War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A medve nem játék.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
900m-800m-700m... ujjam az egérgombon megfeszül - bang bang bang - beköszön hátulról egy Aircobra.
Fordulnék felfelé utána, de esélytelen, leesik az orrom, meglátom a bombázót - talán azt még elkaom, de nem.
A cobra ismét lecsap és darabokra hullok
A csatának meg vége.
Pocokmarci
Szakaszba lehet hívni barátokat és akkor úgy kezel titeket a játék aztán együtt rak be csatákba.
pl. felveszed barátlistára ott jobbkatt a nevén és megtalálod a menüpontot
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Nem ártana ezen finomítani még. Egyetlen 15mm-es gépágyúval (?) ne kelljen már B-17-esek ellen menni...ezzel még egy vadászgépet is nehéz lelõni, nemhogy bombázót. BnZ-hez tökéletes, alig pár száz lövés és leesik minden -.-
Csak azt láttam egész csatában hogy bazi nagy bombázók zuhannak a bázisom felé folyamatosan. Lelõttünk egyet, jött helyette kettõ. El tudom képzelni hogy mi mehet magas szinten a csillió féle Yer-el...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Csak mindig elolvasgatom amit írtok ha erre járok aztán ennyiben ki is merül a wt nálam 😄
Sajnos most elhatároztam h ideje nekiülni a skyrim-nek, felpakoltam hozzá kábé annyi modot amik megtetszettek mint maga a játék és most sajnos beszippantott a dolog 😄
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Emelkedj amennyit csak tudsz harc elõtt. Harcban a magasságod az energiád és piszkosul elfog fogyni, ez nem amcsi gép ami kb ugyan oda vissza tud zoomolni, vagy német ami meg jól emelkedik. Mindig próbálj meg vissza gyorsulni 320-ig legalább. Csald lejjebb a feletetted lévõ gépet a a BnZ támadásai folyamatos kikerülésével. Ha azonos a magasságod akkor szemtõl szemben egy barrel roll(egérrel kivitelezve eléggé esélyes, hogy nem sikerül jól és találatot kapsz, de haj jól csinálod akár még rá is tudsz lõni) manõverrel kitérni, ha az ellenfeled irányt vált akkor fordulj utána, ha tovább megy egyenesen akkor ne(mert úgyis otthagy mire célkeresztbe kerül).
Ha az ellenfeled zuhanó repülésben akar meglépni, ne menj utána mert lehet hogy egy loopot akar csinálni fölfele jövet széttudod lõni. Ha meg nem, akkor így is úgyis lehagyott volna. (kivéve ha nem a beállított lõtávolodon belül kezdi a zuhanás és / vagy nem volt sokkal gyorsabb nálad.
"Dogfight" esetén, az ellenfél (pl egy Bf109) vertikális loop-ját, csapd le vízszintesen így betudsz vágni elé.
Enyhén kanyarodva kezdj rá repülni valakire (dive) mert amúgy meg megáll a motor és belassulsz.
A nem szembõl, vagy felülrõl jövõ ellenfelek ellen oldalról érdemes közelíteni.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Napi 5-6 meccset játszok, általában mind vereség.
Most a 4-nál tartok természetesen Defeat.
Tök mindegy h bombázóként segítek (már ha tudnék bombázni) vagy vadászok.
Elkeserítõ
Csata elsõ részében 2-3 bombázó leesik miattam.
Il2vel akkor csak meg kellene tanulni menni.
De az már régen rossz csata ha 4 gépem leesik.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
itt nézz körül freetrackre
Hogy lehet a freetrack-et beüzemelni a war tunderben?
Elõre is köszi!
üdv
Il-2, Pe3/E, Mig3-15, Yak-1B.
Eddig az Il-2 volt bent, hogy ha 1-2 földi célponton múlik a csata, akkor azzal lebombázzam, de nagyon ritkán veszem elõ.
Amim van: P-39K-1, La5, I-16 type 28, I-153P és Il-2.
Ebben a sorrendben is szoktam elõvenni õket.
Csak AB-n megyek.
ímádnivalóak az emberek mi? 😄
AB, Iron Range
A-20 -al kezdenék, de spawn után 2-4 másodperccel egy csapattárs berammol 1000L
<#lama>#lama>, csak a szárnyak és motorok maradtak épek, nem lehetett lerakni, ki kellett ugranom. <#falbav>#falbav>
P-400 -al be, jobbra el, el kezdek emelkedni, látok magam felett egy H6K -t, meg egy Ju-87 -et.
A Ju-87 zuhanó bombáz elõttem, majd vízszintesen repül tovább irányomnak merõlegesen. Utánna! <#eplus2>#eplus2>
Neki van sebessége a zuhanásból, nekem meg kevés mert épp emelkedtem, de most egy magasságon vagyunk, szépen kezdem behozni. Return to the battlefield. <#gonosz3>#gonosz3> Visszadob minket, természetesen nem vagyok a seggében többet... <#ticking>#ticking> Ráfordulok, lövöm, lövöm, forduló, lövöm.... assist... <#gunyos1>#gunyos1>
Fordulok, elkezdek emelkedni... Valaki lõ, pedig nincs ellen a közelben! <#wow1>#wow1> Egy csapattárs Yak-1, 350 méterre a seggemben, és folyamatosan tüzel, nem tudom lerázni... <#kocsog>#kocsog> Lelõ, majd közli, hogy azért, mert "nem fedeztem"... <#lama>#lama><#bdead>#bdead>
Mire respawnoltam már vesztettünk is....

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci