utána, ha tovább megy egyenesen akkor ne(mert úgyis otthagy mire célkeresztbe kerül).

Ha az ellenfeled zuhanó repülésben akar meglépni, ne menj utána mert lehet hogy egy loopot akar csinálni fölfele jövet széttudod lõni. Ha meg nem, akkor így is úgyis lehagyott volna. (kivéve ha nem a beállított lõtávolodon belül kezdi a zuhanás és / vagy nem volt sokkal gyorsabb nálad.

"Dogfight" esetén, az ellenfél (pl egy Bf109) vertikális loop-ját, csapd le vízszintesen így betudsz vágni elé.

Enyhén kanyarodva kezdj rá repülni valakire (dive) mert amúgy meg megáll a motor és belassulsz.

A nem szembõl, vagy felülrõl jövõ ellenfelek ellen oldalról érdemes közelíteni.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

detto. reserve peachsooter akarnam kimaxolni, mert iylen huyle vagyok. mara 8. meccs, ahol csup level 3-4 idiotaval kell mennem rb-ben. most pl a 4 percben a 80% mar halott.. eszmeletlen.
Figyelj rá hogy ne nyomd le az orrát hirtelen, mert karburátoros és leesik a fordulatszáma, ha nagyon erõlteted, akkor le is áll. Spórolj a lõszerrel, nagyon gyorsan kiköpködi azt a 120 lõszert a 2 ágyú. Ha lehet állítsd külön gombra a géppuska és az ágyú lövését. Messzirõl pituszkálni meg bemérni csak géppuskával szabad, aztán ha biztos a találat, akkor mehet mellé az ágyú is. Vigyázz rá, hogy nagy sebességnél hirtelen rántásra szétszakad. Amúgy emelkedés, fordulózás.

Nincs mit.Sok sikert!
Ozzyehh
köszi és ha RB-ben?😊

Fordulózás, ágyúba Stealth lõszer, géppuskába omni purpose lõszer, és a kör elé célozz egy kicsit (ha arcade-ban vagy).

Ozzyehh
Srácok valaki segítene nekem? nem nagyon van sikerélményem spitfire mk b2 vel :/ tudom, hogy én vagyok a béna, de nem mondaná el valaki, hogy mi a legjobb taktika vele? , meg hogy hova célozzak? tudom noob kérdés, de megköszönném ha valaki adna egy kis támpontot 😊

😊

csaba90
mindig a piros csapat gyõz..... 😄

Csaby

Herold
Szerinted az ellenfél is ugyanezt gondolja?

Mûködik!!! Köszi!
Na az ilyen csatákra gondoltam P39el.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Nem tudom, hogy vagytok vele, de egyszerûen elérhetetlen messzeségbe került a 4x szorzó megszerzése AB-ban.
Napi 5-6 meccset játszok, általában mind vereség.
Most a 4-nál tartok természetesen Defeat.
Tök mindegy h bombázóként segítek (már ha tudnék bombázni) vagy vadászok.
Elkeserítõ

P39 azért is az elsõ nálam, mert kiváló bombázó vadász szerintem.
Csata elsõ részében 2-3 bombázó leesik miattam.
Il2vel akkor csak meg kellene tanulni menni.
De az már régen rossz csata ha 4 gépem leesik.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

köszi, megnézem!
A Facetrack NoIR-ban beállítod, és elindítod a játékot. Nekem így azonnal azzal irányította a nézegetést.

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/61051-freetrack-%C3%A9p%C3%ADt%C3%A9se-be%C3%A1ll%C3%ADt%C3%A1sa/page-4#entry1977237

itt nézz körül freetrackre
Sziasztok!
Hogy lehet a freetrack-et beüzemelni a war tunderben?
Elõre is köszi!
üdv
Az Il-2 arcade-ban eszméletlen gyilkológép, bármit szétver, jól fordul és tele lehet aggatni bombával/rakétával is. A prém Rata és Csajka szerintem nagyon jó oda, a maradék 2-re nincs tippem, a P-39-eket nem szeretem de van akinek bejön, ugyanígy a La-5. A Yak-1B-nek és a MiG-3-15-nek is egy kicsit kevés a fegyverzete és a lõszere is, de nem rosszak.

Szerintetek mit érdemes betenni 2es szinten az alábbiak közül?
Il-2, Pe3/E, Mig3-15, Yak-1B.
Eddig az Il-2 volt bent, hogy ha 1-2 földi célponton múlik a csata, akkor azzal lebombázzam, de nagyon ritkán veszem elõ.
Amim van: P-39K-1, La5, I-16 type 28, I-153P és Il-2.
Ebben a sorrendben is szoktam elõvenni õket.
Csak AB-n megyek.

😄
ímádnivalóak az emberek mi? 😄
PLaci
Megvolt az eddigi legkiábrándítóbb csatám....

AB, Iron Range

A-20 -al kezdenék, de spawn után 2-4 másodperccel egy csapattárs berammol 1000L <#lama>, csak a szárnyak és motorok maradtak épek, nem lehetett lerakni, ki kellett ugranom. <#falbav>

P-400 -al be, jobbra el, el kezdek emelkedni, látok magam felett egy H6K -t, meg egy Ju-87 -et.
A Ju-87 zuhanó bombáz elõttem, majd vízszintesen repül tovább irányomnak merõlegesen. Utánna! <#eplus2>
Neki van sebessége a zuhanásból, nekem meg kevés mert épp emelkedtem, de most egy magasságon vagyunk, szépen kezdem behozni. Return to the battlefield. <#gonosz3> Visszadob minket, természetesen nem vagyok a seggében többet... <#ticking> Ráfordulok, lövöm, lövöm, forduló, lövöm.... assist... <#gunyos1>
Fordulok, elkezdek emelkedni... Valaki lõ, pedig nincs ellen a közelben! <#wow1> Egy csapattárs Yak-1, 350 méterre a seggemben, és folyamatosan tüzel, nem tudom lerázni... <#kocsog> Lelõ, majd közli, hogy azért, mert "nem fedeztem"... <#lama><#bdead>
Mire respawnoltam már vesztettünk is....

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci